Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6854217 Napisano: 13.04.2022 21:26:47 w Avanti
edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

rooney napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

rooney napisał(a):

Żappka... Ktoś jeszcze nie ma kodu z konkursu Pepsi? emotka  Napisałam e-mail do Żabki tak jak w przypadku Żywca wszyscy piszą, ale zero odp.... 

Też brak kodu od 15:30. Napisałam a w odpowiedzi dostałam maila pt."oceń wykonanie zgłoszenia". Tylko mnie to zirytowało bo odpowiedzi nie dostałam. Kodu do tej pory też nie... A zależało mi żeby pierwszego dnia puścić... Ciekawe czy ten kod w ogóle przyjdzie....

no to piona, tak samo emotka  a ja szczęśliwa ułożyłam sobie zgłoszenie na przerwie w pracy i jeszcze w ostatnich minutach tejże pobiegłam po pepsi do żabki emotka  po zakupie dostałam tylko wiadomość push z powiadomieniem, że przyznano mi kod, ale po kliknięciu nic się nie otwierało... co za fail z tymi żappkowymi konkami... emotka

Też jeszcze zerkacie w nadziei co jakiś czas do apki? emotka . U mnie też odpowiedzi przygotowane, dopieszczone... emotka

U mnie również kodu brak...ale połasiłam się na malinową Pepsi 0,5...bez EKO-sreko butelki emotka

Do tego też mam zastrzeżenia. W regulaminie ani słowa, że mają być z recyklingu (tam, gdzie wymienione są produkty). Mąż twierdzi, że mu wyskakiwały push upy z info o konkursie również po zakupie zwykłych pepsi, nie tych eko. Ale dobra, poszedł po te drugie. Wciąż nic. Ogólnie czuję konkursowy niesmak. 

Również sugerowałam się regulaminem, gdzie były wymienione jedynie smaki i pojemności...nie pomyślałam o EKO wydaniu. Dopiero teraz luby mnie uświadomił, że chyba dałam ciała.

Zrobiłam dokładnie to samo. Niestety jak widać - bez efektu. Być może rzeczywiście mogą być zwykłe i nie my dajemy ciała, a aplikacja. To bardzo prawdopodobne.  Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

mietowa

#6854213 Napisano: 13.04.2022 21:22:56 w Avanti
edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

rooney napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

rooney napisał(a):

Żappka... Ktoś jeszcze nie ma kodu z konkursu Pepsi? emotka  Napisałam e-mail do Żabki tak jak w przypadku Żywca wszyscy piszą, ale zero odp.... 

Też brak kodu od 15:30. Napisałam a w odpowiedzi dostałam maila pt."oceń wykonanie zgłoszenia". Tylko mnie to zirytowało bo odpowiedzi nie dostałam. Kodu do tej pory też nie... A zależało mi żeby pierwszego dnia puścić... Ciekawe czy ten kod w ogóle przyjdzie....

no to piona, tak samo emotka  a ja szczęśliwa ułożyłam sobie zgłoszenie na przerwie w pracy i jeszcze w ostatnich minutach tejże pobiegłam po pepsi do żabki emotka  po zakupie dostałam tylko wiadomość push z powiadomieniem, że przyznano mi kod, ale po kliknięciu nic się nie otwierało... co za fail z tymi żappkowymi konkami... emotka

Też jeszcze zerkacie w nadziei co jakiś czas do apki? emotka . U mnie też odpowiedzi przygotowane, dopieszczone... emotka

U mnie również kodu brak...ale połasiłam się na malinową Pepsi 0,5...bez EKO-sreko butelki emotka

Do tego też mam zastrzeżenia. W regulaminie ani słowa, że mają być z recyklingu (tam, gdzie wymienione są produkty). Mąż twierdzi, że mu wyskakiwały push upy z info o konkursie również po zakupie zwykłych pepsi, nie tych eko. Ale dobra, poszedł po te drugie. Wciąż nic. Ogólnie czuję konkursowy niesmak.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6854210 Napisano: 13.04.2022 21:20:24 w Avanti
rooney napisał(a):

mietowa napisał(a):

rooney napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

rooney napisał(a):

tak emotka  nawet się wylogowałam i zalogowałam ponownie, w myśl zasady "Have You Tried Turning it Off and On Again" emotka  nie zadziałało...

