Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika prosiaczek

prosiaczek

#6719988 Napisano: 05.08.2020 09:57:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

cleo25 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś ma jakąś złotą radę po czym poznać, że sklep Odido to na pewno to sklep Odido? emotka  

Z regulaminu : " Konkurs prowadzony będzie w sklepach sieci ODIDOna terenie całej Polski. Aktualna lista sklepów dostępna nastroniehttps://www.sklepy-odido.pl/znajdz-sklep "

Powiem Wam jeszcze raz, bo juz o tym pisałam. To NIE JEST aktualna lista sklepów. Sklep na Tuszyńskiej 33 w Łodzi od co najmniej kilku miesięcy nie istnieje i nie ma po nim śladu nawet. Więc IMHO listą nie ma się co sugerować

Ja na potwierdzeniach płatności kartą mam z 2 różnych sklepów napisy ODIDO, mimo że na paragonie nie ma tej nazwy. Przynajmniej mam pewność na potwierdzeniu visy, że w dobrym sklepie kupiłam. Może warto kupić cokolwiek i sprawdzić?!

Ale tam jest Barber i pustostany. Brody golą, coli nie sprzedają emotka Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6719948 Napisano: 04.08.2020 23:01:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś ma jakąś złotą radę po czym poznać, że sklep Odido to na pewno to sklep Odido? emotka  

Z regulaminu : " Konkurs prowadzony będzie w sklepach sieci ODIDOna terenie całej Polski. Aktualna lista sklepów dostępna nastroniehttps://www.sklepy-odido.pl/znajdz-sklep "

Powiem Wam jeszcze raz, bo juz o tym pisałam. To NIE JEST aktualna lista sklepów. Sklep na Tuszyńskiej 33 w Łodzi od co najmniej kilku miesięcy nie istnieje i nie ma po nim śladu nawet. Więc IMHO listą nie ma się co sugerować Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

prosiaczek

prosiaczek

prosiaczek

#6719342 Napisano: 31.07.2020 22:43:07 w Paragony na trwające konkursy
Mam Lewiatan do dzisiaj (bez nr paragonu) w cenie zakupu (koło 5-6 zł) Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6719136 Napisano: 31.07.2020 07:27:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzień dobry nagrody. Życzę nam miłego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6719021 Napisano: 30.07.2020 14:15:20 w WC - rozmowy o wszystkim
https://wyborcza....d-w.html#s=BoxWyboMT hebaApteki się zamykają, ciekawe czy drogerie zostaną Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

prosiaczek

#6718959 Napisano: 30.07.2020 10:14:23 w WC - rozmowy o wszystkim

Ta, i mieli 2 psy gończe - Kropkę i Bordo emotka

Czy ktoś z Poznania może potwierdzić że tak jest? ?D ?D

W Krakowie chodzą słuchy, że te psy gubią trop. Nie odróżniają prawdziwych paragonów od fałszywych.

W ogóle ponoć są mało czujne, obszczekują kogo popadnie albo przymilają do swoich. Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6718951 Napisano: 30.07.2020 09:30:15 w WC - rozmowy o wszystkim

Śniło mi się dziś, że byłam w Poznaniu, chodziłam po mieście ze znajomymi i spożywałam alkohol w pubach. Nagle do jednego wpadła Policja i zaczęli badać nas alkomatem. Jednocześnie zażądali PARAGONÓW na to co wypiliśmy i sprawdzali, przeliczali czy są dobrze opisane i czy ilość nabytego alkoholu zgadza się z wydychanymi promilami... emotka emotka emotka   a  co u Was?

i zgadzało się?

:D nie wiem, ale pamiętam z tego snu, że się strasznie martwiłam, czy mam dobrze opisany paragon i krzyczałam na męża, czy aby wszystkie wziął na pewno...

dobre emotka panowie policjanci nazywali się pewnie przodownik Smolar, komisarz Albedo i posterunkowy Brandcomm (tu nie bez znaczenia najniższy stopień)

Ta, i mieli 2 psy gończe - Kropkę i Bordo emotka

Czy ktoś z Poznania może potwierdzić że tak jest? ?D ?D Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6718923 Napisano: 29.07.2020 22:41:52 w WC - rozmowy o wszystkim
halliday napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Śniło mi się dziś, że byłam w Poznaniu, chodziłam po mieście ze znajomymi i spożywałam alkohol w pubach. Nagle do jednego wpadła Policja i zaczęli badać nas alkomatem. Jednocześnie zażądali PARAGONÓW na to co wypiliśmy i sprawdzali, przeliczali czy są dobrze opisane i czy ilość nabytego alkoholu zgadza się z wydychanymi promilami... emotka emotka emotka   a  co u Was?

i zgadzało się?

