Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika halliday

halliday

#6757428 Napisano: 11.01.2021 13:38:24 w Co można dostać gratis?
https://www.wyprobujdeveley.pl/

od 11.01.2021 do 31.01.2021 można zakupić w sklepie develey powyższe produkty za które otrzymamy zwrot w wysokości 35zł, a koszt takiego zestawu to 42,55zł + koszt wysyłki min 11zł,że mamy dukaty (11) to mamy darmową wysyłkę do paczkomatu.

Gdyby ktoś jeszcze nie miał konta na stronie develey, po założeniu konta otrzymamy gratis 20 dukatów czyli darmowa wysyłka, a za wypełnienie jednego z 6 quizy otrzymamy bon rabatowy 10zł, który będziemy mogli użyć na powyższe zakupy. Czyli za powyższy zestaw zapłacimy 32,55zł i otrzymamy zwrot 35zł jak wypełnimy formularz na stronie.

Quizy:
https://taksmakujejakosc.pl/ketchup
https://taksmakujejakosc.pl/musztarda
https://taksmakuj...osc.pl/sos-czosnkowy
https://mutti-jakoscbezkompromisow.pl/
https://ekspertzdrowegosmaku.pl/
https://tabascopodbijasmak.pl/

Link do produktów promocyjnych:
https://develey.p...rolewskie-drylowane/
https://develey.p...-stylu-mediterraneo/ Wyświetl w wątku >>

halliday

#6756398 Napisano: 05.01.2021 15:32:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

yreks napisał(a):

Czy aby zrealizowac kod 50zl z develey trzeba dokonac zakupow za okreslona kwote czy wystarczy np 51zl ?

Wystarczy 51 zł. A 11 dukatów = darmowa wysyłka paczki. 

a przypadkiem nie obniża od kwoty ~54zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6756125 Napisano: 04.01.2021 12:56:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
veldominik napisał(a):

Wie ktoś czy jest gdzieś są sprzedawane malutkie paczki chipsów crunchips? Pamietam jak 15 lat małe paczuszki 28g były po 1zł xd

a teraz to tylko same paki 140g po 5zł. Drogo wychodzi ten konkurs.

rok temu dostałem informacje ze zrezygnowali z produkcji tych małych paczek, ale widzę ze w biedronce można dostać te małe paczki, więc albo wróciły, albo robią tylko dla biedronki. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6756124 Napisano: 04.01.2021 12:55:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

veldominik napisał(a):

Wie ktoś czy jest gdzieś są sprzedawane malutkie paczki chipsów crunchips? Pamietam jak 15 lat małe paczuszki 28g były po 1zł xd

a teraz to tylko same paki 140g po 5zł. Drogo wychodzi ten konkurs.

W Biedronce po 1.99 kupuje

tylko solone, czy paprykowe też u ciebie są?
Bo u mnie Solone za 1,99zł, a ketchupowe za 2,49zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6755897 Napisano: 03.01.2021 00:09:16 w Wkurza mnie...
netka2000 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kumulacja napisał(a):

veldominik napisał(a):

Mnie wkurzają konkursy bramkowe, mam pecha setki zgłoszeń i ani jednej bramki xd wole te gdzie trzeba coś opisać.

Ja się od dawna wyleczyłam z brania udziału w konkursach bramkowych czy w loteriach. To ulga i dla mnie, i dla mojej psychiki!

a ja przez tyle lat trafiłam tylko jedną bramkę.. w majonezie winiary 

Bramki to wygoda dla organizatorów. Całą robotę odwalają programy i nie muszą codziennie przeprowadzać losowania

ale ktoś musi najpierw wylosować te godziny otwarcia bramek, później ktoś musi ten czas ustawić aby był aktywny o tej godzinie.
Więc myślę ze łatwiej byłoby im wylosować wszystkich po całej loterii, oczywiście jak korzystają z automatu do losowania, jak się bawią w wycinanie papierowych zgłoszeń i losowanie ręcznie to oczywiście za dużo pracy dla nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6755896 Napisano: 03.01.2021 00:04:51 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

kejm napisał(a):

Nie mogę znaleźć regulaminu na promocję ręczniki za zakup papieru Regina - czy można wysyłać kilka zgłoszeń na jedną osobę?

