Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#7237094 Napisano: 24.01.2025 20:19:27 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że zrobiłam porządek w zalegających mi nagrodach typu planszówki, mała elektronika. Oddałam je na WOŚPowy bazarek. Dzięki temu do puszki trafiło ponad 1300zł emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7237084 Napisano: 24.01.2025 19:13:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
paulina-t3 napisał(a):

Ostatnio to pasmo samych niepowodzeń wszystkie konkursy promocyjne w których bralam udział w grudniu - nie przyniosły dosłownie nic. 99% porażek i straconej kasy tak źle już dawno nie było... pocieszajki daje fb i insta ale to kropla w morzu moich potrzeb, marzeń, ambicji.
Czytam Wasze wpisy i ja grajac tyle lat nigdy nie utrafilam głównej czy to loteria czy konkursy... smutne to ale chyba wypalam się konkursowo i przestaje mieć wiarę na cokolwiek emotka

Tulę emotka W zeszłym roku, kiedy już miałam najgorszy kryzys w całej mojej konkursowej "karierze", wpadła główna. Zgłoszeniem napisanym spontanicznie i od serca. Nie poddawaj się emotka Widziałam u kogoś w stopce fajny cytat: "Wygrany to przegrany, który spróbował jeszcze raz". I tego się trzymajmy emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7236936 Napisano: 23.01.2025 21:09:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bilet do kina z loterii Subway.
Najpierw mail z pozytywną weryfikacją, a chwilę później bilecik na mailu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7236935 Napisano: 23.01.2025 21:07:37 w Czy informują/ informowali?
cala-w-trawie napisał(a):

Dada drugi etap?

Tak jak w poprzedniej edycji: osobom, które nie wygrały, wysyłają maila z kodem rabatowym. Jeśli nie dostałaś, to znaczy, że nie było wyników emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7236926 Napisano: 23.01.2025 20:04:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy po przesłaniu danych do wysyłki nagrody z konkursu Tefal w Biedronce otrzymaliście jakąś informację zwrotną?
Jakoś mnie to zawsze lekko stresuje, jak nie mam odpowiedzi od agencji emotka

U mnie nie było informacji zwrotnej, a dziś na maila przyszło info o nadaniu paczki od Grupa 3, czyli pewnie garnki już jadą emotka

O, ekstra emotka A jaki przewoźnik? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7236920 Napisano: 23.01.2025 19:47:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy po przesłaniu danych do wysyłki nagrody z konkursu Tefal w Biedronce otrzymaliście jakąś informację zwrotną?
Jakoś mnie to zawsze lekko stresuje, jak nie mam odpowiedzi od agencji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7236506 Napisano: 21.01.2025 19:56:28 w Wkurza mnie...
lasiglasty napisał(a):

Nie tyle wkurza, co smuci...
dziś dzień babci, jutro dziadka, wszędzie o tym mówią,
a to mój pierwszy rok bez obu babć i dziadków...
jakoś tak przykro nie być już wnuczką, nie mieć do kogo powiedzieć babciu, dziadku, nie usłyszeć już nigdy "wnusiu kochana"... emotka trzeba się przyzwyczajać.

U nas pierwszy dzień dziadka bez mojego Taty. Dzieci przyniosły z przedszkola i żłobka prezenciki podpisane "dla Babci i Dziadka". Serce mi pęka na samą myśl, że mam to wręczyć mojej Mamie.

Wkurza mnie ogrom pracy, który przekłada się na potworne zmęczenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

anaesth

#7235494 Napisano: 16.01.2025 16:55:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Szybciej córkę odpieluchuję, niż wygram zapas Dada emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7235297 Napisano: 15.01.2025 22:14:38 w NA CO CZEKAMY?
do 20.01 (15.01 + 3 dr) Loteria Lipton w Lidlu Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7235266 Napisano: 15.01.2025 19:23:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Odbierając swój konkursowy samochód w 2016...posiadałam właśnie leciwego Opla (Vectrę z 2003) 🤪 po czym moje życie motoryzacyjne nabrało zwariowanego tempa i nie zwalnia. Uznaj to za dobrą wróżbę i z całego serduszka - życzę Ci samochodu ❤️

A tak z ciekawości, rzeczywiście autko z konkursu kreatywnego, czy z loterii? Tak sobie myślę, że chyba konkursowe cieszy bardziej emotka  Napisz coś więcej, zainspiruj nas emotka Wyświetl w wątku >>
1 panasa 0

anaesth

#7234861 Napisano: 14.01.2025 15:21:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po ponad roku bez maili od Avanti, cieszy nawet stówka do Kauflandu emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7234660 Napisano: 13.01.2025 20:30:01 w Czy informują/ informowali?
ErniPPL napisał(a):

Jak myślicie ? Z konkurs Tefal poszło wszystko ? Pochwaliło się może niecałe 10 osób a nagród było w bród bo aż 255

