Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6856606 Napisano: 29.04.2022 19:31:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

tyskie carrefour kupilam czteropak ale na paragonie jest info tyskie 4 ...1 sz 12zl. jest ok?

Ja mam 99% paragonów piwnych tak opisane emotka . Do tej pory zawsze przechodziło. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

mietowa

#6856452 Napisano: 29.04.2022 10:00:29 w Avanti
luko922 napisał(a):

To za etap do 24 kwietnia są maile? 

Za drugi Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6856366 Napisano: 28.04.2022 18:07:19 w Czy informują/ informowali?
gosiak351 napisał(a):

mietowa napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

a był może Kubuś z Biedronki?

Przecież on jeszcze trwa. 

ejjj faktycznie, ale dziwnie, na stronie wyglada na zakończony a data jest do 30,04

O jakim konkursie mówisz? "Łap chwile" wygląda zupełnie normalnie, otwarty formularz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6856350 Napisano: 28.04.2022 17:39:56 w Czy informują/ informowali?
gosiak351 napisał(a):

a był może Kubuś z Biedronki?

Przecież on jeszcze trwa.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6856314 Napisano: 28.04.2022 15:38:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

mietowa napisał(a):

Czy jeśli Drosed prosi o zdjęcie paragonu, to znaczy, że coś wpadło? Czy to wyrywkowa weryfikacja? 

Coś się wygrało. Na drugi dzień jest mejl z info o rodzaju nagrody emotka  

Juhu emotka . Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6856312 Napisano: 28.04.2022 15:35:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jeśli Drosed prosi o zdjęcie paragonu, to znaczy, że coś wpadło? Czy to wyrywkowa weryfikacja?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6856278 Napisano: 28.04.2022 13:45:30 w Informują
Informują z Konkurs "Wiosna z Jacobsem" Intermarche

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6856151 Napisano: 27.04.2022 20:54:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Alleluja! Okazuje się, że formularz oszukuje. Jeśli mówi, że zostało mi 2 znaki, to tak naprawdę wcale nie. Przeszło, gdy zostało 6 czy 8. 

Dziękuję za pomoc! Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6856150 Napisano: 27.04.2022 20:52:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

"Podążaj szlakiem nagród" - działa Wam formularz? U mnie ciągle jakiś błąd, niezależnie od urządzenia i czy wpisuję, czy wklejam odpowiedź. 

Działa, przed chwilą sprawdziłem. Może wyczyść ciasteczka w przeglądarce. Blokowania reklam nie masz?https://szlakiemnagrod.pl/#form

Wyłączyłąm blokowanie. Wciąz to samo: "Formularz nie został wysłany. Uzupełnij wszystkie pola i spróbuj ponownie"

A ze smartfona nie da rady wysłać?

No właśnie nie, dlatego myślałam, że może coś z formularzem. Generalnie staram się Wam nie zawracać głowy i sama kombinuję, ale tutaj już kompletnie nie wiem. 

A co z ciasteczkami w przeglądarce? 

A co z nimi, w sensie co powinnam zrobić? Spróbowałam na jeszcze jednym komputerze. Nope. No nie mam pojęcia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6856147 Napisano: 27.04.2022 20:44:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

"Podążaj szlakiem nagród" - działa Wam formularz? U mnie ciągle jakiś błąd, niezależnie od urządzenia i czy wpisuję, czy wklejam odpowiedź. 

Działa, przed chwilą sprawdziłem. Może wyczyść ciasteczka w przeglądarce. Blokowania reklam nie masz?https://szlakiemnagrod.pl/#form

Wyłączyłąm blokowanie. Wciąz to samo: "Formularz nie został wysłany. Uzupełnij wszystkie pola i spróbuj ponownie"

A ze smartfona nie da rady wysłać?

No właśnie nie, dlatego myślałam, że może coś z formularzem. Generalnie staram się Wam nie zawracać głowy i sama kombinuję, ale tutaj już kompletnie nie wiem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6856145 Napisano: 27.04.2022 20:43:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

mietowa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wysłałam kilka godzin temu i jeszcze teraz, za każdym razem ok. Po jest komunikat 'zgłoszenie przyjęte'. Dopytam jeszcze odnośnie tego konkursu, czy potwierdzenie na email powinno przyjść?

