Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Reni

Reni

#2617392 Napisano: 29.08.2009 09:06:18 w Nocna Zmiana Warty
kalisto1986 napisał(a):

mi tez sie nie chce cos nic ostatnio wypelniac emotka
teraz sie mecze nad nettowskim ale nie wiem czy cos do konca wymysle emotka

łeee, mnie też to czeka ale nie ma weny emotka
czyżbyś była moja konkurencja o samochodzik?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2617369 Napisano: 29.08.2009 09:02:48 w Nocna Zmiana Warty
konkursy15 napisał(a):

Reni napisał(a):

nooo już myslałam, ze znowu tu sama siedze emotka

myślałem,ze jest później a tu jeszcze 23 nie ma...możne coś pokonkursuję emotka emotka

młoda godzina jeszcze emotka
Ja tez mialam zamiar nadrobic zaległości, ale sobota wieczór i jakoś mi się nie chce... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2617290 Napisano: 29.08.2009 08:49:06 w Nocna Zmiana Warty
nooo już myslałam, ze znowu tu sama siedze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2617259 Napisano: 29.08.2009 08:45:03 w Nocna Zmiana Warty

Reni

#2615938 Napisano: 29.08.2009 01:02:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
ignam napisał(a):

Coś dziwnego jest z tym konkursem h&s na chłodno.
Weszłam tam po dłuższej przerwie i nie mogę znaleźć moich płytek. Oni chyba te puste na nowo odkrywają.
Dziwne.
Gdyby ktoś trafił na mnie, PW.
Nick ten sam.

Brałaś pewnie udział w pierwszym etapie konkursu. Teraz zaczal sie drugi etap i wszytskie płytki są znowu zakryte Zabawa zaczyna się od nowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2612694 Napisano: 28.08.2009 12:36:00 w Wkurza mnie...
snupy3 napisał(a):

wkurza mnie handel danymi osobowymi.Nigdy przenigdy nie dzwoniłam do żadnych wróżek a tu codziennie dostaję sms od jakiejś nawiedzonej tarocistki emotka dzisiaj napisała że odbyła jakąś gorącą sesję nad kartami,to już się robi niesmaczne emotka Nie chcę wiedzieć co ta baba robi nad kartami i sobie nie życzę takich informacji. emotka

emotka Tez dostawalam od niej smsy emotka ale pewnego pieknego dnia przyszedl sms, ze sie ze mna żegna bo idzie na emeryture i ze mam ostatnia szanse emotka od tego momentu koniec smsow-pewnie sobie wywróżyła w tych kartach, że i tak nie odpisze emotka
A smsy od pani Janiny to kasuje od razu gdy widze numer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2612305 Napisano: 28.08.2009 10:33:27 w Wkurza mnie...
Denerwują mnie zaproszenia od nieznajomych na naszej klasie. Wiem, że co poniektórzy chcę zwiększyć swoje statystyki, no ale bez przesady emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2611354 Napisano: 27.08.2009 10:00:26 w Nocna Zmiana Warty
Łeee, nie zdazylam edytowac i wsio mi wkleiło emotka
dobra, ja juz naprawdę spadam, papa Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2611351 Napisano: 27.08.2009 09:59:35 w Nocna Zmiana Warty
ziolko napisał(a):

kto ma numery dużego i express lotka? na stronie lotto jeszcze nie ma emotka

Wyniki losowania Dużego Lotka z 27 sierpnia 2009.
Duży Lotek: 25, 13, 37, 40, 42, 5

Multi Multi: 5, 58, 23, 44, 41, 50, 49, 19, 63, 33, 38, 12, 42, 10, 36, 1, 52, 69, 17, 67

Multi Multi Plus: 67

Express Lotek: 41, 31, 24, 27, 35
Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2611335 Napisano: 27.08.2009 09:52:45 w Nocna Zmiana Warty
emotka opuszczam Was dzis wczesniej, bo jutro mam ranną pobudke, chcialam jakis film w tv ogladnac ale oczywiscie nic nie ma emotka
Znowu czeka mnie jakaś nuda ksiązka jako lek na bezsenność emotka
spokojnej nocy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2611293 Napisano: 27.08.2009 09:41:28 w Nocna Zmiana Warty
fructisa napisał(a):

Reni napisał(a):

potworkaa napisał(a):

Reni napisał(a):

fructisa napisał(a):

Reni napisał(a):

fructisa napisał(a):

Reni napisał(a):

fructisa napisał(a):

Reni napisał(a):

a ja z nudów już nawet pomponika i pudelka przeczytałam emotka emotka emotka

to jak sie nudzisz jeszcze to został Ci jeszcze kozaczek, lansik iii... dalej nie pamiętam emotka emotka

łeee, już po tych dwóch mam dość emotka Ta sie rozebrała, ta se powiększyła, ten przytył aaaa Radzio wystepuje w tańcu z gwiazdami emotka emotka emotka

