Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika roksana2802

roksana2802

#6740201 Napisano: 29.10.2020 13:54:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
jokan napisał(a):

ktos jeszcze nie dostal powiadomienia odnosnie wysylki nagrod z somersby z Watermelona?

ja nie dostałam, a też czekam na nagrodę Wyświetl w wątku >>
0 0

roksana2802

#6740155 Napisano: 29.10.2020 12:15:40 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
domika napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na kawy z loterii Jacobs ?

ja czekam emotka Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

roksana2802

#6739394 Napisano: 27.10.2020 09:54:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

fiona25 napisał(a):

izkak napisał(a):

[quote=

roksana2802]Tak, dostałam maila o treści:Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane w konkursie. A w konkursie z tymi danymi i mailem w ogóle nie brałam udziału... 

Nie wiem nawet co napisać  emotka

to może Wawel powinien się tym zainteresować ? emotka Zdecydowanie tak. Ale chcę poczekać, żeby przekonać się czy można wygrać nie mając maila potwierdzającego.  Bo ciekawi mnie to czy odpisują w ten sposób, bo mają mnóstwo zapytań, a zgłoszenia docierają, czy jednak zgłoszenia wcale nie są rejestrowane Wyświetl w wątku >>
0 0

roksana2802

#6739389 Napisano: 27.10.2020 09:37:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

jokan napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

slomkab napisał(a):

halliday napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

No właśnie, ale potwierdzenie na mail WAWEL 2x czekolada w końcu doszły czy nie? (u nas NIE)

Nie. Odpisali mi tylko na maila, że mają moje zgłoszenie w bazie.

Nigdy nie dostaje od nich potwierdzenia (wp.pl) a kiedy pytam- tak mają zgłoszenie, kiedy pytam o potwierdzenie i przesłanie treści zgłoszenia- brak odp. I zero zawsze wygranych..

standard emotka

edzia21 ale o co im chodzi? Zrobili blokadę na wp.pl? Faktycznie kiedyś raz odpowiedzieli, że to wina mojej skrzynki i moich ustawień...dziwne -jakoś z różnych źródeł docierają... 

pewnie twoja poczta traktuje od nich maile jako spam i nie przepuszcza ich do ciebie.

Ja tez nie mam potwerdzenia ani na gmail ani na wp emotka

To teraz radzę przeprowadzić eksperyment i napisać do nich z adresu mailowego, na który nie braliście udziału w konkursie i zapytać czy zgłoszenie wpłynęło. Zgadnijcie jaką otrzymałam odpowiedź

ale juz dostalas odpowiedz? czy dopiero zamierzasz pisac? Czyli co, napisali, ze maja twoje zgloszenie mimo, ze z tego adresu nie zglaszalas sie do konkursu?

Tak, dostałam maila o treści:Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane w konkursie. A w konkursie z tymi danymi i mailem w ogóle nie brałam udziału... 

ok, czyli na odczepnego piszą tak każdemu, aby mieć święty spokój....nieładnie, nieprofesjonalnie....

Jak dla mnie to jest żenada... czekam na to jak poinformują zwycięzców i inni dadzą znać czy wygrali na te maile, na które potwierdzenia nie przyszły. Wyświetl w wątku >>
0 0

roksana2802

#6739386 Napisano: 27.10.2020 09:31:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

slomkab napisał(a):

halliday napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

No właśnie, ale potwierdzenie na mail WAWEL 2x czekolada w końcu doszły czy nie? (u nas NIE)

Nigdy nie dostaje od nich potwierdzenia (wp.pl) a kiedy pytam- tak mają zgłoszenie, kiedy pytam o potwierdzenie i przesłanie treści zgłoszenia- brak odp. I zero zawsze wygranych..

standard emotka

edzia21 ale o co im chodzi? Zrobili blokadę na wp.pl? Faktycznie kiedyś raz odpowiedzieli, że to wina mojej skrzynki i moich ustawień...dziwne -jakoś z różnych źródeł docierają... 

pewnie twoja poczta traktuje od nich maile jako spam i nie przepuszcza ich do ciebie.

