Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika prosiaczek

prosiaczek

#6714474 Napisano: 07.07.2020 19:18:00 w SZUKAM....
baxter napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

baxter napisał(a):

Szukam info na temat wypiekacza do chleba z Lidla, ma może kto? polecacie?

Najbardziej polecam go do wyrabiania ciasta a potem pieczenia w piekarniku. Choć piec w środku też można. Bardzo polecam. Pizza, drożdżówki, bułki, chleby. Konfitury też robiłam. Kiedyś emotka

Dzięki, własnie najbardziej mi chodzi o wyrabianie ciasta drożdżowego  emotka

To będzie idealne Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6714467 Napisano: 07.07.2020 17:49:33 w SZUKAM....
baxter napisał(a):

Szukam info na temat wypiekacza do chleba z Lidla, ma może kto? polecacie?

Najbardziej polecam go do wyrabiania ciasta a potem pieczenia w piekarniku. Choć piec w środku też można. Bardzo polecam. Pizza, drożdżówki, bułki, chleby. Konfitury też robiłam. Kiedyś emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6714325 Napisano: 06.07.2020 21:09:23 w Czy informują/ informowali?
estrelitta napisał(a):

pikawka napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Chodzi o kolejne dni. Od poniedziałku cisza 

To aż do Nich nie podobne. Zawsze z dnia na dzień było info A teraz tak długo cisza.  

Do końca czerwca (o ile dobrze pamiętam) było 5 nagród dziennych - teraz jest tylko jedna na dzień. 

Ale nie ma wtorkowych głosów a wtedy był 30.06 Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

prosiaczek

#6714309 Napisano: 06.07.2020 19:34:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zegarek Auchan Magnesia proszę 
Państwa! emotka Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6714305 Napisano: 06.07.2020 19:22:17 w Czy informują/ informowali?
Chodzi o kolejne dni. Od poniedziałku cisza  Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

prosiaczek

#6714109 Napisano: 05.07.2020 15:45:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Przerżnęłam dychę na zdrapki. Ale chociaż dziecko miało radość z drapania emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6714108 Napisano: 05.07.2020 15:44:18 w co chcielibyście wygrać?
Poproszę o dużą dyszkę na remont kuchni, thermomixa i jakąś niespodziankę emotka   Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6714040 Napisano: 05.07.2020 00:28:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

melancholia napisał(a):

Czy ktoś miał już styczność z wysyłką nagród od Unique One? Bo teraz dopatrzyłam się, że nagrody z konkursu Nestle w Intermarche, który skończył się ponad miesiąc temu, mają zamiar wysłać do 3 września... nigdy nic od nich wcześniej nie wygrałam i zastanawiam się czy oni dają sobie tylko dla spokoju taki termin czy faktycznie mają zamiar odczekać te 3 miesiące... bo to przecież 1/4 roku czekania na głupią nagrodę... 

u mnie hulajnoga z tego konkursu już w domu więc chyba nie czekają na ostatni moment  emotka

Mam same dobre doświadczenia zarówno z przelewami jak i z wysyłką nagród. Pewnie dali sobie zapas czasowy na wszelki wypadek.

Ja za nimi nie przepadam. Wygrałam chyba 4spa dla kota- żadne nie dotarło. A przelewy robią ostatniego dnia  Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6714012 Napisano: 04.07.2020 17:53:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bingo9842 napisał(a):

Pogoda robi swoje
Zdolność do wyobrażenia sobie czegoś. Zwłaszcza pysznych dań. 
Nie wiem czy ja się wypaliłam, czy słońce i Wielkopolski robią swoje

To było jakieś fantazjowanie chyba  Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6713816 Napisano: 03.07.2020 12:18:22 w Czy informują/ informowali?
Kiedy ostatnio Discreety informowały? Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6713775 Napisano: 03.07.2020 10:25:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Haloooo nagroooodyyyyyyy jesteeeem emotka  A Wy gdzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6713268 Napisano: 01.07.2020 10:00:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzień dobry, witajcie w lipcu, po słabym czerwcu. Mam nadzieję, że lipiec będzie deszczowy... Deszczu nagród nam wszystkim  emotka Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6713168 Napisano: 30.06.2020 21:05:45 w Paragony na trwające konkursy
beskidzkie paragony na kapsle wymienię, albo inne przyszłościowe paragony, bo nie mam czasu pisać emotka kramik otwarty do 23.00 Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6713162 Napisano: 30.06.2020 20:20:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
I znowu coś z Tesco h&s z 16:42 więc chyba trudni będzie nadać godzinom smsów stopnie nagród. Bo jest i 13.03 13.05 13.08 16:42 i 17.07 czyli niespodzianka emotka   Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6713055 Napisano: 30.06.2020 14:39:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

androm napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Kochani, czy ktoś z Was dostał dzisiaj info o wygranej z WIOSENNY KONKURS BIC, a nie brał w nim udziału?????
Mnie się to

