Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Reni

Reni

#2648506 Napisano: 10.09.2009 01:02:59 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

i w ogole wszystko mnie wkurza, chce mi sie wyc emotka emotka emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2648072 Napisano: 10.09.2009 10:20:15 w Wkurza mnie...
adivinanza napisał(a):

Reni napisał(a):

adivinanza napisał(a):

a czy ktoś wygrał wysyłając poprzez formularz zgłoszeniowy na stronie? bo ja właśnie przez taki wysłałam i może to jest jakaś przyczyna...

i wkurza mnie jeszcze, że się rozchorowałam..

moja kolezanka wygrala przez zgloszenie na stronie (smsem nie mogla trafic)

ale na inny numer telefonu ? bo jesli na ten sam, to moglo to byc zgloszenie smsowe, tylko po kilku dniach zostala wylosowana emotka ale dziekuje za zasianie ziarnka nadziei emotka

oczywiście że na inny numer emotka Czekaj cierpliwie emotka
a w temacie: dalej wkurzam sie że jestem chora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2647937 Napisano: 10.09.2009 09:42:36 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

Reni napisał(a):

buuu emotka Przed chwilka dzwonek do drzwi, otwieram a tam najprzystojniejszy listonosz jakiego kiedykolwiek widziałam emotka emotka
a ja w dresach, rozczochrana, rozmazana z chusteczka do nosa w ręce emotka emotka

A on się wkurza na Ciebie, bo musi większe przesyłki tachać emotka

Przecież płacą im za to emotka

adivinanza napisał(a):

a czy ktoś wygrał wysyłając poprzez formularz zgłoszeniowy na stronie? bo ja właśnie przez taki wysłałam i może to jest jakaś przyczyna...

i wkurza mnie jeszcze, że się rozchorowałam..

moja kolezanka wygrala przez zgloszenie na stronie (smsem nie mogla trafic) Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2647903 Napisano: 10.09.2009 09:33:32 w Wkurza mnie...
buuu emotka Przed chwilka dzwonek do drzwi, otwieram a tam najprzystojniejszy listonosz jakiego kiedykolwiek widziałam emotka emotka
a ja w dresach, rozczochrana, rozmazana z chusteczka do nosa w ręce emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2645798 Napisano: 09.09.2009 12:49:36 w Wkurza mnie...
Ale jestem zła emotka
Specjalnie pojechałam do Carrefouru po promocyjne zakupy. Nagle w czasie kasowania kasjerka po prostu bez slowa wstała i sobie poszła emotka Połowa rzeczy leżała już w siatce a ja nie wiedziałam co mam zrobić. emotka Oczywiście zainteresowała się tym ochrona i stanęła koło mnie patrząc na mnie jak na złodziejkę!! emotka Po około 10 minutach pani kasjerka wróciła i zaczęła dalej kasować jakby nigdy nic emotka Dopiero po mojej interwencji łaskawie powiedziała mi, że jej się jakiś towar nie nabił na kasę i musiała to sprawdzić... Szok, że panna zostawiła ot tak swoje stanowisko pracy emotka emotka
Z tego wszystkiego zapomniałam zabrać paragon!!!!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2645674 Napisano: 09.09.2009 12:17:57 w Carrefour konkursy
monia24 napisał(a):

viola88 napisał(a):

mam pytanko jaki kurier przywodzi zestawy kosmetyków Nivea carrefour dla rodziny?
serdecznie dziękuje za odpowiedz emotka
zycze wszystkim super wygranych emotka

podobno delta

tak, potwierdzam na 100% Delta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2645473 Napisano: 09.09.2009 11:01:06 w Pomocy!!!!
beata82roksana82 napisał(a):

czy mam szansę na owieczkę jak rejestrowałam się 13 lipca?

to była przecież nagroda gwarantowana, więc tak emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2642954 Napisano: 08.09.2009 01:19:12 w Pomocy!!!!
laleczka20 napisał(a):

Reni napisał(a):

laleczka20 napisał(a):

mam pytanko czy tutaj jest moze gdzies rozmowa o wawel o tych torekach co wysyłaja jak jest to prosze o wskazówke

Nie ma osobnego tematu, jak potrzebujesz jakis informacji o wawel wpisz w przeszukaj forum i wyskoczy coś takiego: https://www.e-kon...nfo/forum/wyniki.php wszystko co było na ten temat emotka

jestem ciekawa czy za sierpien juz wysyłali

tak, wysylaja na dniach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2642947 Napisano: 08.09.2009 01:17:03 w Pomocy!!!!

Reni

#2642941 Napisano: 08.09.2009 01:15:35 w Pomocy!!!!
laleczka20 napisał(a):

mam pytanko czy tutaj jest moze gdzies rozmowa o wawel o tych torekach co wysyłaja jak jest to prosze o wskazówke

Nie ma osobnego tematu, jak potrzebujesz jakis informacji o wawel wpisz w przeszukaj forum i wyskoczy coś takiego: https://www.e-kon...nfo/forum/wyniki.php wszystko co było na ten temat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2639736 Napisano: 07.09.2009 10:19:14 w Wkurza mnie...
Mnie wkurza, że jestem chora emotka
Mam tyle rzeczy do załatwienia, że nie wiem za co się zabrać, a sił brak... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2639129 Napisano: 06.09.2009 11:27:35 w Nocna Zmiana Warty
mariolakal napisał(a):

Hej, nie ma nikogo ??? To ja też spadam...

