Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
DAIKOKU
Postów 1126
Data rejestracji 13.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wielu produktów już nie kupuję, bo i tak muszę rozdać by sie nie terminowały, a ...i tak gdy w rodzinie się rozdaje... nie zawsze zrozumienie dostaje... choćby paragon w podziękowaniu
nic to! hAlleluja i do przodu! póki mam ochotę się dzielić
...i w temacie wątku.. proszę o sms... email.... telefon... G R A T U L U J E M Y!! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
On zawsze ma 3w1 Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego Wątku... ułóż styki w mózgach komisji na właściwy tor , pomyślny dla mnie wybij im co trzeba z główek
ok?? halleluja! Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no chociaż by ta stówa... by potwierdzić, że zgłoszenie dotarło
...wątku to naprawdę nie jest zabawne Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pracuję sporo nad opcją wpisania się do MDW, więc wątku.. pozwól przenieść się do upragnionego wątku Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bez Coca Coli 15 zl Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wywaliłam wszystko z szafy, skompletowałam skarpetki i rękawiczki, odnalazłam czapki, kominiarki, posegregowałam bieliznę, itd itp, koszulki, sweterki.
Te nowe rzeczy kupione... bo okazja a nie noszone wyjęłam i oddam siostrzenicy, mam nadzieję, że przyjmie
Ogólnie mam to co potrzebuję,
szafa w miarę uporządkowana - choć na chwilę, przyznam... nie muszę iść nic kupować, ogólnie dobrze by było jakbym część z tych rzeczy jeszcze oddała potrzebującym... muszę popracować nad tym moim chomikiem.... Zrobiłam kawał dobrej roboty więc wczoraj nie konkursowałam i dziś prawie też nie Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałeś w konkursie „Pielęgnuj swoją siłę” nagrodę III stopnia w postaci zestawu kosmetyków marki Gliss
Drobiazg.. ale lubię te kosmetyki... Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wątku no weź... bo wena wychodzi.... gdzieś nie wiem gdzie a ja wolę ją u siebie gościc Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps nadal ..puk puk proszę o dobre podsumowanie miesiąca. Moc z nami Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc jeśli ktoś jest zainteresowany Molem... to mirinda + kanapka + kilometrówka Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1126
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mniej niż zero... Wyświetl w wątku >>