Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#6830527 Napisano: 12.12.2021 21:59:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Przydałyby się miłe maile z gratulacjami w nadchodzącym tygodniu emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6830251 Napisano: 10.12.2021 21:44:07 w co chcielibyście wygrać?
mampytanie napisał(a):

10 tys z Tyskiego, ale to chyba bardziej, by udowodnić sobie, że stać mnie na tak cudowny tekst, który złapie za serca całą ich komisję  emotka  Ach, pomarzyć można emotka   Poza tym kasa zawsze się przyda. 

Marzenia się spełniają! Ja marzyłam, żeby poczuć jak to jest złapać za serca komisję u Smolara i udało się emotka A wydawało mi się, że to nieosiągalne emotka

To może i w Tyskim mi się uda emotka Tylko muszę w końcu coś zgłosić, bo na razie czuję się jak ten gość z dowcipu:

Pewien facet popadł w kłopoty finansowe. Jego firma popadła w długi, stracił samochód, bank chciał zająć dom. Postanowił zagrać w lotto.
Niestety nie wygrał. Modli się więc do Boga:
- Boże, moja firma bankrutuje, mogę stracić dom, spraw, żebym wygrał w lotto!

W następnym losowaniu znowu wygrał ktoś inny. Znowu się modli i błaga:
- Boże, za tydzień stracę dom, gdzie się podzieję z rodziną?!
Znowu wygrywa jakiś inny gość.
- Boże, nie masz litości? Moja rodzina głoduje, jutro bank nas wyrzuci z domu, pozwól mi wygrać w lotto!
Nagle widzi błysk i staje przed obliczem rozgniewanego Boga:
- Mogę Ci pomóc, ale wykrzesaj też coś z siebie - wypełnij wreszcie ten cholerny kupon!

emotka
Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6829768 Napisano: 10.12.2021 10:09:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Macie zwrotki od Smolara za wczoraj (Somat Stokrotka)? Widziałam, że w przedostatnim dniu też nie przychodziły od razu. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6829718 Napisano: 10.12.2021 06:23:11 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

anaesth napisał(a):

montezuma napisał(a):

Z tym notariuszem to halliday ma racjęIm jest po prostu wygodniej narzucać jedną kancelarię ale masz pełne prawo zawrzeć umowę w innym miejscu.Aha - nie ma pełnej dowolności w obiżaniu taks - notariusze mają szczegółowe audyty i każdą obniżkę od stawki minimalnej muszą uzasadnić (np. bliską relacją przyjacielską emotka

Bliską relację przyjacielską to musi mieć deweloper z notariuszem, skoro podsyła mu 500 aktów z samego tylko mojego osiedla, a z innych kolejne setki emotka Dzięki za porady, zobaczę co da się z tym zrobić emotka Niemniej jednak moja prośba do losu/agencji/sił nadprzyrodzonych o wygranie gotóweczki jest dalej aktualna emotka

Anaesth, a jak Ty to sobie wyobrażasz? Dajmy na to deweloper ma do sprzedania ponad 500 mieszkań. W danym mieście jest kilkudziesięciu notariuszy. Wyobrazasz sobie jaki zrobiłby się bajzel gdyby tak kazdy człowiek chcacy kupic mieszkanie chcial iść do swojego notariusza? Na każdym akcie poza tym musi być obecny przedstawiciel dewelopera,a tych jest tez ograniczona ilość. Jeśli dany deweloper zleci notariuszowi 6-7 umow dziennie razy 5 dni w tygodniu,to nie ma fizycznej możliwości,by przedstawicielki dewelopera biegały od jednej kancelarii do drugiej. Zazwyczaj w danym mieście deweloper ma 2 kancelarie obsługujące Klientów.

Moje „wkurza mnie” polega na tym, że muszę wydać kupę forsy, której prawie nie mam, bo wszystko poszło na wykończenie mieszkania. Wszystko mi jedno, która kancelaria dostanie te pieniądze i nie mam zamiaru ganiać przedstawiciela do innej, bo będzie stówę taniej.  Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6829686 Napisano: 09.12.2021 21:58:01 w Wkurza mnie...
montezuma napisał(a):

Z tym notariuszem to halliday ma racjęIm jest po prostu wygodniej narzucać jedną kancelarię ale masz pełne prawo zawrzeć umowę w innym miejscu.

