Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#6834481 Napisano: 30.12.2021 15:35:58 w Avanti
incendio12 napisał(a):

anaesth napisał(a):

magie1982 napisał(a):

diabkate napisał(a):

Dobra. Zamiast ubolewać nad swoją marnością zadam pytanie, może ktoś odpowie, jesli nie tu to na priv.emotka Nie znam jeszcze żadnej z agencji, tzn. jakie zgłoszenia preferują, w związku z tym moglibyście coś powiedzieć o Avanti? Kończę właśnie paczkę cheetosów i stwierdziłam, że jak już muszę to zjadać, to fajnie by było cokolwiek wygrać. emotka

Nie znasz, to czas zacząć poznawać. Każdemu z nas zajmuje to miesiące, a często i lata. Nikt raczej nie poda Ci tu gotowego przepisu na tacy, bo sam zgłębiał temat latami. Poza tym poczujesz, tak naprawdę jaka to frajda, wygrywając własnymi siłami. emotka

Prawda! A od siebie mogę dodać, że nawet czytanie konkretnych odpowiedzi nagrodzonych dychą z Tyskiego, głównymi po 10-15-20 tysięcy u Smolara czy Columbita, wiele nie wnosi, bo i tak trzeba agencję zaskoczyć czymś innym, równie nowatorskim emotka

A z ciekawości - gdzieś można poczytać jakieś zgłoszenia, które wygrały u danych agencji, o których wspominasz (nawet kilka lat wstecz)? Czy mówisz o tym, jak np ktoś znajomy wygrał i dał Ci przeczytać? Bo chyba rzadko są konkursy, gdzie publikują zgłoszenia, które wygrały emotka

Dostęp do nagrodzonych odpowiedzi to owoc znajomości z pewną wspaniałą osóbką, która tak kosi w konkursach od wielu lat Jeszcze jej nie dorastam do pięt, ale doceniam, że chce mi pomóc i pokierować emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6834468 Napisano: 30.12.2021 15:17:12 w Avanti
magie1982 napisał(a):

diabkate napisał(a):

Dobra. Zamiast ubolewać nad swoją marnością zadam pytanie, może ktoś odpowie, jesli nie tu to na priv.emotka Nie znam jeszcze żadnej z agencji, tzn. jakie zgłoszenia preferują, w związku z tym moglibyście coś powiedzieć o Avanti? Kończę właśnie paczkę cheetosów i stwierdziłam, że jak już muszę to zjadać, to fajnie by było cokolwiek wygrać. emotka

Nie znasz, to czas zacząć poznawać. Każdemu z nas zajmuje to miesiące, a często i lata. Nikt raczej nie poda Ci tu gotowego przepisu na tacy, bo sam zgłębiał temat latami. Poza tym poczujesz, tak naprawdę jaka to frajda, wygrywając własnymi siłami. emotka

Prawda! A od siebie mogę dodać, że nawet czytanie konkretnych odpowiedzi nagrodzonych dychą z Tyskiego, głównymi po 10-15-20 tysięcy u Smolara czy Columbita, wiele nie wnosi, bo i tak trzeba agencję zaskoczyć czymś innym, równie nowatorskim emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6833992 Napisano: 28.12.2021 22:16:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Czy tylko mnie tak męczy ostatnie pytanie na Podwójne świętowanie emotka  Mózg mi się przegrzewa... Bleh... 

Cały tydzień mnie męczyło... I dziś napisałam "od czapy" żeby paragon się nie zmarnował emotka

Chylę czoła, bo nawet nie jestem w stanie napisać czegoś od czapy emotka Zaraz pójdę spać i tyle, szkoda energii... Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6833767 Napisano: 27.12.2021 22:16:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tiktak napisał(a):

Miałam jakieś szanse na wygraną? 😉😀
Narzekania moje raczej mają charakter humorystyczny ale widziałam że wątek ma moc cudowną, sprawczą więc i ja się tu "zamieszczam" z nadzieją choćby na kalendarz na Nowy Tok 😀

Jeszcze się przekonasz, że można wygrać główną jednym zgłoszeniem emotka I że ten wątek jest magiczny - także się przekonasz emotka

To ja też sobie ponarzekam. Chciałabym wygrać jeszcze jakąś nagrodę w tym roku. Pieniążki mile widziane emotka Wyświetl w wątku >>
1 tiktak 0

anaesth

#6833744 Napisano: 27.12.2021 20:21:51 w Czy informują/ informowali?
Jak myślicie, Tyskie za 22.12 już było?
Żywiec za jakie dni informował? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6833251 Napisano: 23.12.2021 15:43:15 w Czy informują/ informowali?
1) Roboty z Develey w Stokrotce też już poszły? Czy tylko te z loterii "w halach"?

2) Żywiec z bonami do Allegro informuje z dnia na dzień? / Za jakie dni dziś informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6832972 Napisano: 22.12.2021 20:38:00 w Czy informują/ informowali?
Develey z dzisiejszego losowania? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6832749 Napisano: 21.12.2021 21:28:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Brak nagród mnie nie dziwi. Dziwi mnie totalny brak weny. TOTALNY! Tak źle to jeszcze nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6832398 Napisano: 20.12.2021 14:20:21 w Czy informują/ informowali?
mampytanie napisał(a):

Biovital informował z wyboru laureatów z ostatniego czwartku?

