Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7296972 Napisano: 13.09.2025 15:18:55 w Pomocy!!!!
pionas czy orientujesz się, jak działa dostęp do internetu przez sieć komórkową, co decyduje o tym, z jakiego serwera Operator skorzysta? Dlaczego jest tak, że User dajmy na to korzystający z BTS w Bydgoszczy dowiaduje się nagle, że jest zalogowany do serwera w Poznaniu albo Olsztynie?!
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7296961 Napisano: 13.09.2025 14:41:06 w PODZIĘKOWANIA
rudzixon
Dziękuję za złożenie niezwykle kuszącej propozycji... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

cb656

#7296937 Napisano: 13.09.2025 12:12:28 w Konkursy to ... ciężka praca!
makra napisał(a):

Ja się zastanawiam czy jak napisze sama, w potem wklejam by AI sprawdziło mi poprawność czy to "narzędzie weryfikujące" wychwyci to jako napisane przez AI.
Ja lubię w ten sposób sprawdzać poprawność lub liczyć znaki.

Znaki możesz policzyć w Wordzie (statystyka wyrazów), nie trzeba do tego zaraz AI. emotka
Ja to się obawiam raczej tego, że wrzucając swój tekst do narzędzia weryfikującego, dostarczasz maszynie za free dodatkowego pokarmu, by się uczyła. Rozważ to, czy chcesz współpracować z maszyną w ten sposób... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7296719 Napisano: 12.09.2025 13:11:03 w Proszę przeczytać ważne...
No i stało się... emotka Pisze do mnie sąsiadka na Messendżerze: "Cześć! Możesz mi podać swój numer telefonu?"
Dziwne, kilka dni temu rozmawialiśmy przecież, więc co się stało?! Zmieniła telefon, zgubiła dostęp do konta, czy inne licho?
Na wszelki wypadek odpowiadam pół żartem, że owszem, mogę, pod warunkiem, że udowodni swoją tożsamość. emotka I dodałem jeszcze: "Czy Ty to Ty, czy jakiś haker, co przejął tylko Twoje konto?!"
Odpowiedź mnie zdumiała... emotka
"Biorę udział w konkursie organizowanym przez IKEA. Potrzebuję jeszcze 5 głosów, aby wygrać. na to. Otrzymasz ode mnie SMS-a. Czy możesz wysłać mi SMS-em otrzymany kod. Jeśli wygram, możemy podzielić się wygraną. Dziękuję."
Zdumiało mnie to trochę, bo akurat znam kobietę od kilkudziesięciu, to zupełnie nie w Jej stylu! Dzwonię przez Messendżera... Połączenie odrzucone. Dzwonię ponownie, to samo. Wysyłam zapytanie, czy jest w domu, czy w pracy, na co pojawia się ostrzeżenie NIE MOŻNA WYSŁAĆ WIADOMOŚCI. Jakby mnie zablokowała.
Oho, coś jest na rzeczy. Zapytałem wujka Google, cytując fragment tej informacji i wyszło szydło z worka.
https://zamosc.po...-Konkursie-IKEA.html

Tak że ten, no... Przestrzegam! emotka Zachowajcie czujność przy takich nietypowych sytuacjach.
P.S. Zadzwoniłem na telefon i potwierdziła, że ktoś przejął Jej konto. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7296684 Napisano: 12.09.2025 12:03:29 w Pomocy!!!!
zielonaszpilka napisał(a):

WiFi działa na karcie od Orange i działa dziwnie, bo często różne strony lokalizują mnie np. Na Węgrzech albo w Niemczech, co przekłada się np. na wyświetlane reklamy  w tych językach. Czy to może mieć jakiś związek?