Aha - nie ma pełnej dowolności w obiżaniu taks - notariusze mają szczegółowe audyty i każdą obniżkę od stawki minimalnej muszą uzasadnić (np. bliską relacją przyjacielską emotka

Bliską relację przyjacielską to musi mieć deweloper z notariuszem, skoro podsyła mu 500 aktów z samego tylko mojego osiedla, a z innych kolejne setki emotka
Dzięki za porady, zobaczę co da się z tym zrobić emotka Niemniej jednak moja prośba do losu/agencji/sił nadprzyrodzonych o wygranie gotóweczki jest dalej aktualna emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6829677 Napisano: 09.12.2021 21:22:19 w Wkurza mnie...
zabcia0410 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Co za chora rzeczywistość. Notariusz zaśpiewał sobie za akt przeniesienia własności mieszkania z dewelopera na mnie i męża 2800zł! Wiem, że za każdym tego typu papierkiem stoi 5 lat studiów, aplikacja i lata doświadczenia, ale kurde! Nie chcę nawet liczyć, jaki to procent mojej pensji i jak muszę zap**, żeby zarobić te pieniądze.Avanti, poratuj tymi pięcioma tysiącami, albo Tyskie dyszką (jak już w końcu zabiorę się za pisanie) :rozpac

Spróbuj podzwonić do innych notariuszy,my niedawno kupowaliśmy mieszkanie na rynku wtórnym i opłata notarialna znacząco różniła się w różnych kancelariach.Oni mają ustaloną ustawowo stawkę max którą dowolnie mogą obniżyć

Niestety, deweloper narzuca tę konkretną kancelarię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6829674 Napisano: 09.12.2021 21:09:50 w Wkurza mnie...
Co za chora rzeczywistość. Notariusz zaśpiewał sobie za akt przeniesienia własności mieszkania z dewelopera na mnie i męża 2800zł! Wiem, że za każdym tego typu papierkiem stoi 5 lat studiów, aplikacja i lata doświadczenia, ale kurde! Nie chcę nawet liczyć, jaki to procent mojej pensji i jak muszę zap**, żeby zarobić te pieniądze.
Avanti, poratuj tymi pięcioma tysiącami, albo Tyskie dyszką (jak już w końcu zabiorę się za pisanie) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6829315 Napisano: 08.12.2021 22:20:47 w Avanti
apoccalipsa napisał(a):

rufus napisał(a):

A ja nigdy nie uwierze ze w konkursach wszystko jest czytane od deski do deski

w większości pewnie jest ale konkursy Lays Avanti są tak uwielbiane że mają pertyliard zgłoszeń więc też nie mam pewności
był kiedyś konkurs gdzie dostawali coś około 100.000 zgłoszen dziennie i było tajne/poufne info że losują 100 zgłoszeń i tylko z tych wybierają Nie wiem czy to prawda ( ktoś tak napisał na forum ) ale przy takiej ilości to jest praktycznie niemożliwe żeby przeczytać każdy tekst  

Pomijając tę ogromną liczbę, to myślę, że ile by tych zgłoszeń nie było, to przy limicie 200-300 znaków, dosyć sprawnie można odrzucać odpowiedzi, które na pewno nie będą wybrane. Mam na myśli takie, jak nieraz widuję w konkursach na FB, np. Dlaczego ty masz wygrać w naszym konkursie "chcem wygrać bo lubie wasze produkty i som super". Bo pewnie takich dostają naprawdę sporo emotka Nie wszyscy piszą tak ładnie i z sensem, jak konkursowicze emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6828954 Napisano: 07.12.2021 22:33:01 w co chcielibyście wygrać?
anaesth napisał(a):

sydariameki napisał(a):

sydariameki napisał(a):

