Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kiwiwi

kiwiwi

#7294175 Napisano: 04.09.2025 16:45:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

ktoś zamieścił taki wpis:

24x25, 30x100,26x200.36x10 w swietuj z nami do potegi n z biedronki

Jak to jest możliwe? Tam nie było ograniczeń na osobę?

Multiplikacja osobowości - cała wioska trolli  emotka  Wiarygodność tych wpisów jest znikoma. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

kiwiwi

#7293041 Napisano: 01.09.2025 15:56:53 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Jeśli chcesz się obrzucać go.o.o.ownem z powodu waśni plemiennych, to musisz poszukać innego sparingpartnera  emotka  Peace&Love

Nie chcę się obrzucać. Pragnę jedynie tolerancji dla innych opinii. Tylko i aż tyle.

Mojej nie przyjąłeś tolerancyjnie  emotka  Można dyskutować mając odmienne opinie bez wysyłania innych na drzewo. Wyświetl w wątku >>
1 aja 0

kiwiwi

#7293030 Napisano: 01.09.2025 15:39:45 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

No to może idź na spacer albo książkę poczytaj. Naprawdę nie musisz żyć życiem ludzi, których nie lubisz  emotka

Wiesz co? Weź spieemotka laj na drzewo z tymi swoimi "życzliwymi" uwagami ! emotka

Spokojnie, co Cię tak zdenerwowało? Wydaje mi się, że mój komentarz został odebrany jako jakiś manifest sympatii politycznych, a jest zupełnie odwrotnie. Jeśli chcesz się obrzucać go.o.o.ownem z powodu waśni plemiennych, to musisz poszukać innego sparingpartnera  emotka  Peace&Love Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7292938 Napisano: 01.09.2025 12:14:26 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Jak widzę pseudo romantyczne foty osła prawicowego z 3 już żoną to mam wiadomo jaki odruch. Nie umiem nad nim zapanować. To silniejsze ode mnie.

No to może idź na spacer albo książkę poczytaj. Naprawdę nie musisz żyć życiem ludzi, których nie lubisz emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7292783 Napisano: 31.08.2025 18:38:14 w Opisy z paragonów
gryszelm napisał(a):

Czy opis: CappZeroWanŚmiet 0 2,99zł w Biedronce to może być Cappy?

Chyba raczej Cappuccino emotka Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

kiwiwi

#7292721 Napisano: 31.08.2025 13:54:17 w Żabka
jagodzianka napisał(a):

ciągle wyskakuje mi takie coś, kupiłam 4 piwa i nie wiem teraz co mam zrobić, wszystkie zgody w apce kliknięte

A próbowałaś pramatki wszystkich metod, czyli wyłączyć i włączyć telefon? Jak nie pomoże to wyczyścić pamięć podręczną aplikacji jeśli to Android. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7292038 Napisano: 28.08.2025 21:23:22 w Paragony na trwające konkursy
morelovelove napisał(a):

do sprzedania paragon Martes, gdyby ktoś wygrał rower i nie mógł znaleźć paragonu bo mam 1 wolny

Hej dziewczyno, spójrz na regulamin 
On przypomni, przypomni zasady Ci  emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7290844 Napisano: 25.08.2025 20:24:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maraqjaa napisał(a):

Hejka potrzebuje pomocy, bo już sama nie mam pomysłu i się zakręciłam. Gdzie w Laysach jest ten kod co trzeba zgłosić do loterii? W środku opakowania nie widzę, pod tą opaska z przodu też nie ma 🤷‍♀️

W środku opakowania na zgrzewie, słabo go widać emotka Wyświetl w wątku >>
1 Maraqjaa 0

kiwiwi

#7288873 Napisano: 19.08.2025 18:08:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xoxox napisał(a):

Czy w loterii knoppers przychodzi formularz na maila? kliknęłam formularz zwycięzcy ale przekierowało mnie do strony głównej a mail przyszedl taki sam jak przy przegranym losie

Dwie wiadomości przychodzą jedna z informacją o przyjęciu zgłoszenia, a druga z gratulacjami i linkiem do formularza  emotka Wyświetl w wątku >>
1 xoxox 0

kiwiwi

#7288441 Napisano: 18.08.2025 16:09:05 w Czy informują/ informowali?
matryczek napisał(a):

Czy ktoś wygrał w konkursie https://www.e-kon...wal-ze-hey-santander ?
Mieli informować do 15 sierpnia.

