Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika karolkas

karolkas

#3028311 Napisano: 18.01.2010 10:47:21 w Rossmann
u mnie c jakis czas jest moja drogeria raz nie ma, ogolnie chyba swiruje stronka

a tak z innej beczki, czy dziś jakieś wyniki maja byc? Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#3027368 Napisano: 17.01.2010 09:57:23 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Sama biorę udział w konkursach klikanych. Ale wkurzają mnie z tego względu, że są osoby, które zaniżają średnią w tych konkursach. Szkoda, że te konkursy klikane są... klikane. Wolałabym, żeby to Organizatorzy wybierali zwycięskie prace.

ale wlasnie o to chodzi nie kazdemu moze podobac sie praca i wtedy daja jedna 2 czy 3 gwiazdki owszem sa zanizania ale tez sa obiektywne oceny

mnie ostatnio tez strasznie wkurzają klikane konkursy, zwlaszcza tam gdzie liczy sie średnia. Ciągle sobie obiecuję ze nie będe brala udzialu, a ciągle jakoś się wciągam. Mnie z tego wszystkiego najbardziej wkurzaja prośby o kliki na zdjęcia tak beznadziejne, że aż szkoda gadać. Nie w temacie, nie ostre, nie ładne. A zdjęcia ktore naprawde sa warte nagrody odpadają na przedbiegach.

dlatego ja raczej wycofalam sie z tego czasem od swieta w cos zagram ale uwazam ze nie ma co sie denerwowac, zreszta bardziej ciesza mnie wygrane w konkursach gdzie wiem ze faktycznie liczy sie to co napisala a nie ile pkt zebralam choc czasem robie wyjatki emotka

no ja tez od czasu do czasu wyjątki robię, emotka mam fajne zdjęcie na konkurs lindta, nad którym myslalam chyba z cztery dni, jak je zrobić, ale boje się dac, bo cholerka zaraz zaniżą.

a w temacie wkurza mnie, ze zbliża sie 25-y i musze vat zaplacic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#3027347 Napisano: 17.01.2010 09:48:24 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Sama biorę udział w konkursach klikanych. Ale wkurzają mnie z tego względu, że są osoby, które zaniżają średnią w tych konkursach. Szkoda, że te konkursy klikane są... klikane. Wolałabym, żeby to Organizatorzy wybierali zwycięskie prace.

ale wlasnie o to chodzi nie kazdemu moze podobac sie praca i wtedy daja jedna 2 czy 3 gwiazdki owszem sa zanizania ale tez sa obiektywne oceny

mnie ostatnio tez strasznie wkurzają klikane konkursy, zwlaszcza tam gdzie liczy sie średnia. Ciągle sobie obiecuję ze nie będe brala udzialu, a ciągle jakoś się wciągam. Mnie z tego wszystkiego najbardziej wkurzaja prośby o kliki na zdjęcia tak beznadziejne, że aż szkoda gadać. Nie w temacie, nie ostre, nie ładne. A zdjęcia ktore naprawde sa warte nagrody odpadają na przedbiegach.
Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#3021891 Napisano: 15.01.2010 01:09:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
karolkas napisał(a):

u mnie dwa razy kubek HBO z czego jeden w drobnym maczku

i przed chwilką kocyk pomarańczowy happy (kurier ups)
Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#3021819 Napisano: 15.01.2010 12:45:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
u mnie dwa razy kubek HBO z czego jeden w drobnym maczku Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#3019885 Napisano: 14.01.2010 04:18:59 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

tato999 napisał(a):

mrufka napisał(a):

wkurza mnie że nadal nie ma wyników z Mikołajkowego Detektywa..... emotka emotka Codziennie sprawdzam z nadzieją a tu nic. A jak wypatrzyłam a nagrodach ze oprócz tych wszystkich cudownych rzeczy dają też prostownicę, to już usiedzieć nie mogę czekając mna wyniki emotka i łudzę się jak głupia mcały czas że jedna z nagród Jury powędruje do mnie emotka

ale wy wszyscy niecierpliwi emotka

wyniki mają być do pierwszej połowy stycznia, która mija jutro a że oni weryfikują zgłoszenia to im się chwali przynajmniej będzie konkurs uczciwie rozwiązany emotka

