Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika prosiaczek

prosiaczek

#6649316 Napisano: 17.10.2019 11:09:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestaw past z C4 życie z uśmiechem. a gdzie zegarek? Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

prosiaczek

#6649298 Napisano: 17.10.2019 10:40:11 w Informują
topaz co Twoje dziecko lubi w szkole Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6649288 Napisano: 17.10.2019 10:04:55 w Smolar
gosiaczeq napisał(a):

Czemu nigdy nie udało mi się jeszcze nigdy wygrać w tej agencji ? ? Połowa konkursów co wysyłam to Smolar.. i nic, kompletnie nic.. Miał ktoś tak ? emotka  

wygryw w Smolarze w loteriach, wygrywam zdjęciami ale nigdy nie wygrałam tekstem. nie mam natomiast problemu żeby wygrywać tekstami różne stopnie w wielu innych dużych agencjach.
doszłam więc do wniosku, że Smolar nie jest wystarczająco kreatywny na moje teksty emotka Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6649180 Napisano: 16.10.2019 20:08:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ditomaso napisał(a):

Czy można łączyć vouchery z tt na zakup zegarka?

w salonach stacjonarnych można. Via net - nie Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

prosiaczek

#6649011 Napisano: 16.10.2019 11:50:18 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

bonitta napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

czy wkurza - nie wiem, ale zastanawia na pewno niepodawanie cen przy sprzedaży. Jeśli jest watek- sprzedam, no to chyba wiadomo,że jakaś cena jest tą wybraną przez sprzedawcę. a tu tajemnica
. albo: " zaproponuj swoją cenę"
śmieszne

Też mnie to wkurza, szczególnie "zaproponuj cenę" albo "propozycje cen na priv". Logiczne jest, że kupujący chce jak najtaniej. Ewidentnie sprzedający liczy na to, że cena, której nie podał okaże się wyższa w propozycji kupującego. Nie kupuję tak albo proponuję 1 zł za zakup, z przesyłką. 

a ja to popieram, a dlaczego ma sprzedawac po taniosci cos, na co zapracowal, wygrac w pocie czola ? niekotrzy kupujacy tez przesadzaja znizajac maksymalnie ceny...a niech sobie sam wygra, jak taki madry emotka emotka

ale jak po taniości? jak wyceni na tyle za ile chcę sprzedać, to niech napisze. nie rozumiem co mu szkodzi. przede wszystkim nie straci czasu na mejle od osób dla których daną rzecz jest warta dużo mniej niż dla sprzedającego.
Bardziej mi to nasuwa myśl, że sprzedający szuka "jelenia". sprzedałbym za 50 ale może się jeleń trafi i zaproponuje 80 to się zgodzę. Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6648978 Napisano: 16.10.2019 10:31:11 w Wkurza mnie...
czy wkurza - nie wiem, ale zastanawia na pewno niepodawanie cen przy sprzedaży. Jeśli jest watek- sprzedam, no to chyba wiadomo,że jakaś cena jest tą wybraną przez sprzedawcę. a tu tajemnica
. albo: " zaproponuj swoją cenę"
śmieszne Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6648892 Napisano: 15.10.2019 21:58:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

basiczek2 napisał(a):

Czy ktoś z Was zamawiał już zegarek (wygrana Tic Tac) ? Ja właśnie próbowałam zamówić i okazuje się że kod rabatowy jest tylko na zegarki nie przecenione emotka  A prawie wszystkie Casio są przecenione emotka  Jakieś jaja chyba sobie robią emotka  

my już realizowaliśmy ale w sklepie stacjonarnym mąż kupił dwa zegarki Casio nie przecenione i dopłacił 35zł

no właśnie chodzi o to, że ktoś ma problem z zakupem przecenionych, Momo, że nie ma zapisu o zakazie takiego zakupu

