Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#6851645 Napisano: 28.03.2022 10:16:48 w Informują
Informują z Konkurs "Haribo! Świetuj z radością"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
II etap, box Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6851644 Napisano: 28.03.2022 10:15:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nagroda dodatkowa z konkursu Haribo „Świętuj z radością”, 1/1 emotka  @10:06 Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6851441 Napisano: 25.03.2022 20:17:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na e-voucher do Hebe z BIC?

A miałaś mejla o pozytywnej weryfikacji? 2 marca była pozytywna weryfikacja, a 16 mejl z kodem. 

Dzięki za podpowiedź, zapytam zainteresowaną emotka Bo to nie ja wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6851340 Napisano: 25.03.2022 12:34:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś jeszcze czeka na e-voucher do Hebe z BIC? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6851151 Napisano: 24.03.2022 10:48:41 w Zapowiedzi konkursów
incendio12 napisał(a):

domika napisał(a):

od 4.04

Nie dość że tyjemy od Chipsów, to teraz jeszcze na dokładkę frytki emotka

I to jeszcze te ohydne z KFC! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6851038 Napisano: 23.03.2022 17:02:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Skromna stówka z Cheetos, "na waciki" emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6851035 Napisano: 23.03.2022 17:00:16 w Wkurza mnie...
maverick napisał(a):

to, że nowe konkursy promocyjne to głównie takie gdzie trzeba zrobić zdjęcia, loterie to takie gdzie bramki i często 1 nagroda dziennie, a do tego w wątku "na co czekamy" przez najbliższe dni nie znalazłem nic co by mnie interesowało (tzn w czym brałem udział)emotka

No właśnie. Tak by człek chciał coś wygrać... a tu najbliższe interesujące mnie wyniki najwcześniej 1 kwietnia. Zapowiada się bardzo kiepskie podsumowanie marca.

Wkurza mnie to błędne koło: nic nie wygrywam, więc nie mam motywacji do dalszego grania, ale jak mam coś wygrać, skoro prawie nie gram? emotka I to ciągłe zmęczenie. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6850891 Napisano: 22.03.2022 21:40:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sledzik860 napisał(a):

Konkurs/czy czymkolwiek można to nazwać nic dobrego dla człowieka nie wnosi, co najwyżej spalone spojówki i zwyrodniały kręgosłup. Takie rywalizacje powinny być zabronione. 

A może to boty? emotka Wyświetl w wątku >>
1 ikropka 0

anaesth

#6850882 Napisano: 22.03.2022 21:02:08 w Wkurza mnie...
kocurro21 napisał(a):

Ostatnio zrobiłam porządek w paragonach... Przeraziło mnie to powiem szczerze i boję się policzyć ile wydałam 😭 ale może tak jak piszesz może taki bilans by się przydał? Bo jeśli chodzi o zyski z bramek... 0zł,2kilo do przodu jak nie więcej, a kasowo... Nie mam odwagi policzyć 😝😭

Szczerze mówiąc, to u mnie spisywanie wydatków poniesionych w szczególności na loterie, w których szalenie rzadko coś wygrywam, robi robotę. Bilans skutecznie odstrasza mnie przede wszystkim tych losowanych, bo w bramkach jeszcze czasem coś trafię. Ale oprócz kwestii finansowej jeszcze warto pomyśleć o własnym zdrowiu, bo miażdżyca nie boli, a jak da o sobie znać, to skutki mogą być opłakane. Szkoda, że tak rzadko potrzebny jest paragon na wodę mineralną, a tak często jesteśmy "zmuszani" do kupowania 3 wafelków, żeby mieć jedną, marną szansę na... kolejny karton wafelków. emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6850343 Napisano: 18.03.2022 18:42:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kolejny beznadziejny tydzień mija. W loteriach jedno wielkie zero, w konkusach jedynie czapka z Somersby. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6850186 Napisano: 17.03.2022 17:41:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lemiska napisał(a):

jakie jesc chipsy jak wszystkie konkursy sie na nie skonczyly?:/chyba ze o czyms nie wiem? emotka

Nie ma konkursów czipsowych, żebyśmy mieli czas na detoks emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

anaesth

#6849979 Napisano: 16.03.2022 21:26:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

Czy w konkursie Milka / LIDL - jest jakieś podziękowanie na stronie czy na maila? Bo mam wrażenie .że formularz nie przechodzi emotka

Przychodzi potwierdzenie na maila. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

anaesth

#6849622 Napisano: 15.03.2022 10:09:29 w Czy informują/ informowali?
magdalena_g napisał(a):

kunlunija napisał(a):

Czy informowali z konkursu red bull w lidlu? Chodzi mi tylko o główne nagrody- wyprawa z Bargielem. 

