Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elmas

elmas

#7296799 Napisano: 12.09.2025 16:16:19 w Czy informują/ informowali?
magda5_5 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

magda5_5 napisał(a):

aguagu napisał(a):

A z tego konkursu już informowali? "Jedź razem z Bambi na DLA CIEBIEFESTIWAL 2025” Żabka

To jest dziwny konkurs... napisałam do Żabki
błędy mieli w regulaminie, na podanego maila w reklamacjach nie dopisali. Znalazłam inny w polityce prywatności to dostawałam zwrotkę, że takiego nie ma. Telefonu nigdzie nie ma. Firma od 01-2025 istnieje, żadnej strony.

Czy ktoś coś wygrał w tym konkursie? Chociażby chrupki? Córka wysłała zgłoszenie i się dopytuje.

Nikt nic nie pisał na forum, a organizator twierdzi że wszyscy są już poinformowani o wygranej

Widziałam, że ktoś wystawił na sprzedaż bilet na festiwal, ale nie wiem, czy to z tego konkursu.
EDIT: Nie, jednak nie z tego, bo tam były do wygrania dwudniowe bilety. Wyświetl w wątku >>
1 M_M 0

elmas

#7296785 Napisano: 12.09.2025 15:29:27 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

a czy informowali ostatni etap Gliss w hebe?

Tak, dzisiaj po dwunastej. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7294344 Napisano: 05.09.2025 00:05:07 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ZetZ napisał(a):

Halo, czy ktoś jeszcze czeka na leżak Lech z Aldi?? emotka

To już zaczęli rozsyłać te leżaki? Ja swojego jeszcze nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

elmas

#7290782 Napisano: 25.08.2025 17:03:06 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
incendio12 napisał(a):

Czy wysyłali już nagrody z konkursu Uśmiechnij się Owocowo (https://www.e-kon...e-owocowo-rossmann)? Konkretnie chodzi mi o wyciskarkę. Los Mejores często wysyła jakimś kurierem, który nie informuje o tym, że będzie, więc boję się że przeoczę emotka

Nie sądzę, oni chyba często zwlekają z wysyłką. Ja też czekam na wyciskarkę emotka Wyświetl w wątku >>

elmas

#7288938 Napisano: 19.08.2025 21:45:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aga111 napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na weryfikację  z konkursu Nescafe. Chodzi o kubek Stanley.

Tak, ja czekam. Wyświetl w wątku >>
1 anava 0

elmas

#7283063 Napisano: 30.07.2025 13:53:26 w SZUKAM....
Czy ktoś wie, do kiedy jest (albo i był) ważny ten kod kreskowy (100 zł) do Delikatesów Centrum z konkursu Desperados? Komuś w ogóle udało się go użyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7283062 Napisano: 30.07.2025 13:50:13 w Połączenia nieodebrane
Czy do kogoś dzwonił może taki numer: 796 XXX 605? 
Nie ma o nim żadnych informacji w internecie - zastanawiam się, czy to nie z konkursu tubek Lubella/Łowicz (chyba że już wcześniej informowali, a mnie umknęły posty na ten temat). Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7282387 Napisano: 28.07.2025 11:41:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

ZetZ napisał(a):

[quote=

bandit napisał(a):

atyde25 napisał(a):

atyde25]2.Tiramisu. Moim zdaniem niech ktoś potwierdzi emotka

5.2.2. Który smak lodów marki Zielona Budka na 2025 rok poleca ambasadorka marki Anna
Starmach?

A w necie: W roku 2025, Zielona Budka wprowadza nowe smaki lodów, w tym lody o smaku Tiramisu z sosem kakaowym oraz lody na patyku ze śmietanką i sosem truskawkowym. 

Więc Tiramisu. emotka

a nie chodziło o trójsmak? u niej na instagramie była informacja.. że ona poleca takie lody gdzie każdy znajdzie coś dla siebie https://www.instagram.com/p/DKOqNEEIrzZ/
a tu tiramisu https://www.instagram.com/p/DLzK_yHIgPy/
obstawiam że pewnie wszystkie odpowiedzi są poprawne emotka

Nie wiem, jak wygląda opakowanie trójsmaku, ale na tiramisu jest napis: "Mój smak" z podpisem Starmach. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7282072 Napisano: 26.07.2025 16:01:43 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
aniunia1900 napisał(a):

Czy wszyscy dostali już nagrody natychmiastowe z loterii Kaufland? Wygrana z 13.07 a maila nadal brak

Ja też wygrałam 13., a nagroda wciąż nie dotarła, choć paragon na pewno był w porządku. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7281240 Napisano: 23.07.2025 13:03:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

elmas napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

to z Nuii z Netto były już wyniki ? informowali czy zaraz wysłali nagrody? bo nie pamiętam czy tam już paragon i adres się podawało?

Nie wiem, czy informowali, ale w wątku ze zdjęciami jest pomyłka - to nagroda z konkursu Kaktus w Netto.

Chyba że to ja się mylę - w każdym razie tego samego dnia dotarła moja drukarka z konkursu Kaktus.

dzięki za info emotka to zapewne była pomyłka emotka bo wysyłka byłaby zbyt szybko...

Też tak myślę - zwłaszcza że paragon trzeba słać pocztą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7281233 Napisano: 23.07.2025 12:47:34 w Czy informują/ informowali?
radziosny napisał(a):

Czy informowali z Żabki:
- Crispers "Crispers na Sun Festival"
- Peroni (z torbami plażowymi)
- Somersby "Rozkręć lato z Somersby"

???