Też już zrealizowałam i niestety przecenionych nie można użyć kodu

https://www.timetrend.pl/meskie-casio/19932-casio-collection-men-ws-2000h-1avef-4549526212338.html
ja zamówiłam ten, zegarek już w domu emotka  a cena obniżona była

Stacjonarnie czy przez stronę? Jak to zrobiłas skoro wszyscy mają problem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6648891 Napisano: 15.10.2019 21:56:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonaxx5 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

basiczek2 napisał(a):

Czy ktoś z Was zamawiał już zegarek (wygrana Tic Tac) ? Ja właśnie próbowałam zamówić i okazuje się że kod rabatowy jest tylko na zegarki nie przecenione emotka  A prawie wszystkie Casio są przecenione emotka  Jakieś jaja chyba sobie robią emotka  

my już realizowaliśmy ale w sklepie stacjonarnym mąż kupił dwa zegarki Casio nie przecenione i dopłacił 35zł

no właśnie chodzi o to, że ktoś ma problem z zakupem przecenionych, Momo, że nie ma zapisu o zakazie takiego zakupu

Też już zrealizowałam i niestety przecenionych nie można użyć kodu

A na którym etapie kupowania się tego dowiedziałąś? Bo z regulaminu to nie wynika Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6648856 Napisano: 15.10.2019 19:56:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

basiczek2 napisał(a):

no właśnie chodzi o to, że ktoś ma problem z zakupem przecenionych, Momo, że nie ma zapisu o zakazie takiego zakupu Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6648849 Napisano: 15.10.2019 19:44:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja właśnie próbowałam zamówić i okazuje się że kod rabatowy jest tylko na zegarki nie przecenione emotka  A prawie wszystkie Casio są przecenione emotka  Jakieś jaja chyba sobie robią emotka  
Tez probowalam kupic ale bez sukcesu, moze ktos jest chetny zeby im wytlumaczyc problem?

hmm myślałam, że po prostu policzą od ceny nieprzecenionej. no i w warunkach użycia kuponu chyba nie widziałam takiego zapisu. jedyne ograniczenie jakie rzuciło mi się w oczy, to że musi być Casio. i że w stacjonarnym sklepie można kody łączyć a przez internet nie mozna. czy ktoś doczytał coś innego?

https://www.timet...oucherow-time-trend. tutaj pełen regulamin. Albo ja nie umiem czytać, albo ktoś z timetrend oszukuje Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6648473 Napisano: 14.10.2019 13:30:33 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

z teraz. zaznaczyłam konkursy kończące się dzisiaj
telefony to Xiaomi redmi note 5a i Nokia 7.1 jeśli to ma jakieś znaczenie

Android 7.1 Nougat?

na nokii android one Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6648294 Napisano: 13.10.2019 17:31:33 w Kupię...
kupię plecak Kanken, albo jakiś ładny damski, lub wymienię za coś Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6648255 Napisano: 13.10.2019 11:59:41 w SZUKAM....
czy ktoś ma na wymianę za coś np bon na casio) plecak kanken? Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6647769 Napisano: 10.10.2019 22:46:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBilona napisał(a):

Vouchery z TIC Tac są na bieżąco? nie mam jeszcze z 25.09

Ja nie mam okularów  Wyświetl w wątku >>
1 mmika26 0

prosiaczek

#6647731 Napisano: 10.10.2019 20:31:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nic ostatnio mnie goni, mam nadzieję, że mnie nie wyprzedzi i z przodu jest COŚ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6647620 Napisano: 10.10.2019 14:59:25 w Czy informują/ informowali?
dwaburekoty napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

a Kamis itm tam gdzie były przyprawy i termomiksyy?

tak

dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6647612 Napisano: 10.10.2019 14:49:28 w Czy informują/ informowali?
a Kamis itm tam gdzie były przyprawy i termomiksyy? Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6647351 Napisano: 10.10.2019 08:31:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pawlisko napisał(a):

ponarzekajmy przy kawie ...

wzdech... Wyświetl w wątku >>
0 0