Jednen zestaw na jedno konto

na adres chyba też tylko jeden zestaw? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6755851 Napisano: 02.01.2021 19:27:01 w WC - rozmowy o wszystkim
rufus napisał(a):

Minusem jest to, że niektórym osobom ze znajomych (nie wiem od czego to jest zależne) wyświetlają się nasze komentarze i później widać to zgłoszenie konkursowe.  emotka

pewnie tym co mają polubioną stronę na której bierzesz udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6755850 Napisano: 02.01.2021 19:16:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dejzi napisał(a):

Czy w formularzu Monopoly trzeba wysłać imię ojca, pesel i nr dowodu, by przyszło Monopoly czy nie?? Pisze dane nieobowiązkowe, ale niezbędne do wystawienia imiennego zaświadczenia. ??

jak ci zaświadczenie nie potrzebne, to nie musisz im podawać tych danych. Wyświetl w wątku >>
1 dejzi 0

halliday

#6755543 Napisano: 31.12.2020 16:08:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
także dzisiaj otrzymałem zwrot z początku listopada, a można było chyba zgłaszać pod koniec października. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6755541 Napisano: 31.12.2020 16:06:03 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Oj złe emocje na koniec roku zły omen ale tematów rodziny to lepiej wolę nie poruszać bo napisanie powieści 3 częściowej to by było u mnie mało:(

Za to ja mam wieczne wkurzenie zakupów promo i braków w sklepie czegoś.
Idę do Lidla którego tak bardzo nie lubię,że robię to tylko z konieczności.Zakupy w nim mi nie pasują no nic nie poradzę.
No i co na wejściu wielkie palety z pepsi i tych innych o dziwo nawet 2 litry bez trudu znalezione,żel palmolive super szybko.
I już tu powinno mnie tknąć coś pójdzie nie tak:P Jak alkoholiczka przez alejkę z % kilka razy a tu i towar wykładają i masa w tej alejce ludzi.Nie ma Kapitana Jacka .Nie poddaję się łatwo na wejściu do tej alejki są piwa i napis ilość do wyczerpania zapasów.I tak Desperadosów całe kartony a Jack jedna sztuka jedna kurde.Akurat jedna z pań biegła po coś do magazynu i pytam nie ma więcej w magazynie.Nie tylko to co widać i jest napis do wyczerpania zapasów.I tyle z kupowania % na Sylwka.Ale co tak 2 na 3 zakupy to wynik który ujdzie.A i przy kasach 4 paki Desperadosów po sufity.Czy serio musi zawsze brakować akurat produktów promo.

Trzeba było wczoraj iść po to piwo, bo dzisiaj była promocja ze przy zakupie 8 piw, płaciło się za 4szt dlatego pewnie nie było już capitana jacka Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6755323 Napisano: 30.12.2020 20:31:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
psotka napisał(a):

Witajcie. Moze ktos ma do oddania voucher Tidal na 6 miesięcy na Tidal Hifi?

moge oddac znizke do empiku.  emotka

ja nie mam, ale jest chyba nadal promocja za 4zł można otrzymać 120dni. https://offer.tid...119dc5e1&lang=pl Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6755313 Napisano: 30.12.2020 19:53:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnes111 napisał(a):

Dzisiaj chciałam wykorzystać voucher o wartości 250 zł na zegarek Casio z ubiegłorocznej  loterii Tic Tac i okazało, że voucher został już użyty. Ja go na pewno nie wykorzystałam. Czy ktoś miał też taki problem?

tak, kilka osób tak miało i otrzymali już nowy kod. Ale trzeba do nich pisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

halliday

#6754470 Napisano: 25.12.2020 20:41:47 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

długo myślalem, czy brac udział w loterii Monopoly. Poczułem dzisiaj (24.12) impuls i w końcu się zdecydowałem. Zamówiłem grę na empik.com, opłaciłem, ale do końca dnia nie przyszła faktura elektroniczna. Myśłalem, że taki dokument niemal od razu pojawi się na moim koncie. Niestety nie, a zgodnie z regulaminem trzeba mieć nr faktury, żeby sie zgłosić w loterii. 

