Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#7207383 Napisano: 20.09.2024 12:26:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ikea emotka
Ponad 7 tysięcy u nich wydałam, a stówki mi żałują…

ODWOŁUJĘ, właśnie przyszła stówka emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

anaesth

#7207270 Napisano: 19.09.2024 21:13:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Namysłów: jakaś zaległa zwrotka za zgłoszenie z rana niedawno dotarła… 

Mogliby tak info o wygranej przysłać, bo co mi po zwrotce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7207243 Napisano: 19.09.2024 18:26:50 w Informują
Informują z Konkurs Góralki "Wafelki i nagrody pierwsza klasa" Lidl

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
przed chwilą Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

anaesth

#7206806 Napisano: 18.09.2024 11:22:13 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

czy ktoś dostał wczoraj sms o wygranej z kinder talenty? wygrałam tydzień temu a wczoraj ok 18 dostałam sms.. ?!

Tak, taka sama sytuacja. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

anaesth

#7206805 Napisano: 18.09.2024 11:21:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Czy ta loteria Kondek bueno to w ogóle hula? 🤨

https://www.e-kon...strona=8860#p7206756

Niby tak... Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7206688 Napisano: 17.09.2024 21:29:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

Te bramki mnie dobijają... Wszystkie po kolei... A co do Bueno to rzeczywiście, w zeszłym roku też były jakieś jazdy - trafić w bilety to też był cud aczkolwiek były osoby które się tymi trafieniami chwaliły a na obecną chwilę zero zwycięzcy?

A to jest ta sama agencja, co w poprzedniej edycji? Wygrałam wtedy zestaw biletów z rezerwy i formularz laureata nie działał w ostatnim dniu regulaminowego czasu na odesłanie danych. Reklamacja nic nie dała, według nich wszystko działało, a była to niedziela, więc już to widzę, jak "wiedzieli, że wszystko śmiga" emotka Nie chciało mi się z nimi kopać o durne bilety warte 40zł do kina, którego u mnie nawet nie ma, ale niesmak pozostał. Może sponsor powinien się zainteresować, komu zleca organizowanie loterii, bo coś za dużo mają tych fakapów. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

anaesth

#7206655 Napisano: 17.09.2024 19:00:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hold-em napisał(a):

anaesth napisał(a):

parad0x napisał(a):

pusheen napisał(a):

parad0x napisał(a):

tad_pole napisał(a):

DPD Pickup - który to numer przesyłki?

Ten z literką L na końcu.

Akurat literki na końcu mogą być różne emotka

Akurat u mnie wszystkie w dpd PICKUP mają L na końcu a tu chyba tylko te mogę brać udział. Nieprawdaż?

Przekierowane też biorą udział. Przynajmniej ja mam 1 pozytywną weryfikację na taką paczkę. 

(pytanie czemu na drugą, również przekierowaną, zaadresowaną na te same dane, mam negatywną emotka )

A tam nie ma limitu po 1 nagrodzie każdego stopnia na osobę?

Wyświetl w wątku >>
1 parad0x 0

anaesth

#7206576 Napisano: 17.09.2024 14:38:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Jakim kurierem wysyła nagrody Fortuna PS? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7206574 Napisano: 17.09.2024 14:34:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
parad0x napisał(a):

pusheen napisał(a):

parad0x napisał(a):

tad_pole napisał(a):

DPD Pickup - który to numer przesyłki?

Ten z literką L na końcu.

Akurat literki na końcu mogą być różne emotka

Akurat u mnie wszystkie w dpd PICKUP mają L na końcu a tu chyba tylko te mogę brać udział. Nieprawdaż?

Przekierowane też biorą udział. Przynajmniej ja mam 1 pozytywną weryfikację na taką paczkę. 

(pytanie czemu na drugą, również przekierowaną, zaadresowaną na te same dane, mam negatywną emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7206491 Napisano: 17.09.2024 10:39:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Z Namysłów Dino znów nie ma potwierdzenia...

Mignął mi wpis na forum, że od 11.09 nie ma zwrotek. No cóż, byleby info o wygranej przyszło emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7206470 Napisano: 17.09.2024 09:45:37 w NA CO CZEKAMY?

anaesth

#7206440 Napisano: 17.09.2024 08:19:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Hej
Po ile jest ten Actimel Sonic?
I gdzie jest najlepiej opisany ?
Dziekuje

W Dino jest czteropak z pokemonami za 8,39 ładnie opisany i zweryfikowany pozytywnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

anaesth

#7206378 Napisano: 16.09.2024 20:34:12 w co chcielibyście wygrać?
Kiedyś myślałam, że najlepsza wygrana to jakaś ekstra główna w konkursie kreatywnym. Coś pokroju samochodu w konkursie „160 znaków z prefiksem”, albo grubej gotówki od Avanti czy Smolara. Niestety ten rok jest tak słaby konkursowo (zdecydowaną większość nagród mam z loterii i to bramkowych), że musiałam zejść na ziemię i oswoić się z myślą, że „nie dla psa kiełbasa”, a moja kreatywność umarła. Dlatego pozostaje mi liczyć na szczęście w losowaniach i wierzyć, że kiedyś zobaczę fragment mojego numeru telefonu w filmiku Smolara na YouTube. Byle nie jako rezerwa emotka  Tak, zdecydowanie marzę o tym, żeby wygrać coś dużego w loterii! I nie po to, żeby się wzbogacić, tylko żeby poczuć te emocje emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7206332 Napisano: 16.09.2024 17:34:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

natxalka napisał(a):

