Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6456815 Napisano: 26.01.2018 21:21:20 w Pomocy!!!!
cotomabyc napisał(a):

cb656 napisał(a):

cotomabyc napisał(a):

Ja mysle ze mozna nawet pominac skanowanie i zrobic zdjecia tel. I mailem wyslac fotki. Taki mam plan

"Czy konie mnie słyszą?! Ja uważam, że to jest bardzo dobra koncepcja!" emotka emotka
cotomabyc napisał(a):

mietowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Osoby, które wygrały powerbank z gp - gdzie wysyłacie to zdjęcie paragonu, oświadczenie i dane? Trochę pogmatwany ten regulamin i sms, nie mam pewności, co powinnam zrobić. No i nie ma adresu mailowego. 
edit: adres mailowy widzę, konkurs@gto.com.pl - wysłać tam wszystko czy normalnie listem na zwykły adres?

Regulamin jest prosty, widocznie jesteś zmęczona, wyśpij się dobrze emotka
konkurs@gto.com.pl
Drukujesz oświadczenie, wypełniasz wszystkie wymagane pola, podpisujesz, skanujesz i skan wysyłasz mailem razem ze skanem paragonu. Oryginał zostaje w domu. Jak chcesz, możesz wyrzucić, ale nie trać pieniędzy na znaczek. Potwierdzam, że to wystarczy, bo tak zrobiłem i powerbank już w domu.

Aż uśmiechnęłam się do monitora, widząc Twoje pierwsze zdanie, bo po wczorajszym dniu i dzisiejszej nocy patrzę tępo w monitor i wszystko idzie mi dwukrotnie dłużej. Dziękuję za info i tak w ogóle  emotka   emotka

Ja mysle ze mozna nawet pominac skanowanie i zrobic zdjecia tel. I mailem wyslac fotki. Taki mam plan

Ja też myślę, że zdjęcie wystarczy, aczkolwiek mam skaner i nie zawaham się go użyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6456434 Napisano: 25.01.2018 23:16:35 w Wkurza mnie...
bc14 napisał(a):

o tak! "wyciągniecie z busz" to idealne słowo również naszego związku, choć te cierniste krzaki jeszcze się wybijają ...

właśnie się dowiedziałam,że to ja powinnam czyścić auta w środku, a swoje to też myć, bo on nie ma czasu aby moje auto umyć....
Kto u Was zajmuje się samochodami?

Gdybysmy mieli 2 auta, to kazdy swoim by sie zajmowal i tyle. Bez komplikacji emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mietowa

#6456420 Napisano: 25.01.2018 22:28:07 w Dziś cieszę się z.....
Och, że napiłam się dzisiaj wódki z siostrą mojej Mamy tudzież mą Ciocią. Że pogadałyśmy od serca. Że znalazłyśmy dla siebie czas. Że po raz enty usłyszałam: "dziecko, ja z nikim, z nikim na świecie nie pogadam tak szczerze, jak z Tobą" i wiem, że to prawda. Uwielbiam poznawać dorosłych na nowo. Kiedy byłam dzieckiem, była to groźna, tak strasznie dorosła ciocia, dzisiaj to kobieta, z którą mogę pogadać jak równy z równym i poznać jej punkt widzenia i dorosłe spojrzenie na sprawy z mojego dzieciństwa. Fajnie emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6456227 Napisano: 25.01.2018 13:39:53 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Kaufland na konkurs Schwarzkopf. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6456215 Napisano: 25.01.2018 13:12:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
marta_1234 napisał(a):

Przedwczoraj wysłany sms w celu uwolnienia minionków i zero odezwu emotka

Ale jak przedwczoraj to przecież jeszcze hoho do wyłonienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6456203 Napisano: 25.01.2018 12:54:42 w Dziś cieszę się z.....
ilonaxx5 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

cotomabyc napisał(a):

Dziś cieszę się , ze mąż wreszcie wymalowal pokój syna. W bloku. Całe 4 m2
Sprawa nabierała mocy urzędowej jakieś pół roku.
Wreszcie w kolejnej niedzielnej kłótni o malowanie wykrzyczał, że nie pomalował bo ..."nie miał farby" emotka
W poniedziałek napisałam sms, żeby po pracy zerknął do bagażnika bo tam czeka mega niespodzianka .
Zadbałam: farba, folie, wałek, taśma oraz pędzel.
Obserwowałam przez okno reakcję. Coś jakby " k...a m.ć" emotka
I cud. Wszedł i zaczął malować.
Dziś schnie piękny szary kolor.
Że ja na to wcześniej nie wpadłam

Skąd ja to znam emotka Tylko ja mojemu trułam przez rok! Ale w sumie to krótko biorąc pod uwagę, że malował salon, sypialnię, przedpokój i klatkę schodowa, czyli jakieś 80 m2 emotka

J gdybym miała się im prosić to bym sama pomalowała emotka

Eee, bo Wy nie umiecie  emotka . Kiedy mojemu Mężowi się nie chce, udaję, że chcę sama zrobić. Wtedy on wzdycha i się zaczyna: "Dobra, wiesz co, jak ja widzę, jak to robisz, to już lepiej mi to daj". Akurat braku umiejętności to już nie udaję, jestem absolutnie tragiczna w sprawach remontowocośtam  emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6456170 Napisano: 25.01.2018 11:21:21 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Osoby, które wygrały powerbank z gp - gdzie wysyłacie to zdjęcie paragonu, oświadczenie i dane? Trochę pogmatwany ten regulamin i sms, nie mam pewności, co powinnam zrobić. No i nie ma adresu mailowego. 
edit: adres mailowy widzę, konkurs@gto.com.pl - wysłać tam wszystko czy normalnie listem na zwykły adres?