Wydaje mi się, że jeszcze nie informowali. Co prawda do 13-tego miały być wyniki, ale pewnie ktoś by się pochwalił wygraną emotka

Obstawiam, że mało kto chwali się wygraną w postaci zorganizowanej wycieczki, żeby w trakcie wyjazdu pozostać anonimowym emotka  Główną z Johnnie Walker też nikt się nie chwalił emotka  

Niemniej jednak trzymam kciuki, żeby maile z głównymi jeszcze dotarły emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6849243 Napisano: 12.03.2022 12:09:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Prawie połowa marca, a na moim koncie w tym miesiącu tylko pingwin z Kinder Pingui emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6849241 Napisano: 12.03.2022 12:08:09 w co chcielibyście wygrać?
Coraz częściej myślę o małym autku. Takim miejskim, do wożenia córki do żłobka i siebie do pracy. Chociaż nie obraziłabym się, gdyby to był Mercedes z Letyshops emotka

A tak serio, to chciałabym kiedyś wrócić do czasów, kiedy potrafiły przyjść 3 maile z gratulacjami w ciągu jednego dnia, a nie miesiąca emotka Choć wiem, że liczy się jakość, a nie ilość, ale wygrywając drobne rzeczy miało się to pozytywne wzmocnienie, które dawało energię i motywację do grania o większe nagrody. Dlatego chciałabym po prostu wygrywać emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6848812 Napisano: 09.03.2022 18:45:01 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

faworek napisał(a):

freyja88 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Kupiłam nowy starter Orange, kilka tygodni temu. Typowo jako numer konkursowy.I od chwili aktywowania co chwilę ktoś dzwoni. Jak nie jakieś kancelarie prawnicze, żeby ściągnąć należności za brak opłat, infolinie, windykacje, prywatne osoby. Wszyscy szukają Pana Andrzeja z Gdyni.Nie wiem co Pan Andrzej nawywijał na ten numer telefonu, że musiał się go pozbyć.Ale wkurza mnie ciągłe oddzwanianie z myślą, że to z konkursu. I te ciągłe tłumaczenia, że to nie jest już numer Pana Andrzeja emotka

Ja muszę zapisywać ludzi do kardiologa i przyjmować życzenia urodzinowe/imieninowe/świąteczne za p.Zbyszka z Wyższego Urządu Górniczego emotka

do mnie kiedyś zadzwonił pan i pytał się, kiedy spłyniemy Dunajcem, bo on już tu czeka. ;D Jestem z Mazowsza. Kłócił się ze mną, że sobie robimy z niego żarty, rozłączył się. Zadzwonił drugi raz i wtedy do niego dotarło, że zgubił swoją grupę emotka  :D

Ja mam to samo z konkursowym numerem z Orange ,Codziennie po kilka razy dzwonią do mnie szukając pana Rajmunda.
Pan Rajmund ma branie jako elektryk samochodowy emotka

Swego czasu byłam panią Aleksandrą, która nabrała chwilówek we wszystkich możliwych firmach lichwiarskich i pracowała w szkole jeździeckiej - matki chciały zapisywać swoje dzieci na lekcje jazdy konnej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6848715 Napisano: 09.03.2022 10:58:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bluza z konkursu Lech w Carrefour, kurier DHL. Powiadomienie SMS, bez podpisu.  Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

anaesth

#6848651 Napisano: 09.03.2022 08:12:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

anaesth napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

jak jest na paragonie opisana Cola zero? Czy jest do odróżnienia od tej zwykłej z cukrem?

Przykładowo w Lidlu nie ma rozróżnienia. Nawet nie zgłaszam tego paragonu, bo nie mam jak udowodnić, że kupiłam zero emotka

Masz rację. Nie zgłaszaj, bo Lidla nawet nie ma na liście sklepów biorących udział w loterii .

Ooo, nawet nie wiedziałam, że tam są ograniczenia co do sieci emotka  Dzięki za uświadomienie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6848625 Napisano: 08.03.2022 21:48:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

jak jest na paragonie opisana Cola zero? Czy jest do odróżnienia od tej zwykłej z cukrem?

Przykładowo w Lidlu nie ma rozróżnienia. Nawet nie zgłaszam tego paragonu, bo nie mam jak udowodnić, że kupiłam zero emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6848414 Napisano: 07.03.2022 20:07:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
uleczkaa napisał(a):

Wątek już nie działa na mnie. Nic mi szczęścia nie przynosi. Loterie i bramki jak zaklęte a w kreatywnych zapomniałam jak pisać bo nic nie wchodzi. Ba! Nawet w zdrapce za 2 zł się mi nie zwróciło za zakup. Traktuję konkusty jako hobby ale ostatnie dwa miesiące sprawiły, że chyba zacznę biegać w ramach rekreacji, wyjdzie mi na zdrowie, i kasy na batonach zaoszczędzę.

Mam dokładnie takie same przemyślenia emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, DAIKOKU 0