Ja nie.ale dostałam kiedyś wniosek urlopowy z jednej agencji... Nigdy tam oczywiście nie pracowałam a w konkursie grałam z rok wcześniej 

Skorzystałaś????? emotka emotka emotka

No właśnie nie wiem co miało, to znaczyć. Czy mam sobie dać siana z konkursami. Urlop wziąć? emotka   Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6713024 Napisano: 30.06.2020 13:46:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Coś z Tesco h&S Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6712808 Napisano: 29.06.2020 23:18:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Kochani, czy ktoś z Was dostał dzisiaj info o wygranej z WIOSENNY KONKURS BIC, a nie brał w nim udziału?????
Mnie się to dzisiaj przytrafiło, może dlatego, że grałam w innych, wcześniejszych konkursach z tym produktem i wygrałam, może nałożyły im się jakieś dane??? Będę wdzięczna za odpowiedź tutaj lub na priv.

ale jaja

Ja nie.ale dostałam kiedyś wniosek urlopowy z jednej agencji... Nigdy tam oczywiście nie pracowałam a w konkursie grałam z rok wcześniej  Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6712556 Napisano: 28.06.2020 23:27:40 w WC - rozmowy o wszystkim
asiam napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Rozwaliło mnie właśnie zadanie konkursowe:
"Wystarczy, że odpowiesz na pytanie konkursowe: W jaki sposób radzisz sobie z dbaniem o higienę podczas pandemii?"
Serio zabrakło mydła w sklepach, albo komuś wodę odcięli?  emotka

Myślę, że koniecznie trzeba myć nogi. Szczególnie przestrzenie pomiędzy palcami gdyż tam jest największe siedlisko wirusów

YHM, zwłaszcza pomiedzy jednym najwiekszym a drugim największym... SORRY emotka  :D Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6712501 Napisano: 28.06.2020 15:15:44 w Wkurza mnie...
tosca napisał(a):

bruce napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

Myślę,że najrozsądniej jest korzystać obecnie z kas samoobsługowych- nikt nie pogania, paragonów można ,, stworzyć" tyle, ile komu potrzeba.Nikt z kolejki nie ma pretensji,że długo się kasuje, bo obok są  zazwyczaj wolne kasy.

U mnie jest inaczej, w niektórych hipermarketach (np. bi 1, dawny real) wcale nie ma takich kas, a np. w kaufie największe kolejki są właśnie do tych samoobsługowych, stoją za mną ludzie i normalnie sapią mi w plecy zdenerwowani, że ja dzielę zakupy, a jeszcze na dodatek część takich kas jest wyłączona.  emotka  Życie konkursowicza to wieczne rozterki.  emotka emotka

Na kasy samoobsługowe też czasem warto " wziąć poprawkę ".  Rzadko biorę udział w konkursach promocyjnych, ale ostatnio coś mnie naszło i przy okazji zakupów w Carrefourze, postanowiłam je zrobić. Dotyczyły trzech konkursów, więc podeszłam do kasy samoobsługowej, celem stworzenia trzech odrębnych paragonów. Nadgorliwa pani, sprawująca pieczę nad owym działem, zobaczywszy, że rozdzielam produkty, już po pierwszej płatności podeszła do mnie, celem sprawdzenia paragonu, jednocześnie wymownie dając do zrozumienia, że wg niej coś kombinuję. Drugi dowód zakupu "przetrawiła" ( może dlatego, że była na nim tylko jedna pozycja ), ale przy trzecim pojawiła się znowu, oświadczając, że musi sprawdzić jego zgodność z zeskanowanym towarem. Nie ukrywam, że poczułam się, niczym potencjalny złodziej, próbujący narazić market na stratę. I te spojrzenia ludzi w kolejce...Nie pamiętam kiedy czułam się bardziej upokorzona...Od razu odechciało mi się podobnych praktyk...       

myślę, że trochę zależy od Twojego nastawienia. miałam ostatnio podobna sytuację i oznajmiłam pani, że chętnie pokażę jej wszystkie paragony, kiedy skończę zakupy. pani strzeliła focha, ale to jej problem. emotka póki nie chcę wyjść niepłacąc, może sobie stękać i oglądać do woli. Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6712477 Napisano: 28.06.2020 12:06:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

activia ma dzisiaj jakiś error?

dzisiaj też:(, może jutro naprawią?

kilka nagród w ten sposób będzie do dyspozycji organizatora? Od piątku chyba jest ten błąd

no wlasnie sie nad tym zastanawialam czy tak nie bedzie, to moze napiszmy do nich? powinni o te kilka dni przedluzyc konkurs:)

Gdzie pisać co pisać? Ja napiszę  Wyświetl w wątku >>
0 0