Były wpisy w MDW: https://www.e-kon...1=santander#p7287132 Wyświetl w wątku >>
1 matryczek 0

kiwiwi

#7287880 Napisano: 15.08.2025 22:46:18 w Smolar
gregory04 napisał(a):

Czy Smolar akceptuje emotki w hasłach konkursowych?

Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7287762 Napisano: 15.08.2025 11:44:54 w Wkurza mnie...
magie1982 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

magie1982 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Jeśli niedzielni konkursowicze tak nas zjadają na śniadanie to znaczy, że nie piszemy wcale super odpowiedzi tylko gramy jak nikt nie gra emotka   Co wy na to? Temat pod dyskusję emotka

Dobre! Ja tak kminie i taka myśl mi przeszła, że może agencje myślą, że za dobrymi tekstami stoi AI i zaczęli doceniać proste teksty mugolskie?

Teksty generowane przez AI widać z kilometra - zwłaszcza, jeśli ktoś w tym pracuje np. czyta odpowiedzi konkursowe. Natomiast też zaobserwowałam, że z moich odpowiedzi nagradzane są proste teksty, takie z serca. Mam teorię, że jak w każdej dziedzinie życia, w konkursach też można być wypalonym, a nie do końca sobie zdawać z tego sprawy. Tacy niedzielni konkursowicze to świeżą krew przynoszą emotka .

Wiem, że widać, ale może to właśnie dla agencji jest nowością. Wypalonym można być a jakże, ale akurat większość starego grona wypaliłaby się akurat teraz?

Pisze AI, czyta AI i tak to się żyje na tej wsi emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7286864 Napisano: 12.08.2025 17:34:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Podpowiedzcie - w Fuzetea Biedronka wartość zakupu to chodzi o cenę Fuzetea czy wartość całego paragonu?

Wartość całego paragonu. Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

kiwiwi

#7281619 Napisano: 24.07.2025 17:34:34 w Wkurza mnie...
Conqrs napisał(a):

Dino opis paragonów , podchodziłam do kasy 3 razy. Na kapsułkach do prania Vizir- paragon „kapsułki do prania”, to samo Ariel. Paragon na maszynki Gillete/Venus to „maszynki do golenia”, mimo że na pulpicie kasowym była nazwa Gilette. Co jest na paragonie dowiedziałam się po zakupie… A tekst już napisany…

Jeżeli konkurs jest tylko w jednej sieci, to raczej wszyscy będą mieli takie same słabe opisy i organizator ma tego świadomość  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7280677 Napisano: 21.07.2025 13:08:04 w Wkurza mnie...
as32572 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

as32572 napisał(a):

rufus napisał(a):

Wkurzaja mnie odpowiedzi wklejone z chata gpt. Przeciez to jest tak widoczne.  emotka

Witaj w klubie,już o tym pisałam ale z każdym dniem wkurza mnie coraz bardziej.
Co więcej teraz zastanawiam się czy powinnam dawać "-" w moich hasłach,bo to nieodłączny element wypowiedzi chata, a ja też najczęściej tak piszę.
Zwycięskie zgłoszenie z Familijnych jedno z początku to widać że przynajmniej w dużej części skopiowane z chata,jak nie w całości.

A po czym to widać? Nie znam się na tym czacie za bardzo, ale sama często używam "-", więc się zaniepokoiłam.

AI używa myślnika poprawniej niż przeciętny użytkownik internetu. Stosuje rozróżnienie co do długości kresek : dywiz, pauza i półpauza. Ta najkrótsza kreska to dywiz czyli łącznik, najpowszechniej stosowana i mylona z myślnikiem. AI nie robi takich błędów. Ale uważanie, że tekst z myślnikami jest na pewno tekstem stworzonym przez AI jest bardzo dużym nieporozumieniem. Niektórzy ludzie naprawdę przykładają dużą wagę do poprawności i stylistyki.

Ja nie uważam, że każdy tekst z myślinikiem to AI, ale mam obawy, że ktoś może tak przyjąć dla ułatwienia powiedzmy.
Całokształt wypowiedzi bardziej wskazuje, że coś jest w stylu chata.
Tak samo chat stawia przecinek przed and jak go poprosiłam o tekst po angielsku i jeszcze mi wytłumaczył, że tak jest poprawniej. Ale w wielu rzeczach się myli (jeszcze).

