Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika wiolka252

wiolka252

#7334884 Napisano: 10.02.2026 13:23:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czym ślą piniaty ? Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7334883 Napisano: 10.02.2026 13:21:34 w Konkursy firm tytoniowych
fan-mandaryny napisał(a):

Początek tygodnia to chyba poniedziałek-wtorek. "Mieliśmy dać znać" - czyżby szefostwo chciało sprawdzić szarego pracownika, czy się wywiązał z tych maili? To tak, jakby nie wiedzieli co się dzieje w dziale promocyjnym albo udają, że wysyłają, bo jeszcze nie mają tych bonów. Ja się wstrzymam do jutra do południa i dopiero im dam znać ewentualnie, że nie dotarło nic do mnie na poczcie.

Ja rozumie ,jakby to miało iść kurierem albo PP ,no kurde ponoć maile puszczone w piątek po południu tak? A oni każą patrzeć na skrzynkę na początku tygodnia.No coś ewidentnie jest u nich nie tak i sobie to przeciągają .Trochę szkoda stracić taka nagrodę ,bo dla mnie np 500 zł to bardzo dużo ,chociaż niewiem czy to 500 czy tysiak 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

wiolka252

#7334866 Napisano: 10.02.2026 12:14:31 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

aleksiak napisał(a):

deva napisał(a):

Atakowaliście jeszcze LD mailami?

tak, zero odpowiedzi emotka  
zaczyna mnie irytować ten konkurs

U mnie też bez odpowiedzi...

U mnie tak samo zero zwrotki,jak wcześniej odpisywali po chwili tak teraz cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7334802 Napisano: 09.02.2026 20:51:56 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

miikka napisał(a):

I jak tam jest info ?

Pisałam do nich koło południa, ale nie mam żadnej odpowiedzi

Ciekawe co dalej z tym zrobią no

Mogliby puścić przelewy zamiast multivoucherów...

Dokładnie,to by było najlepsze rozwiązanie Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7334786 Napisano: 09.02.2026 19:20:57 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

miikka napisał(a):

I jak tam jest info ?

Pisałam do nich koło południa, ale nie mam żadnej odpowiedzi

Ciekawe co dalej z tym zrobią no Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7334777 Napisano: 09.02.2026 18:44:15 w Konkursy firm tytoniowych
miikka napisał(a):

I jak tam jest info ?

U mnie cisza ,teraz do nich pisałam Wyświetl w wątku >>
1 miikka 0

wiolka252

#7334697 Napisano: 09.02.2026 14:51:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Amocco biedra Lorenz poszło już wszystko? Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7334688 Napisano: 09.02.2026 14:36:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Amocco kiedy mnie polubisz ,trzymacie sztamę ze Smolarem chyba bo u nich też nie bardzo wygrywam 🥴 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7334651 Napisano: 09.02.2026 13:43:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Grześki Żabka- sweterek Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7334612 Napisano: 09.02.2026 10:56:06 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

andrzej_s napisał(a):

Chyba cały problem z LD polega na tym, że bony poszły początkowo tylko na gmail, a i tak bez PINów. Zamiast prowadzić konwersacje z "zespołem konkursowym" który nie ogarnia powinni od razu napisać w tej komunikacji. "Nie odebrałeś nagrody, tu masz link i PIN. Miłego dnia"

Może to rzeczywiście jakiś problem techniczny skoro tylko na Gmail dotarły.
Jak myślicie jutro doczłapią nagrody czy będzie trzeba pisać?

Myślę ,że będziemy musieli dzwonić ,u mnie w mailu pisze że jak nie będzie na początku tygodnia maila to skontaktować się z infolinia

Chyba że ,, infolinię,,nazwali wiadomości mail 🥴

Ja najpierw napiszę maila

Dajcie znać jak coś ruszy ...