500zl w Lays. Może też być wielokrotność  emotka

Wątku dziękuję za uwagę emotka

Skoro ten wątek jest taki magiczny, to i ja poproszę o nagrodę z Lay's emotka

Tak w temacie spełniających się marzeń i magii tego wątku - wygrałam 500 w Lay's w 3 etapie, czyli wątek działa emotka To teraz wysłałam piękną odpowiedź na 5 etap i proszę o 5000! emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6828933 Napisano: 07.12.2021 21:28:21 w Gratulacje! Dla wygranych!
rare85 napisał(a):

rare85 napisał(a):I w ogóle gratuluję wszystkim tych skuterów, tysiaczków z Laysów i Tyskiego emotka Może i ja dołączę kiedyś do Was emotka

Dołączyłam emotka Dziękuję Wam pięknie emotka I życzę wszystkim cudownych nagród emotka

Jesteś wielka! Brawo!!! emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6828795 Napisano: 07.12.2021 14:21:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chciałam wygrać mikrofalówkę, a tu nawet zestawu produktów brak... Oj, źle się dzieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6828406 Napisano: 06.12.2021 11:45:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

Bell sobie przedłużyło konkurs o prawie miesiąc do 2 stycznia emotka
https://www.faceb...et=a.118927983576012

„Prezent”, hahaha… Ręce mi opadły. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6828142 Napisano: 05.12.2021 09:15:57 w Wkurza mnie...
nitka310 napisał(a):

yougerd napisał(a):

Wkurza mnie inpost, bo wrzuca moje paczki do paczkomatu o jakiś dziwnych godzinach 0100-0400 kiedy śpię i nie mam szansy ich odebrać, by wziąć udział w ich loterii.

Znam twój bólemotka  Jak nie ma loteri/konkursu z inpost to zawsze między 10-18 dostarczają paczki, jak jest to robią to między 22-4emotka

W ogóle ta loteria jest skierowana chyba głównie dla ludzi na home office albo niepracujących… Choćbym nawet zamawiała do paczkomatu najbliżej pracy, to i tak nie mogę z niej wyjść w środku dnia emotka  Dlatego moje jedyne 2 zgłoszenia to te za „paczki w weekend”. Szansa na auto tak niewielka, że szkoda gadać.  Wyświetl w wątku >>

anaesth

anaesth

#6827232 Napisano: 01.12.2021 16:57:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onka37 napisał(a):

Witajcie , dawno nie pisałam tylko podczytuje, u mnie totalna posucha, jak juz wygram to np. pasztety .... czy wy wysyłacie duzo zgloszeń na te promocyjne?  jak czytam ze tyle wygrywacie to aż nie umiem uwierzyć że ja nic, albo teksty nie  takie może nie lubią rymowanek , albo pech  jak nic, pocieszcie proszę bo dół załapuje. Jeszcze czekam na wyniki z Ramy może cud sie stanie emotka

Wysyłam zazwyczaj jedno zgłoszenie, bo na pisanie większej liczby tekstów nie mam czasu, siły i pomysłów. Nawet coś tam wygrywam. Nie trać nadziei, bo pojedycznym zgłoszeniem też można wygrać główną emotka Rymowanką też! Byleby była pomysłowa i z sensem, bo jak czasem czytam wierszyki w konkursach na FB, to ręce opadają emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6827174 Napisano: 01.12.2021 14:22:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Marynarka z L’oreal w Rossmann. Kurier DPD bez wcześniejszego powiadomienia. 

Rozmiar S wisi na mnie jak na strachu na wróble, a nie jestem aż tak chuda (noszę 36/38). Szkoda, bo naprawdę chciałam ją ubierać.  Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

anaesth

#6827071 Napisano: 01.12.2021 10:06:49 w moje dzisiejsze wygrane :)

anaesth

#6826967 Napisano: 30.11.2021 22:18:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
To co, wąteczku? Otwieramy grudzień z przytupem? emotka Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

anaesth

#6826314 Napisano: 28.11.2021 21:39:33 w co chcielibyście wygrać?
sydariameki napisał(a):

sydariameki napisał(a):

500zl w Lays. Może też być wielokrotność  emotka

Wątku dziękuję za uwagę emotka

Skoro ten wątek jest taki magiczny, to i ja poproszę o nagrodę z Lay's emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6826224 Napisano: 28.11.2021 12:35:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
Skromnie - zestaw kosmetyków Nivea Men emotka Wyświetl w wątku >>