Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Reni

Reni

#2610772 Napisano: 27.08.2009 07:45:49 w Wkurza mnie...
Tia koleżanki to ja mam/miałam zajeb... emotka emotka
a żeby było na temat: komary mnie wkurzają, normalnie u mnie plaga jakaś emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2610731 Napisano: 27.08.2009 07:34:43 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

fructisa napisał(a):

monia24 napisał(a):

Reni napisał(a):

monia24 napisał(a):

Reni napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie, którzy są bez taktu! Otóż dowiedziałam się właśnie, że jestem książkowym złodziejem emotka Dostałam smsa od koleżanki X, że koleżanka Y pożyczała mi książkę do Origami i mam jej ją oddać. Wszystko byłoby ok-przyznaje się mam sklerozę i zapomniałam o tym, ale z w/w koleżanką Y widziałam się równo 10 lat temu emotka emotka emotka Ja nie pamiętam co komu pożyczyłam w zeszłym tygodniu a co dopiero 10 lat wstecz emotka
Ja nie wyobrażam sobie, żeby o coś takiego upomnieć się w ten sposób... czuję się teraz strasznie głupio, normalnie jak złodziej złapany po latach... emotka
Forma przypomnienia o książce przerosła moje wszelkie wyobrażenia o upominanie się o cokolwiek emotka

to skoro do Ciebie napisały, to pomyśl ile gadania było emotka

emotka Łooo, dzięki za dobicie mnie emotka emotka
Teraz zastanawia mnie fakt, czy przez 10 lat byłam uważana jako złodziejka książek, czy tylko teraz nagle sobie przypomniała emotka
Sprawdziłam i nowa książka kosztuje 15-20 złotych, ciekawe ile używana... emotka
Cholera szkoda, że ja nie pamiętam takich rzeczy bo z chęcią teraz odpisałabym jej że np. 10 lat temu pożyczyłam jej różowy szalik i teraz bardzo go potrzebuję i ma mi go oddać emotka emotka emotka

dziewczyno wyluzuj emotka A o szaliku bym napisała, pomimo że jak już cosik pożyczyłaś to pewnie nie szalik, ale może dziewczynka się zastanowi emotka

Dobrze Monika mówi wrzuć na luz, nie przejmuj się tym emotka a tym oddaniem szalika to dobry pomysł emotka

Napisz Reni, cooooo????

Napisze emotka emotka emotka Tylko pierwsze musze poprosic kolezanke X o numer tej Y-bo jak już wspomniałam od 10 lat kobity nie widziałam emotka
ps. nie przejmuje sie, po prostu sie wkurw..., że są tacy dziwni ludzie na tym świcie i teraz wiem dlaczego straciłam z nią kontakt... emotka
Z niektórymi ludzmi lepiej sie nie zadawać emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2610645 Napisano: 27.08.2009 07:16:58 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

Reni napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie, którzy są bez taktu! Otóż dowiedziałam się właśnie, że jestem książkowym złodziejem emotka Dostałam smsa od koleżanki X, że koleżanka Y pożyczała mi książkę do Origami i mam jej ją oddać. Wszystko byłoby ok-przyznaje się mam sklerozę i zapomniałam o tym, ale z w/w koleżanką Y widziałam się równo 10 lat temu emotka emotka emotka Ja nie pamiętam co komu pożyczyłam w zeszłym tygodniu a co dopiero 10 lat wstecz emotka
Ja nie wyobrażam sobie, żeby o coś takiego upomnieć się w ten sposób... czuję się teraz strasznie głupio, normalnie jak złodziej złapany po latach... emotka
Forma przypomnienia o książce przerosła moje wszelkie wyobrażenia o upominanie się o cokolwiek emotka

