Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emi

emi

#7333964 Napisano: dzisiaj o 12:50:32 w Paragony na trwające konkursy
luko922 napisał(a):

Kupię paragon na ten konkurs (od 5 lutego) jeśli ktoś sprzeda za 10zł emotka
https://wedelomilosci.pl/

I na ten (od 9 lutego) jeśli ktoś sprzeda za 10zł też emotka
https://powiedztakwygranej.pl/

I to jest "ludzka" propozycja emotka
Też kupię Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

emi

#7333962 Napisano: dzisiaj o 12:48:21 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
taak napisał(a):

zordlord napisał(a):

emi napisał(a):

Gdzie można kupić Ego ?

przyłączam się do pytania, patrzyłem po wielu sklepach i nie widzę ani Egoo ani Gryzlii

W Netto, Intermarche

Dziękuję bardzo emotka  
Niestety nie mam tych sklepów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7333854 Napisano: 04.02.2026 20:41:47 w Paragony na trwające konkursy
Szukam Wedel Intermarche w zamian za kasze Kupiec, ręcznik Regina Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7333304 Napisano: 02.02.2026 13:25:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

jak dla mnie to po to jest forum aby dyskutować emotka  ważne aby w odpowiednim wątku  emotka

Jasne, że tak. Tylko tu powstał jakiś kołowrotek emotka
A wystarczyło jedno pytanie:
Wysłałam jedno zdanie jako odpowiedź, czy też tak rozumiecie ..... dokończ zdanie.
Każda dyskusja czegoś uczy ! Wyświetl w wątku >>

emi

#7333294 Napisano: 02.02.2026 12:31:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

Ale Dino nas rozgrzało, najpierw x dni byly debaty o numerach paragonów a teraz o treśc zgłoszenia. Hahaha

Raczej TY a nie Dino Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7333293 Napisano: 02.02.2026 12:29:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Zróbmy może ankietę 😂 tyle emocji wywołało to Dino…

wyslalem/lam odpowiedź kończąc zdanie i pisząc więcej 

dajesz 👆

wysłałem/lam odpowiedz tylko kończąc zdanie i nic więcej

dajesz 👇

Ja tam nie wiem co to za dyskusja i czemu akurat problem jest z Dino jak stwierdzenie dokończ zdanie to nic nowego.
Tak samo jak w żabce stwórz imię dla renifera, traktując to dosłownie wpisujesz samo imię a limit tekstu wskazywał, że masz podać imię plus opis. Chyba ktoś pisał że dał samo imię i nie wygrał, ciekawe czy jest ktoś kto wygrał w ten sposób. Tak czy siak jedno nie wyklucza drugiego,możesz napisac jedno zdanie,możesz więcej.

Ja też nie rozumiem czemu ta dyskusja służy. Organizator zdecyduje tak jak zdecyduje, a karoxxa stworzyła z tego tyle stron postów, które przekraczają ilość Jej dni na tym forum.
Proponuję przerzucić  się na agencję od Hochland i te niedzielne smsy (chyba z nudów albo rodzinne losowanie dla rozrywki) Wyświetl w wątku >>

emi

#7333189 Napisano: 01.02.2026 19:47:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Jeżeli SMS zmieni się MMS , to nie spełnia warunków i nie przyjmą go. 
Są telefony gdzie dłuższe teksty przechodzą jako SMS

Tylko chodzi mi o kwestie taka ze nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem ponieważ tam bylo "dokończ zdanie" a nie opisz/ napisz. Jestem ciekawa czy jest faktycznie tak jak mysle czy wzięłam to zbyt doslownie. Chodz z podanej przez nich przykładowej wiadomości wynika ze faktycznie mialo zakończyć się na pierwszej kropce. Bez rozwijania. Zobaczymy

Pisałaś o przekształceniu w MMS !
Teraz piszesz : nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem

DLACZEGO tak sądzisz ? Organizator w Regulaminie nie dał takich ograniczeń Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7333188 Napisano: 01.02.2026 19:44:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

Z tego co zrozumiałam z korespondencji z agencją można było robić dłuższe teści emotka

Jak  Regulamin nie określa ilości znaków , tylko pisze sms, to jak ktoś lubi pisać a ma telefon, który po 160 znakach nie zmienia w MMS to może słać Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7333136 Napisano: 01.02.2026 15:00:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Jeżeli SMS zmieni się MMS , to nie spełnia warunków i nie przyjmą go. 
Są telefony gdzie dłuższe teksty przechodzą jako SMS Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7333135 Napisano: 01.02.2026 14:56:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

emi napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

Regulamin mi się nie otwiera Dino Tchibo.

