Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika margobb

margobb

#6579446 Napisano: 12.03.2019 08:06:03 w Paragony na trwające konkursy
Kupie paragon na konkurs Tymbark Kupiec (sklepy Dolnyśląsk).

Albo na coś się wymienię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6579109 Napisano: 11.03.2019 08:59:36 w Paragony na trwające konkursy
2x Tetley ITM wymienie na Soraye C4.  Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6578947 Napisano: 10.03.2019 11:24:08 w Avanti
magisterek napisał(a):

margobb napisał(a):

magisterek napisał(a):

maxri napisał(a):

Ja rozumiem, że nie wygrywacie. Sam wygrałem nic. Ale bije od Was roszczeniami, frustracją i rozczarowaniem. Czy te konkursy to całe Wasze życie?

Nie mam roszczeń dp Avanti, ale rozczarowany być mogę i mam prawo. Sam wysłałem po 5 chrupek w tygodniu bo nic ciekawego mi sie nie trafiało, ale przeglądając galerię i patrząc na niektóre nagrodzone prace to scyzoryk się otwiera, że  np. 1000zł dostaje ktoś kto nijak spełnia wymogi regulaminu odnośnie kreatywności. Nie wiem czy tych lepszych prac celowo nie zauważają czy z premedytacją nagradzają to co im się wylosuje.

Konkursy to nie moje życie, ale skoro zachęcają, obiecują, że najbardziej kreatywne prace wygrywają to chętnie sił próbuje.

Jednak rzetelność przy wyborze prac zacnej komisji konkursowej, jak dla mnie jest na "odwal się" i niestety - jak konkurs ludzie widzą, tak o agencji piszą. W konkursach na hasła, gdzie nie publikują nagrodzonych prac już dawno nie biorę udziału, bo widocznie równie kreatywne zdania nagradzają. Tutaj miałem nadzieję, że chociaż choć trochę URZEKNIE WSZYSTKICH AVANTI swoimi wyborami. Niestety mnie utwierdziły te wybory w przekonaniu, że szkoda się wysilać i czasu tracić na jakiekolwiek ich akcje. Wystarczy postawić na ILOŚĆ, nie jakość i przy odrobinie szczęścia oko zatrzyma się akurat na moim zgłoszeniu i dostanę nagrodę. Szczęście trzeba mieć.

Advalue w Captain Jacku wystarczył sam e-mail, wybierali i nagradzali teksty, a Avanti musi mieć przy wyborze wgląd we wszystkie dane, imię, nazwisko, miejscowość, telefon, email, tylko PESEL brakuje i numeru buta.

I tak u nich wygląd wybór i nagradzanie NAJLEPSZYCH PRAC.
NIKT nie wygrał więcej niż raz w tym konkursie Cheetos.

W Jacku nie mając danych okazało się po wyborze, że ludzie piszą EXTRA TEKSTY, o czym świadczą DWIE IBIZY na tym forum. I to jest dowód, że warto się starać, a nie iść w ilość tylko jakość. 

Wrzuć proszę kilka linków do swoich prac emotka  tyle piszesz o kreatywności, jakości prac itd, że zaintrygowała mnie Twoja twórczość. Z góry dziękuję emotka

Ja nie miałem tu na mysli moich prac, bo patrząc na galerię są średnie, nie trafiłem chrupka wow, ale np, przytocze Ci przywołane tu na forum w tym temacie prace lamy czy syzyfa.

https://muzeumche...g-details/index/6374
https://muzeumche...g-details/index/9409

Według mnie bardzo fajne, nie dostały nic... i przegrały np z takim chrupkiem jak ten...

https://muzeumche...ails/index/8408/true

Gdzie według mojej oceny SUBIEKTYWNEJ zarówno jakość wykonania zdjęcia i sam kształt - nie wspominając nawet o opisie - jest banalny, żeby nie powiedzieć denny. 1000 zł to strasznie dużo za tak "starannie dopracowaną, kreatywną i przemyślaną w opisie pracę". Nie dopatrzyłem się tu ani ludzika, ani jego machających nóg. Sorry.