no raczej są punkty poobcinane, spróbujcie wpisać swoje nicki w wyszukiwarke w we-dwoje i na pewno nie bedziecie mialy tyle ile na koniec konkursu

ja juz zapomnialam o tym konku emotka ale juz czekam z niecierpliowscia emotka

juz nie mozna zobaczyc, a wczesnie sie wyswietlalo

a w temacie wkurza mnie ze moj synek jest chory i mi caly dzien dezorganizuje juz o nocce nie wspomne, Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#3019724 Napisano: 14.01.2010 03:36:11 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

mrufka napisał(a):

wkurza mnie że nadal nie ma wyników z Mikołajkowego Detektywa..... emotka emotka Codziennie sprawdzam z nadzieją a tu nic. A jak wypatrzyłam a nagrodach ze oprócz tych wszystkich cudownych rzeczy dają też prostownicę, to już usiedzieć nie mogę czekając mna wyniki emotka i łudzę się jak głupia mcały czas że jedna z nagród Jury powędruje do mnie emotka

ale wy wszyscy niecierpliwi emotka

wyniki mają być do pierwszej połowy stycznia, która mija jutro a że oni weryfikują zgłoszenia to im się chwali przynajmniej będzie konkurs uczciwie rozwiązany emotka

no raczej są punkty poobcinane, spróbujcie wpisać swoje nicki w wyszukiwarke w we-dwoje i na pewno nie bedziecie mialy tyle ile na koniec konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#3005045 Napisano: 08.01.2010 03:27:50 w PODZIĘKOWANIA
Wszystkim dziękuję za miłe słowa odnośnie mojej metamorfozy, bardzo milo na duszy jest gdy się słyszy takie słowa. Wszystkim kobietom życzę takich wygranych, które zmieniają życie w pozytywnych barwach. Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2993996 Napisano: 05.01.2010 11:07:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
slavek napisał(a):

zaczytana-pola to tak jak ja emotka

he he i ja, ja 4 wyslalam Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2970397 Napisano: 28.12.2009 11:55:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
malpka napisał(a):

grancias napisał(a):

Eeee ja tam nie widziałem by jakas osoba zdobyla 1000 punktow w 1 dzien, wiec moze nie naciągajcie prawdy. Owszem widziałem ze przybywało im ponad 300 punktow dziennie, ale nie tysiac ! Inna sprawa. Juz wczesniej pisalem, ze w zeszlym roku w konkursie organizowanym na WEDWOJE eliminowano takich oszustów, wiec nie macie sie czego obawiac jak zbieracie uczciwie glosy emotka Z reszta chyba nie bierzecie udzial w konkursach kilkanych pierwszy raz. Kazdy wie, ze znajda sie osoby, ktore potrafia zlamac zabezpieczenia ;/

jak ktoś obserwuje codziennie, to widzi, ze nawet po te 1000 przybywało i to bez żadnego naciągania prawdy... osoby te najczęściej nabiją sobie ponad 1000 i mają spokój przynajmniej na jakiś czas emotka

raz wyeliminuja a raz nie. Na dwoje babka wróżyła. Nie dawno brała udział w konkursie volume na okladkę i tam jedna osoba ewidentnie nabijala sobie punkty tylko w nocy i co, nie zdyskwalifikowali jej. Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2968682 Napisano: 27.12.2009 07:39:24 w Pomocy!!!!
azych2 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

karolkas napisał(a):

podlapałam wirusa o nazwie net1.exe, ktoś wie jak mozna to usunąć, program antywirusowy nie radzi sobie, ciagle na nowo powstaje ten plik

jeśli masz avasta to musisz właczyć skanowanie komputera podczas rozruchu i wtedy system sobie poradzi, bo w stanie gotowości widać nie da rady (tak mi się wydaje, ekspertem nie jestem)

no i masz problem bo normalnie go nie usuniesz....poczytaj w internecie o programie combofix a jak nie dasz rady to tylko format dysku

