Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koniecznie dzwońcie jutro, bo może po prostu jeszcze nie dostali listu od Was, z doswiadczenia wiem, ze nawet priorytety dochodza po dwóch tygodniach...
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no baaa
i jeszcze pesel ma być widoczny
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie chodzi o wypowiedz janiek
ja wczoraj dostalem 3 smsy z czego 2 ponownie bo ja slalem po 1 smsie z telefonu tylko pod oba numery
a na te numery wygralem bony z numeru 7135
czyli nagrody przepadną? Czy podwójnie dostane?
https://www.e-kon...21-cat-1-pg-243.html (post gdzies w srodku
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko nie zapominajcie, ze czesc osób nie chwali sie tutaj wygranymi...
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po mojemu to po prostu nagroda została potwierdzona (zweryfikowana) tj.przysłałaś paragony i jest wszystko ok
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
7135 Laureaci wytypowani i zweryfikowani do nagrody
Knorr dla mnie to...
... ekstra firma. Choc przyprawy maja male, za to bardzo doskonale.
... niezastapiony w kuchni doradca-sekretu pysznego smaku znawca-z kazdego dania wydobywa smaku pelnie-z nim swoje kulinarne marzenia spelnie
... wielka pasja, bo w kuchni zawsze rodzi sie fantazja. Nowe potrawy szykuje, a Knorr na polce polyskuje!
... smak niecodzienny! Kazdy posilek odswietnie odmienny!
... oderwanie od szalonych fast food-ow i szalonego tempa jakie niesie nam wspolczesny swiat.
... podstawa kazdej ZUPY, uzywaj go gdy nie chcesz dac .... (PLAMY).
... niewyczerpany dzban pomyslow dla kuchennych optymistow:-)
... prosty sposob na wyszukane danie! bierzesz torebke i... w mig sie stanie!
... okazja do scalania rodziny... kazdego dnia
... kochanie moje, z nim ide smialo w kuchenne boje.
... smak wyborowy na kazda okazje zawsze gotowy i w kazdej chwili zycie w kuchni umili.
... gwarancja smaku i jakosci
... zrodlo pomyslow na dania zdrowe i w mig gotowe, bulionetki do potraw dodam i obiad pyszny podam.
... radosc z smakowania, z rodzina czas pysznego spotkania...
... smakow czar, fixy sypia sie soczyscie-na karkowke oczywiscie, bulionetki czynia cuda-rosol z wolu znow sie uda!
... fajna sprawa bo co dzien z inna torebka jest kulinarna zabawa
... szczerze mowie Wam, dopelnienie wszystkich dan.
... numer 1,gdyz cudow sprawia 7: Produkty sa tanie,zdrowe,zachwycajace,bez konserwantow,smaczne i jakosciowe,a skladniki bardzo wartosciowe.
... pomoc przy obiedzie gdy duzo gosci przyjedzie, dzieki FIX-owi pomyslow mam mnostwo nawet gdy w lodowce jest pusto!
... tysiac pomyslow na pyszne dania, ktore nie wymagaja czekania i efekt koncowy, ktory zawsze jest bombowy.
... doskonala marka, dajaca pyszna potrawe az po brzeg garnka.
... oszczednosc i wygoda, w przygotowywaniu posilkow prawdziwa swoboda.
... okazja do zakupow w Carrfour sklepie,o tym maz moj wie najlepiej i zawsze do domu wracam z Knorrem i dobrym humorem!
... mile zakupy, ma pyszne sosy fixy i zupy gdy ich zasmakujesz nie pozalujesz i tak jest kazdego dnia tylko Knorr promocje i nagrody ma!
... podstawa,danie bez Knora to nie potrawa
... pomoc niezastapiona, nie trzeba ksiazki kucharskiej by moc gotowac jak zona
... mozliwosc szybkiego przygotowania smacznych posilkow. Swiat bez
Knorra nie mialby smaku
... sukces w gotowaniu
... cudotworca pozwalajacy zmienic zwykla potrawe w arcydzielo sztuki kulinarnej
... jak czarodziej, co czaruje w kuchni codzien.Gotowanie juz nie zmora, gdy mam w kuchni SUPER KNORRA!
... nie tylko zupy,sosy,buliony-to tez usmiech moj i mojej zony,bo Knorr ma takie wlasciwosci,ze rozwesela nas,no i naszych gosci
... ZBAWICIEL KULINARNY, BY OBIAD NIE BYL BANALNY.