to skoro do Ciebie napisały, to pomyśl ile gadania było emotka

emotka Łooo, dzięki za dobicie mnie emotka emotka
Teraz zastanawia mnie fakt, czy przez 10 lat byłam uważana jako złodziejka książek, czy tylko teraz nagle sobie przypomniała emotka
Sprawdziłam i nowa książka kosztuje 15-20 złotych, ciekawe ile używana... emotka
Cholera szkoda, że ja nie pamiętam takich rzeczy bo z chęcią teraz odpisałabym jej że np. 10 lat temu pożyczyłam jej różowy szalik i teraz bardzo go potrzebuję i ma mi go oddać emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2610542 Napisano: 27.08.2009 06:45:53 w Wkurza mnie...
Forma przypomnienia o książce przerosła moje wszelkie wyobrażenia o upominanie się o cokolwiek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2609246 Napisano: 27.08.2009 10:49:13 w dziś mam urodzinki
iaziaz napisał(a):

Dzis moj synek ma roczek emotka emotka emotka torcik i dla Was emotka emotka emotka

lala82 napisał(a):

Ja też mam dziś urodziny

emotka
Sto lat, sto lat,
Niech żyją, żyją nam.
Sto lat, sto lat,
Niech żyją, żyją nam,
Jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyją, żyją nam,
Niech żyją nam!

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2602241 Napisano: 25.08.2009 12:06:01 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

martu18 napisał(a):

szykują się nowe konkursy w Tesco emotka nowa gazetka jest na ich stronie już, i tam jest info emotka

ja chyba ślepa jestem emotka

http://www1.tesco...6_31645769/index.php
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2600585 Napisano: 24.08.2009 08:33:45 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

samantha22 napisał(a):

(...) bo niby może - ale jeśli na zdjęciu jest więcej osób a nie jedna emotka )

Z tego co się orientuję przepisy mówią, że 3 osoby.
Nieładnie ze strony właściciela dyskoteki..

Reni - pokaż jak uśmiechasz się do kielicha emotka

prosze Cie... w życiu jej nie pokaże emotka emotka emotka

emotka emotka A jak kiedyś będę sławna i bogata to przecież taka fotka umieszczona na pudelku może mnie zrujnować emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2600492 Napisano: 24.08.2009 08:10:04 w Wkurza mnie...
opal1977 napisał(a):

Reni napisał(a):

a mnie wkurza to, ze w niektórych klubach w czasie imprez robią zdjęcia i umieszczają je później na necie emotka emotka emotka
przed chwilką dostałam linka od znajomego, który odnalazł moje zdjęcie jak uśmiecham się do kielicha emotka oczywiście na zdjęciu wyszłam jak.... emotka

Normalnie wszędzie Ci paparazzi!! emotka
emotka emotka emotka

na pewno nie jest tak źle
podaj linka, ocenimy emotka

Jakbym wyszła ładnie to bym nie była taka wkurzona emotka
Człowiek to nawet napić się nie może żeby ludzie nie widzieli... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2600459 Napisano: 24.08.2009 08:00:34 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza to, ze w niektórych klubach w czasie imprez robią zdjęcia i umieszczają je później na necie emotka emotka emotka
przed chwilką dostałam linka od znajomego, który odnalazł moje zdjęcie jak uśmiecham się do kielicha emotka oczywiście na zdjęciu wyszłam jak.... emotka

Normalnie wszędzie Ci paparazzi!! emotka
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2600331 Napisano: 24.08.2009 07:30:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
korni84 napisał(a):

czy powiadamiali już z konkursu AVANTI z tego gdzie były do wygrania portfele Peterson?

