Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7309175 Napisano: 28.10.2025 12:35:36 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

...przypomniały mi się konki z gazet wysyłanie kartek pocztowych a potem 0700.
Jakie ja miałam jazdy przez to 0700 z fona stacjonarnego bo to drogie było.
Tak jestem dinozaurem...

To możemy sobie ręce podać, też to pamiętam. emotka
Ergo? Też jestem dinożarłem, ech... emotka Jako ciekawostkę dorzucę, że z powodu sporej dość różnicy wieku w pewnym środowisku nabyłem ksywkę JASZCZUREK, że niby taki właśnie dinożarł hihi... emotka

W temacie: wkurza mnie, że te czasy minęły i to środowisko się rozsypało, ech... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7309033 Napisano: 27.10.2025 19:03:24 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Złap Moment: JESIEŃ"

WYNIKI: https://www.faceb...t_id=821838937470511

Fotografia Zwyciężczyni zachwyciła nas klimatem i pomysłem!
Gratulujemy serdecznie! Prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej w celu podania adresu do wysyłki nagrody Dziękujemy za wspólną, jesienną zabawę! 

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7308903 Napisano: 27.10.2025 11:52:05 w SZUKAM....
Szukam odpowiedzi na pytanie, jak oni to liczą z taką dokładnością i czy oddadzą mi ten brakujący ułamek grosza?! emotka emotka

...żeby nie było, że to wpis w niewłaściwej kategorii informuję i objaśniam, że wpis dotyczy konkursów, bo to wygrana w konkursie e-karta do Biedronki. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7308554 Napisano: 25.10.2025 11:09:57 w Wkurza mnie...
Wkurzam się sam na siebie, że jakoś dziwnie nic mnie dziś nie wkurza, wwrrr... emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7308552 Napisano: 25.10.2025 11:07:03 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się z odnalezienia w szafce zachomikowanego cudem wafelka Prince Polo. Zapomniałem o nim totalnie, ale spadł mi z nieba, bo bardzo pragnę słodyczy właśnie  TERAZ! emotka No niech mnie ktoś przytuli... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7308548 Napisano: 25.10.2025 10:53:20 w Proszę przeczytać ważne...
W 2025 roku zegarki przestawiamy na czas zimowy w nocy z soboty 25 października na niedzielę 26 października. Wskazówki zegara cofniemy z godziny 3:00 na 2:00, co oznacza, że zyskamy dodatkową godzinę snu. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7308446 Napisano: 24.10.2025 18:26:05 w WC - rozmowy o wszystkim
rufus napisał(a):

133 193 z ucieta 8 lub 9? emotka

Ojejku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7308441 Napisano: 24.10.2025 18:02:46 w Wkurza mnie...
Anisu napisał(a):

cb656 napisał(a):

Anisu napisał(a):

...po 8 puszeczkach stał się jakiś cud. Zaczęła coraz więcej jeść. Przestałam jej to dawać. bo teraz je 4 razy tyle co jadła i ma coraz większy apetyt.

I to wkurza? emotka Dziwne...

Nie wkurza, to była odpowiedź w temacie kota niejadka, ze warto próbować, bo nawet 8 letni kot  moze zacząć jeść  emotka

Nie wiem czy wiesz, ale dokonałaś tego wpisu w topie WKURZA MNIE, ech... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7308381 Napisano: 24.10.2025 15:52:03 w Wkurza mnie...
Anisu napisał(a):

...po 8 puszeczkach stał się jakiś cud. Zaczęła coraz więcej jeść. Przestałam jej to dawać. bo teraz je 4 razy tyle co jadła i ma coraz większy apetyt.

I to wkurza? emotka Dziwne... Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7308052 Napisano: 23.10.2025 14:33:17 w Żabka
lukaszn12 napisał(a):

wygrało to zdjęcie. Mi wygląda na AI. Dziwne dłonie, a autorka wygląda inaczej na profilowym niż osoba na zdjęciu.