Mam podobny problem z Orange. Nie wiem dlaczego, ale widzę czasem w lokalizacji, że jestem podobno zupełnie gdzie indziej, niż w rzeczywistości. To się także wiąże z wyświetlaniem treści zależnych od lokalizacji, tym samym zupełnie dla mnie nieprzydatnych. Najczęściej widzę to w smartfonie, czy czegoś szukam w Google: "Z twojego IP wynika, że jesteś w (...) dostosowaliśmy wyniki do bieżącej lokalizacji". emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

cb656

#7296029 Napisano: 10.09.2025 16:07:30 w SZUKAM....
adamo86 napisał(a):

cb656 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Szukam ciekawych konkursów emotka
Coś polecacie godnego uwagi? emotka

Polecam zatem ze wszech miar inicjatywę własną... emotka emotka

Inicjatywę własną wyciąłeś z cytatu mojego postu emotka

Ty tak serio??!
Uważasz, że wtręt w postaci: "Bo tak przeglądam bazę i widzę max ze 2-3, nad którymi warto się pochylić" świadczy o INICJATYWIE???!
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7295937 Napisano: 10.09.2025 11:32:36 w SZUKAM....
adamo86 napisał(a):

Szukam ciekawych konkursów emotka
Coś polecacie godnego uwagi? emotka

Polecam zatem ze wszech miar inicjatywę własną... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7295930 Napisano: 10.09.2025 11:17:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kurier TNT z rana, gadżety z konkursu https://www.e-kon...-wymarzonych-wakacji
emotka
Ręcznik (duży), torba oraz termos.

P.S. To po prostu ŻAŁOSNE. emotka
Zestaw gadżetów Gulliver o wartości (ponoć) 250,00emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7295644 Napisano: 09.09.2025 15:03:37 w WC - rozmowy o wszystkim
zielonaszpilka napisał(a):

Od rana odświeżam pocztę, bo czekam na maila z bonem z Rexony, posprawdzałam kilka razy spam, już chciałam się wpisać z żalami, że NAV nie doceniło moich zgłoszeń nawet bonem, ale najpierw sprawdzam, co ja tam napisałam, że im się nie spodobało. I co? I jajco emotka  Zapomniałam, że standardowo odłożyłam ten konkurs na ostatnią chwilę, a potem już mi się nie chciało produkować i pomimo paragonów olałam pisanie zgłoszeń. Brawo ja emotka

Pocieszę Cię... Ja już jakiś czas temu z niewiadomych w zasadzie powodów, odpuściłem sobie czekanie na wyniki, zapomniałem o konkursie i wymazałem go z pamięci święcie przekonany, że zakończył się beze mnie. emotka
I dziś totalna niespodzianka! Szaleństwo euforii! Nie dość, że trafiło się to, w co celowałem (myśląc sobie, że koszulka potrzebna mnie jak świni siodło, a na główną jestem zbyt cienki w uszach) to jeszcze OD RAZU praktycznie, bo po kilku chwilach od wypełnienia formularza zwycięzcy, pojawił się w skrzynce mailowej wygrany e-kod. Tak to ja mogę wygrywać codziennie, nie widzę przeciwwskazań! emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7295625 Napisano: 09.09.2025 14:41:18 w Dziś cieszę się z.....
Hm... chyba pierwszy raz wygrałem coś w konkursach agencji NAV, nie pamiętam... emotka
W każdym razie poruszony jestem tempem realizacji wygranych!
Nie minęło 5 minut od wypełnienia formularza zwycięzcy i zaraz odpowiedź mailowa:
- Twoja nagroda została przyznana, oto kod do Biedronki, a tu instrukcja wykorzystania... emotka emotka
SZOK po prostu!! emotka I to podwójny, bo kod działa jak karta płatnicza, nie muszę wydawać od razu całej kwoty! emotka emotka emotka emotka emotka

Wskazówki do użycia kodu:                                                   
  • Zapłacisz nim za dowolne produkty w sklepach Biedronka – zarówno przy kasie samoobsługowej, jak i tradycyjnej.
  • A na „samoobsłudze”? Wpisz kod na etapie wyboru metody płatności.
  • Kod możesz zużywać na raty - do ostatniego grosza! emotka
  • Sklep nie pobiera żadnej prowizji za jego użycie.
  • Jeśli wartość zakupów przekroczy wartość kodu - spokojnie, możesz dopłacić czymkolwiek, co akceptuje sklep.
  • E-kod nie ma daty przydatności.  emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7294854 Napisano: 07.09.2025 08:06:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
Wow, rudzixon ale odjazd!! emotka emotka emotka Normalnie czad, ech!! GRATULUJĘ wygranego autka. emotka Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

cb656

#7294793 Napisano: 06.09.2025 18:19:55 w Wkurza mnie...
sloma_i_buty napisał(a):