Kurcze, to co u mnie może być nie tak? Zaraz mnie trafi "szlak" emotka . Gdyby ktoś miał pomysł, prosze o podpowiedź. 

Ostatnio jesteś pechowa z tymi formularzami. Może to tak pechowo - szczęśliwa emotka  :hyh

To prawda! Myślałam, że nikt nie zauważy emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6856144 Napisano: 27.04.2022 20:42:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wyłączyłąm blokowanie. Wciąz to samo: "Formularz nie został wysłany. Uzupełnij wszystkie pola i spróbuj ponownie" Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6856141 Napisano: 27.04.2022 20:39:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wysłałam kilka godzin temu i jeszcze teraz, za każdym razem ok. Po jest komunikat 'zgłoszenie przyjęte'.Dopytam jeszcze odnośnie tego konkursu, czy potwierdzenie na email powinno przyjść?

Kurcze, to co u mnie może być nie tak? Zaraz mnie trafi "szlak" emotka . Gdyby ktoś miał pomysł, prosze o podpowiedź.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6856138 Napisano: 27.04.2022 20:20:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"Podążaj szlakiem nagród" - działa Wam formularz? U mnie ciągle jakiś błąd, niezależnie od urządzenia i czy wpisuję, czy wklejam odpowiedź.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6855897 Napisano: 26.04.2022 16:33:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Chyba coś z Nivea Jawa, ale nie wiem w sumie. Info o kwalifikacji do kolejnego etapu konkursu i prośba o przesłanie fotki paragonu emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6855700 Napisano: 25.04.2022 15:00:36 w Gratulacje! Dla wygranych!
adamo86 napisał(a):

rufus mietowa gratuluję niezapomnianych chwil z footballem! emotka I życzę kolejnych tym razem z Paryża! emotka

Dziękuję! emotka  I życzę powodzenia w następnym etapie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6855695 Napisano: 25.04.2022 14:41:49 w Avanti
adamo86 napisał(a):

rufus napisał(a):

adamo86 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Idą tysiaczki emotka

To cały czas 1. tydzień?Tylko potwierdzenie, że to Ty jesteś na liście? emotka

Poszły maile.

Tyle zrozumiałem emotka  ale czy to cały czas potwierdzenie bycia na liście za 1. tydzień?

Tak Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

mietowa

#6855690 Napisano: 25.04.2022 14:31:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
1000 zł od Lay's. Paryż coraz bliżej emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6855689 Napisano: 25.04.2022 14:30:37 w Avanti
0 0

mietowa

#6855361 Napisano: 22.04.2022 18:56:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

mietowa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mietowa napisał(a):

sabanerro napisał(a):

mietowa napisał(a):

Działa Wam formularz Lambi? Tj. czy możecie dołączyć zdjęcie?

Działa. Za pierwszym razem dodając zdjęcie zero reakcji, ale jak drugi raz zaladowalam zdjęcie to już wskoczyło bez problemu. Wysyłałam jakoś po 15

No własnie ja kilka razy próbowałam, niestety nic. Nawet gdy zmniejszyłam zdjęcie i załadowałam formularz raz jeszcze. No nic, będę próbować dalej. Dziękuję za odpowiedź emotka .

U mnie czasami jest problem z tego typu formularzami jak dodaję zdjęcie z galerii, a jak ładuję od razu z aparatu i świeżo zrobionego zdjęcia jest ok. Nie wiem z czego to wynika, czy telefon robi jakieś głupie rozszerzenia czy co.Może to coś pomoże.

Ja wysyłam sobie na pocztę i z komputera wrzucam, ale spróbuję i tą metodą. Dziękuję! emotka

Też tak czasami robię, a tu z kolei zdjęcie po ściągnięciu z poczty na komputerze ma rozszerzenie jpeg, wtedy muszę zmienić w paint na jpg, czasami to pomaga emotka  Bo z tym jpeg nie ładuje się. 

Do tego doszłam emotka . Podążamy jedną ścieżką emotka Wyświetl w wątku >>