Oczko08 napisał(a):

natxalka napisał(a):

yaagatka napisał(a):

8 zgłoszeń z kinder bueno juz poslalam i nawet biletu nie trafiłam. Co oni, nie daja dzisiaj nagrod?

a dostałaś potwierdzenie jakieś na maila? bo ja też zgłosiłam ale na mailu nic

Ja dostałam potwierdzenie po 2 lub 3 godzinach 😉

u mnie zgłoszenie o 13:15 jakoś, dalej nic na mailu

posłałam o 6:00 zgłoszenie, nie przyszło żadne potwierdzenie...

Bramki miały być od 9:00, więc dziwne, że Ci przyjęli zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7206192 Napisano: 16.09.2024 10:30:14 w Wkurza mnie...
Emilia0604 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Emilia0604 napisał(a):

Osobiscie nie rozumiem zamyslu loterii Almette, że kody są widoczne od razu.
Kupiłam kilka serków i okazuje się, że kody są juz wykorzystane!!

A tak z ciekawości, gdzie kupowałaś? Jakiś mały osiedlowy sklepik, czy supermarket? Pewnie to wygląda w taki sposób, że ktoś robi fotkę kodów z całej zgrzewki i wysyła - jak trafi natychmiastową, to serek zabiera, a jak nie trafi, to idzie na sprzedaż, bo szansa na wylosowanie domku jest pewnie mniejsza niż trafienie 6 w totolotku.
Nie wiem jakie jest najlepsze wyjście z tej sytuacji. Kod na wierzchu - można podkraść. Kod na naklejce - też można podkraść, odkleić (tak jak Nanajka pisze o Nutelli). Kod w środku (jak np. w Balcerzaku) - też źle, bo przychodzi koniec loterii, a ty masz 10 paczek przykładowo wędliny i trzeba wszystkie otworzyć, a potem szybko zjeść. emotka

Kupowałam w Netto bądź Biedronce, juz nie pamietam, ale na pewno w markecie...
To niepokojące, co piszesz.. coś strasznego. Także już koniec z loterią Almette...

Skargi na wykorzytane kody pojawiają się w każdej edycji tej loterii, więc to niestety żadna nowość, to podkradanie kodów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7206188 Napisano: 16.09.2024 10:21:24 w Wkurza mnie...
Emilia0604 napisał(a):

Osobiscie nie rozumiem zamyslu loterii Almette, że kody są widoczne od razu.
Kupiłam kilka serków i okazuje się, że kody są juz wykorzystane!!

A tak z ciekawości, gdzie kupowałaś? Jakiś mały osiedlowy sklepik, czy supermarket? Pewnie to wygląda w taki sposób, że ktoś robi fotkę kodów z całej zgrzewki i wysyła - jak trafi natychmiastową, to serek zabiera, a jak nie trafi, to idzie na sprzedaż, bo szansa na wylosowanie domku jest pewnie mniejsza niż trafienie 6 w totolotku.
Nie wiem jakie jest najlepsze wyjście z tej sytuacji. Kod na wierzchu - można podkraść. Kod na naklejce - też można podkraść, odkleić (tak jak Nanajka pisze o Nutelli). Kod w środku (jak np. w Balcerzaku) - też źle, bo przychodzi koniec loterii, a ty masz 10 paczek przykładowo wędliny i trzeba wszystkie otworzyć, a potem szybko zjeść. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7206052 Napisano: 15.09.2024 11:47:46 w SZUKAM....
29renata napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Podzieli się ktoś odpowiedziami do quizu hebe na dziś ?  emotka emotka

A co jest do wygrania?

Pianka Yasumi. Znalazłam na innym forum odpowiedzi: A, B, B. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7205589 Napisano: 12.09.2024 16:42:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jeden z wygranych bonów do Żabki z loterii Żywiec przeznaczyłam na kinderki i można powiedzieć, że ten bon się rozmnożył ;) 
200zł do Allegro - loteria Kinder emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7205375 Napisano: 12.09.2024 07:05:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
radziosny napisał(a):

Kiepsko to wszystko wygląda.. kiedyś coś się wygrywało w tych kreatywnych.. a teraz dno..

Nie martw się, ja pukam w to dno od spodu emotka  Nie dość, że z kreatywnych wpada najwyżej 50zł z Kaktusa (w którym pewnie nikt nie grał, bo na te 5 dych jeszcze trzeba było odesłać paragon pocztą), a w loteriach mnie nie losują i mogę liczyć tylko na bramki, to jeszcze jak już coś ustrzelę, to mam negatywną weryfikację mimo zrobienia wszystkiego jak należy (przepadła mi stówka z DPD i naprawdę nie wiem o co im chodzi). emotka
Czekam jeszcze na ostatnie losowania z loterii Kubuś i koniec z konkursami. Definitywnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

anaesth

#7205334 Napisano: 11.09.2024 20:57:19 w Czy informują/ informowali?
Do jakiego dnia poinformowali z loterii Kubuś? Za niedzielę już było info? Wyświetl w wątku >>
0 0