Margobb, chyba zgodzisz się ze mną, że są jakościowo lepsze pod każdym względem od wyżej nagrodzonego.

Pozdrowienia dla właściciela Syzyfa i Lamy.

Rozumiem emotka  myslalam, ze piszesz cały czas o swoich - dlatego mnie zaciekawiły! 
Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6578924 Napisano: 10.03.2019 09:31:20 w Avanti
magisterek napisał(a):

maxri napisał(a):

Ja rozumiem, że nie wygrywacie. Sam wygrałem nic. Ale bije od Was roszczeniami, frustracją i rozczarowaniem. Czy te konkursy to całe Wasze życie?

Nie mam roszczeń dp Avanti, ale rozczarowany być mogę i mam prawo. Sam wysłałem po 5 chrupek w tygodniu bo nic ciekawego mi sie nie trafiało, ale przeglądając galerię i patrząc na niektóre nagrodzone prace to scyzoryk się otwiera, że  np. 1000zł dostaje ktoś kto nijak spełnia wymogi regulaminu odnośnie kreatywności. Nie wiem czy tych lepszych prac celowo nie zauważają czy z premedytacją nagradzają to co im się wylosuje.

Konkursy to nie moje życie, ale skoro zachęcają, obiecują, że najbardziej kreatywne prace wygrywają to chętnie sił próbuje.

Jednak rzetelność przy wyborze prac zacnej komisji konkursowej, jak dla mnie jest na "odwal się" i niestety - jak konkurs ludzie widzą, tak o agencji piszą. W konkursach na hasła, gdzie nie publikują nagrodzonych prac już dawno nie biorę udziału, bo widocznie równie kreatywne zdania nagradzają. Tutaj miałem nadzieję, że chociaż choć trochę URZEKNIE WSZYSTKICH AVANTI swoimi wyborami. Niestety mnie utwierdziły te wybory w przekonaniu, że szkoda się wysilać i czasu tracić na jakiekolwiek ich akcje. Wystarczy postawić na ILOŚĆ, nie jakość i przy odrobinie szczęścia oko zatrzyma się akurat na moim zgłoszeniu i dostanę nagrodę. Szczęście trzeba mieć.

Advalue w Captain Jacku wystarczył sam e-mail, wybierali i nagradzali teksty, a Avanti musi mieć przy wyborze wgląd we wszystkie dane, imię, nazwisko, miejscowość, telefon, email, tylko PESEL brakuje i numeru buta.

I tak u nich wygląd wybór i nagradzanie NAJLEPSZYCH PRAC.
NIKT nie wygrał więcej niż raz w tym konkursie Cheetos.

W Jacku nie mając danych okazało się po wyborze, że ludzie piszą EXTRA TEKSTY, o czym świadczą DWIE IBIZY na tym forum. I to jest dowód, że warto się starać, a nie iść w ilość tylko jakość. 

Wrzuć proszę kilka linków do swoich prac emotka  tyle piszesz o kreatywności, jakości prac itd, że zaintrygowała mnie Twoja twórczość. Z góry dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6578876 Napisano: 09.03.2019 20:03:36 w Paragony na trwające konkursy
Hortex Polo + Tetley ITM lub jakas inna kombinacje emotka  wymienie na Soraye C4(chce) Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6578796 Napisano: 09.03.2019 10:06:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

Czy ktoś wie do kiedy jest ważność do spożycia Captain Jacka? 

Ja mam ostatnie kartony do stycznia 2020 Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6578789 Napisano: 09.03.2019 09:42:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej emotka
Jak bedziecie wysyłać kupony z Faktow? Wiem, ze trzeba nakleic na pocztówkę, ale co dalej? "Goła" pocztówka do skrzynki, czy wkładacie w kopertę i poleconym? Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6578343 Napisano: 08.03.2019 09:44:11 w WC - rozmowy o wszystkim
jokan napisał(a):

andziabid7 napisał(a):

Rozliczalliscie pity przez portal podatkowy? Bo dziś znalazłam ten artykuł 

https://tvn24bis....-podatku,915835.html

ja czytalam na innym...ale pisza, ze nawet jak zlozylas, to mozesz zlozyc potem korekte, jesli faktycznie sie to nie wypelnilo...moze ktos to celowo tak przemyslal? w koncu zbieraja na 500+ od pierwszego dziecka emotka i inne obietnice