juz moj mąż mi go usunął , jakims programem look2me. Ten wirus to jakis swiateczny byl, uruchomil sie o konkretnej godzinie na obydwu kompach i strasznie neta zamulal. Więc jak komus internet chodzi jak krew z nosa to niech popatrzy czy go przypadkiem nie ma. Ale dzieki za porady. Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2964404 Napisano: 25.12.2009 11:00:32 w Pomocy!!!!
podlapałam wirusa o nazwie net1.exe, ktoś wie jak mozna to usunąć, program antywirusowy nie radzi sobie, ciagle na nowo powstaje ten plik Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2958827 Napisano: 22.12.2009 11:35:59 w Rossmann
a pamieta ktos kiedy maja byc wyniki z cleanic? Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2957041 Napisano: 21.12.2009 03:50:18 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

wkurza mnie, ze kasia i lindt mnie nie lubią emotka emotka

ja bym dodała jeszcze Tchibo.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2950410 Napisano: 17.12.2009 10:48:23 w Pomocy!!!!
kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Kto mi pomoże dostać się na okładkę glamour lutowego i zagłosuje na moją okładkę?

emotka ale ci krotko wlosy scieli emotka

no
emotka średnio na jeża zadowolona jestem, no ale odrosną i naprawię to

ja cie wolalam w ostatniej fryzurce tez emotka ale nie jest zle odrosna emotka

no czasami co londyńskie nie znaczy wcale lepsze Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2950363 Napisano: 17.12.2009 10:34:15 w Pomocy!!!!
kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Kto mi pomoże dostać się na okładkę glamour lutowego i zagłosuje na moją okładkę?

emotka ale ci krotko wlosy scieli emotka

no
emotka średnio na jeża zadowolona jestem, no ale odrosną i naprawię to Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2950278 Napisano: 17.12.2009 10:11:35 w Pomocy!!!!
Kto mi pomoże dostać się na okładkę glamour lutowego i zagłosuje na moją okładkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2947650 Napisano: 16.12.2009 08:20:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
cobra176 napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

karolkas napisał(a):

są wyniki super sesji zdjęciowych zorganizowanych przez nivea w londynie , zakladka zwyciezcy http://www.volumesensation.pl/ , moj nick to robaczek.A teraz mozecie mnie zjechać ze wyszlam strasznie, a jak chcecie mnie pocieszyć to oddajcie głosik. Gra nie była warta świeczki powiem szczerze.

mi sie podoba 415 odemnie emotka

Dziwne... ja zagłosowałam i nadal jest 415 emotka
Ale wyglądasz bardzo ładnie emotka

mnie sie wydaje ze na tle innych okladek strasznie staro wyszlam, bez porównania do tego co kiedys mi fotke pstrykneli. Cos z tymi glosami jest nie tak, niby glosuje ale ich nie zlicza. Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2947595 Napisano: 16.12.2009 08:02:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
są wyniki super sesji zdjęciowych zorganizowanych przez nivea w londynie , zakladka zwyciezcy http://www.volumesensation.pl/ , moj nick to robaczek.A teraz mozecie mnie zjechać ze wyszlam strasznie, a jak chcecie mnie pocieszyć to oddajcie głosik. Gra nie była warta świeczki powiem szczerze. Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2946060 Napisano: 16.12.2009 09:40:52 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

tato999 napisał(a):

a moja mama nigdy w nas nie wmuszała jedzenia emotka jak zgłodnieliśmy sami przyszliśmy emotka nie chcieliśmy jeść to też nie dostaliśmy nic słodkiego prosta reguła emotka wmuszanie dziecku jedzenia nie prowadzi do niczego dobrego a już używanie jakichś odżywek na wzmożenie apetytu to głupota totalna potem w starszym wieku dzieci mają większą tendencje do tycia

na mojego niejadka nic nie działało, nie chciał jeść i koniec, wyrósł z niejadkowania, teraz muszę zamykać lodówkę na 7 kłódek , nie martw się karolkas , czas jest najlepszy na wszystko emotka

he he
u mnie tego starszego 3 latka nie moge zmusic do jedzenia a przed tym mlodszym 1 roczek to musze się chować z jedzeniem. Różnica między nimi 2 lata a w wadze tylko 1,5 kilogram.Mam nadzieję że wyrośnie z tego, bo straszny z niego kosciotrupek. Wyświetl w wątku >>
0 0