To teraz radzę przeprowadzić eksperyment i napisać do nich z adresu mailowego, na który nie braliście udziału w konkursie i zapytać czy zgłoszenie wpłynęło. Zgadnijcie jaką otrzymałam odpowiedź

ale juz dostalas odpowiedz? czy dopiero zamierzasz pisac? Czyli co, napisali, ze maja twoje zgloszenie mimo, ze z tego adresu nie zglaszalas sie do konkursu?

Tak, dostałam maila o treści:Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane w konkursie. A w konkursie z tymi danymi i mailem w ogóle nie brałam udziału...  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

roksana2802

#6739383 Napisano: 27.10.2020 09:23:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

halliday napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

standard emotka

To teraz radzę przeprowadzić eksperyment i napisać do nich z adresu mailowego, na który nie braliście udziału w konkursie i zapytać czy zgłoszenie wpłynęło. Zgadnijcie jaką otrzymałam odpowiedź Wyświetl w wątku >>
0 0

roksana2802

#6739276 Napisano: 26.10.2020 17:58:56 w Paragony na trwające konkursy
Lubella Auchan+Nałęczowianka-10zł Wyświetl w wątku >>
0 0

roksana2802

#6739237 Napisano: 26.10.2020 15:43:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wawel czekolady- kiedy mają informować z 1 etapu ? Wyświetl w wątku >>
0 0

roksana2802

#6739183 Napisano: 26.10.2020 13:30:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
koszulka i bomberka- (sprzedam:) Wyświetl w wątku >>

roksana2802

#6739121 Napisano: 26.10.2020 11:49:58 w Kupię...
Kupię fajny odkurzacz bezprzewodowy Wyświetl w wątku >>
0 0

roksana2802

#6739038 Napisano: 25.10.2020 23:32:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czytam regulamin i widzę, że jutro posiedzenie jury. Ale kiedy będą informowali? Też jutro? Wyświetl w wątku >>
0 0

roksana2802

#6739019 Napisano: 25.10.2020 21:02:29 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
lowmacp napisał(a):

Czy dostał ktoś już ekspres od Columbita z konkursu  "Ekspres Bosch od Finish"  w Makro ?

Czekamy jeszcze Wyświetl w wątku >>
1 lowmacp 0

roksana2802

#6738651 Napisano: 23.10.2020 14:50:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awe napisał(a):

jokan napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

pati12b napisał(a):

pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie wiem jak masz opisany paragon z Wawelem czekoladami,ale przykładowo te z Biedronki mają tylko opis Czekol.Wawel 100g.I to kupiłam 2 różne i mają ten sam opis na paragonie.Więc lepiej kupić w Biedrze i nie myśleć nad szczegółami.2,99 zł jedna.

A czy tam jest ograniczenie na gospodarstwo?  Bo na osobę tak a co z gospodarstwem?  Nie widzę nic o tym. 

Ja nie widzę nawet ograniczenia na osobę. Wskażesz gdzie to?

Wydawało mi się, że było napisane ale teraz nie widzę. Mam takie zakręcone ostatnio dni, że ciągle cos mylę z konkursami  emotka

na Wawel piszecie długie elaboraty? emotka - nie wiem czy mi się chce emotka

Ja wysłałam jeden na jakieś 250 

a bylo potwierdzenie na maila?

u mnie nie było

pytam, bo kojarze Wawel ze na niektore maile nie przychodzi potwierdzenie z ich konkursem czy loteria, mi np. nie przychodzilo na wp.pl jak byla loteria, a na onet.pl przychodzilo od razu

na interii są potwierdzenia

Na gmail też nie mam zwrotek;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

roksana2802

#6738401 Napisano: 22.10.2020 17:11:03 w Czy informują/ informowali?
burza64 napisał(a):

Somersby jeżyna?

