Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7227092 Napisano: 05.12.2024 13:36:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgol napisał(a):

pusheen napisał(a):

yaagatka napisał(a):

mieliście tak, że chcieliście dodac zgłoszenie w JOY Pepsi Kaufland i pojawiła Wam się informacja, że paragon już został dodany?
Nie dodawałam wcześniej odpowiedzi, nie wcisnęłam wcześniej tez przypadkiem "Wyślij".

Mam to samo, chyba jakaś awaria u nich

W Biedronce to samo

Ufff, trzeci paragon i już dostawałam szału. Dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
1 Gustawa 0

mietowa

#7227019 Napisano: 05.12.2024 10:15:19 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

mietowa napisał(a):

Zaśmiecanie wątków, jak teraz w "Wyniki konkursów". I to, że ktoś, kto ma cztery posty na forum w przeciągu kilku lat i żadnych dodanych konkursów, oczekuje, że wszyscy będą wszystko perfekcyjnie opisywać, bo przecież nie ma regulaminów. Oh, wait....

Kliknij na "Zgłoś" jeśli widzisz zaśmiecanie, ogarniemy emotka

Edit: ogarniemy niepotrzebne posty, roszczeniowości świeżaków już nie emotka

Dzięki, będę to robić emotka . A świeżaki nie zawsze takie świeże, wszak 4 lata na forum emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7226970 Napisano: 04.12.2024 23:48:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rooney napisał(a):

Gourmet Purina, czy Wam potwierdzano jakoś wryfikację pozytywną? bo trafiłam zawieszkę jakiś czas temu a zero informacji, o zawieszce nie wspomnę nawet emotka

Ja wygrałam zestaw, również długo cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7226965 Napisano: 04.12.2024 23:24:41 w Wkurza mnie...
Zaśmiecanie wątków, jak teraz w "Wyniki konkursów". I to, że ktoś, kto ma cztery posty na forum w przeciągu kilku lat i żadnych dodanych konkursów, oczekuje, że wszyscy będą wszystko perfekcyjnie opisywać, bo przecież nie ma regulaminów. Oh, wait.... Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7226435 Napisano: 02.12.2024 22:36:03 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

mietowa napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie remont, wkurza mnie, że ktoś wszedł nam na posesję i zniszczył kamerę, wkurza mnie, że 2 tyg czekałam na nową lampę, która szła z Niemiec i co?!  Brakuje jednego klosza …, kuur…a wkurza mnie cały dzisiejszy dzień.

aaaa i mąż… też mnie dziś wkurza emotka

Z tą kamerą to niepokojące, jakby ktoś coś planował. Macie już nową?

Mamy monitoring na całej posesji, kilka dni temu u sąsiada ktoś też poniszczył kamery i go złapali, a dopiero dziś się zorientowaliśmy, że nasza jedna zbita a 3 przestawione, odwrócone. emotka

Współczuję nerwów. Ale dobrze, że złapali świra, będziecie spać spokojniej. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7226431 Napisano: 02.12.2024 22:12:46 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Wkurza mnie remont, wkurza mnie, że ktoś wszedł nam na posesję i zniszczył kamerę, wkurza mnie, że 2 tyg czekałam na nową lampę, która szła z Niemiec i co?!  Brakuje jednego klosza …, kuur…a wkurza mnie cały dzisiejszy dzień.

aaaa i mąż… też mnie dziś wkurza emotka

Z tą kamerą to niepokojące, jakby ktoś coś planował. Macie już nową? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7226417 Napisano: 02.12.2024 21:27:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Karlsbad i dino to nie może skończyć się dobrze emotka  Co kupujecie na Milkę, żeby paragon był dobrze opisany?

To, co chcę. Skoro konkurs jest organizowany w danej sieci, to niech agencja to sobie sprawdza. Nigdy nie miałam problemów związanych z takim podejściem emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7226361 Napisano: 02.12.2024 17:44:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lesks napisał(a):

pytanie amatora, dostalem 200zl za pepsi/lays do Lidla, ale skad mam wiedziec ktory paragon wygral? zglosilem trzy, i teraz nie wiem ktorego zdjecia zalaczyc do zgloszenia laureata emotka

opcja numer 1: fotografujesz wszystkie trzy (na jednym zdjęciu)
opcja numer 2: piszesz do Avanti z prośbą o podanie numeru, sprawnie odpowiadają emotka Wyświetl w wątku >>
1 lesks 0

mietowa

#7225862 Napisano: 30.11.2024 15:49:34 w Czy informują/ informowali?
estrelitta napisał(a):

Pepsi BP z ostatniego etapu?

Jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7225629 Napisano: 29.11.2024 16:37:52 w Czy informują/ informowali?
Mand222 napisał(a):

Konkurs "Czysty piękniejszy świat" Intermarche Albedo

Oraz 

Konkurs "Słodycze kochamy, nagrody wygrywamy" Intermarche Probest

Coś wiadomo?

1) chyba nie
2) na 99%, znając pro best, to będą w marcu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7225628 Napisano: 29.11.2024 16:37:28 w Czy informują/ informowali?
malmika napisał(a):

Czy były wyniki z konkursu dezodorant Nivea w Rossmannie?

Były maile dzisiaj po 15 Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

mietowa

#7224411 Napisano: 25.11.2024 11:24:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
lucya napisał(a):

U mnie też voucher do prezent marzeń. Jaki miły początek tygodnia emotka

Nie wiem, czy wszyscy zauważyli, że II stopnia to kosmetyki, a nie vouchery - ja dopiero się zorientowałam.
W temacie: kosmetyki Tołpa emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7223404 Napisano: 21.11.2024 10:47:08 w Smolar
olabas napisał(a):

byekitty napisał(a):

Zakładka Felix w laureatach. Ktoś coś? emotka

przepuszcza mnie w nagrodzie III stopnia

W wynikach też już podpięte emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7222811 Napisano: 19.11.2024 16:41:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Czy można kupić jedną pastę Elmex na dwa konkursy??

Chyba nie, jedna to sensitive, druga to fresh. Ale mogę się mylić emotka

edit. Zerknęłam i faktycznie się myliłam. Jest Sensitive Fresh emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7222783 Napisano: 19.11.2024 15:36:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

1. Czy jest limit znaków w konkursie Tchibo Intermarche? W regulaminie jest tylko zapisek, że będzie wysyłany kolejny sms a nie ma wzmianki ile maksymalnie znaków można napisać.

2. Myślicie, że trzeba czekać aż Karlsbad zweryfikuje paragony i poinformuję wtedy jaka to jest nagroda czy może mogą już poinformować telefonicznie jaka to jest nagroda?

Domyślam się, że zwycięzca nagrody głównej dostał w załączniku formularz zwycięzcy, w którym jest napisane, ze to nagroda główna i jest miejsce na numer rachunku bankowego, wiec raczej nie ma sensu ich niepokoić telefonami. emotka

Główną była karta przedpłacona emotka . Ja napisałam do nich maila zwrotnego i dostałam odpowiedź, że karta 500 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7222661 Napisano: 19.11.2024 11:06:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

chyba najbardziej pasuje do tego wątku, więc... dlaczego w sklepie duka, gdzie można wygrać bony z Vegety, jest tak mały asortyment, w dodatku w większości nidostepny. Czy, żeby kupić za ten bon coś sensownego, trzeba udać się do tradycyjnego sklepu?

Nie mam pojęcia, kiedyś było inaczej. Teraz rzeczywiście jest dramat. Miałam bon z innego konkursu, który kończył się jakoś teraz - w "desperacji" kupiłam dwa pojemniki szklane i zapłaciłam 100 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7222660 Napisano: 19.11.2024 11:04:31 w Czy informują/ informowali?
radziosny napisał(a):

Mistrzowie smaku (carrefour) - kogoś przepuszcza formularz? Były już maile?

Tak, już były, kilka dni temu Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

mietowa

#7222240 Napisano: 17.11.2024 20:01:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dziś odebrałam z paczkomatu III stopień od Jagera. Ależ to badziew, od razu do kosza emotka . Wielka szkoda, że nie trzymają poziomu z poprzednich lat. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7219496 Napisano: 07.11.2024 11:39:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
fryteczka napisał(a):

mietowa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Credo89 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Karlsbad cały czas obiecuje z Wami koniec ale teraz to już definitywnie!

zimowe szalenstwo ?

Tak

nie byłam pewna czy ten już rozwiazany. W takim razie łacze sie w bolu emotka

Przecież dopiero 13.11. jest posiedzenie komisji.

To ja nie wiem. Pochwaliła się 1 osoba w moje dzisiejsze , na priv pytałam to napisała ,że zimowe szaleństwo

Karlsbad przestrzega regulaminów, poza tym było tyle nagród, że z pewnością pochwaliłby się ktoś jeszcze. Musiało dojść do pomyłki. Wyświetl w wątku >>
1 fryteczka 0

mietowa

#7219493 Napisano: 07.11.2024 11:34:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
fryteczka napisał(a):

Credo89 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Karlsbad cały czas obiecuje z Wami koniec ale teraz to już definitywnie!

zimowe szalenstwo ?

Tak

nie byłam pewna czy ten już rozwiazany. W takim razie łacze sie w bolu emotka

Przecież dopiero 13.11. jest posiedzenie komisji. Wyświetl w wątku >>
0 0