... cieply domowy smak na chlodne jesienne wieczory
... idealny smak i potrawy proste ze az slow mi brak.
... zdobycie szczytu w kulinarnej wspinaczce ku doskonalosci smaku.
... SPOSOB NA PRZEPYSZNE DANIA - WYSTARCZY ZASTOSOWAC PRZEPIS Z TYLU OPAKOWANIA.
... marka , ktora w trudnych momentach i smutnej chwili , kazdym produktem zycie mi umili !!!
... rozkosz dla podniebienia i od lat to sie nie zmienia,bo Knorra w kuchni wykorzystuje i potraw nie jem,ale je smakuje
... jednoznaczny myslenia tor: gdy slysze SMACZNY, to mysle KNORR.
... podstawa do kulinarnych eksperymentow w kuchni ,ktorych wynik jest zawsze niesamowicie apetyczny.
... przyprawy i wiem na pewno,ze te przyprawy to kazdej potrawy sedno.Ewenementem jest tez rzecz takowa kazda zupka Knorra jest wyjatkowa
... przepyszne dania bez koniecznosci dlugiego gotowania
... to chwile gdy smak dominuje nad pozostalymi zmyslami
... magiczna rozdzka za dotknieciem ktorej moje potrawy zyskuja niepowtarzalny smak i aromat
... smaczny sposob na wygrana
... rytual,uczta smakow,poznanie kultur kulinarnych znakow,jedzenie w milej atmosferze,a po obiedzie puste talerze!
... zaskoczenie dla zony, gdy wroci do domu obiad... zrobiony!
... bezkonkurencyjna oferta na rynku ktora nie uszczupla portfela i smakiem oniesmiela
... 3 X TAK za cene, smak i skuteczna recepte na ciagly czasu brak.
7135 i 7141 Laureaci wytypowani i zweryfikowani do nagrody
Knorr dla mnie to...
... super pomysly, gdyz pobudzaja wszystkie moje zmysly!
... okazja do wspolnego kupowania i rodzinnego gotowania, dzisiaj jest bulionetka jutro bedzie FIX torebka zapach ma mily i dodaje sily.
... gwarancja ze na stole smaczny obiad stanie, gotowanie bedzie przyjemnoscia, a nie walka o przetrwanie.
... symfonia wybornego smaku pod batuta pieknego zapachu!
... milosc. Bo kazdy produkt Knorra jest jak marzenie: syci moj zoladek, piesci podniebienie...
... kulinarny pewniak!
... otwarte drzwi do kresu doskonalego smaku
... sa nowosci i dla mych bliskich i dla gosci.Wciaz zasypuja mnie pytaniami-skad biore przepisy z frykasami?-To KNORR inspiruje mnie pomyslami.
... S-zef U-danych dan K-reator C-iekawych potraw E-kspert dobrego S-maku W-ladca K-uchni U-znana marka CH-etnie kupowana N-owator I-nspiracji
... doskonale rozwiazanie na pyszne gotowanie
7141 Laureaci wytypowani do nagrody, jeszcze nie zweryfikowani
Knorr dla mnie to...
... szybkie,proste,latwe,tanie-smacznych potraw poznawanie
... zrodlo przepysznych momentow i... kulinarnego sekrecik talentu !
... gwarancja smakowania tego, co najlepsze w towarzystwie tych, ktorych kocham.
... paczka z moca, kiedy goscie pukaja spieszy mi z pomoca! Fix mix... moi bohaterzy, niech wyprobuje kto nie wierzy!
... przyprawy, dzieki ktorym najlepsze sa potrawy. Ten smak i aromat dobrze nam znany jest tym, co tak bardzo kochamy.
... firma marzenie,dzieki niej robie obiad w okamgnienie.Nowe bulionetki i Fixy KNORRA sprawiaja ze moja rodzina chetnie i smacznie wszystko je
... ogromna inspiracja-dzieki niemu zrozumialam ze zycie jest od tego by gotowac na calego!
... 11 przykazanie. Gotowanie z nim ma byc przyjemne, smaczne i tanie.
... to usmiechy rodziny,gdy siedzimy przy posilkach cudowne godziny,kazdy delektuje sie smakiem niepowtarzalnym,wlasnie dzieki Knorrowi tak unikalnym
... najlepsze skladniki na ciekawe pomysly, ktore pobudzaja wszystkie nasze zmysly.
... na zakupach cel pierwszorzedny, z nim obiad jest oszczedny, a smakuje rewelacyjnie, wiec Knorra kupuje wrecz obsesyjnie;)
... magia smaku, ktora sprawia, ze moje potrawy zaczaruja kazdego.