Regulamin jest prosty, widocznie jesteś zmęczona, wyśpij się dobrze emotka
konkurs@gto.com.pl
Drukujesz oświadczenie, wypełniasz wszystkie wymagane pola, podpisujesz, skanujesz i skan wysyłasz mailem razem ze skanem paragonu. Oryginał zostaje w domu. Jak chcesz, możesz wyrzucić, ale nie trać pieniędzy na znaczek. Potwierdzam, że to wystarczy, bo tak zrobiłem i powerbank już w domu.

Aż uśmiechnęłam się do monitora, widząc Twoje pierwsze zdanie, bo po wczorajszym dniu i dzisiejszej nocy patrzę tępo w monitor i wszystko idzie mi dwukrotnie dłużej. Dziękuję za info i tak w ogóle  emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6456157 Napisano: 25.01.2018 10:41:15 w Pomocy!!!!
edit: adres mailowy widzę, konkurs@gto.com.pl - wysłać tam wszystko czy normalnie listem na zwykły adres? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6456141 Napisano: 25.01.2018 10:21:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Dotarły zwrotki z wedla c4 

Fakt, dotarły. No i fajnie, ale jak ja nie cierpię tych opóźnionych zwrotek. Dźwięk smsa, na podglądzie widzę już nazwę agencji albo słowo "konkurs", serce zaczyna tańczyć w radosnym rytmie, a tu... no tak, kuźwa. Zwrotka  emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6456132 Napisano: 25.01.2018 10:10:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zonka78 napisał(a):

Chyba zacznę wysnuwać przypuszczenia, że belVita nie czyta tylko losuje emotka  miałam trzy pewniaki  emotka  a walizki nie widac. 

Ojej, ile ja takich pewniaków w życiu już miałam..., gdzie to już nie jechałam nowym samochodem emotka  A za ile z nich nie dostałam nawet nagrody 3 stopnia typu łapka do garnków emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6456125 Napisano: 25.01.2018 09:57:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
stellasz napisał(a):

BelVita, wysłałam aż 1 zgłoszenie, a tu nic emotka  

U mnie tak samo. Prychnęłam pod nosem z pogardą na tę niby porażkę i ze stoickim spokojem przeszłam do pozostałych konkursów.  Wyświetl w wątku >>
1 stellasz 0

mietowa

#6456104 Napisano: 25.01.2018 08:55:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Macie już zwrotki z Wedla C4? emotka

Właśnie nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6455935 Napisano: 24.01.2018 17:27:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

mietowa napisał(a):

Słuchajcie, albo tego nie ma w regulaminie, albo czas na okulary - konkurs Somat, Biedronka. Jest tam gdzieś zapis o ilości nagród, które może wygrać jedna osoba? Albo o ograniczeniu na gospodarstwo domowe?

a zamierzasz ile wygrać ? emotka

Buehehe, jedna mnie w 100% zadowoli emotka . Ale patrząc na dłuuugą listę ostatnio przegranych konkursów, najwyższy czas zaangażować małżonka emotka . Niemniej gdyby jednak trafiły się dwie...emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

mietowa

#6455927 Napisano: 24.01.2018 17:16:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Słuchajcie, albo tego nie ma w regulaminie, albo czas na okulary - konkurs Somat, Biedronka. Jest tam gdzieś zapis o ilości nagród, które może wygrać jedna osoba? Albo o ograniczeniu na gospodarstwo domowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6455889 Napisano: 24.01.2018 15:25:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zegarek Garmin z konkursu Multisport (sprzedam). Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6455887 Napisano: 24.01.2018 15:17:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzikuska21 napisał(a):

czy ktos może mi podpowiedziec czy streamline lubi jak sie w hasło wplecie nazwe colgate czy nie?

Tak, zawsze. Nawet, kiedy konkurs dotyczy kawy emotka
Nie mogłam się powstrzymać emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6455806 Napisano: 24.01.2018 11:32:40 w poznajmy się BLIŻEJ
mia napisał(a):

mietowa napisał(a):

Skoro już bujam się tu od dwóch miesięcy, to też coś napiszę. Idąc pierwowzorem, zacznę od czegoś na kształt wpisu do Złotych Myśli emotka :
(...)

Dopiero dzisiaj trafiłam na ten wpis.
Jak przeczytałam, zarykując się ze śmiechu, to... Dla mnie mietowa powinnaś wygrywać same główne! emotka emotka emotka
Powodzenia! emotka

Dziekuje emotka :) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6455805 Napisano: 24.01.2018 11:31:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
staszek napisał(a):

Chyba kosmetyki Garnier z ITM, Inpost.

Dokladnie tak. Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

mietowa

#6455783 Napisano: 24.01.2018 10:15:50 w Informują
Minionki kolejny etap. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6455725 Napisano: 23.01.2018 22:49:09 w Wkurza mnie...
shineoff napisał(a):

Wkurza mnie strasznie to, że są konkursy gdzie można wygrać zmywarkę, o której MARZĘ, a ja nie mogę w nich wziąć udziału. Wiecie dlaczego? Bo nie mam miejsca na mój wymarzony sprzęt w tym mikroskopijnym mieszkaniu! Wkurza mnie to najbardziej na świecie  emotka

Nic a nic nie da sie zrobic? Zrezygnowac z jednej  szafki i rzadko uzywane rzeczy gdzies przeniesc? Nie powiem: "nie wyobrazam sobie zycia bez zmywarki", bo to idiotyzm, ale odkad ja mam, czyli 2 lata, zaluje, ze wczesniej wlasnie nie kombinowalam - a tez mialam malutkie kuchnie. Zreszta i aktualna to nie gigant emotka Wyświetl w wątku >>
0 0