Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6844287 Napisano: 14.02.2022 09:43:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
"Jesień w krainie czystości" - rozwożone są nagrody rzeczowe, bez info, więc kto może, niech pilnuje chaty emotka . Zmywarka już zabrana emotka Wyświetl w wątku >>
1 katee14 0

mietowa

#6844187 Napisano: 13.02.2022 16:35:17 w Wkurza mnie...
katee14 napisał(a):

Ostatnio do Wedla napisałam fajny tekst, tylko potem okazało się, że wkleiłam go bez dwóch wyrazów i całość straciła sens.  I tak poszło bo nie sprawdziłam go robiąc dwie rzeczy jednocześnie. emotka

Ja kiedyś, dawno temu, napisałam na konkurs Wedla, uparcie używając słowa Wawel emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

mietowa

#6843973 Napisano: 11.02.2022 19:13:03 w Wkurza mnie...
fineessa napisał(a):

Wkurza mnie że jestem zakupoholiczką. Tylko dzisiaj zamówiłam nowe sukienki za 200zł a wczoraj książki za 100zł. Na książki i sukienki wydaje krocie. Nie potrafię się opanować. A jeszcze muszę kupić nowy telefon wiec wydam kolejne 3000zł. emotka

Jeśli zagraża to Twoim finansom, to pomyśl o terapii. Zakupoholizm może niszczyć życie.
Chyba że to pół żartem pół serio - wtedy kup tańszy telefon i tyle emotka . Powiem Ci, że takim za tysiaka też można zrobić całkiem wiele emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6843779 Napisano: 10.02.2022 21:01:12 w WC - rozmowy o wszystkim
@gnieszk@ napisał(a):

mietowa napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Może ktoś mi pomoże rozwiązać zagadkę  emotka Byłam dzisiaj z w Biedrze. Jak zwykle brak miejsc na parkingu. Stanęłam tak, że zastawiałam wjazd ewentualnej dostawie. Ale uznałam, że najwyżej powiedzą przez ten ich mikrofon, że kierowca auta o takim numerze ma  odjechać. Zresztą jeszcze jedno auto też tam stało. Ludzi w sklepie chmara. Kasowałam na samoobsługowej i wtedy podeszła do mnie kasjerka i poprosiła żebym odjechała autem bo kierowca nie może wjechać. Męczy mnie teraz skąd ona wiedziała, że to moje auto. Nie pytała innych ludzi tylko podeszła prosto do mnie.Ps . Auto o nietypowym kolorze. Ja podobna do nikogo

Może po prostu mają kamery na parkingu i sprawdzili nagranie.

Pewnie mają. Tylko jakoś logiczniejszy byłby dla mnie komunikat na sklepie niż analizowanie nagrania, namierzenie kierowcy w sklepie i łapanie go. 

Może chodzi o to, żeby Cię osobiście poprosić - komunikat można zlać na te kilka minut emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6843777 Napisano: 10.02.2022 20:55:40 w WC - rozmowy o wszystkim
@gnieszk@ napisał(a):

Może ktoś mi pomoże rozwiązać zagadkę  emotka Byłam dzisiaj z w Biedrze. Jak zwykle brak miejsc na parkingu. Stanęłam tak, że zastawiałam wjazd ewentualnej dostawie. Ale uznałam, że najwyżej powiedzą przez ten ich mikrofon, że kierowca auta o takim numerze ma  odjechać. Zresztą jeszcze jedno auto też tam stało. Ludzi w sklepie chmara. Kasowałam na samoobsługowej i wtedy podeszła do mnie kasjerka i poprosiła żebym odjechała autem bo kierowca nie może wjechać. Męczy mnie teraz skąd ona wiedziała, że to moje auto. Nie pytała innych ludzi tylko podeszła prosto do mnie.
Ps . Auto o nietypowym kolorze. Ja podobna do nikogo

Może po prostu mają kamery na parkingu i sprawdzili nagranie. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mietowa

#6843688 Napisano: 10.02.2022 15:10:12 w Informują
Informują z Konkurs "Muzyczny Świat Crunchips" Lidl

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
minutę temu Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6843607 Napisano: 10.02.2022 10:38:34 w Avanti
Jest kolejny rzut laureatów STAR  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6843591 Napisano: 10.02.2022 09:45:01 w Avanti
deva napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

deva napisał(a):

A z VI etapu podwójnego kto czeka? W tym tygodniu nikt się nie chwalił żadnym przelewem

ja z VI etapu dostałam w ubiegłym tygodniu.

Wiem, że niektórzy dostali w zeszłym tygodniu, ale chyba nie wszyscy

Ja nie mam. Wyświetl w wątku >>
1 deva 0

mietowa

#6843540 Napisano: 09.02.2022 20:28:39 w Smolar
kreatia napisał(a):

marzenier napisał(a):

To podpięte tam czy nie emotka  ?

na pewno nie  emotka  dużo nagród i zero konkursowiczów - niemożliwe  emotka  

Przede wszystkim jednak bardzo dużo zgłoszeń emotka . Ja myślę, że podpięte, ale z chęcią przyznam rację, jeśli nie emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6843529 Napisano: 09.02.2022 19:33:38 w Smolar
slomkab napisał(a):

mietowa napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

mietowa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Smolar wysyła dziś z heinekena głośniki

oo dzięki za cynka-też mam info od DPD emotka

czyli do mnie czapka jedzieemotka

Jadą tylko głosniki Heineken czy JBL też?