... kuchnia pelna aromatu i posilek doskonaly w smaku.
... spelnienie marzen o szybkim przygotowaniu obiadu, bo dzieki bulionetce moge osiagnac wspanialy kulinarny efekt niemal natychmiast
... magia wielka. Hokus pokus, czary mary obiad mamy doskonaly
... dobre pomysly i dobry smak od lat.
... sprawdzony przyjaciel i mistrz smaku w mej kuchni od lat.Wdzieczna i wesola jest niejedna rodzinka, bo na mysl o KNORZE wszystkim leci slinka.
... najnowsze odkrycie - nie dosc, ze rozpieszcza me kubki smakowe, to jeszcze zdrowo upraszcza zycie:)
... pelen stol smacznych potraw ktorym nikt nie moze sie oprzec. To jest moja tajemnica ktory sekretny skladnik tak smakiem zachwyca
... wiecej czasu na glupoty bo w kuchni mniej roboty.
... sprawdzone produkty, ktore zawsze wywoluja usmiech na twarzach moich bliskich i za to KNORRowi dziekuje!
... zagadka od lat nie rozwiazana z czego to sie sklada, ze wychodzi tak nieziemska potrawa.
... sposob na pokazanie moim gosciom ze posilek nie tylko syci zaladek, ale tez serca napelnia miloscia.
... szansa na to aby siedzac przy rodzinnym stole,rozmawiajac i jedzac smakowitosci poczuc najwazniejszy smak zycia-cieplo i bliskosc czlowieka
... produkty godne polecenia.
... odkrycie co smakuje wysmienicie. Odkad knorra marke znamy , szybko obiad w domu mamy
... taki niezbednik w kuchni jak kropka nad i - bogactwo smaku na wszystkie dni !
... radosc na buzi dzieci zachwyconych nowym soczystym kurczakiem.
... smak potraw, ktory sprawia, ze nikt ich skosztowania sobie nie odmawia.
... smak ktory sprawia, ze na ustach sie usmiech pojawia.
... magiczne slowo na wspomnienie ktorego w zyciu jest kolorowo.
... wspaniala godzina za godzina, przy cieplym posilku rozmowy z rodzina.
... codzienna okazja do swietowania , takie pyszne sa z nim dania
... kulinarne marzenia latwe do spelnienia
... produkty smaczne i zdrowe, a do tego tez niedrogie, lubia je bardzo moje dzieci, na ich widok az im slinka leci
Zgodnie z regulaminem organizator konkursu nie ma obowi¹zku przyznania dodatkowej puli nagród na numer SMS 7135, ponieważ to regulamin jest ostatecznym wyznacznikiem zasad konkursu, a nie materiały reklamowe.
Jednakże podjęli�my decyzję, że w zwi¹zku z rozbieżn¹ komunikacji numeru SMS zwiększamy pulę nagród. Nie jest to jednoznaczne z podwojeniem ilo�ci nagród, ponieważ czę�ć zwycięzców nie spełniła okre�lonych w regulaminie wymogów w okresie trwania promocji. Nagrody laureatów, którzy nie potwierdzili poprawnie udziału w konkursie b¹d� nie spełnili wymogów okre�lonych w regulaminie w czasie trwania promocji, zostały przekazane na nowo wytypowanych laureatów.
Za obsługę techniczn¹ konkursu (tj. potwierdzenie wzięcia udziału w konkursie, informacje zwrotne z instrukcjami, informowanie laureatów etc) odpowiedzialna jest firma MediaS Mobile. Wszelkie reklamacje zwi¹zane z obsług¹ techniczn¹ konkursu prosimy kierować na adres: reklamacje@mediasmobile.pl.
Za wybór haseł odpowiedzialna była komisja konkursowa składaj¹ca się z przedstawiciela firmy Unilever oraz przedstawicieli firmy AHA. Wszelkie pytania zwi¹zane z wyborem haseł prosimy kierować na adres: konkurs@aha.com.pl.
Na wszelkie Państwa zapytania odpowiemy w możliwie najkrótszym terminie.
Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skopiowałabym ale strasznie tego duzo Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sa hasła Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojjj, to na pewno bedzie to co na rysunku
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
662 216 ***
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nieodebrane połączenie sprzed minuty
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi sie ze jeszcze beda dzwonic, wczoraj zaczeli powiadamiac dosyc późno...
Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane