Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kiwiwi

kiwiwi

#7237006 Napisano: 24.01.2025 11:56:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

mysia napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

pikawka napisał(a):

kunlu napisał(a):

Hej, czy w najlepszym wersie ever wygrywa się jednym wersem czy kilkoma linijkami?
te 300 znaków jest takie mylące emotka
pomocy emotka

No do 300 znaków max czyli coś więcej niż jeden wers. Weź pod uwagę, że wśród setek zgłoszeń to Twoje musi się czymś oryginalnym przebić!

Tobie udało się wygrać tekstem dłuższym niż jeden wers?

Ja już pisałam różne i też nadal nic emotka  ciężko mi zawsze wygrać u Smolara. Szkoda, że akurat ta agencja bo główna to moje małe marzenie...

Tam nie trzeba paragonu więc dziennie są pewnie setki zgłoszeń starych wyjadaczy emotka

Jest ograniczenie do 5 zgłoszeń na osobę w całym konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7237002 Napisano: 24.01.2025 11:43:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

kunlu napisał(a):

Hej, czy w najlepszym wersie ever wygrywa się jednym wersem czy kilkoma linijkami?
te 300 znaków jest takie mylące emotka
pomocy emotka

No do 300 znaków max czyli coś więcej niż jeden wers. Weź pod uwagę, że wśród setek zgłoszeń to Twoje musi się czymś oryginalnym przebić!

Tobie udało się wygrać tekstem dłuższym niż jeden wers? Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7236657 Napisano: 22.01.2025 12:18:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Shifo napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Shifo napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Niezły bajzel w tym stokrotnym. Dostałam już 4 różne numery zwycięskich paragonów 🫣

Ja dostałam na mojego maila maile innych laureatów i odpowiedzi stokrotki z numerami paragonów 😅 i zdziwiłam się bo żaden nie był mój - zgłosiłam tylko 1 😅 ale bardzo sprawnie odpowiadają także spoko

Tak średnio spoko, jeśli dane laureatów trafiają tam, gdzie nie powinny.

na szczęście żadne dane wrażliwe - tylko zapytania o nr paragonów

Jak ludzie zaczną odsyłać oświadczenia, to wtedy już będą wrażliwsze dane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7236611 Napisano: 22.01.2025 10:09:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Shifo napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Niezły bajzel w tym stokrotnym. Dostałam już 4 różne numery zwycięskich paragonów 🫣

Ja dostałam na mojego maila maile innych laureatów i odpowiedzi stokrotki z numerami paragonów 😅 i zdziwiłam się bo żaden nie był mój - zgłosiłam tylko 1 😅 ale bardzo sprawnie odpowiadają także spoko

Tak średnio spoko, jeśli dane laureatów trafiają tam, gdzie nie powinny. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7236586 Napisano: 22.01.2025 09:11:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

A brałaś udział tyle razy? Może chcą po prostu wszystkie.
Warto sobie robić screeny wypełnionych formularzy przed wysłaniem zgłoszeń, wtedy łatwiej się zorientować, jakie dane się podawało emotka Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

kiwiwi

#7234965 Napisano: 14.01.2025 20:22:23 w Zapowiedzi konkursów
notta napisał(a):

https://promocja.warka.com.pl/ nagrody pod kapslami

Ten jest już w bazie emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

kiwiwi

#7234815 Napisano: 14.01.2025 13:38:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Afrodyta72 napisał(a):

Piątek 13 pech...naprawdę pech!coś zgubiłam i ktoś sobie to wziął,znalazłam portfel i oddałam, a mowia ,że dobro wraca! Nie wróciło, a do tego te bramki ,te losowania! Niechaj szczęście się wreszcie usmiechnie😂

Ale w piątek był 10, tym razem to nie jego wina emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7234636 Napisano: 13.01.2025 19:03:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
marcinzc napisał(a):

Napisano: dzisiaj o 17:13:23Piatek 14:24 info 2x wyjazd do Texasu u mnie i w rodzinie z Jack Daniels .2 miejsca są na sprzedaz.oraz kilkanascie butelek ale to zostawiam dla meza.wpis dzis bo dopiero przylecialam z innej wygranej wycieczki z Australii .Iga Iga na przod

No sorry ale jeśli to nie jest prowokacja to konkurs śmierdzi na kilometr. Z jednej rodziny dwie główne i kilkanaście butelek? I co, rodzina w komisji może? 
No tak, trzeba sprzedać dwa miejsca żeby ....
Na forum bardzo mało wpisów nawet o butelkach a tu takie cuda...

Wniosek: omijać konkursy organizowane przez Grupa Freundschaft Sp. z o. o

To wpis forumowego trolla. Znów się uaktywnił po przerwie. U niego cuda to norma, nikt nie wygrywa więcej niż on emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7234631 Napisano: 13.01.2025 18:52:04 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Nie podoba mi się sposób edytowanie opisów konkursów przy ich zatwierdzaniu. Staram się tworzyć czytelne opisy, bez zbędnych informacji, ale i tak bardzo często są mniej lub bardziej "kastrowane". Czasem to są kosmetyczne sprawy, ale często usuwane są istotniejsze informacje, np. o rodzajach nagród. Dziś z tytułu konkursu usunięto nazwę sklepu, którego dotyczy. A to chyba jest ułatwienie, a nie zbędna informacja. Jednocześnie widzę opisy składające się z kilku zdań na krzyż, gdzie nawet nie ma wpisanego zadania konkursowego, takie chyba przechodzą bez żadnej ingerencji emotka

O który dokladnie konkurs chodzi? Nie przypominam sobie sytuacji aby wyciął nazwę sklepu z tytułu...
Swoją treść wklejam tylko wtedy gdy po wejściu w edycję obecną jest nieczytelna tzn rozjeżdża się bp każde słowo jest w nowej linii. System często wycina znaki z opisów w social media bo tam na tekst czesto nakładane są specjalne czcionki i wtedy tekst jest inaczej interpretowany i wymaga przepisania

Chodzi o ten konkurs https://www.e-kon...-ps5-limited-edition w tytule był dopisek – RTV Euro AGD
Z opisu zniknęło też wypunktowanie, przez co – moim zdaniem – stracił na czytelności. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7234501 Napisano: 13.01.2025 13:34:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nie podoba mi się sposób edytowanie opisów konkursów przy ich zatwierdzaniu. Staram się tworzyć czytelne opisy, bez zbędnych informacji, ale i tak bardzo często są mniej lub bardziej "kastrowane". Czasem to są kosmetyczne sprawy, ale często usuwane są istotniejsze informacje, np. o rodzajach nagród. Dziś z tytułu konkursu usunięto nazwę sklepu, którego dotyczy. A to chyba jest ułatwienie, a nie zbędna informacja. Jednocześnie widzę opisy składające się z kilku zdań na krzyż, gdzie nawet nie ma wpisanego zadania konkursowego, takie chyba przechodzą bez żadnej ingerencji emotka Wyświetl w wątku >>
2 mixik, andii 0

kiwiwi

#7234192 Napisano: 11.01.2025 12:20:10 w Pomocy!!!!
fidafi napisał(a):

nie no litości - o żelki tutaj ktoś będzie zawracał głowę innym ludziom i dochodził z kurierami, mimo że nawet osoba nie odebrała paczki osobiście... to już naprawdę trzeba mieć tupet.

Nie zna życia, kto nie "dochodził z kurierami" emotka Wyświetl w wątku >>
1 leniuszka 0

kiwiwi

#7233663 Napisano: 08.01.2025 18:43:24 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Próbuję cały dzień dodać konkurs do bazy i nie mogę, bo mnie wylogowuje za każdy razem jak już klikam dodaj po wypełnieniu formularza...

Ten sam problem emotka

Proszę sprawdźcie teraz emotka

Teraz poszło bez problemu emotka Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

kiwiwi

#7233659 Napisano: 08.01.2025 18:22:46 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
lasiglasty napisał(a):

Próbuję cały dzień dodać konkurs do bazy i nie mogę, bo mnie wylogowuje za każdy razem jak już klikam dodaj po wypełnieniu formularza...

Ten sam problem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7233517 Napisano: 08.01.2025 14:11:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

karkocka napisał(a):

Czy Duplo to Kinder ?

Nie, duplo jest od ferrero

Kinder też jest od Ferrero, jeśli idzie o ścisłość emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7233407 Napisano: 08.01.2025 11:02:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Maria napisał(a):

Konkurs "Dziel się Pepsi i Lay’s" Lidl - e-Konkursy.info  do dziś cisza czy już wysyłali nagrody.

Na wydanie nagród mają czas do 21.02.2025 r. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7232869 Napisano: 03.01.2025 20:47:47 w Co można dostać gratis?
30-dniowy dostęp do usługi Fitatu® Premium przy zakupie produktów Dolina Dobra.
Od 01.01.2025 r. do 09.02.2025 r. https://sniadatak.pl/ Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

kiwiwi

#7231518 Napisano: 27.12.2024 16:05:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

darog napisał(a):

co to za konkursy DOMESTOS? Nic takiego w bazie nie widzę

https://www.e-kon...wyniki?item=DOMESTOS

jeśli chodzi o przelewy z Domestos to one były za zwrot - to nie konkurs, tylko zwrot za zakupy emotka  było info chyba w Co można dostać gratis bodajże

Rozumiem, ale dlaczego takich akcji nie można wyszukać / tagi/

Nie ma ich w bazie, więc nie są otagowane. Możesz je wyszukać na forum w wątku Co można dostać gratis? Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7231243 Napisano: 25.12.2024 09:09:59 w Paragony na trwające konkursy
taak napisał(a):

Ma ktoś może paragon ze Stokrotki na 80 zł (zakupy w dniach 20-27.12)? Konkurs na FB, chyba nie ma jeszcze w bazie

Chyba nie ma jeszcze w bazie, bo dodałaś i jeszcze nie zatwierdzili? Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7231120 Napisano: 23.12.2024 20:34:46 w Avanti
stamp2 napisał(a):

fragles napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Czy na konkurs w Biedronce-odjazdowe nagrody można kupić Mirinde,czy to musi być Pepsi?emotka

Z regulaminu:
"Sprzedażą promocyjną objęte są produkty marki Pepsi, (wszystkie warianty smakowe i pojemności)."

A Mirinde produkuje Pepsi

Wydaje mi się, że tylko Pepsi. W regulaminie nie ma nic o innych napojach i nie ma gwiazdki przy Pepsi*, a tak zazwyczaj jest, gdy można kupić Mirindę itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7231113 Napisano: 23.12.2024 20:13:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angel119 napisał(a):

Hej!
Braliście udział w konkursie Smolar Hellmann’s w Stokrotce? Kupiłam dziś majonez, a nie mogę zaznaczyć dzisiejszej daty w formularzu. emotka  Czy ktoś z Was też ma ten problem?

Tak, jest błąd w formularzu, można zmienić datę na wcześniejszą niż 22.12. ale nie na późniejszą. Wyświetl w wątku >>
0 0