Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#6778125 Napisano: 28.04.2021 17:14:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
BRW, FedEx, bez zapowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6778123 Napisano: 28.04.2021 17:06:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam aplikacja Delikatesów Centrum? Mam kilka nagród z loterii do odebrania i na każdym kroku wywala mi błędy. Przeinstalowanie nic nie dało. Nie działa zarówno na Androidzie, jak i iOS emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6777935 Napisano: 27.04.2021 16:47:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chciałabym jeszcze coś wygrać w kwietniu... Najlepiej coś dużego emotka Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

anaesth

anaesth

#6777167 Napisano: 23.04.2021 07:50:31 w Czy informują/ informowali?
tkostek30 napisał(a):

darog napisał(a):

superloser napisał(a):

xpac napisał(a):

hej, z czym może dzwonić Unique ONE? odebrałem i Cisza w słuchawce, ale pewnie jeszcze będą dzwonić

A nie dziela numeru z inna agencja?

Zdaje się pod tym samym szyldem First Line?

a jaki to numer? też miałem taki tel dzisiaj...

Co prawda nie do mnie, tylko do mojej mamy, ale też dzwonił numer Unique One a później okazało się, że to First Line z dzienną z Jacobs. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6777062 Napisano: 22.04.2021 16:35:45 w Informują
Informują z Konkurs "Dostawa włoskiego smaku"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Ostatni etap Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6777038 Napisano: 22.04.2021 15:48:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

MAM PYTANIE - WOLICIE KONKURSY Z BRAMKAMI CZASOWYMI, CZY TAKIE, GDZIE SĄ LOSOWANIA?
Poproszę o odpowiedzi i dlaczego takie, a nie inne rozwiązanie??

Mnie wkurzają konkursy na bramki, szczególnie, jeśli jest tylko jedna nagroda dziennie. 

Te z 1 bramką na tydzień są gorsze emotka
A tak serio: sama nie wiem. Kiedyś wygrałam nagrodę o wartości 9000zł w losowaniu, 1 smsem. To mi dało kopa motywacji. Niestety od tamtego czasu wpadała sama drobnica, a ostatni raz w loterii wygrałam ROK TEMU... Porażka na całej linii. Mam wrażenie, że jednak częściej trafiam w bramki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6776873 Napisano: 21.04.2021 21:41:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Konkurs Vanish - czy ktoś też ma problem z wysłaniem zgłoszenia? Po naciśnięciu 'zgłaszam się'  nie dzieje się nic. Formularz dalej wypełniony, żadnego ładowania czy podziękowania. Czy tak ma być?
Próbowałam na kompie i telefonie, to samo. 

Ponawiam pytanie! 
Jak u Was zgłaszanie się do konkursu?

A bardzo Ci zależy na wysłaniu zgłoszenia akurat dzisiaj? Bo jeśli nie jesteś pewna czy poszło, to zawsze możesz poczekać na maila od nich - w ciągu 3 dni wysyłają potwierdzenie otrzymania zgłoszenia emotka Niemniej jednak powinno wyskoczyć podziękowanie/potwierdzenie na stronie. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6776751 Napisano: 21.04.2021 11:06:31 w NA CO CZEKAMY?
do 22.04  loteria Nussbeisser (główna) - mail
do 22.04  (15.04 + 7 dni) Kierunek Wiosna ITM - sms
do 23.04 Astra- Podejdź łagodnie do wiosny (16.04 + 7 dni kalendarzowych)- sms

do 26.04 ( 21.04 +  3 dni robocze główna z loterii KUCHAREK)
do 26.04  "Zmywarka od Finish w Lidl" - sms
do 28.04  Ekoloteria Velvet (główna) - telefon
do 28.04 (21.04 + 7 dni) "Druga szansa z Perwollem" (główna) - sms losowanie: https://www.youtu.../watch?v=zIUPlfAFLrA
do 29.04  Rodzinne Święta z  Intermarche - sms.
do 02.05 (18.04 + 14 dni) Belriso I etap @

do 07.05 "Zmywarka od Finish w Natura" - sms
do 07.05 Vanish Biedronka (mail na dodatkowe, mail&tel - główna)

do 10.05 (06.05 + 2 dr) Visa I etap: I, II, III stopień tel.
do 12.05 "Wiosenne porządki" Kaufland - sms

do 17.05 (06.05 + 7 dr) Visa I etap: IV, V stopień @

do 31.05 "Doładuj się na wiosnę z Orange" (31.03 + 40 dr) - fb, tel i/lub mail Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6776673 Napisano: 20.04.2021 20:48:58 w co chcielibyście wygrać?
Wydawało mi się, że nie potrzebujemy drugiego auta, ale jednak fajnie byłoby je mieć, więc... może uda się wygrać? emotka
Niezmiennie gram o bony do elektromarketów i sprzęty AGD/RTV oraz inne gadżety do wyposażenia nowego mieszkania. Czasu i siły brakuje, ale liczę na to, że do przeprowadzki uda mi się jeszcze coś upolować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6776530 Napisano: 20.04.2021 09:39:01 w Czy informują/ informowali?
madzikg21172306 napisał(a):

Czy są wyniki pierwszego etapu berlisso?

Domyślam się, że chodzi o BELRISO. Masz odpowiedź kilka postów wyżej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6776454 Napisano: 19.04.2021 17:59:03 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

anaesth napisał(a):

donia7 napisał(a):

anaesth napisał(a):

donia7 napisał(a):

A to Belriso to kiedy ma zamiar informować? emotka  nie widzę nic w regulaminie  emotka

W ciągu 14 dni od zakończenia etapu. Paragraf 3, punkt 9 regulaminu. 

acha, dobrze wiedzieć  emotka  ja muszę ten regulamin przestudiować jak moje przedszkole padnie. Dzięki!

