Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sabaka

sabaka

#7086456 Napisano: 31.03.2023 10:28:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
I Wawel powtórka z rozrywki. Millalo być tydzień temu, nie było. Miało być w tym tygodniu i chyba nikt nie dostał? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

sabaka

#7086316 Napisano: 30.03.2023 07:54:28 w WC - rozmowy o wszystkim
Może jakiś teleturniej w stylu 1 z 10 dla dzieciaków z pytaniami odnośnie prezentacji? Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7085877 Napisano: 27.03.2023 15:20:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

edith napisał(a):

Omijam loterie i bramki szerokim łukiem ale Bielenda mnie zachęciła zestawem kosmetyków do wygrania .W związku z tym mam pytanie,jak grać żeby wygrać? A tak poważnie są większe szanse jak się wysyła rano, bliżej pełnej godziny? Być może to wasza tajemnica ale jednak liczę na pomoc 🙂

Obojętnie, tam chyba każdy wygrywa. emotka

No nie wiem... Bielenda 2:0 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7085785 Napisano: 27.03.2023 07:41:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

emi napisał(a):

kreo42 napisał(a):

anaesth napisał(a):

emi napisał(a):

Czy z Kubusiem wszyscy mają "pod górkę" ?
Tyle paragonów i jedno wielkie ZERO emotka
Chyba powiem jak kiedyś ktoś ..... ty Kubusiu ...bany.... emotka

Niestety tak emotka  W ogóle w loteriach Smolara mi nie idzie. Przez tyle lat trafiłam u nich raz 50zł do PS Store i tyle.

moje strzały to po 5-8 zgłoszeniu były wygrane, na 2 telefonach, a teraz na 40 zgłoszen i nic, mysle ze juz blokuja by za duzo nie wygrac

Chyba to nie ten problem.
Wysłałam ok 40 paragon i mam ZERO wygranych !, to co mają mi blokować emotka

Też wysyłałem masę zgłoszeń i 0.

To ja skromnie, bo tylko 23 pudła, zero wygranych. Wyświetl w wątku >>
1 kreo42 0

sabaka

sabaka

#7085104 Napisano: 21.03.2023 15:38:39 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sylwiamickie napisał(a):

Nagrody z konkursu WAWEL? "Konkurs z Królewskim gestem"

"Nagrody zostaną przekazane zwycięzcom najpóźniej do dnia 20 marca 2023 r."

Odpisali, że "Nagroda jest w trakcie przygotowania do wysyłki.Zostanie nadana jeszcze w tym tygodniu." Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7084988 Napisano: 21.03.2023 10:51:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
To może i ja się wpiszę, jakoś tak na zaś. Ostatnio grosze znów z ziemii podnosiłam, więc czekam 😂 bo pusto i cicho Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7084962 Napisano: 21.03.2023 07:07:55 w WC - rozmowy o wszystkim
zielonaszpilka napisał(a):

Mulinka napisał(a):

Hehe, no tak, racja! Komputer stacjonarny oczywiście emotka Czasami jadę na skróty emotka Jednak jak "na teraz" ani polubień, ani komentarzy, ani udostępnień w większości postów nie widzę i dalej nie wiem gdzie leży problem.

Myślę, że Facebook was z jakiegoś powodu przyblokował. Czy nie widzicie komentarzy w żadnych postach czy tylko w postach firmowych/konkursowych? Może FB uznał, że jesteście zbyt aktywne w takich wątkach i potraktował was jak boty albo spam? Może za dużo razy wklejalyscie gotowy komentarz? Ja na FB staram się wpisywać komentarze "z klawiatury" a nie  "z kopiuj wklej", bo czasami FB ukrywał moje komentarze i organizatorzy ich nie widzieli.

Ja biorę udział mega rzadko, może raz na kilka miesięcy. Kopiowalam z notatnika w telefonie. Ogólnie jestem mało aktywnym użytkownikiem Facebooka.
Jak tak wchodzę z linków konkursów z bazy to pusto wszędzie. Na Almette chociażby pusto prawie w każdym poście. Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7084893 Napisano: 20.03.2023 17:35:11 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy otrzymał ktoś już słodycze z Wawel? Według regulaminu termin mieli do dziś. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

sabaka

#7084882 Napisano: 20.03.2023 16:48:10 w WC - rozmowy o wszystkim

sabart napisał(a):

Dziwna sytuacja, faktycznie. Obawiam się, że support FB nic ci nie pomoże. Pozostaje liczyć, że tak jak samo się pojawiło to samo się odblokuje. A na innych kontach na tych urządzeniach też tak masz czy tylko Twój profil jest tak zblokowany?