Biorąc pod uwagę fakt, że nikt nie pochwalił się nożami, a termin informowania mają do 14.01, to pewnie jeszcze jutro będą szły maile. Ewidentnie ktoś siedzi i wysyła każdego maila osobno. Wysłanie 255 jednego dnia na pewno byłoby męczące emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7234537 Napisano: 13.01.2025 15:12:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Już zaczynałam godzić się z porażką, a tu…
Tefal Ingenio!!! emotka  Marzenie spełnione emotka

i dodatkowo Sonic oraz 50 z Winiary emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7234266 Napisano: 11.01.2025 21:00:54 w NA CO CZEKAMY?
?? do 10.01 (07.01 + 3 dr) Loteria Kaufland Card - główne
?? do 10.01 Konkurs Kubuś baby Biedronka

do 13.01 (08.01 + 3 dr) Loteria HoopCola - główna
do 13.01 (08.01 + 3 dr) Loteria Delicje - główna i rezerwa
do 14.01 Konkurs Tefal Biedronka

do 15.01 - Konkurs "Kierunek na TY" Tyskie, 18+ - mail
do 16.01 Zawieszki Bref sms
do 17.01 Stokrotka Hellmann's mail

do 17.01 DC kawa sms
do 20.01 - Konkurs "Nowy Rok z Captain Jack" Żabka, 18+ - mail

do 31.01 - Konkurs "Moc nagród do zgarnięcia" - SMS + lista na stronie konkursu
do 31.01 Konkurs Lajkonik Stokrotka
do 31.01 Konkurs Lajkonik Kaufland Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7234015 Napisano: 10.01.2025 12:15:54 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mój 18 latek ma ospę i marudzi gorzej niż młodsze dzieci . Wszystko go boli ,nie ma siły. Skóra głowy pokryta pęcherzami i piecze go . Macie jakieś sprawdzone preparaty na te pieczenie? Idę właśnie do apteki i nie wiem co mu kupić

To już młody mężczyzna, a wszak wiadomo, jak ciężko mężczyźni przechodzą choćby przeziębienia emotka . A tak serio, współczuję, to bardzo upierdliwa choroba. Są teraz różne pudry i pianki łagodzące swędzenie, dobrze byłoby też podać Hascovir (zwłaszcza na początku zachorowania). Myślę, że najlepiej doradzi Ci farmaceuta w dobrej aptece.

Puder w płynie oficjalnie nie jest zalecany, ale z własnego doświadczenia muszę powiedzieć (a chorowałam w wieku 20 lat), że przynosi niesamowitą ulgę. Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

anaesth

#7233942 Napisano: 09.01.2025 20:05:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Budyniowe love - jak wygląda sytuacja z przelewami? Czekam na wygraną z listopada. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7233608 Napisano: 08.01.2025 16:56:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
KateJot88 napisał(a):

czarnykot napisał(a):

Kurcze, wszyscy się chwalą,  wygrywają a mój @ ciągle pusty... Milka, Dino, Pepsi, Żabka... jakoś nie tak wyobrażałam sobie rozpoczęcie 2025 rokuemotka

U mnie to samo. Tyle loterii i konkursów, w których brałam udział i lipa. Nic. Zero.

U mnie też. Jak tak ma wyglądać ten rok, to mam to wszystko gdzieś emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7233105 Napisano: 06.01.2025 17:35:21 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

Szukam  opinii emotka

Mamy taki w pracy. Nie mam zastrzeżeń do niego. Duży wybór kaw, łatwe czyszczenie systemu mlecznego.

Właśnie go zamówiłam, a nigdy nie miałam expresu. W domu tylko ja piję kawę emotka  wiec chyba tyle co dla mnie będzie ok. A jaką kawę polecasz?

Z tych typowo konkursowo-loteryjnych mogę polecić Jacobs Barista Crema i Origins Brasil&Colombia, niebieską Dallmayr i czarną Lavazzę emotka Kojarzę, że Carousel też była niezła. Byle nie MK Cafe - według mnie różnica jest kolosalna i MK mi kompletnie nie smakuje. Chociaż pewnie jakiś prawdziwy znawca powie, że te pierwsze to też szit emotka
Ale jako, że kupiłaś LatteGo i pewnie będziesz pić kawę z mlekiem, to pozwolę sobie polecić "mleka", które lubię: Alpro (też loteryjne emotka ) sojowe waniliowe i owsiane karmelowe. Wiem, skład mają taki sobie, ale czasem można... emotka

A no właśnie, spieni mi on takie mleko sojowe ???? emotka

Ja używam Alpro Barista Owsiane lub Inka Barista Owsiane i jest ok więc myślę, że sojowe też bez problemu

Barista lepiej się pieni, niż te „zwykłe”, ale nie narzekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7233095 Napisano: 06.01.2025 16:14:03 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

Szukam  opinii emotka

Mamy taki w pracy. Nie mam zastrzeżeń do niego. Duży wybór kaw, łatwe czyszczenie systemu mlecznego.

Właśnie go zamówiłam, a nigdy nie miałam expresu. W domu tylko ja piję kawę emotka  wiec chyba tyle co dla mnie będzie ok. A jaką kawę polecasz?

Z tych typowo konkursowo-loteryjnych mogę polecić Jacobs Barista Crema i Origins Brasil&Colombia, niebieską Dallmayr i czarną Lavazzę emotka Kojarzę, że Carousel też była niezła. Byle nie MK Cafe - według mnie różnica jest kolosalna i MK mi kompletnie nie smakuje. Chociaż pewnie jakiś prawdziwy znawca powie, że te pierwsze to też szit emotka
Ale jako, że kupiłaś LatteGo i pewnie będziesz pić kawę z mlekiem, to pozwolę sobie polecić "mleka", które lubię: Alpro (też loteryjne emotka ) sojowe waniliowe i owsiane karmelowe. Wiem, skład mają taki sobie, ale czasem można... emotka Wyświetl w wątku >>