Miałaś prawo nie zauważyć emotka  a czemu przedszkole ma paść?

Padnie do snu  emotka  czyli dzieci pójdą do łóżęk... Potrzebuję ciszy, marzę o ciszy  emotka

Haha, no tak emotka Tym razem to mnie zaćmiło emotka Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

anaesth

#6776435 Napisano: 19.04.2021 17:10:19 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

anaesth napisał(a):

donia7 napisał(a):

A to Belriso to kiedy ma zamiar informować? emotka  nie widzę nic w regulaminie  emotka

acha, dobrze wiedzieć  emotka  ja muszę ten regulamin przestudiować jak moje przedszkole padnie. Dzięki!

Miałaś prawo nie zauważyć emotka  a czemu przedszkole ma paść? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6776433 Napisano: 19.04.2021 17:06:33 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

edit: a w poprzednim konkursie informowali grubo po terminie i w środku nocy - zobaczymy, czy tym razem wywiążą się z zapisu w regulaminie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6776385 Napisano: 19.04.2021 14:09:56 w Informują
Informują z Wiosenny konkurs z Salatino

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
V etap Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6776268 Napisano: 18.04.2021 20:39:24 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

Oni chyba na chybił trafił dzwonią, bo kupiłam nowy telefon, zainstalowałam na nim  nowy numer, którego nikomu jeszcze nie podawałam , a dziś kobieta dzwoni,że jakaś zdrowotna ankieta z wielkopolskiego- tylko,że ja z zupełnie innego województwa jestem. Mam już na ten numer kilka nieodebranych połączeń, a to z Kielc, a to z W-wy, a tam żadnych znajomości nie mam. Próba oddzwonienia kończy się fiaskiem. Z fotowoltaiką też kiedyś dzwonili. Zdziwiłam się , bo w bloku mieszkam, więc raczej grupą docelową nie jestem. Tego numeru telefonu nie użyłam do żadnego konkursu- stąd moja teoria,że losowo wybierają numer, a gdy ktoś się odezwie, proponują usługi.

Niestety, nowy numer telefonu nie zawsze jest nieużywanym numerem - raz mi się zdarzyło, że "odziedziczyłam" numer po jakiejś pani, która brała pożyczki u chyba wszystkich możliwych firm lichwiarskich i później mnie nękali telefonami. Na nic się zdało pisanie podań, żeby wykreślili ten numer ze swojej bazy, bo nie jestem żadną panią Aleksandrą. Starter leży w rozładowanym telefonie i czeka na to, aż go po prostu wyrzucę, bo Smolar już go raz nagrodził, więc raczej już mi się nie przyda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6776061 Napisano: 16.04.2021 21:06:17 w Czy informują/ informowali?
Nie to, żebym nie mogła się już doczekać kolejnych skarpet z Salatino emotka ale chyba jeszcze nie informowali za ostatni etap, prawda? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6776059 Napisano: 16.04.2021 21:03:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

joan napisał(a):

anaesth napisał(a):

Podróż za jeden uśmiech? emotka Chyba tak to się nazywało. Byłam chyba w 2017. Super sprawa emotka

A w temacie loterii z gruchotami... Lepiej dla nas wszystkich, bo jak nagroda główna nie kusi, to nie będziemy kupować tego badziewnego napoju emotka

Tak, to chyba akcja "Podróż za jeden uśmiech" emotka Ale mnie ciągnie do Białegostoku i w te okolice emotka W maju planujemy ok. 20 km po Puszczy Białowieskiej, jakaś specjalna trasa o świcie z przewodniczką, się nie mogę doczekać emotka

A powiem Ci, że mnie kusi zagrać, chociaż napoju tego nie piłam nigdy. Ale na złość Smolarowi bym zagrała, żeby przy odbiorze kluczyków powiedzieć im wprost: "To sem ja, joan z e-konków!" emotka

Ja z chęcią tego "gruchotka" przygarnę emotka

Podobno szczęście jest wtedy, kiedy Twoje auto jest młodsze od Ciebie emotka emotka

Podlasie jest piękne. Bardzo żałuję, że mieszkając tam przez 6 lat, tak mało korzystałam z uroków Białegostoku i okolic. Niestety nie było na to za bardzo czasu, nauka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6776056 Napisano: 16.04.2021 20:48:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Taki volkswagen ogórek to cudo. One mi się od zawsze podobają. Odpicowane po 70-80 tysia sprzedają

Jechałam ogórkiem w ubiegłym roku w ramach bezpłatnego zwiedzania Białegostoku emotka

Ale osobówka (nawet SUV) to żaden kamper ani nawet a'la camper. Uważam, że Smolar totalnie przegiął emotka

Podróż za jeden uśmiech? emotka Chyba tak to się nazywało. Byłam chyba w 2017. Super sprawa emotka

A w temacie loterii z gruchotami... Lepiej dla nas wszystkich, bo jak nagroda główna nie kusi, to nie będziemy kupować tego badziewnego napoju emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6775801 Napisano: 15.04.2021 17:41:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
viviean napisał(a):

lukaszblobi2 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Czy u Was w sklepie stokrotka też nie ma piwa Żywiec jasne lekkie?  emotka

W Warszawie poprzez online znalazłem w jednym sklepie Stokrotka i faktycznie tam był

Wczoraj byłam w okolicznych Stokrotkach, ITM I DC i Lekkiego nie ma emotka

W mojej Stokrotce jest, tylko szczęścia w loteriach brakuje. Już nie pamietam kiedy coś wygrałam w losowaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0