Zalogowałam się na moim tel na męża konto i u niego są normalnie komentarze. Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7084869 Napisano: 20.03.2023 16:29:53 w WC - rozmowy o wszystkim

sabart napisał(a):

mczarna napisał(a):

doo napisał(a):

Czy ktoś z was wie, dlaczego pod postami na Facebooku, które już mają kilka dni, nie widać żadnych komentarzy? Czy to jakaś nowa polityka Facebooka? Np. w Szybkich konkursach na Facebooku są linki, ale w niektórych postach obecnie zero komentarzy. Poznikały. Chyba od dzisiaj. Teraz nie wiesz, jak wielkim powodzeniem cieszy się dany konkurs. Może o to chodzi Facebookowi?

A próbowałaś zmienić tryb sortowania komentarzy np. od najnowszych?

To może ja pokażę jak to wygląda bo mam ten sam problem. To na pewno były komentarze i polubienia, bo sama brałam udział. A nie widać nic. I w różnych miejscach w różnych postach tak to wygląda. Jakby nic nie było

To wygląda jakbyście oglądali post sponsorowany, który wyświetla się na waszej tablicy. Wejdźcie na profil tej firmy i tam odszukajcie konkursowy post.

Ja wchodzę nawet przez interakcje i jest to samo. Stamtąd przekierowuje dokładnie w miejsce gdzie pisałam komentarz konkursowe i nic tam nie widać  . Wchodząc tak jak piszesz jest to samo. Zgłosiłam do fb nie wiem czy oni w ogóle to ogarną, bo z aplikacji i przeglądarki jest to samo. Trochę lipa jakby mi kiedyś w czymś wyniki przez to umknęły 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7084840 Napisano: 20.03.2023 13:50:24 w WC - rozmowy o wszystkim
mczarna napisał(a):

doo napisał(a):

Czy ktoś z was wie, dlaczego pod postami na Facebooku, które już mają kilka dni, nie widać żadnych komentarzy? Czy to jakaś nowa polityka Facebooka? Np. w Szybkich konkursach na Facebooku są linki, ale w niektórych postach obecnie zero komentarzy. Poznikały. Chyba od dzisiaj. Teraz nie wiesz, jak wielkim powodzeniem cieszy się dany konkurs. Może o to chodzi Facebookowi?

A próbowałaś zmienić tryb sortowania komentarzy np. od najnowszych?

To może ja pokażę jak to wygląda bo mam ten sam problem. To na pewno były komentarze i polubienia, bo sama brałam udział. A nie widać nic. I w różnych miejscach w różnych postach tak to wygląda. Jakby nic nie było Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7084764 Napisano: 20.03.2023 08:06:55 w co chcielibyście wygrać?
Ja już 3 najważniejsze rzeczy, które miałam w planach wygrać to mogę skreślić. Więc wpiszę się jeszcze z odkurzaczem, tak jakoś mnie natchnęło po weekendowym sprzątaniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7084655 Napisano: 18.03.2023 16:54:42 w Czy informują/ informowali?
maryjane napisał(a):

https://www.e-kon...ygrywaj-nagrody-hebe

Czytam i czytam regulamin i nie mogę się doczytać kiedy te "obrady jury"...

Do 10 d.r. wybór i 3 d.r. na info, czyli do 27.03 SMS Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

sabaka

#7084414 Napisano: 16.03.2023 12:59:41 w Szybkie konkursy na Facebooku
0 0

sabaka

#7084292 Napisano: 15.03.2023 16:34:47 w Informują
Informują z Konkurs fotograficzny "RELAKS Z MOLDAWSKA DOLINA" 18+

Rodzaj powiadomienia: post z wynikami
Dodatkowe informacje:
na fb Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7084290 Napisano: 15.03.2023 16:28:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jadę się zrelaksować z Moldawska Dolina 😍😍 Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7084229 Napisano: 15.03.2023 09:30:53 w Zapowiedzi konkursów
Żabka od dziś może ktoś chce dodać Wyświetl w wątku >>
2 andii, notta 0

sabaka

#7083576 Napisano: 10.03.2023 07:16:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na karton Martini?

Tak, ja emotka
Miałaś może od nich jakieś info zwrotne na maila?

Ja po wysłaniu maila z oświadczeniem dostałam od nich odpowiedź następnego dnia "dziękujemy za dokumenty" Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7083461 Napisano: 09.03.2023 12:37:28 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy wiecie może gdzie można kupić takie malutkie "na raz" masełko, dżem, nutelle? Kiedyś były w Żabce w gazetce, ale nie mają u mnie. Na stronie zakupów online c4, Auchan nie znalazłam. Wyświetl w wątku >>
0 0