A MI to nie wygląda na AI emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7308043 Napisano: 23.10.2025 14:08:11 w Segregacja konkursów.
pionas kolejny raz wracam do tematu, choć był wałkowany był już tyle razy, ech, że to się staje nudne... emotka Zakończmy to raz, a dobrze! emotka
Z uwagi na liczne uwagi użytkowników (moim zdaniem ze wszech miar słuszne) dotyczące niefortunnej nazwy kategorii "KONKURSY AKTUALNE" proponuję zmianę na "KONKURSY W SIECI". Dlaczego? Uzasadniam: wszystkie konkursy w bazie, z wyjątkiem tych zakończonych ofkors emotka SĄ AKTUALNE, więc obecna nazwa jest nieadekwatna, a nawet nie waham się nazwać jej pleonazmem.

Są tu wyszczególnione konkursy promocyjne, w których trzeba dokonać zakupu jakiegoś produktu i wysłać zgłoszenie dowolną drogą (albo przez dedykowaną stronę, albo esemesem, albo na kartce pocztowej z naklejonym kuponem kontrolnym czy jeszcze inaczej, niemniej najpierw trzeba coś kupić). To nie budzi wątpliwości i zasługuje na swoją słuszną kategorię PROMOCYJNE. emotka
Są też takie, które dzieją się wyłącznie w internecie, ale na przykład wymagają posiadania konta na określonej płaszczyźnie i to też nie budzi wątpliwości, są to wszystkie z kategorii SOCIAL MEDIA. emotka
Są takie, które wymagają obecności czy przynależności do jakiegoś obszaru, bo albo warunkiem jest zamieszkanie w jakimś regionie, albo osobisty odbiór nagród i tu nazwa LOKALNE jest całkowicie adekwatna.
Konkursy FOTOGRAFICZNE zaś jak sama nazwa wskazuje wymagają zrobienia zdjęcia, nakręcenia filmu i jest to główny warunek, bo droga przesłania materiału też może być różna, wysłanie pocztą/kurierem czy przez sieć, mailem, przez formularze. Jednakże najpierw musi być fotka. emotka
Konkursy wymagające wysłania SMS Premium, czyli de facto zapłacenie za swoje szanse głównie w jakichś losowaniach to też nie podlega wątpliwości. emotka
Podobnie jest z konkursami PLASTYCZNYMI (gdzie trzeba coś wykonać, rzeźbę, rysunek jako warunek wstępny oraz KONKURSY DLA UCZNIÓW I STUDENTÓW, bo wziąć w nich udział mogą tylko określone grupy. Dla mnie to czytelne, jasne i jednoznaczne. Zasługują na wyodrębnienie emotka
I TO WSZYSTKO SĄ KONKURSY AKTUALNE W CHWILI ICH ZGŁASZANIA, BO TRWAJĄ! emotka

A co się mieści w obecnej kategorii AKTUALNE?! emotka
Ano wszystko to, co nie kwalifikuje się do powyższych podziałów, czyli... konkursy rozgrywające się gdzie indziej w internecie! No błagam! Litości! emotka
Zmień nazwę, plizzz... Na właśnie "KONKURSY W SIECI". emotka
P.S. Zwracam nieśmiało uwagę, że SAM TO TAK OKREŚLIŁEŚ emotka
Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

cb656

#7307259 Napisano: 20.10.2025 19:07:09 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

Pod podanym linkiem otwiera mi się strona główna Onet.

Wyguglaj sobie zatem na hasło "awaria internetu 20 października".
https://wiadomosc...-i-uslug-nie-dz.html Wyświetl w wątku >>
1 asiam 0

cb656

#7307170 Napisano: 20.10.2025 15:48:56 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