Dobrze, że mówisz, bo miałam podobny plan. Porzucam zatem. Mój mąż stwierdził dosadniej: "W doopie mam takie konkursy" emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6854207 Napisano: 13.04.2022 21:16:33 w Avanti
rooney napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

rooney napisał(a):

Też jeszcze zerkacie w nadziei co jakiś czas do apki? emotka . U mnie też odpowiedzi przygotowane, dopieszczone... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6854201 Napisano: 13.04.2022 20:50:31 w Zapowiedzi konkursów
kalmia86 napisał(a):

U mnie od 15:30 brak kodu z żappki. Jestem wkurzona. Napisałam do nich, dostałam tylko maila o przyjęciu zgłoszenia a po20 minutach jak oceniam odpowiedź.... a odpowiedzi nie otrzymałam. Zależało mi by puścić dziś a tu taka lipa.

Niestety u mnie to samo. Bardzo irytujące.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6854192 Napisano: 13.04.2022 19:53:32 w Zapowiedzi konkursów
domika napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wyskakują Wam te kupony do gry? U mnie na dwóch telefonach zero. Jest info: odbierz kod, ale nie można go kliknąć, a potem już nigdzie nic. 

pokazują sie ale po kilkunastu minutach dopiero

Dzięki za odpowiedź. Niestety minęło już z 30 minut i nic.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6854190 Napisano: 13.04.2022 19:50:50 w Zapowiedzi konkursów
Wyskakują Wam te kupony do konkursu? U mnie na dwóch telefonach zero. Jest info: odbierz kod, ale nie można go kliknąć, a potem już nigdzie nic.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6854148 Napisano: 13.04.2022 12:46:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
"Poczuj wiosenną świeżość" Leclerc wozi dzisiaj. Info w apce Inpost, bez smsów i maili.  Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

mietowa

#6854112 Napisano: 13.04.2022 09:25:29 w Informują
Informują z Konkurs "Sprzątaj śpiewająco"

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
5-10 minut temu Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6853925 Napisano: 11.04.2022 22:27:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

mietowa napisał(a):

adamo86 napisał(a):

mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Jutrzenka itm - piszecie bez polskich znaków, wielkich liter i znaków specjalnych?Tak jest w regulaminie i się zastanawiam, bo taka odpowiedź bez przecinka nie ma dla mnie żadnego sensu...

Ale przecinek nie jest znakiem specjalnym. Znaki specjalne to raczej różne dziwadła typu ° emotka

Uff dzięki!Zmyliło mnie to, że przy tworzeniu hasła znakiem specjalnym jest np. kropka emotka

Ale ja już sama nie wiem. Wielokrotnie wygrywałam, stawiając przecinki. Do głowy mi nie przyszło, że to znak specjalny. Ale teraz całkiem serio zastanawiam się, czy może być tak, że u jednej agencji to przejdzie, u drugiej nie. 

W regulaminie nazywają kropkę i przecinek "znakiem interpunkcyjnym". Ciekawe czy wykrzykniki i znaki zapytania to znaki specjalne czy też interpunkcyjne emotka A najlepsze, że we wzorze sami używają polskiego znaku emotka "f) Wysłany SMS powinien mieć następujący format rozpoczynać się słowem „Colian”,znak interpunkcyjny (przecinek lub kropka), numer paragonu, znak interpunkcyjny (przecinek lub kropka), odpowiedź konkursowa.WZÓR: Colian.numerparagonu.odpowiedź konkursowa"

A jakie masz doświadczenia? Używasz znaków zapytania i wykrzykników? 

Krótkie mam doświadczenie i w SMS'ach jeszcze nic nie wygrałem emotka  zdecydowanie używam pytajnika i wykrzyknika. Więc może tak jak piszesz to by tłumaczyło czemu nie wygrywam SMSami emotka

Tylko na co zrzucimy, jak przestaniemy ich używać, a nadal nie będziemy wygrywać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6853922 Napisano: 11.04.2022 22:20:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Jutrzenka itm - piszecie bez polskich znaków, wielkich liter i znaków specjalnych?Tak jest w regulaminie i się zastanawiam, bo taka odpowiedź bez przecinka nie ma dla mnie żadnego sensu...