Jestem, ale ide ogladac filmek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2629804 Napisano: 03.09.2009 09:41:42 w Wkurza mnie...
samantha22 napisał(a):

wkurzyła mnie teraz babka z pracy
miałam mieć dziś wolne i co? dzwoni mi teraz i muszę przyjść emotka
tłumaczę babsztylowi, że nie dam rady, bo opiekuję się siostrzeńcem, a ona mi na to, że muszę i koniec emotka
no i co ja mam teraz z dzieckiem zrobić? emotka
ja pier***e co za ludzie emotka emotka

weź dzieciaka do pracy i każ mu tam rozrabiać emotka emotka emotka
Babsztyl bedzie miec nauczke emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2629778 Napisano: 03.09.2009 09:31:15 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

Reni napisał(a):

jkkp napisał(a):

Wkurza mnie to, że jak coś wygram, to nie potrafię sprzedać, tylko rozdaję po rodzinie i wszyscy zrobili się jak sępy, które czekają, że jak przyjadę to im kolejne nagrody przywiozę emotka

Ja robię to samo emotka Tylko z tym, ze ja sie z tego ciesze, że jak wygram to mam komu dać i wiem, że te osoby są mi za to bardzo wdzięczne (wielodzietna rodzina, gdzie tak na prawde wszystko jest potrzebne) emotka

też mam manię rozdawania emotka ale sepów na szczęście nie ma

a ja sie szybko oduczylam z mani rozdawania jak byly batony mowilam dajcie kody powygrywam wam a wszyscy e tam a pozniej daj kilka kartonikow emotka a spadac emotka dostaja tylko ci zasluzeni emotka

U mnie podobnie, i naprawde mnie to wkurza, człowiek sie napracuje nad konkursem. Czasem nie mało zainwestuje (czy sie nakombinuje), wygra coś. W dobrej wierze da komuś, a tu nawet dziękuje sie nie usłyszy. Teściowa dostała ode mnie ostatnio mikser i 2 zestawy kosmetykó + torebkę damską. To teraz jak przyjeżdza kurier albo listowy to czycha jak pasożyt żeby jej coś dać, a jak nie dasz to od razu jesteś ten najgorszy. Ja powiedziałem KONIEC z dawaniem. Teraz wiekszość wole sprzedać, bo pieniądz jest zawsze potrzebny.

nie no akurat tesciowa moja to jeszcze chce placic za to i czesto trzeba sie klocic , ale mama to jak przychodzi na jej adres to tylko czai sie emotka jest kilka osob chetnych na wszystko za nic , a jak prosze taka osobe o kody ktore i tak nie wykorzysta to glowne pytanie co z tego bede mial emotka

No to moge tylko współczuć takiej rodziny/znajomych... emotka
A w temacie wkur... mnie grajek, który stoi za oknem i brzęczy na harmonii emotka Co on w ogóle tu robi?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2629554 Napisano: 03.09.2009 07:54:54 w Pomocy!!!!
avatea napisał(a):

zrobił mi kumpel format i nie mogę puścić przelewów... szukam jakiejś dobrej duszyczki, która powie mi skąd ściągnąc (pewnie jawe) i nie zawirusować od razu kompa... bo ja blondynką jestem totalną w tych sprawach... emotka

Nie wiem czego Ci brakuje, ale wtyczki powinny być na stronie logowania danego banku (przynajmniej tak jest w bph emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2629540 Napisano: 03.09.2009 07:51:57 w Wkurza mnie...
jkkp napisał(a):

Wkurza mnie to, że jak coś wygram, to nie potrafię sprzedać, tylko rozdaję po rodzinie i wszyscy zrobili się jak sępy, które czekają, że jak przyjadę to im kolejne nagrody przywiozę emotka

Ja robię to samo emotka Tylko z tym, ze ja sie z tego ciesze, że jak wygram to mam komu dać i wiem, że te osoby są mi za to bardzo wdzięczne (wielodzietna rodzina, gdzie tak na prawde wszystko jest potrzebne) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2624067 Napisano: 01.09.2009 11:10:14 w Pomocy!!!!
schiraz napisał(a):

Pomóżcie, jak, gdzie mam się zalogować w konkursie h&s? Mam już hasło, tylko nie mogę znaleźć miejsca gdzie to wpisać..

nie można wpisac, bo pomimo ze konkurs niby trwa, nie ma juz plytek do odsloniecia emotka W ten sposob konkurs sam sie wczesniej zakonczył emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2623309 Napisano: 31.08.2009 10:05:19 w Nocna Zmiana Warty
kalisto1986 napisał(a):

a teraz tajny kod kto chce zobaczyc pieknego BOBASKA zapraszam emotka

ale ja po północy moge, bo wczoraj przez kawe zagapiłam sie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2623258 Napisano: 31.08.2009 09:39:54 w Nocna Zmiana Warty
79magda napisał(a):

Reni napisał(a):

79magda napisał(a):

To sie do roboty bierz, spedzimy razem sylwestra - będzie sie działo... emotka emotka emotka emotka

emotka emotka emotka
ojjjj, obawiam sie ze bym wtedy Sylwka nie pamietała... emotka emotka emotka

A co tu pamietac - wielkie mi halo...Paryż jak Paryż
emotka emotka emotka

Byśmy porządziły oj oj oj...

ojj, ojj emotka emotka emotka
to jak wygrasz to zabierz mnie ze sobą emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2623247 Napisano: 31.08.2009 09:37:43 w Nocna Zmiana Warty
dawidekk napisał(a):

Możesz wykorzystać też Katy Perry i I kissed a girl

....
The taste of her cherry chap stick
...

(...)
(Smak jej wiśniowej szminki)
(...)

Napisz, że nawet Katy Perry śpiewa o szmince Loreal emotka emotka

emotka Dejw, a co Ty tu jeszcze robisz?? Do spania!! emotka emotka Jutro przecież musisz wczesnie wstać emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0