I jeszcze kolejna prośba o pomoc. Serwer odrzuca mi wiadomości wysłane na francuski adres mejlowy @yahoo.fr. Adres jest dobry bo dostałam z niego wiadomość od kogoś kogo znam. Pisałam z trzech różnych adresów mejlowych: onet i gazeta. Za każdym razem otrzymuję wiadomość :Twoja wiadomość nie została dostarczona. Serwer pocztowy odbiorcy Twojej wiadomości odmówił jej przyjęcia. Będziemy ponawiać próbę jej dostarczenia.Jeżeli wiadomość ostatecznie nie zostanie dostarczona do odbiorcy, poinformujemy Cię o tym w kolejnej wiadomości.
<ja usunęłam nazwisko @yahoo.fr>: host mx-eu.mail.am0.yahoodns.net said: 421 4.7.0 Messages from 213.180.149.145 temporarily deferred
due to unexpected volume or user complaints - 4.16.55.1; see
https://postmaster.yahooinc.com/error-codes (in reply to MAIL FROM command)

Stawiam na awarię internetu, przeczekaj. https://www.kompu...co-sie-stalo/ehb0ffs Wyświetl w wątku >>
1 asiam 0

cb656

#7306952 Napisano: 20.10.2025 08:13:39 w Kupię...
Za symboliczną złotówkę kupię chętnie rok spokoju i beztroski... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7306877 Napisano: 19.10.2025 15:55:34 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Dotychczas odpalam te streamingi na laptopie, podłączam się kablem HDMI, ale to dużo zachodu.

Nie rozumiem tego, jak podłączanie kablem HDMI może być w kategorii "dużo zachodu", ech... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7306876 Napisano: 19.10.2025 15:46:01 w WC - rozmowy o wszystkim
Znana napisał(a):

Diety, diety i ciągle diety, też tak macie?

Nie mam tak. Żrę i żrę bez opamiętania. To, co mi smakuje. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7306875 Napisano: 19.10.2025 15:31:54 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Wkurza mnie roszczeniowa postawa ludzi z forum (...) Proszę, przestańcie wysyłać takie wiadomości, to po prostu niegrzeczne i taką metodą nie traficie na klucz odpowiedzi.

emotka emotka emotka Mrau... Nie umiałbym ująć tego dosadniej. emotka
Generalnie wkurza mnie oczekiwanie totalnie obcych mi osób, by im podpowiadać, jak wygrywać. A weż sobie wypracuj sam swoje metody! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7306618 Napisano: 17.10.2025 16:46:43 w Wkurza mnie...
Kammilos napisał(a):

Wkurza mnie jak czytam, jak inni narzekają na mało wygranych lub ich małą wartość.
Powinni cieszyć się ,że istnieje takie coś jak konkursy/loterie i mogą coś wygrać "za darmo".

A wiesz, a wiesz... emotka Bliskie jest mi takie myślenie, ech... emotka Wyświetl w wątku >>
2 Kammilos, mia 0

cb656

#7306283 Napisano: 16.10.2025 14:43:17 w Popraw sobie humor...
atyde25 napisał(a):

Pan w Żabce dowciapny dowód chciał do Tigera  emotka
Rzuciłam tekstem: "niech pan nie żartuje jestem starsza od pana matki"
 No co, mam 51 lat, nie da się tego obejść   emotka

To na pewno z powodu tego wyglądu emotka emotka

atyde25 napisał(a):

Odkopałam ze sterty ciuchów jeansy rurki. Zapomniałam jak lubię takie spodnie i może nie mam nóg super (chude uda, masywne łydki), ale taką radość mi to dało moje własne odbicie w lustrze i co z tego, że muzeum jak rurki rządzą  emotka
Dobra ciesze,się, że dobry humor mnie ratuje nawet w sytuacjach przeklętych. A i płaska pupa niestety to w dzisiejszych czasach wada nie zaleta.

Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

cb656

#7306273 Napisano: 16.10.2025 14:34:43 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Zobaczcie, jak "miłe" słowa dostałam za to, że dałam komuś karniaka 
"pamietaj karma istnieje za kazdy punkt jedna choroba w rodzinie wiecej,pozniej ludzie sie dziwia ze bliscy chorują na raka a to przez ich zachowanie.krzeptuchy istnieją i działają pamietaj sam jestes kreatorem swoich chorob"

Każdy właściciel sierściucha potwierdzi, że karma wraca, ale z taką punktacją spotkałam się po raz pierwszy - czy masz może do tego tabelkę ze szczegółowymi informacjami? emotka

Potwierdzam! emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0