tak, pamietam ze ktos sie chwalil w mdw ze dostal sms z avanti i wygral portfel emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2600259 Napisano: 24.08.2009 07:06:50 w Nocna Zmiana Warty
hallo emotka
jest tu kto?? Dawno mnie tu nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2600251 Napisano: 24.08.2009 07:04:32 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
iaziaz napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

akinom85

to moja siostra:)
ale bardzo chetnie poznalabym: maciejke1 emotka opal1977 emotka kalisto1986 emotka iziaz emotka ....bardzo sympatyczne osobki emotka

zapomnialabym o annb i anya26 emotka

Tez chetnie bym poznała Cie osobiscie i wszystkie kobitki ktore wypisałas i dopisałambym do listy BEEA123,dawidekk,Reni,Masza,Mama190 ... i wiele innych ale czy bedzie okazja to zobaczymy emotka

emotka mnie?? emotka
No to zapraszam do Kraka na... emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2599730 Napisano: 24.08.2009 04:31:38 w Pomocy!!!!
dawidekk napisał(a):

dajcie Anulka08 jeszcze 3 karniaka emotka spamuje wszędzie emotka

Anulka08 zostala uświadomiona że od klikania jest topic KLIKNIJCIE i jak widze teraz tylko tam sie udziela emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2599235 Napisano: 24.08.2009 01:09:33 w TESCO konkursy
asior24 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

paulina2424 napisał(a):

a gdzie są wyniki ankiety tesco?

nie ma, podobno były maile.

mam nadzieje ze to nie koniec @ ostatnim razem tez bylo kilka dni emotka

napewno tak będzie emotka ja też czekam na dobre wieści-ostatnio dostałam maila z ankiety dopiero drugiego dnia jak już myślałam,że po wszystkim emotka

A najdziwiniejsze w tym jest to że osoby które chwaliły się wygraną to świeżynka na forum... ze starszych forumowiczów nikt nie wygrał... hmmmm podejrzane i pachnie prowokacją emotka

olus15 chwalila sie ze wygrala a do swiezynek nie nalezy (bez urazy dla niej;) ) Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2594055 Napisano: 22.08.2009 02:21:30 w Wkurza mnie...
Reni napisał(a):

A mnie wkurza pewna moja koleżanka emotka
Od dwóch godzin czekam na telefon od niej w sprawie dzisiejszego wieczoru a ona milczy emotka
Nie lubie jak ktos sie ze mna umawia a później zapomina o tym emotka

aaaa i jeszcze pogoda mnie wkurza. Zachmurzyło się i zaraz będzie padał deszcz i cała moja wieczorna kreacja nie będzie pasowała do pogody... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2594052 Napisano: 22.08.2009 02:19:19 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza pewna moja koleżanka emotka
Od dwóch godzin czekam na telefon od niej w sprawie dzisiejszego wieczoru a ona milczy emotka
Nie lubie jak ktos sie ze mna umawia a później zapomina o tym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2592637 Napisano: 21.08.2009 08:43:34 w Nocna Zmiana Warty
michcio94 napisał(a):

michcio94 napisał(a):

Wie ktoś może co to za tytuł piosenki ? emotka
http://www.youtub...X9mw&feature=fvw

nieaktualne emotka
już wiem to: The Offspring - Want You Bad

Tiaaa, stary przebój emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2592512 Napisano: 21.08.2009 08:22:27 w Nocna Zmiana Warty

Reni

#2591450 Napisano: 21.08.2009 01:50:13 w Pomocy!!!!
dawidekk napisał(a):

gdzie były do wygrania bony za 100zł, było ich chyba 50? Pamiętam, że chodziło o carrefour, tesco czy coś takiego, ale nie pamiętam który to był emotka emotka

Tesco emotka
czekamy na wyniki Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2590428 Napisano: 20.08.2009 09:42:29 w Nocna Zmiana Warty
79magda napisał(a):

Reni napisał(a):

ide spac, miałam dziś ciężki dzień i padam na ryjek emotka
dobranoc

Taaaaa.... czytałam o tym cieżkim dniu - było nie pić tyle
emotka emotka emotka

emotka emotka emotka litości, nie śmiej się tak głośno bo główka mnie boli emotka
cicho mi tutaj i plotek nie roznosić, bo jutro wszystko przeczytam emotka
dobranoc Wyświetl w wątku >>
0 0