Napisałam do nich że mail nie dotarł

Poczekam do popołudnia i też im napisze ,chyba że pierwsi wysłać wcześniej Wyświetl w wątku >>
2 deva, niunia-k 0

wiolka252

#7334575 Napisano: 09.02.2026 08:44:04 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

andrzej_s napisał(a):

Chyba cały problem z LD polega na tym, że bony poszły początkowo tylko na gmail, a i tak bez PINów. Zamiast prowadzić konwersacje z "zespołem konkursowym" który nie ogarnia powinni od razu napisać w tej komunikacji. "Nie odebrałeś nagrody, tu masz link i PIN. Miłego dnia"

Myślę ,że będziemy musieli dzwonić ,u mnie w mailu pisze że jak nie będzie na początku tygodnia maila to skontaktować się z infolinia

Chyba że ,, infolinię,,nazwali wiadomości mail 🥴

Ja najpierw napiszę maila

Dajcie znać jak coś ruszy ... Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7334536 Napisano: 08.02.2026 21:53:20 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

andrzej_s napisał(a):

Chyba że ,, infolinię,,nazwali wiadomości mail 🥴 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7334535 Napisano: 08.02.2026 21:52:35 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

andrzej_s napisał(a):

Myślę ,że będziemy musieli dzwonić ,u mnie w mailu pisze że jak nie będzie na początku tygodnia maila to skontaktować się z infolinia Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7334413 Napisano: 07.02.2026 21:23:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Sodastrim 25 zł do pyszne pl😁 Wyświetl w wątku >>

wiolka252

#7334369 Napisano: 07.02.2026 14:27:06 w dziś mam urodzinki
jomajd86 napisał(a):

Dzisiaj zmiana kodu na 4 z przodu 🙈

Najlepszego,sto lat ,nie przejmuj się u mnie w marcu też 4 tylko z jedynką 🤣🥴 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7334332 Napisano: 07.02.2026 10:28:59 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

No i nagród nadal brak. Robią sobie żarty.

Dziwne, że w mailu od razu zaznaczyli: jeśli mail jednak nie dotrze...
Co jest grane?

No dokładnie,u mnie że wczoraj wysyłają ale zobaczyć na początku tyg czy będzie 🥴 przecież poczta Polska albo kurierem nie idzie 😅, ewidentnie coś nie tak Wyświetl w wątku >>

wiolka252

#7334274 Napisano: 06.02.2026 20:41:57 w Konkursy firm tytoniowych
Najlepiej to niech wyślą gotówkę i będzie po kłopocie ,niewiem ile wygrałam ale 500 też mnie zadowoli 🫢 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7334271 Napisano: 06.02.2026 20:31:47 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

deva napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

deva napisał(a):

Jest mail ale z informacją że dziś ponownie wyślą maila z nagrodą. Macie też?

Tak, też mam tylko informacje. Jeśli mają wysłać maila z nagrodą dziś to mają niewiele czasu do północy.

Tak trudno wysłać te maile z nagrodą...

Być może tak, jeśli jest problem techniczny. Lub przeciągają, bo mają problem z otrzymaniem tych multivoucherów. Albo ktoś kto miał to rozesłać jest na zwolnieniu, nie wywiązał się z tego o czasie.

Szczęśliwi ci, którzy dostali nagrody we właściwym czasie. Cztery godziny do północy .

dziękujemy za czas oczekiwania.W nawiązaniu do poprzedniej wiadomości informujemy, iż dzisiaj prześlemy mailing ponownie, na maila podanego podczas rejestracji. Prosimy o sprawdzenie skrzynki na początku tygodnia. Jeśli mail jednak nie dotrze, to prosimy o ponowny kontakt z infolinią.

U mnie taki mail 🥴 ktoś też ma taki jak ja Wyświetl w wątku >>

wiolka252

#7334269 Napisano: 06.02.2026 20:31:07 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

deva napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

deva napisał(a):

Jest mail ale z informacją że dziś ponownie wyślą maila z nagrodą. Macie też?

Tak, też mam tylko informacje. Jeśli mają wysłać maila z nagrodą dziś to mają niewiele czasu do północy.

Tak trudno wysłać te maile z nagrodą...

Być może tak, jeśli jest problem techniczny. Lub przeciągają, bo mają problem z otrzymaniem tych multivoucherów. Albo ktoś kto miał to rozesłać jest na zwolnieniu, nie wywiązał się z tego o czasie.

Szczęśliwi ci, którzy dostali nagrody we właściwym czasie. Cztery godziny do północy .

dziękujemy za czas oczekiwania.W nawiązaniu do poprzedniej wiadomości informujemy, iż dzisiaj prześlemy mailing ponownie, na maila podanego podczas rejestracji. Prosimy o sprawdzenie skrzynki na początku tygodnia. Jeśli mail jednak nie dotrze, to prosimy o ponowny kontakt z infolinią. Wyświetl w wątku >>