Jasne, rozumiem obawy. Widziałam chyba nawet na tym forum jakiś wpis, gdzie ktoś argumentował, że w jakimś konkursie były "dłuższe kreski" i to dla tej osoby było jednoznaczne z faktem użycia AI. Dlatego niestety bezpieczniej jest chyba pisać niepoprawnie emotka
A ChatGPT i inne modele językowe potrafią popełniać koszmarne błędy, a nawet się przy nich upierać, więc zasada ograniczonego zaufania jest bardzo wskazana przy korzystaniu z nich. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7280664 Napisano: 21.07.2025 12:49:10 w Wkurza mnie...
misiamarysia napisał(a):

as32572 napisał(a):

rufus napisał(a):

Wkurzaja mnie odpowiedzi wklejone z chata gpt. Przeciez to jest tak widoczne.  emotka

Witaj w klubie,już o tym pisałam ale z każdym dniem wkurza mnie coraz bardziej.
Co więcej teraz zastanawiam się czy powinnam dawać "-" w moich hasłach,bo to nieodłączny element wypowiedzi chata, a ja też najczęściej tak piszę.
Zwycięskie zgłoszenie z Familijnych jedno z początku to widać że przynajmniej w dużej części skopiowane z chata,jak nie w całości.

A po czym to widać? Nie znam się na tym czacie za bardzo, ale sama często używam "-", więc się zaniepokoiłam.

AI używa myślnika poprawniej niż przeciętny użytkownik internetu. Stosuje rozróżnienie co do długości kresek : dywiz, pauza i półpauza. Ta najkrótsza kreska to dywiz czyli łącznik, najpowszechniej stosowana i mylona z myślnikiem. AI nie robi takich błędów. Ale uważanie, że tekst z myślnikami jest na pewno tekstem stworzonym przez AI jest bardzo dużym nieporozumieniem. Niektórzy ludzie naprawdę przykładają dużą wagę do poprawności i stylistyki. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7279938 Napisano: 18.07.2025 00:35:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

donia7 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

donia7 napisał(a):

Pytanie o zwrot Magnum- po co mi ten PIN przyszedł z sms-ie?emotka

A wystarczy zerknąć do regulaminu  emotka  
Po wpisaniu do formularza zgłoszeniowego numeru telefonu komórkowego przez Uczestnika system Organizatora prześle na tenże numer telefonu PIN, który Uczestnik powinien przepisać do formularza zgłoszeniowego. Podanie numeru PIN służy weryfikacji poprawności numeru telefonu komórkowego Uczestnika

No widziałam to...Od razu patrzyłam do regulaminu, ale nic mi to nie mówiło.
Pewnie chodziło o to, żeby w trakcie to wpisać... ja tego nie wpisałam, nawet nie miałam żadnego okienka emotka

U mnie się normalnie pokazuje okienko  Weryfikacja Numeru i na kompie i na telefonie. Jak przyszedł PIN to musiałaś kliknąć Zweryfikuj i w tym miejscu się potem wpisuje ten PIN.

U mnie w ogóle długo strona mieliła jak wpisałam dane emotka

Bo już było po zawodach, tam po kilku sekundach już nie ma czego szukać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7279936 Napisano: 18.07.2025 00:32:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

donia7 napisał(a):

Po wpisaniu do formularza zgłoszeniowego numeru telefonu komórkowego przez Uczestnika system Organizatora prześle na tenże numer telefonu PIN, który Uczestnik powinien przepisać do formularza zgłoszeniowego. Podanie numeru PIN służy weryfikacji poprawności numeru telefonu komórkowego Uczestnika

No widziałam to...Od razu patrzyłam do regulaminu, ale nic mi to nie mówiło.
Pewnie chodziło o to, żeby w trakcie to wpisać... ja tego nie wpisałam, nawet nie miałam żadnego okienka emotka

U mnie się normalnie pokazuje okienko  Weryfikacja Numeru i na kompie i na telefonie. Jak przyszedł PIN to musiałaś kliknąć Zweryfikuj i w tym miejscu się potem wpisuje ten PIN. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7279931 Napisano: 18.07.2025 00:14:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Po wpisaniu do formularza zgłoszeniowego numeru telefonu komórkowego przez Uczestnika system Organizatora prześle na tenże numer telefonu PIN, który Uczestnik powinien przepisać do formularza zgłoszeniowego. Podanie numeru PIN służy weryfikacji poprawności numeru telefonu komórkowego Uczestnika Wyświetl w wątku >>
0 0