Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehehe
moze lepiej zadzwonic?? przynajmniej od razu bedzie odp
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie z tego co pamietam, to nie ma tam zapisu ile czasu maja na powiadomienie, tylko że do dzis jest rozwiązanie i ze laureat zostanie powiadomiony smsem
Ale moge sie mylić, mam lenia i nie chce mi sie znowu czytac regulaminu
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oni maja wysyłac smsy a nie dzwonic
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm, to dziwne -do mmie dzwonili juz dwukrotnie z ankieta ze streetcomu i zawsze byl to zastrzeżony
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz dzwonia z ankieta o papierosach vouge -jeśli wypelnialas ankiete gdzie były do wygrania bony do empiku to prawdopodobnie to oni. Przy czym oni o bonach nic nie wiedza...
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może z ankieta ze streetcomu-wlasnie mialam o tej godzinie od nich telefon
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie tez po 2 zwrotki na play
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieje ze nie było-bo dostałam smsa tylko na zgłoszenie wysłane w niedziele
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm, czyli jest jeszcze nadzieja...
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uczestnicy Konkursu w liczbie 210 (słownie: dwustu dziesięciu), którzy spełnią warunki uczestnictwa w Konkursie oraz zdaniem Komisji udzielą najciekawszej odpowiedzi na pytanie określone w punkt 8 lit. b) otrzymają nagrodę w postaci bonu na zakupy w sieci Carrefour o wartości brutto 100,00 zł
Po zakończeniu Konkursu spośród 210 Nagrodzonych, Komisja wybierze 20 (słownie: dwudziestu) najciekawszych, zdaniem Komisji, odpowiedzi których twórcy otrzymają nagrodę główną w postaci bonu na zakupy w sieci Carrefour o wartości brutto 1000,00 zł
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Organizatorem Konkursu jest EURO RSCG 4D Sp. z o.o. z siedziba w Warszawie
numer do nich to: (22) 444-05-55 Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwne bo ja dostałam też to pisemko ale nic nie pisze o odbiorze osobistym, tylko, że skontaktują sie ze mna w celu ustalenia DOSTAWY-a dostawa a odbior osobisty to jest wielka różnica....
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem... za dużo
ale nawet gdybym miała wygraną z krk to też nie zgodziłabym sie na odbiór osobisty!!
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież w regulaminie wyraźnie jest zaznaczone, że przesyłki mają być wysłane kurierem!! Więc lepiej niech nie próbują dzwonić do mnie w sprawie odbioru bo zrobię im tam niezłą awanturę
Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wracając do tematu: z Intermarche chyba nie doczekamy się dzisiaj smsów?
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja odesłałam bez kropki i normalnie dostałam zwrotke z dalszą instrukcją, więc nie ma to znaczenia
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie czeski błąd i chodzi o INTERMARCHE