Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
DAIKOKU
Postów 1126
Data rejestracji 13.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lavazza - II stopień (kawiarka lub kubek termiczny) Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tymi dwiema to w zasadzie drobnica, choć były np. przelewy 300, 400, 1000
trochę bonów sodexo - 100 zł, bony paliwowe na około 2500 zł, bony do Żaby (zrealizowane na kupno wódy i wina na ślub syna partnera), bliki Zozole, vouchery adidas (buty kupowałam dla siostrzeńców), fotel od Lay's, stół piłkarzyki, jakiś bon 200 do Decathlonu, bony do Empiku, leżaki od Somersby
kosmetyki z Bielendy ...niestety auto wciąż nie wpadło...
Ubolewam nad swoją twórczością, brak mi polotu, więc brak wymarzonych voucherów wycieczkowych a dostaję jakieś flaszki ...bluz już nikt nie chce - więc o to nie gram. Z orange , t-mobile, lotteriady i blikomanii nigdy nic - ta agencja mnie chyba zbanowała:-)
Niestety często gdy jest super nagroda, a pozostałe to 20 zł - to dzięki e-konkursy mogę się domyślać kto znów zgarnie główną więc - nie gram, bo strata kasy na kalorie - nie ma kto tego jeść.
Konkursy piwne - koszulka za 20 zł czy kufel do piwa - nie pociąga mnie już to
Nie umiem ocenić ile wydałam kasy na konkursy, sporo jednak z tej drobnicy łącznie wychodzi.
Ogólnie: NIECH TEN 2024 BĘDZIE OBFITY NIE MNIEJ NIŻ MINIONY!!! Plan marzeniowy - choć 2 z 5 głównych które powinny być rozstrzygnięte do maja 2024
i autko do pomykania, wycieczka marzeń... itd itp POMYŚLNOŚCI! Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Próbuję sił w Tymbarku... ale to jakaś enigma dla mnie... przestałam się łudzić..
Tak więc liczę, że to efekt świąt, urlopów i corona party, że agencje nie pracuję a nagrodowa cisza jak cisza na Arktyce.... Czekam rokuk 2024, otwieram się na nowe i wielkie! Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
atyde25]To nawet już nie jest śmieszne jestem w wannie rzucają czymś ciężkim w łazience (ich podłoga,mój sufit).Wracam do pokoju ciężkim po podłodze w pokoju.No nic nie wygram raczej domu na pustkowiu:( Ale mam czarne myśli by ich zlikwidować tylko jak:( Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawno w paragonach nie grzebałam.... fajne to emocje... znajdę czy nie znajdę... i czy dobrze wpisany Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w przyszłym porządne gratulacje z dużą kasą na kawalerkę - gdzie urządzę swój azyl
voucher, bym w przyszłym roku za wakacje płaciła kodem nie kasą (3 wyjazdy poproszę skromnie)
małe, ekonomiczne autko
Vouchery na makijaż, fryzjera, paznokcie, masaże, ciuchy
ogólnie to stawiam na czarnego konia w tym wyścigu Euro Jacka, tak więc! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogę zakupić z Twoją aplikacją Żaby: Cheetos
Lody Ben & Jerry's -25 zł
Martini - 30 zł Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
piątek, szaleństwo zakupów... a u mnie kiszka... ach... gdybyś tak jeszcze dziś spowodował połączenie z jakąś telefoniczną żyłą złota.... Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
WĄTKU... WRZUĆ KASĘ VOUCHERY... BO ZA TYMI PRODUKTAMI W RÓŻNYCH SKLEPACH POŹDZIERAŁAM PODESZWY...
A WOGÓLE TO MOŻE DAJ AUTO, BYM SZYBCIEJ SIĘ PRZEMIESZCZAŁA? Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsa-nic
Mikolaj z voucherem nie dzwoni
...a moze masz w zanadrzu jakąś główną w rezerwie..? nie pogniewam sie Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skladam skargę! zażalenie! Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(a propos wczoraj to chyba byłam ja św. Mikołajem, wychodząc z Biedry "wyrósł" mi pod nogami portfel, to już 22:00 nikogo wokół. Co zrobić? alarmowy 112 - policja nie zainteresowana Ogólnie kłopot dla mnie czas... późna pora w portfelu dowód prawo jazdy karta bankowa... i trochę gotówki, dziewczyna ur 2001 r żal mi się jej zrobiło, wyobrażam sobie jak mogła się zestresować.. zaczęłam szukać na facebooku, znalazłam jej mamę - po godzinie, spotkałyśmy sie pod choinką - bo jechałam zobaczyć jak udekorowane jest nasze miasto i tym sposobem to ja byłam św. Mikołajem Więc syp wątku syp, bo dzięki Tobie mogę się dzielić z innymi! Na bogato proszę! Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1126