Naprawdę? Przecież to takie interesujące ciekawostki z życia gwiazd...... emotka emotka emotka emotka

No a jak, trzeba być na bieżąco z newsami emotka emotka emotka

Później zabłyśniesz wiedzą wśród znajomych emotka emotka

emotka emotka
a tak powaznie to rzadko czytam to coś, ale znam osoby, które pracę zaczynają od przeczytania Pudelka emotka
Ja to teraz na pare tygodni mam dość emotka

jak na parę tygodni to przegapisz rozwój dzidziusia Bachledy-Curuś i Collina Farrella... emotka emotka

a jak beda w Krk lub w Zakopcu to na własne oczy zobaczę i fote im jeszcze strzele -nie trzeba mi Pudelka emotka

Ale wyślesz do pudelka? Bedzie new tego typu Nasza czytelniczka wysłałam nam zdjęcia z tego miejsca- bardzo dziękujemy ! Przyłapała Curuś i Farrela na romantycznym spacerze po Krakowie emotka emotka

buhaha-właśnie to sobie wyobraziłam, i jeszcze te komentarze obok: ona to czy nie ona?
A tak szczerze to bywało się tu i ówdzie i różnych ludzi spotkałam, ale w życiu nie wyskoczyłabym z aparatem i nie zrobiłabym im fotek emotka
no chyba żebym została paparazzi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2611257 Napisano: 27.08.2009 09:28:25 w Nocna Zmiana Warty
potworkaa napisał(a):

Reni napisał(a):

fructisa napisał(a):

Reni napisał(a):

fructisa napisał(a):

Reni napisał(a):

fructisa napisał(a):

Reni napisał(a):

to jak sie nudzisz jeszcze to został Ci jeszcze kozaczek, lansik iii... dalej nie pamiętam emotka emotka

łeee, już po tych dwóch mam dość emotka Ta sie rozebrała, ta se powiększyła, ten przytył aaaa Radzio wystepuje w tańcu z gwiazdami emotka emotka emotka

Naprawdę? Przecież to takie interesujące ciekawostki z życia gwiazd...... emotka emotka emotka emotka

emotka emotka
a tak powaznie to rzadko czytam to coś, ale znam osoby, które pracę zaczynają od przeczytania Pudelka emotka
Ja to teraz na pare tygodni mam dość emotka

jak na parę tygodni to przegapisz rozwój dzidziusia Bachledy-Curuś i Collina Farrella... emotka emotka

a jak beda w Krk lub w Zakopcu to na własne oczy zobaczę i fote im jeszcze strzele -nie trzeba mi Pudelka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2611218 Napisano: 27.08.2009 09:20:20 w Nocna Zmiana Warty
fructisa napisał(a):

Reni napisał(a):

fructisa napisał(a):

Reni napisał(a):

fructisa napisał(a):

Reni napisał(a):

emotka emotka
Ja to teraz na pare tygodni mam dość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2611195 Napisano: 27.08.2009 09:11:14 w Nocna Zmiana Warty
fructisa napisał(a):

Reni napisał(a):

fructisa napisał(a):

Reni napisał(a):

No a jak, trzeba być na bieżąco z newsami emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2611171 Napisano: 27.08.2009 09:07:22 w Nocna Zmiana Warty
fructisa napisał(a):

Reni napisał(a):

łeee, już po tych dwóch mam dość emotka Ta sie rozebrała, ta se powiększyła, ten przytył aaaa Radzio wystepuje w tańcu z gwiazdami emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2611155 Napisano: 27.08.2009 09:04:02 w Nocna Zmiana Warty
a ja z nudów już nawet pomponika i pudelka przeczytałam emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2611142 Napisano: 27.08.2009 09:00:40 w Nocna Zmiana Warty
dawidekk napisał(a):

ja jestem emotka

fructisa napisał(a):

Jestem emotka

witam, witam -co porabiacie, bo ja sie nudze straszliwie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2611135 Napisano: 27.08.2009 08:59:36 w Nocna Zmiana Warty
79magda napisał(a):

Reni napisał(a):

79magda napisał(a):

Reni napisał(a):

jest tu kto?? emotka

emotka chwilowo...

Ty to pojawiasz sie i znikasz.... emotka emotka

No wstyd przynoszę... na tych wywczasach taka padnieta jestem, ze o pólnocy juz mi sie oczka zamykają...
emotka emotka

emotka Bardziej zmeczona wrócisz niż przed wyjazdem, no ale później.... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2611077 Napisano: 27.08.2009 08:49:23 w Nocna Zmiana Warty
79magda napisał(a):

Reni napisał(a):

jest tu kto?? emotka

emotka chwilowo...

Ty to pojawiasz sie i znikasz.... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2611056 Napisano: 27.08.2009 08:45:09 w Nocna Zmiana Warty
0 0