A na stronie główna nagroda to sztabka złota - nie wyjazd do Dubaju

poprawny link:
https://dino.prom...iles/regulamin.pdf 
Co ciekawe na stronie biura ESKAPADA ta wycieczka dla 2 osób kosztuje 9 tysięcy a nie 20 emotka

Tylko w Regulaminie jest przelot samolotem z Warszawy lub Katowic a na stronie biura wylot z Krakowa  , z innych miast dowóż autokarem (????)

tutaj widzę wylot z Katowic:
https://www.eskap..._samolot_-_2026.html

Dla mnie to jest inna wycieczka , taka do sprzedaży dla każdego, przejazd - lot - samolot+autokar.
Może wycieczka z konkursu będzie inaczej zorganizowana/ indywidualnie, niemniej koszt 20 tys to kosmos (hotel 7* na palmie) Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7333087 Napisano: 01.02.2026 00:42:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

W konkursie Dino będzie  pewnie tysiące zgłoszeń biorąc pod uwagę małą 
liczbę fajnych konkursów emotka  Mam pytanie czy ktoś kupował też kawę rozpuszczalną ,ale nie w słoiku tylko w takiej torebce zamykanej na suwak ? Nie widzę ,jej na zdjęciu poglądowym a to także tchibo gold I tak się zastanawiam
czy taka też przejdzie ?

Nie była podana gramatura i opakowanie

.......dowolne kawy markiTchibo Gold Selection zakupione w Sieci Sklepów Dino na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej Wyświetl w wątku >>
1 asiaaa85 0

emi

#7333086 Napisano: 01.02.2026 00:40:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

Regulamin mi się nie otwiera Dino Tchibo.

A na stronie główna nagroda to sztabka złota - nie wyjazd do Dubaju

poprawny link:
https://dino.prom...iles/regulamin.pdf 
Co ciekawe na stronie biura ESKAPADA ta wycieczka dla 2 osób kosztuje 9 tysięcy a nie 20 emotka

Tylko w Regulaminie jest przelot samolotem z Warszawy lub Katowic a na stronie biura wylot z Krakowa  , z innych miast dowóż autokarem (????) Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

emi

#7332676 Napisano: 29.01.2026 14:55:09 w Udane wymiany - polecane nicki:)

emi

#7332345 Napisano: 27.01.2026 22:27:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Agnes napisał(a):

emi napisał(a):

Oni sami mają problemy ze sobą, konkursem i swoim Regulaminem.
W sprawie NR paragonu

Dzień dobry, 
Dziękujemy za kontakt emotka
Należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje się na linii daty zakupu.

Ja oszaleje z tym konkursem. Czyli jednak nr z dołu paragonu...

nie z dołu , tylko ten na górze na linii numeru NIP emotka
ten co zazwyczaj podajemy w konkursach emotka

A z czego to wynika ?
Mam taką odpowiedź:
Dziękujemy za kontakt 
Należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje się na linii daty zakupu. Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

emi

#7332316 Napisano: 27.01.2026 20:04:39 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Gdzie można kupić Ego ? Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7332315 Napisano: 27.01.2026 19:59:59 w Gratulacje! Dla wygranych!
olunka napisał(a):

ja tez gratuluje głównych od Avantiemotka

Gratki dla wszystkichemotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

emi

#7332309 Napisano: 27.01.2026 19:21:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Oni sami mają problemy ze sobą, konkursem i swoim Regulaminem.
W sprawie NR paragonu

Dzień dobry, 
Dziękujemy za kontakt emotka
Należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje się na linii daty zakupu. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

emi

#7332305 Napisano: 27.01.2026 19:16:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7 napisał(a): Jest punkt w regulaminie, że jeśli nie stwierdza paragon trzeba poprosić o pieczątkę

Jest taki punkt , ale tam wygrać graniczy z cudem a jeśli to trzeba atakować jak się wygra.
Sprzedawcy ani kierownika sklepu nie zgwałcisz na pieczątkę. Ja kiedyś w takim przypadku odesłałam emailem paragon na produkcie i przeszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7332298 Napisano: 27.01.2026 18:24:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pepa napisał(a):

emi napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A skąd się wziął temat pieczątki i opisu kawy ???
Czy po wysłaniu sms żądają tego ?
Konkurs jeszcze trwa i nikt nie wygrał to o co chodzi ?

Jest sporo wpisów można się zgubić, napisałam o tym dziś w tym wątku, ale widzę, że osoba kilka postów wyżej wkleiła ich całą odpowiedź dotyczącą opisu na paragonie.

Widzę Twój wpis ale dalej nie wyjaśnia to tematu pieczątki.
Ktoś nadgorliwie o to pytał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0