Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sasaaabp
Postów 505
Data rejestracji 08.05.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokladnie mam to samo odczucie;) Wyświetl w wątku >>
sasaaabp
Postów 505
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. czy ten paragon już nie bierze udziału w losowaniu Wenecji? Wyświetl w wątku >>
sasaaabp
Postów 505
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na AB FOTO na Facebooku ogłoszono dziś rano wyniki konkursu, zostałem laureatem nagrody głównej (aparat). Dostałem ponadto od razu wiadomość prywatną z informacją o wygranej i prośbą o podanie danych. Zacząłem po kilku minutach pisać wiadomość z danymi i gdy chciałem ją wysłać, nie mogłem tego zrobić. Okazało się, że AB FOTO zablokowało mi dostęp do strony, nie mogłem pisać wiadomości, komentarzy i zniknęło moje zgłoszenie konkursowe. Potem zobaczyłem, że w między czasie zmieniono wyniki konkursu, w których juz nie byłem uwzgledniony. Ludzie pytali, dlaczego zmieniono wyniki, a wszystkie takie komentarze byly po chwili usuwane. Dziewczynie udało sie z nimi skontaktować i okazało się, że w wyniku ICH BŁĘDU zamieścili złą listę nagrodzonych i chcieli to skorygować i wstawili nowe wyniki konkursu. Niestety dla nich, wiele osób zdążyło zobaczyć pierwotne wyniki, w tym i ja. Mam porobione screeny m.in, z informacją o mojej wygranej. Po jakimś czasie odblokowali mnie i napisali, że przepraszają i w wyniku rekompensaty proponują voucher o niewielkiej wartości (aparat był warty około 3500 zł).
Napisałem im potem wiadomość, że nie zgadzam się na taką rekompensatę i że oczekuję wydania nagrody, którą mi przyznano. Po tym nie odpisali już nic.
Czuję się rozgoroczony i oszukany. Zdążyłem się cieszyć z nagrody, po czym mi ją po chwili bez powodów odebrano.
Co o tym myślicie? Co mogę zrobić? Chcę wymusić na organizatorze konkursu wydania nagrody bądź odpowiedniej rekompensaty. Wyświetl w wątku >>
sasaaabp
Postów 505
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sasaaabp
Postów 505
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. Musze przyznać, że nagrody w postaci auta na weekend nie należą do moich ulubionych. zyskuję się tak naprawdę paliwo ok 200 zl a dalej to musisz dbać o te auto jeszcze bardziej jak o swoje. Miałem kiedyś taką nagrodą i po oddaniu oglądali auto bardzo dokładnie, jeszcze chcieli mi wmówić, że jakieś ryski to moje wina.. Wyświetl w wątku >>
sasaaabp
Postów 505
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. voucher eventim/ebilet
2. bilety na Fest Festival Wyświetl w wątku >>
sasaaabp
Postów 505
Punkty karne 0
Konkursy dodane