Moja mama dostała dziś informację o nagrodzie 100zł, ale nie wiem który to etap.  Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6832176 Napisano: 18.12.2021 21:21:11 w co chcielibyście wygrać?
Wierzę, że jeszcze dołączę do zacnego klubu dziesięciotysięczników z Tyskiego emotka emotka
Lay'som też dam jeszcze jedną czy dwie szanse emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6831939 Napisano: 17.12.2021 13:28:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oj, Avanti. Po długiej suszy ugrałam 5 stówek 2 tygodnie temu i teraz znów będzie nam nie po drodze przez długie miesiące? Może Tyskie zlituje się nad moimi ogromnymi wydatkami na nową kuchnię? emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6831803 Napisano: 17.12.2021 09:38:11 w Gratulacje! Dla wygranych!
Uleczkaa, brawo!!! Marzenia się spełniają! emotka Wyświetl w wątku >>
1 uleczkaa 0

anaesth

#6831586 Napisano: 16.12.2021 12:15:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
100zł Stokrotka - sprawdzone na stronie Smolara emotka  1/1 Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6831574 Napisano: 16.12.2021 11:57:10 w Avanti
margobb napisał(a):

sabanerro napisał(a):

Ode mnie jedno zgłoszenie poszło w tym etapie,Więc nawet nie liczę, że na 500 się załapię.

Lidka patrzy na jakość, a nie na ilość,Czuję, że dzisiaj... wyznasz jej miłość! emotka  

Obyś miała rację!
W jednym zgłoszeniu też tkwić może moc,
dlatego o głównej w Lay’s marzę niemal co noc emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6831449 Napisano: 15.12.2021 19:48:16 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza to, że przegapiłam ten konkurs  emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

anaesth

#6831340 Napisano: 15.12.2021 16:03:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kup tusz - wygraj tusz emotka
Columbit, „Wielki konkurs makijażowy”. SMS 16:00.  Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6831332 Napisano: 15.12.2021 16:01:50 w Informują
Informują z Wielki konkurs makijażowy! Rossmann

Rodzaj powiadomienia: SMS 16:00
Dodatkowe informacje:
2 stopień Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6830914 Napisano: 14.12.2021 13:42:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

diabkate napisał(a):

deva napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy Coca Cola ma obecnie jakis konkurs, w którym się kody wysyla spod nakrętek? Pytam bo mama kupila Coca colę i tam jest jakiś kod. Oprócz tego jest napisane o jakiejś promocji skanuj i wygrywaj.probowalam zeskanować ten kod, ale nie odeslalo mnie do żadnej strony.

to loteria:https://www.e-kon...t#.Ybh0Z1ndiM8trzeba ściągnąć aplikację i wpisywać te kody emotka

Czytałam, że były miśki XXL do wygrania, w tym tygodniu chyba swetry, bo w wykreślance taki wyraz znalazłam, a to była podpowiedź, jakie nagrody teraz można znaleźć. Ogólnie pije hurtowe ilości coli, ale jeszcze nic nie udało mi się trafić.

też piję spore ilości coli i nic...

Prędzej samemu się będzie XXL, niż się wygra „Misia XXL” emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6830777 Napisano: 13.12.2021 21:17:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
diabkate napisał(a):

anaesth napisał(a):

kalina590 napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

:( Jak wy sobie radzicie z miesiącami posuchy? A może nikt tutaj czegoś takiego nie doświadcza i solidne nagrody wpadają co najmniej po jednej w miesiącu? Ja już zaczęłam grać nawet o drobiazgi, żeby zobaczyć gratulacje... A tu nic. Dzisiaj zamiast kumulacji wygranych, kumulacja przegranych. Kolejny miesiąc dno, może nigdy nic już nie wygram.  emotka

Wygrasz, wygrasz. Jeszcze nie raz zobaczysz "gratulacje". Mówię Ci to ja, która nie raz chciała konkursowanie rzucić w pi.duemotka  ale w tym momencie coś wpadało i od razu zmieniałam zdanie emotka

Mi zawsze pomaga wyżalenie się mamie (która również gra w konkursach), że nie wygrywam i czas to wszystko rzucić. Wtedy coś wpada i gram dalej emotka No i chyba nadszedł czas, aby się wyżalić emotka A może Tyskie za weekend jeszcze nie poszło? emotka

Poszło za 9, więc trochę wątpię, że ogarnęli kolejne dni.Ja jestem rozczarowana konkursem mi-home. Jakieś mało kreatywne te wygrane odpowiedzi, jak dla mnie. Chyba przez rymowanki już zapomniałam, że można pisać inaczej.emotka  Tak czy siak - odpowiedzi mi się nie podobały, widziałam lepsze. emotka  

A widziałaś jaka odpowiedź wygrała u nich hulajnogę elektryczną? Aż wstawiłam ją wtedy do wątku „dyskusje o wynikach”, bo mnie coś trafiło. Po co się człowiek stara, skoro nagradzają skrajne badziewie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6830764 Napisano: 13.12.2021 20:22:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kalina590 napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

:( Jak wy sobie radzicie z miesiącami posuchy? A może nikt tutaj czegoś takiego nie doświadcza i solidne nagrody wpadają co najmniej po jednej w miesiącu? Ja już zaczęłam grać nawet o drobiazgi, żeby zobaczyć gratulacje... A tu nic. Dzisiaj zamiast kumulacji wygranych, kumulacja przegranych. Kolejny miesiąc dno, może nigdy nic już nie wygram.  emotka

Wygrasz, wygrasz. Jeszcze nie raz zobaczysz "gratulacje". Mówię Ci to ja, która nie raz chciała konkursowanie rzucić w pi.duemotka  ale w tym momencie coś wpadało i od razu zmieniałam zdanie emotka

Mi zawsze pomaga wyżalenie się mamie (która również gra w konkursach), że nie wygrywam i czas to wszystko rzucić. Wtedy coś wpada i gram dalej emotka

No i chyba nadszedł czas, aby się wyżalić emotka A może Tyskie za weekend jeszcze nie poszło? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0