Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6500754 Napisano: 21.06.2018 14:05:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
pini napisał(a):

Zestaw książek, Wymarzony Dzień Dziecka Leclerc, mail.

I u mnie. Gdzie moja konsola emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6500710 Napisano: 21.06.2018 12:59:00 w moje dzisiejsze wygrane :)

mietowa

#6500355 Napisano: 20.06.2018 15:21:03 w Dziś cieszę się z.....
koper napisał(a):

mietowa napisał(a):

Dziecię moje pierworodne po 1 roku szkoły uzyskało średnią 5,69 emotka . Moja duma  emotka emotka emotka . A tak drżałam ("ojojojoj, a jak sobie nie poradzi?") emotka

Ale super! U mojej pierwszoklasistki teoretycznie nie ma stopni, tylko oceny opisowe, ale nagroda za świadectwo będzie  emotka

Nagroda musi być emotka . U nas świadectwa też opisowe, ale oceny w ciągu roku wystawiane są normalnie i oprócz świadectwa rodzice otrzymują właśnie taką informację o średniej. Jak dla mnie super rozwiązanie. Wyświetl w wątku >>
1 koper 0

mietowa

#6500295 Napisano: 20.06.2018 13:56:10 w Dziś cieszę się z.....
Dziecię moje pierworodne po 1 roku szkoły uzyskało średnią 5,69 emotka . Moja duma emotka emotka emotka . A tak drżałam ("ojojojoj, a jak sobie nie poradzi?") emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6500038 Napisano: 19.06.2018 21:13:50 w Czy informują/ informowali?
Kiora nie, Candi nie. 

edit: tzn. chyba nie emotka , jeśli wziąć pod uwagę brak jakichkolwiek wpisów na forum. I brak smsów/telefonów u mnie, aczkolwiek to ostatnie nie musi niczego dowodzić emotka Wyświetl w wątku >>
1 myla 0

mietowa

#6499845 Napisano: 19.06.2018 13:37:09 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie Los Mejores emotka Cofam wszystkie miłe słowa, jakie rzuciłem kiedykolwiek w ich kierunku. emotka
Dali plamę na całej linii w ostatnich konkursach z Palmolive w Drogerii Natura i Carrefour - do końca okresu przyjmowania zgłoszeń ekspedientki w sklepach twierdziły, że żadnych nowych (konkursowych zapachów) nie miały w dostawach. Pomimo interwencji mailowej Los Mejores nie zrobili nic, by sytuację poprawić. No nie będę jeździć po kraju polując w marketach innych miast, skoro w swoim mam po dwa-trzy dostępne sklepy. LIPA. Ja się tak nie bawię. emotka emotka

To prawda. Ja akurat przy okazji byłam w większym mieście, "zwiedziłam" więc 3 Drogerie Natura. W jednym był jeden (!) żel z nowej, niezbędnej do udziału w konkursie linii, w pozostałych żeli nie było. Wszędzie gigantyczne plakaty reklamujące konkurs. Słaboemotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

mietowa

#6499415 Napisano: 18.06.2018 13:08:31 w Informują
Milka abc dalej dzwoni, (u mnie zgłoszenie z ostatniego dnia). Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6499383 Napisano: 18.06.2018 12:18:42 w Informują
Kubuś na 100% Polomarket sms  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6499071 Napisano: 16.06.2018 22:02:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Coś z Brico emotka . Zapobiegawczo nastawiam się na dzbanek, ale oczywiście gdzieś tam, po cichu widzę tv emotka . Och czerwcu emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6498760 Napisano: 15.06.2018 18:15:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
atka79 napisał(a):

alita napisał(a):

Potwierdzenia od Kiory - lego gwiazda śmierci!!! Taaak  emotka

U mnie to samo!!!!

Mam i ja emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6498632 Napisano: 15.06.2018 14:12:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Co prawda mam już swój jeden, malutki  konkursowy przesąd* emotka , ale nigdy dość pomocy szczęściu, zatem - działaj wątku, działaj, nagrodę szybko dawaj emotka .

*Ostatnio mówię do męża:
- Cholera, no słabo coś z tymi wynikami, nie?
Mąż:
- a zrobiłaś... (tu mój przesąd)?
- No nie, faktycznie, zapomniałam.
- Oszalałaś?!?! 

Oboje mamy się za ludzi twardo stąpających po ziemi, z zabobonami nam nie po drodze. Jak jednak widać, konkursy to inna para kaloszy emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6498092 Napisano: 14.06.2018 14:49:19 w Zjazd e-konkursowiczów
pokrzywa30 napisał(a):

mietowa napisał(a):

kreatia napisał(a):

lav7 napisał(a):

ktoś jest z okolic Bydgoszczy i ma ochotę skoczyć na pifko ?:]

podbijam emotka
może jakiś mały kujawsko-pomorski zlocik?

Czekam na pomorski i jestem  emotka . Może być u mnie, mam duuuuuuuużo piwa emotka . Warka, Żywiec? emotka  

Jak pomorskie to może Trojmiasto

Kawałek mam, ale jak co to dojadę emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6498079 Napisano: 14.06.2018 14:34:11 w Zjazd e-konkursowiczów
kreatia napisał(a):

lav7 napisał(a):

ktoś jest z okolic Bydgoszczy i ma ochotę skoczyć na pifko ?:]

podbijam emotka
może jakiś mały kujawsko-pomorski zlocik?

