Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika wiolka252

wiolka252

#7335320 Napisano: 12.02.2026 15:56:15 w Konkursy firm tytoniowych
naprzod_kapitanie napisał(a):

To jest MAtrix - dział konkursów nie istniej (to tylko ściema, żeby zrzucić na kogoś do kogo nie ma dostępu) emotka  - pamiętajcie zawsze wybierajcie zieloną pigułkę, po co Wam zmartwienia emotka

A co to zielona pigułka 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7335314 Napisano: 12.02.2026 15:27:57 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

No i telefon wybija, nie da sie dodzwonić

Ale to i tak nic nie da ,jak odsyłają do działu konkursów,może z nimi by się szło dogadać tylko nie ma namiarów na dział konkursowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7335276 Napisano: 12.02.2026 13:11:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czy z Kinder wygrał ktoś więcej niż 1 piniatę na różne dane, ale zgłaszanie z tego samego urządzenia?

Tak

Teraz nie wygrywam ,ale wysyłam na cały czas na siebie raz się udało ,ale lata wstecz jak były,, wypasione,,piniaty to parę ich było na te same dane Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7335273 Napisano: 12.02.2026 13:08:57 w Konkursy firm tytoniowych
andrzej_s napisał(a):

Myślicie że praca w dziale konkursowym to łatwa sprawa? Tam pracuje co najmniej kilka osób. A konkursów na rok trzeba ze 3 zrobić i można się  zmęczyć. Szanujcie ich robotę.

Niech Oni też szanują tych co u nich grają 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7335269 Napisano: 12.02.2026 12:56:46 w Czy informują/ informowali?
Hold-em napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Te piniaty to najpierw idą sms, czy maile?

Równocześnie

Poszły wszystkie na raz czy różne godziny Wyświetl w wątku >>

wiolka252

#7335263 Napisano: 12.02.2026 12:47:05 w Konkursy firm tytoniowych
Iwaiwa napisał(a):

deva napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Na mojego poniedziałkowego mejla znowu dostałam odpowiedź, że przekazują sprawę do działu konkursowego.
Bez sensu emotka

U mnie to samo

Dla mnie to jest już przegięcie. Wysłanie maila kilku osobom trwa kilka minut. A oni robią wszystko, żeby nie dać tej nagrody. Potrafią skutecznie zniechęcić do brania udziału w ich konkursach.

I u mnie ten sam mail ,mam ochotę im trochę nawciskać nie fajnych słów ,ale ugryzę się w język. Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7335111 Napisano: 11.02.2026 14:53:08 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Ok mi teraz pani powiedziała,że powinny w tym tygodniu dojść linki z 4 cyfrowym nr ,także spoko .Jak nie dojdzie to dzwonić na infolinię ,pyta o maila podanego w konkursie

To czekamy... dziękuję że zadzwoniłaś 🌹

Spoko nie ma za co ,dajcie znać jak ktoś jeszcze dostanie ,narazie jedna osoba napisała że ma

Ale osoba,która dostała nie jest z puli, tych co nie dostali żadnych mail. To jest inna kategoria , bo był mail a nie było pinu. W naszej sprawie nadal nie ruszyło się nic.

No to ja jestem z tej puli co nie mają wogole maila ,dziś dzwoniłam na infolinię i pani chciała odemnie mail ,powiedziała że odsyła moja wiadomość do działu konkursowego i czekać do końca tygodnia na wiadomość z mailem i pinem

Linkiem i pinem sorki ,może niech ktoś zadzwoni inny i zobaczymy czy mówią to samo ,bo mnie się wydaje że nas zbywają bo coś im tam nie gra

Na jaki numer dzwoniłaś? 
801802502 wybija, nie mogę się połączyć

Tak ten ,mi też mówiło ,mamy ustawiony limit połączeń dlatego dzwoniłam od syna z tel

Przyjdzie ci pewnie SMS z twojej sieci 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7335110 Napisano: 11.02.2026 14:52:40 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Ok mi teraz pani powiedziała,że powinny w tym tygodniu dojść linki z 4 cyfrowym nr ,także spoko .Jak nie dojdzie to dzwonić na infolinię ,pyta o maila podanego w konkursie

Spoko nie ma za co ,dajcie znać jak ktoś jeszcze dostanie ,narazie jedna osoba napisała że ma

Ale osoba,która dostała nie jest z puli, tych co nie dostali żadnych mail. To jest inna kategoria , bo był mail a nie było pinu. W naszej sprawie nadal nie ruszyło się nic.