:D nie wiem, ale pamiętam z tego snu, że się strasznie martwiłam, czy mam dobrze opisany paragon i krzyczałam na męża, czy aby wszystkie wziął na pewno... Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6718922 Napisano: 29.07.2020 22:40:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

mia napisał(a):

Widzę, że mojego Odido na razie nikt nie przebił... Okrągłe 3,50 zł za 0,5 l. emotka Fakt, opisane cycuś.
A z puszek mają tylko OSHEEE i piwo.
Trza będzie się przejść do odleglejszych Odido na dniach, obadać sytuację... emotka

Przebijam. u mnie  3,60 za 0,5 opis - napój gazowany emotka

To kup Burn, bedziesz miec na 2in1, jak chcesz wygrac ta kamerke bez nazwy ... Burn byl po 3,2 puszka 

Paczałam za nim, ale nie było. spieszyłam się, musze zapolowac na inny sklep. Ja chcę to ptaszysko z BUrn dla dziecka Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6718917 Napisano: 29.07.2020 22:30:52 w WC - rozmowy o wszystkim
Śniło mi się dziś, że byłam w Poznaniu, chodziłam po mieście ze znajomymi i spożywałam alkohol w pubach. Nagle do jednego wpadła Policja i zaczęli badać nas alkomatem. Jednocześnie zażądali PARAGONÓW na to co wypiliśmy i sprawdzali, przeliczali czy są dobrze opisane i czy ilość nabytego alkoholu zgadza się z wydychanymi promilami...emotka emotka emotka   a  co u Was? Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6718916 Napisano: 29.07.2020 22:23:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Widzę, że mojego Odido na razie nikt nie przebił... Okrągłe 3,50 zł za 0,5 l. emotka Fakt, opisane cycuś.
A z puszek mają tylko OSHEEE i piwo.
Trza będzie się przejść do odleglejszych Odido na dniach, obadać sytuację... emotka

Przebijam. u mnie  3,60 za 0,5 opis - napój gazowany emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

prosiaczek

#6718589 Napisano: 28.07.2020 18:18:40 w moje dzisiejsze wygrane :)

prosiaczek

#6718523 Napisano: 28.07.2020 14:22:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Ta lista jest nieaktualna niestety, tzn trzeba jeździć i pytać - bo np w Łodzi ul. Tuszyńska - to jest Barber a nie sklep odidodidiodio

Zgadza się większość tych sklepów jest nieaktualna, na oficjalnej stronie odido są sklepu które już nie istnieją i tak samo na mapce Google, a jakoś dziwnie było mi się pytać kupując cole czy to jest sklep odido emotka bo sam fakt że chciałam paragon bym dla nich dziwny

Ja mam najwyraźniej mniejsze poczucie "dziwctwa" a większe "wdoopiemania" wtakich sytuacjach  emotka  :D Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6718520 Napisano: 28.07.2020 14:17:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Konkurs odido, specjalnie go szukałam, widnieje na mapce Google, szyld nazwa inna, na szybach że odido, w sklepie trochę jakby odido trochę inny, ogólnie nie wiadomo, do tego na paragonie też brak info czy to odido, nie wspomnę że o paragon musiałam się prosić, i teraz skąd mam wiedzieć że ten sklep jest na pewno odido? Można to gdzieś sprawdzić?

Ja zawsze pytam sprzedawcy emotka  a tu masz stronę odido https://www.sklepy-odido.pl/znajdz-sklep

Ta lista jest nieaktualna niestety, tzn trzeba jeździć i pytać - bo np w Łodzi ul. Tuszyńska - to jest Barber a nie sklep odidodidiodio Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6718439 Napisano: 28.07.2020 10:59:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

Czy z Pepsi Shell przychodzi powiadomienie o przyjęciu zgłoszenia?

Tak, ale np. WP ostatnio nawala i nic nie przychodzi

Kurczę... A na go2 ktoś ma?

Na o2, go2 nie przychodzą zwrotki, ale zgłoszenia do nich docierają - sprawdzone telefonicznie

Cóż z tego, jak informacja o ewentualnej wygranej też może nie dotrzeć....

to Avanti? to do Ciebie zadzwoną jak im nie odpowiesz na 7 ponaglających mejli o wygranej emotka
protip: wysyłaj z innej skrzynki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6718419 Napisano: 28.07.2020 09:33:47 w Kupię...
NOWY fotelik samochodowy 15-36 kg kupię Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6718417 Napisano: 28.07.2020 09:32:13 w SZUKAM....
Czy ktoś ma na sprzedaż NOWY fotelik samochodowy 15-36 kg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0