Czekam na pomorski i jestem emotka . Może być u mnie, mam duuuuuuuużo piwa emotka . Warka, Żywiec? emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

mietowa

#6497985 Napisano: 14.06.2018 12:29:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

mietowa napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Mam pytanie o rowery z goshgirl. Beda przyznane najlepszej wypowiedzi z danej drogerii. Czyli moze wygrac przecietna praca z drogerii x, a w drogerii y może byc kilka świetnych prac bez nagrody? Chodzi zarowno o drogerie hebe jak i te z listy?

dokładnie tak, ja to doczytałam dopiero po drugim zgłoszeniu, także masakra. Rowerów jest tyle, co w sumie drogerii w Polsce, więc na każdą przypada 1 rower... jak tam nikt nie wygra to rower przepada:/ 

Identycznie jest w  sklepach Organique i ich konkursie. W regulaminie nie ma odpowiedniego zapisu, ale rowerów jest tyle, ile sklepów, a pani ekspedientka potwierdziła - jeden rower z każdego sklepu. 

Swoją drogą, te rowery stoją w sklepach. Cudne. Pomacałam, pogłaskałam, szepnęłam: "Do zobaczenia..." emotka

to nie wiedziałam, że tam też tak jest emotka  ja kupiłam w sklepie internetowym emotka  to pewnie już w ogóle nie mam szans emotka

Na sklep internetowy przypada 1 rower

no właśnie o tym mówię emotka  że pewnie w internetowym sporo osób kupiło emotka

Też tak podejrzewałam emotka , dlatego wyciągnęłam Męża do dwóch miast oddalonych o 80 km. I Auchan zaliczyliśmy i Kaufland i Naturę... ściskałam torebkę z paragonami jak skarb emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6497979 Napisano: 14.06.2018 12:25:35 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

ace napisał(a):

no właśnie wśród niektórych znajomych to był argument że nie płacą w ogóle, bo skoro już opłacili to on ma ją tylko przynieść. ale podobno ci co rozwożą jedzenie mają bardzo marne stawki, zwykle jeżdżą swoimi samochodami i utrzymują się głównie z napiwków (ale tak chyba było kiedyś, teraz jak brakuje rąk do pracy jest już inaczej nie?). Dlatego pytam, ja zwykle daję do 5 zł (w zależności co mam w portfelu), ale niektórzy mówili że nic nie dają, a mój TŻ (co już oczywiście wiedziałam wcześniej) potrafi dać i wartość 1/3 zamówienia ("w zależności od pogody i od tego jak bardzo nie chce mi się wychodzić z domu"...) ...

Idąc tropem myślenia marnej stawki, musiałabyś wszędzie pytać "A ile Pani zarabia? Bo jak mało, to dam Pani coś na lewo, poza okiem fiskusa." Bo nie można dyskryminować pani z Biedronki, pana z targu warzywnego czy studenta w punkcie ksero.

W sumie racja emotka . Ja to chyba z sentymentu daję tę kasę, na studiach pracowałam jako kelnerka i ach, jak ja liczyłam na te napiwki emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, ace 0

mietowa

#6497947 Napisano: 14.06.2018 12:04:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Mam pytanie o rowery z goshgirl. Beda przyznane najlepszej wypowiedzi z danej drogerii. Czyli moze wygrac przecietna praca z drogerii x, a w drogerii y może byc kilka świetnych prac bez nagrody? Chodzi zarowno o drogerie hebe jak i te z listy?

dokładnie tak, ja to doczytałam dopiero po drugim zgłoszeniu, także masakra. Rowerów jest tyle, co w sumie drogerii w Polsce, więc na każdą przypada 1 rower... jak tam nikt nie wygra to rower przepada:/ 

Identycznie jest w  sklepach Organique i ich konkursie. W regulaminie nie ma odpowiedniego zapisu, ale rowerów jest tyle, ile sklepów, a pani ekspedientka potwierdziła - jeden rower z każdego sklepu. 

Swoją drogą, te rowery stoją w sklepach. Cudne. Pomacałam, pogłaskałam, szepnęłam: "Do zobaczenia..." emotka Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

mietowa

#6497934 Napisano: 14.06.2018 11:49:46 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

Czy i ile płacicie osobie przywożącej Wam jedzenie (np pizze)? Ostatnio wywiązała się dyskusja wśród znajomych i odpowiedzi były na prawdę bardzo różne, a niektóre totalnie skrajne. Chciałabym poznać Waszą opinie emotka

Staram się dawać 10%, plus minus w zależności od tego, co akurat mam. Przy czym moje zamówienia to zwykle 30-40 zł, gdybym zamówiła za 150 zł, to pewnie dałabym piątaka emotka . Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

mietowa

#6497560 Napisano: 13.06.2018 16:17:59 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

mietowa napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Organique rowerowy?

Jeszcze nie, mają czas do 20-któregoś tam czerwca (maile)

Dzieki. A ktoś grał w Tomaszowie Mazowieckim?

Na pewno nie ja emotka Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

mietowa

#6497554 Napisano: 13.06.2018 16:14:26 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Organique rowerowy?

Jeszcze nie, mają czas do 20-któregoś tam czerwca (maile) Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

mietowa

#6497510 Napisano: 13.06.2018 14:36:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bardzo miła Pani z konkursu Zasmakuj wygranej z Tchibo zadzwoniła z informacją, że zmieniają mój zestaw kaw na ekspres z kapsułkami. Moja pierwsza "rezerwa", juhuu emotka Wyświetl w wątku >>