No to ja jestem z tej puli co nie mają wogole maila ,dziś dzwoniłam na infolinię i pani chciała odemnie mail ,powiedziała że odsyła moja wiadomość do działu konkursowego i czekać do końca tygodnia na wiadomość z mailem i pinem

Linkiem i pinem sorki ,może niech ktoś zadzwoni inny i zobaczymy czy mówią to samo ,bo mnie się wydaje że nas zbywają bo coś im tam nie gra

Na jaki numer dzwoniłaś? 
801802502 wybija, nie mogę się połączyć

Tak ten ,mi też mówiło ,mamy ustawiony limit połączeń dlatego dzwoniłam od syna z tel Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7335108 Napisano: 11.02.2026 14:37:23 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Linkiem i pinem sorki ,może niech ktoś zadzwoni inny i zobaczymy czy mówią to samo ,bo mnie się wydaje że nas zbywają bo coś im tam nie gra Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7335107 Napisano: 11.02.2026 14:32:32 w Konkursy firm tytoniowych
Iwaiwa napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

No to ja jestem z tej puli co nie mają wogole maila ,dziś dzwoniłam na infolinię i pani chciała odemnie mail ,powiedziała że odsyła moja wiadomość do działu konkursowego i czekać do końca tygodnia na wiadomość z mailem i pinem Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7335045 Napisano: 11.02.2026 11:13:36 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Spoko nie ma za co ,dajcie znać jak ktoś jeszcze dostanie ,narazie jedna osoba napisała że ma Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7335033 Napisano: 11.02.2026 10:54:50 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

witegz napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Jak się nazywał ten konkurs z LD co czekamy na maile ,nie umie otworzyć regulaminu ,a mam pół godziny czasu to zadzwonię ,bo mnie to męczy już

ja właśnie dostałem link z pinem i wszsytko gra. Chyba coś ruszyło.
Może dajcie im troche czasu jeszcze, bo jak będzie taka "nagonka" to następnym razem się dwa razy zastanowią czy warto organizować jakiś konkurs. 
Takie moje zdanie

Wiesz co jakby wszystko było w terminie z ich strony to ludzie by ich nie zasypywali mailami

Zresztą w mailu pisali że na początku tygodnia dzwonić na infolinię Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7335032 Napisano: 11.02.2026 10:53:35 w Konkursy firm tytoniowych
witegz napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Jak się nazywał ten konkurs z LD co czekamy na maile ,nie umie otworzyć regulaminu ,a mam pół godziny czasu to zadzwonię ,bo mnie to męczy już

ja właśnie dostałem link z pinem i wszsytko gra. Chyba coś ruszyło.
Może dajcie im troche czasu jeszcze, bo jak będzie taka "nagonka" to następnym razem się dwa razy zastanowią czy warto organizować jakiś konkurs. 
Takie moje zdanie

Wiesz co jakby wszystko było w terminie z ich strony to ludzie by ich nie zasypywali mailami Wyświetl w wątku >>
1 Iwaiwa 0

wiolka252

#7335031 Napisano: 11.02.2026 10:52:53 w Konkursy firm tytoniowych
Ok mi teraz pani powiedziała,że powinny w tym tygodniu dojść linki z 4 cyfrowym nr ,także spoko .Jak nie dojdzie to dzwonić na infolinię ,pyta o maila podanego w konkursie Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7335023 Napisano: 11.02.2026 10:45:09 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

I czy mogę powiedzieć że mam kontakt z osobami które też czekają na maile ,czy to jest ogólnie zabronione mówienie o tym bo to jednak papierosowy konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7335021 Napisano: 11.02.2026 10:40:55 w Konkursy firm tytoniowych
Jak się nazywał ten konkurs z LD co czekamy na maile ,nie umie otworzyć regulaminu ,a mam pół godziny czasu to zadzwonię ,bo mnie to męczy już Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7334984 Napisano: 10.02.2026 21:30:24 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
ReneK napisał(a):

SPRZEDAM 

AIR FRYER Cosori CAF-TF101S-AEUR Dual Blaze TwinFry 10l czarny
wartość reg 1000 zł
Sprzedam za 650 zł 
(Wygraną w Loterii 
ŁAP PREZENTY I BĄDŹ UŚMIECHNIETY:))

Możliwy też odbiór na terenie Krakowa:)
https://www.ceneo...kPEGh0GREoz03BAkmW6f

Polecam! Mamy i jest super .A za tą cenę to pół darmo Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

wiolka252

#7334938 Napisano: 10.02.2026 17:54:56 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

deva napisał(a):

Atakowaliście jeszcze LD mailami?

Ja pisałam i moja mama też. Obydwie nie mamy odpowiedzi. Próbował ktoś dzwonić na infolinię?

Nie dzwoniłam, może ktoś ma odwagę i zadzwoni?

Jak jutro będzie dalej cisza to będę dzwonić po południu

Super, dziękuję 🌹

A dajcie nr na tą infolinię jak macie pod ręką

Dobra mam już ,trzeba tam jutro dzwonić i się dowiedzieć o co chodzi ,jak by ktoś prędzej dzwonił dajcie znać.Ja po 15 dopiero będę mogła Wyświetl w wątku >>
1 deva 0

wiolka252

#7334932 Napisano: 10.02.2026 17:43:30 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

deva napisał(a):

Ja pisałam i moja mama też. Obydwie nie mamy odpowiedzi. Próbował ktoś dzwonić na infolinię?

Jak jutro będzie dalej cisza to będę dzwonić po południu

Super, dziękuję 🌹

A dajcie nr na tą infolinię jak macie pod ręką Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7334909 Napisano: 10.02.2026 15:29:10 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

deva napisał(a):

Jak jutro będzie dalej cisza to będę dzwonić po południu Wyświetl w wątku >>
0 0