Mają jeszcze kilka dni- 26.10 powinni słać maile Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

roksana2802

#6738355 Napisano: 22.10.2020 13:57:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margotkowe napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

margotkowe napisał(a):

Czy ktoś wie, czy czekolada Wawel Gorzka 70% bez dodatku cukru wlicza się do konkursu Wawel "Jedna to za mało"? Chwyciłam w sklepie taką - jest napisane, że "wszystkie czekolady marki Wawel" biorą udział w konkursie, ale dopiero zauważyłam, że w regulaminie ta linia nie jest wymieniona emotka  

A ona nie ma 100g?

No własnie o to samo miałam zapytać... Bo jak to ta https://slodkiwaw...-70-cocoa-100g/38320 to wszystko ok.

Czekolada ma 100g, a dokładniej to ta:

https://slodkiwaw...tku-cukru-100g/38551

Jestem w kropce. Chyba muszę napisać maila do organizatora emotka  

Ale w regulaminie są wyszczególnione czekolady 100g, więc w czym problem??:) Wyświetl w wątku >>
1 FBmarta22 0

roksana2802

#6738345 Napisano: 22.10.2020 13:43:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margotkowe napisał(a):

Czy ktoś wie, czy czekolada Wawel Gorzka 70% bez dodatku cukru wlicza się do konkursu Wawel "Jedna to za mało"? Chwyciłam w sklepie taką - jest napisane, że "wszystkie czekolady marki Wawel" biorą udział w konkursie, ale dopiero zauważyłam, że w regulaminie ta linia nie jest wymieniona emotka  

A ona nie ma 100g? Wyświetl w wątku >>
0 0

roksana2802

#6738004 Napisano: 21.10.2020 12:49:52 w SZUKAM....
moskala22 napisał(a):

jokan napisał(a):

moskala22 napisał(a):

basiag napisał(a):

Skąd wiadomo który produkt Colgate w Biedronce jest promocyjny ? z czasową obniżką ceny ? W regulaminie nie są wyszczególnione a w mojej Biedrze nie ma takich oznaczonych. Czytnik też nie pokazuje czy to promocja czy nie. Tylko jest cena.
Jakie kupujecie ?

w tamtym tygodniu drugi tańszy produkt był za pół ceny. Teraz własnie nie ma już tej promocji i tez nie wiem co kupować

a czy to nie byl wymog regulaminowy? teraz juz jakby za pozno na zakupy...mimo, ze konkurs trwa...sama nie wiem emotka

no tak głupio to jest napisane

Na stronie, gdzie jest formularz zgłoszeniowy jest taka informacja-W terminie od 12.10 do 07.11.2020 roku kup w sklepie Biedronka dwa DOWOLNE produkty marki Colgate i zachowaj paragon. W regulaminie jest napisane-Konkursem objęty jest zakup dowolnych produktów marki COLGATE, w tym produktów marki COLGATE objętych czasową obniżką ceny (zwanego dalej „Produktem
Promocyjnym. Więc ja rozumiem, że wszystkie produkty Colgate biorą udział. Wyświetl w wątku >>

roksana2802

#6737042 Napisano: 17.10.2020 12:29:22 w Wygraj mi / Wygram za...
Szukam pomocy w wygraniu bluzy z Lecha w bieżącym etapie Wyświetl w wątku >>
0 0

roksana2802

#6736696 Napisano: 15.10.2020 19:21:05 w SZUKAM....
mayteq napisał(a):

Czy byłby ktoś na tyle uprzejmy, aby powiedzieć jaki jest system informowania z Underground Media ? Chodzi mi konkretnie o tą loterie z ekspresami, jak oni informują codziennie? 

sms Wyświetl w wątku >>
0 0

roksana2802

#6736548 Napisano: 15.10.2020 13:00:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z E-Lidl przychodzą Wam zwrotki? Wyświetl w wątku >>
0 0