Ale przecinek nie jest znakiem specjalnym. Znaki specjalne to raczej różne dziwadła typu ° emotka

Uff dzięki!Zmyliło mnie to, że przy tworzeniu hasła znakiem specjalnym jest np. kropka emotka

Ale ja już sama nie wiem. Wielokrotnie wygrywałam, stawiając przecinki. Do głowy mi nie przyszło, że to znak specjalny. Ale teraz całkiem serio zastanawiam się, czy może być tak, że u jednej agencji to przejdzie, u drugiej nie. 

W regulaminie nazywają kropkę i przecinek "znakiem interpunkcyjnym". Ciekawe czy wykrzykniki i znaki zapytania to znaki specjalne czy też interpunkcyjne emotka A najlepsze, że we wzorze sami używają polskiego znaku emotka

"f) Wysłany SMS powinien mieć następujący format rozpoczynać się słowem „Colian”,znak interpunkcyjny (przecinek lub kropka), numer paragonu, znak interpunkcyjny (przecinek lub kropka), odpowiedź konkursowa.
WZÓR: Colian.numerparagonu.odpowiedź konkursowa"

A jakie masz doświadczenia? Używasz znaków zapytania i wykrzykników?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6853919 Napisano: 11.04.2022 22:14:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nastała wiekopomna chwila - strzeliłam w bramkę. Ładny gol, bo piec od Monini. 

Za 50 lat, jak przyjdzie mi umierać, wezwę swoje praprapra ;) wnuczę i powiem mu tak: "Ty wiesz, że ja kiedyś strzeliłam w bramkę w konkursach?"

Tym sposobem będzie o mnie opowiadał swoim wnukom. "Ta kobieta, której kiedyś udało się strzelić w bramkę".  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6853918 Napisano: 11.04.2022 22:04:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Ale ja już sama nie wiem. Wielokrotnie wygrywałam, stawiając przecinki. Do głowy mi nie przyszło, że to znak specjalny. Ale teraz całkiem serio zastanawiam się, czy może być tak, że u jednej agencji to przejdzie, u drugiej nie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6853916 Napisano: 11.04.2022 22:00:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Jezu maria i józefie święty, wcale nie mam racji! To TAK WIELE WYJAŚNIA! (czemu nie wygrywam emotka )
edit. Według Google znaki specjalne to rzeczywiście przecinek. Niech się teraz wypowiedzą inni, czy używają przecinków, bo całkiem zgłupiałam.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6853915 Napisano: 11.04.2022 21:58:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

Ale przecinek nie jest znakiem specjalnym. Znaki specjalne to raczej różne dziwadła typu ° emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6853887 Napisano: 11.04.2022 18:59:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzylam się. Poszlam do zabki, kupilam 3 wody żywiec Zdrój, pani mi zeskanowała aplikacje, a pomimo tego mam nadal 0/3 w tym wyzwaniu Żywiec Zdrój, wrr. Kod się nie pojawil

A sprawdziłaś na górze? Bo kod nie pojawia się na dole, gdzie info 0/3, tylko wyskakuje po kilku minutach na samej górze w aplikacji. 

Chociaż nie, pardon. Powinnaś mieć 3/3, a potem kod. Czyli coś poszło nie tak Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6853886 Napisano: 11.04.2022 18:58:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzylam się. Poszlam do zabki, kupilam 3 wody żywiec Zdrój, pani mi zeskanowała aplikacje, a pomimo tego mam nadal 0/3 w tym wyzwaniu Żywiec Zdrój, wrr. Kod się nie pojawil

A sprawdziłaś na górze? Bo kod nie pojawia się na dole, gdzie info 0/3, tylko wyskakuje po kilku minutach na samej górze w aplikacji.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6853865 Napisano: 11.04.2022 16:49:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ostatnio podziałało i to niespodziewanie dobrze, więc i teraz przywołuję wątek do porządku. Dawaj nagrody i to migusiem.   Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

mietowa

#6853795 Napisano: 11.04.2022 12:30:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Z Zimy z Lidlem wysyłane są bony na @.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6853550 Napisano: 08.04.2022 19:50:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

moja mama wygrala 50 zł w winiary, na paragonie ma tylko paragon  "majonez dekor 3000 ml" - czy musi iść po pieczątke do sklepu ?

Ja bym nie szła absolutnie emotka . Chyba jest tylko jeden majonez dekoracyjny na rynku emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, ewikewikk 0