Ja potwierdzalam na tej stronie https://www.podatki.gov.pl/ - wczesniej sama sobie wypelnilam PIT, żeby zobaczyć czy kwota się zgadza.  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

margobb

#6578169 Napisano: 07.03.2019 16:01:44 w Paragony na trwające konkursy
Syoss ITM wymienię na Soraya C4 Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6577955 Napisano: 06.03.2019 20:31:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Wysyłał ktoś Frugo przez stronę? Bo wyskoczył mi komunikat dziękujemy za udział w konkursie Black? I smsem trzeba numer par wpisywać, a na stronie już nie emotka

wysłałam tez przez stronę,bez nr paragonu

Czy ktoś jeszcze wysyłał zgłoszenie przez stronę bez nr paragonu? Bo z regulaminu wynika, że przez stronę nie trzeba nr paragonu podawać... ciekawe jak do tego podejdą. Nawet nie ma specjalnego pola na nr paragonu. Zresztą cały ten regulamin dziwny jest. Wartość nagrody III stopnia 13680 zł emotka no i ten dziwny zapis o zgłoszeniu w miesiącu zakupu.....

Ja tez przez stronę wysylalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6577663 Napisano: 06.03.2019 08:49:01 w Paragony na trwające konkursy
Szukam:
Soraya C4

Moge kupic Żele Palmolive, Tetley w ITM, Garnier w Kauflandzie, Kinder Bueno Ice w Żabce. Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6577488 Napisano: 05.03.2019 14:38:36 w Paragony na trwające konkursy
Szukam:
Soraya C4, Jordan C4 i Naleczowianka Tesco

Moge kupic Żele Palmolive, Tetley w ITM, Garnier w Kauflandzie, Kinder Bueno Ice w Żabce.  Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6577470 Napisano: 05.03.2019 14:11:36 w Avanti
bethan napisał(a):

rufus napisał(a):

aempe napisał(a):

Ktoś z forum wygrał juz 10k? Jeśli nie to ktoś z nas musi wygrać IV lub V etap by było na kogo głosować

Z 1 etapu wygrana jest z forum, bynajmniej.

No to z forum, czy bynajmniej?

Z forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6577296 Napisano: 05.03.2019 08:53:31 w Paragony na trwające konkursy
Kinder Bueno Ice Żabka wymienie na Mk Cafe emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6577294 Napisano: 05.03.2019 08:50:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

margobb napisał(a):

Podeslalby mi ktoś regulamin do konkursu Fantasia w Top Markecie? Nie chce mi się otworzyć strona z konkursem. Z góry dziękuję emotka

Poszło na @ emotka

Bardzo dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6577274 Napisano: 05.03.2019 05:51:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Podeslalby mi ktoś regulamin do konkursu Fantasia w Top Markecie? Nie chce mi się otworzyć strona z konkursem. Z góry dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6576939 Napisano: 04.03.2019 11:16:44 w Paragony na trwające konkursy
Kupie Fantasia Spolem/Top Market i Frugo Lidl lub moge się wymienić na inne paragony

Nieaktualne  Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6576889 Napisano: 04.03.2019 08:11:36 w Avanti
kreatia napisał(a):

to co się tu dzieje zakrawa o paranoję. już nic nie można napisać w zgłoszeniu, mieć żadnych skojarzeń, bo może to być podstawą do próby obalenia zwycięskiego zgłoszenia po wynikach. trzymam kciuki za alpakę. i z dnia na dzień coraz bardziej współczuję agencjom.

Napiszę bardzo ogólnie: dobro i pozytywne nastawienie wraca ze zdwojoną siłą - w każdej sytuacji emotka   Wyświetl w wątku >>

margobb

#6576534 Napisano: 02.03.2019 15:20:20 w Paragony na trwające konkursy
Kupie Tesco Crunchips Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6576305 Napisano: 01.03.2019 16:05:37 w Kupię...
Bony (do 5000)  do wykorzystania na stronie wakacje.pl. Konkretne oferty proszę na priv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0