Na 100% zostanie im z 250 gier do rozdania w 2021r  emotka
Masz nadal szanse emotka

dla mnie ten konkurs jest niepoważny - mam już 2 monopoly w domu i nikt z rodziny nie chce monopoly bo każdy ma a tu mało że trzeba kupić monopoly to jeszcze jest prawie 100% szansa na wygranie monopoly... No litości, kto wymyślał ten konkurs?

To "prawie 100% szansa", jesli losuja 500 gier i 1000 rezerw... jak beda losowac 1 laureat + 2 rezerwy to szanse spadaja  emotka

nie chce mi się wierzyć że znajdzie się 500 ludzi którzy kupią monopoly i wezmą udział w konkursie po to aby wygrać monopoly. No ale może się mylę, w dzisiejszych czasach konkursowicze umieją dobrze kombinować.

ale jeszcze było 25tys złotych do wygrania. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6754469 Napisano: 25.12.2020 20:39:46 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

długo myślalem, czy brac udział w loterii Monopoly. Poczułem dzisiaj (24.12) impuls i w końcu się zdecydowałem. Zamówiłem grę na empik.com, opłaciłem, ale do końca dnia nie przyszła faktura elektroniczna. Myśłalem, że taki dokument niemal od razu pojawi się na moim koncie. Niestety nie, a zgodnie z regulaminem trzeba mieć nr faktury, żeby sie zgłosić w loterii. 

Na 100% zostanie im z 250 gier do rozdania w 2021r  emotka
Masz nadal szanse emotka

ale ten paragon/faktura nie będzie już brała udział w loterii. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6754443 Napisano: 25.12.2020 16:52:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
veldominik napisał(a):

Pamiętacie konkurs tiger gdzie była do wygrania mazda rx7? Na olx już ktoś ja wystawił xd

nawet ta osoba pochwaliła się wygraną na tym forum.
https://www.e-kon...trona/2203/#p6720263 Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6754405 Napisano: 25.12.2020 00:46:06 w Wkurza mnie...
sasaaabp napisał(a):

faktura przychodzi w dniu wysłania produktu. Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6754307 Napisano: 23.12.2020 23:38:26 w WC - rozmowy o wszystkim
mandarynka16 napisał(a):

ace napisał(a):

Czy ktos wykorzystywal te vouchery z loterii kinder? Ja mam na Joge..... W obecnej sytuacji watpie by szkoly jogi pracowaly, a nawet jesli to ja nie zbiore 3 dodatkowych osob emotka wiekszosc zanajmomych sie ukrywa w domach... I sie zastanawiam czy ktos w wyjatkowym prezencie zamienial jakos vouvher? W sensie czy bez problemu moglabym wykorzystac na np joge w grupie na 8zajec (jedna osoba) zamiast na jedne zajecia prywatne dla 4 osob? (a swoja droga widze ze ceny takich zajec prywatnych dla 4 osob kosztuja 109zl, a vouvher niby byl na 300zl...) Czy powinnam ewentualnie dogadywac sie ze szkola jogi?

szkoły jogi nie są zamknięte, więc moze być trudno

ale chyba od 28 grudnia będą zamknięte do min. 17 stycznia? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6754282 Napisano: 23.12.2020 21:01:27 w Smolar
edzia21 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy smolar informował z ostatniego losowania (22.12) tymbarka w C4?

tak, wczoraj

a były smsy czy tylko na stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

halliday

#6754014 Napisano: 22.12.2020 15:19:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Tymbark C4 do jakiego dnia dziś informowali?

Do konca, bo tam tygodniowe a nie dzienne  emotka

ale sms-em czy tylko na stronie są wyniki? Wyświetl w wątku >>
0 0