Przez całą szkołę marzyłam o tym, że uda mi się zaliczyć cokolwiek na wf. Prosiłam byt wyższy o odrobinę urody, żeby mi aż tak nie dokuczali.
Latami wierzyłam, że dorosłe życie jakoś się ułoży. Nie wyszło, nie można skasować i powołać instancji życiowej raz jeszcze. 
Ja w tym momencie nie mam wiary, działam na automacie, jak zombie...

emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cb656

#7294761 Napisano: 06.09.2025 14:51:17 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

Nie ma to jak na szybko zasugerować się opisem konkursu i kupić nie te produkty co trzeba  emotka  https://www.e-kon...dzien-carrefour Jak można tak beznadziejnie dodać konkurs?

404 Niestety nie można znaleźć strony, której szukasz. emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

cb656

#7294636 Napisano: 05.09.2025 19:57:19 w Żegnamy zmarłych

cb656

#7293766 Napisano: 03.09.2025 18:10:41 w Żabka
rufus napisał(a):

Nie znam fanatyka oglądania reklam.

Taaa? I forum też nie przeglądasz? Nie wiesz, że konkursowicze to zupełnie jak inni ludzie, tylko szukają okazji, by wyrwać coś taniej? I że w7ymieniają się tymi informacjami od dawna? emotka I przeglądają namiętnie gazetki reklamowe, szukając okazji i konkursów? A co to jest, jak nie fanatyzm reklamowy? emotka
Że przytoczę jako przykład choćby dwa popularne topy na forum:
https://www.e-kon...c-produkt-konkursowy
https://www.e-kon...pony-rabatowe-znizki Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7293759 Napisano: 03.09.2025 17:35:02 w Żabka
anulka72 napisał(a):

MamTo napisał(a):

A czy ktoś kupił te Harnasie w promocji po 9.60 i wygrał 1500?

Które Harnasie kosztują 9.60?butelki?

Chyba chodzi o to, że cztery sztuki tyle kosztują. Tylko trzeba zrobić ekozwrot, czyli przynieść cztery butelki na wymianę. Dostaje się dodatkowo 50 groszy upustu od regularnej ceny 2,99 Wtedy butelka wychodzi bodajże po 2,40.
Nie śledzisz reklam? Cały sierpień chyba tak było. Wyświetl w wątku >>
1 anulka72 0

cb656

#7293044 Napisano: 01.09.2025 16:00:25 w Wkurza mnie...
kiwiwi napisał(a):

cb656 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Jeśli chcesz się obrzucać go.o.o.ownem z powodu waśni plemiennych, to musisz poszukać innego sparingpartnera  emotka  Peace&Love

Nie chcę się obrzucać. Pragnę jedynie tolerancji dla innych opinii. Tylko i aż tyle.

Mojej nie przyjąłeś tolerancyjnie  emotka  Można dyskutować mając odmienne opinie bez wysyłania innych na drzewo.

No fakt. Mogłem to ująć inaczej. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7293036 Napisano: 01.09.2025 15:49:28 w Wkurza mnie...
kiwiwi napisał(a):

Jeśli chcesz się obrzucać go.o.o.ownem z powodu waśni plemiennych, to musisz poszukać innego sparingpartnera  emotka  Peace&Love

Nie chcę się obrzucać. Pragnę jedynie tolerancji dla innych opinii. Tylko i aż tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7292940 Napisano: 01.09.2025 12:18:34 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

Czy miał ktoś telefon z T-Mobile i brak prośby o pesel?

Ja nie miałem takiego telefonu i braku takiej prośby. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0