Z Crispers i Somersby informowali. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

elmas

#7281228 Napisano: 23.07.2025 12:37:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ewunia napisał(a):

Czy wysyłali już nagrody z All inclusive Hebe?

Widziałam w którymś wątku zdjęcie kosmetyków.
EDIT: Sprawdziłam i jest - w wątku "Zdjęcia naszych wygranych". Wyświetl w wątku >>
1 ewunia 0

elmas

#7281227 Napisano: 23.07.2025 12:32:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Dzwonił ktoś do Was z jakiegoś konkursu z numeru o początku  739?

Do mnie wczoraj przed południem dzwonił numer o takim początku i końcówce 536 - nie odebrałam, ale po sprawdzeniu w internecie okazało się, że to spam. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7281224 Napisano: 23.07.2025 12:27:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

to z Nuii z Netto były już wyniki ? informowali czy zaraz wysłali nagrody? bo nie pamiętam czy tam już paragon i adres się podawało?

Nie wiem, czy informowali, ale w wątku ze zdjęciami jest pomyłka - to nagroda z konkursu Kaktus w Netto.

Chyba że to ja się mylę - w każdym razie tego samego dnia dotarła moja drukarka z konkursu Kaktus. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7281191 Napisano: 23.07.2025 10:47:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
GreenEK napisał(a):

8igora9 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Mam pytanie czy ktoś korzystał z karty lidl prezentowej w takim niebieskim opakowaniu ? Na karcie pisze , że karta jest ważna 6 miesięcy od aktywacji przez lidl i byłam pewna ,że te 6 miesięcy to data od jej aktywacji w sklepie a teraz sprawdzam i pokazuje mi ,że data minęła .

aktywowali je przed wysyłką, ewentualnie jak dostałaś to w tym samym dniu, bądź na drugi. Termin mógł minąć.

Dziękuję za informację ,300 zł poszło … 😫

Spróbuj napisać do agencji oraz do obsługi konsumenta z Lidla, to przecież nic nie kosztuje. Coś mi tu kiedyś mignęło na forum, że komuś udało się przedłużyć przeterminowany bon bodajże do Dino.

potwierdzam: napisz,
ja na początku roku przegapiłam termin w Empiku i bez problemu przedłużyli

Napisać na pewno nie zaszkodzi, ale ktoś na forum wspominał, że akurat Lidl nie jest skłonny do pomocy w takich sprawach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7280649 Napisano: 21.07.2025 12:05:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

Czy ktoś pamięta jakie dane wpisywało się w formularzu kotlin na gril ci skspnie? Mój paragon jest trochę znoszony i NIPu nie można rozczytać 😮

Wpisywało się tylko nr paragonu, trzeba też było dołączyć zdjęcie i wybrać sieć, w której zrobiło się zakupy. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7277638 Napisano: 10.07.2025 13:02:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Hej, uzupełniłam formularz Laureata przesłany przez Smolar w wiadomości (konkurs Rexona Advanced w Rossmannie). Po kliknięciu wyślij nie mam żadnego komunikatu na stronie o przyjęciu formularza, nie mam też nic na mailu, to trochę niepodobne do Smolara. Czy tak to powinno wyglądać?

Maila nie było, ale po wypełnieniu formularza powinnaś mieć coś takiego:

Zresztą kliknij jeszcze raz w link z formularzem, to zobaczysz, czy nadal jest aktywny. Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

elmas

#7271909 Napisano: 21.06.2025 11:37:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy to normalne, że po przesłaniu formularza z Leibniz on nadal jest aktywny? Miałam problemy z internetem, strona długo się przeładowywała, w końcu pojawił się komunikat, że oświadczenie zostało wysłane, ale nie wiem, czy naprawdę tak było, skoro formularz ciągle działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7270280 Napisano: 13.06.2025 13:43:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmagdalena17 napisał(a):

zof83 napisał(a):

Pepa napisał(a):

Eh też chciałam wziąć udział, paragon gotowy, a juz nie sprawdzałam dokładnie w regulaminie😟. 
Wymyślona data, żeby wprowadzać w błąd.

I cyk, część konkurencji zmieciona z planszy emotka  Też się wybierałam do sklepu, dobrze że nie doszłam, bo zapewne wysłałabym zgłoszenie ostatniego dnia emotka

Witam w klubie, ja miałam teraz iść do sklepu. Wchodzę na stronę żeby doczytać o jakie piwo dokładnie chodzi a tu konkurs zakończony. Kojarzę też że już był konkurs co zła data podana była. Faktycznie to celowe jest. emotka

No to Wam zazdroszczę, bo ja niestety dziś kupiłam piwa na drugi paragon, a nie zagram ani razu 

Smutne, że nikt nie zgłosił błędu, choćby w komentarzu do konkursu. Naprawdę żadna z osób, które zdążyły wziąć udział, nie zauważyła, że data jest nieprawidłowa? Mam przykre wrażenie, że gdyby do wygrania były tylko skarpetki, ktoś jednak poprawiłby ten błąd  emotka Wyświetl w wątku >>

elmas

#7269935 Napisano: 12.06.2025 14:04:11 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
emanuela24 napisał(a):

Inflog inpostem. Co to może być? Macie jakieś pomysły?

Ktoś pisał, że poduszka z Nutelli. Wyświetl w wątku >>