Sprawdź e-maila, jesli masz link od Kurier DPD to pewnie tak

No własnie pytam, bo nie mam maila emotka

Tez nie mam maila a mam jbl

Dziękuję emotka . Widocznie jeszcze nie wysyłali. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6843525 Napisano: 09.02.2022 18:39:06 w Smolar

mietowa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Jadą tylko głosniki Heineken czy JBL też?

Sprawdź e-maila, jesli masz link od Kurier DPD to pewnie tak

No własnie pytam, bo nie mam maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6843522 Napisano: 09.02.2022 18:35:57 w Smolar
agakaz2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Jadą tylko głosniki Heineken czy JBL też? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6843463 Napisano: 09.02.2022 15:02:00 w Smolar
olunka napisał(a):

monisss napisał(a):

dajcie znać czy wyniki podpięte... ja widze, że nie wygrałeś ale nie wiem czy to wiążące? 

tez jestem ciekawa, bo tez zero

Myslę, że można w laureatach sprawdzić, tam powinno być już uzupełnione. U mnie 0/7 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6843101 Napisano: 07.02.2022 20:44:36 w Smolar
violinromance napisał(a):

Ja się zastanawiam, jak działają niektóre formularze jesli chodzi o ilość znaków. Wrzucając teraz odpowiedź do Centrum word pokazywał ok 280 znaków, a na stronie nie chciało przejść (odpowiedź miała mieć max 300 znaków). Dodatkowo strona nie pokazuje ile znaków zczytała. Ktoś ogarnia jak to działa? To nie pierwszy taki przypadek swoją drogą emotka

Ot dobre pytanie. Mam swoje podejrzenia, tj., że formularz inaczej odczytuje liczbę znaków niż Word, więc wklejenie tekstu kończy się jak się kończy. Ciągle sobie obiecuję, że przepiszę tekst, zamiast go kopiować - żeby to sprawdzić, ale ostatecznie lenistwo wygrywaemotka   Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6843088 Napisano: 07.02.2022 19:42:23 w Smolar
aniaaa131 napisał(a):

A czy Smolar zawsze informuje o weryfikacji? Pytam bo na jedne zgłoszenie mam pozytywną a na drugie zero meila😌

Może być też tak, że nie przeszło weryfikacji (bo np. 2 zgłoszenia na jedno gospodarstwo domowe) - wtedy również jest brak zwrotki. Wejdź w zakładkę dla laureatów i wpisz dane. Jeśli coś nie tak, pojawi się informacja, że zgłoszenie zostało odrzucone przez administratora z powodu niezgodności z regulaminem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6842929 Napisano: 07.02.2022 11:33:09 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
giti napisał(a):

czy wysyłali już nagrody z Idealnie się prezentującej w ITM ? 

Z ostatnich dni - nie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6842928 Napisano: 07.02.2022 11:32:15 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
iszhara napisał(a):

Czy kosze na bieliznę z konkursu Bohaterowie Prania w Carrefour też dzisiaj dojeżdżają czy tylko sama chemia? emotka

Kosze były już dawno, kilka tygodni temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6842679 Napisano: 05.02.2022 12:05:05 w Zapowiedzi konkursów
incendio12 napisał(a):

gregory napisał(a):

Biedronka zaszalała. No po prostu wow. takiej loterii chyba nigdy nie było. 50 nagród po 500 000 zł.

Oprócz tego by mogli dać jeszcze pulę jakiś mniejszych nagród. Bo szanse na wygraną są chyba mniejsze niż w jakiejkolwiek innej loterii. Ale fakt, bardzo "bogata" loteria  emotka  Żal nie zrobić zakupów choć raz. 
Nie mogę się doszukać w regulaminie czy jeśli posiałam gdzieś fizyczną kartę moja biedronka to czy nie będzie problemu? Jest informacja, że można podać nr telefonu przy kupnie jak zawsze, tylko czy w razie wygranej nie trzeba będzie pokazać fizycznej karty? Pewnie dużo osób ma ten problem, że zawsze podają tylko nr telefonu, a karta gdzieś się zagubiła  emotka

Dołączam do pytania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6842672 Napisano: 05.02.2022 11:40:04 w Zapowiedzi konkursów
gregory napisał(a):

Biedronka zaszalała. No po prostu wow. takiej loterii chyba nigdy nie było. 50 nagród po 500 000 zł.

Niby wow, a jednak wiadomo - szanse niemal zerowe. Przy tych milionach kupujących, reklamach tv i kasjerach, którzy po niemal każdej transakcji będą dopytywać, czy klient chce los... Czymże jest 5 nagród na tydzień emotka ?

Ale jednak KTOŚ to wygra. Dlatego w imię zasady "żeby wygrać, trzeba grać" przejdę się do Biedry te trzy razy  emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6842572 Napisano: 04.02.2022 16:46:13 w Zapowiedzi konkursów
mandarynka16 napisał(a):

joan napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

Od 7 lutego Biedronka, loteria, do wygrania kasa na dom. Takiej loterii to w mojej krótkiej konkursowej karierze jeszcze nie widziałam emotka

Się nie drocz ino napisz, co mniej więcej trzeba zrobić, czy już makietę z ryżu od Morawieckiego lepić, czy może łąki kwietne biedronkom siać, nie zostawiaj nas proszę na weekend w takiej niepewności emotka

Wszyscy będziemy robić zakupy tylko w biedrze  emotka trzeba mieć karte i zrobić zakupy za min 99 zł

Cokolwiek o nagrodach czy bardzo lubisz być proszona emotka ? Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0