Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika majonez1992

majonez1992

#7158880 Napisano: 12.02.2024 21:26:12 w Czy informują/ informowali?
Magia napisał(a):

https://konkurswawel.pl/ były wyniki z tego konkursu?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

majonez1992

#7158606 Napisano: 10.02.2024 23:34:08 w Wkurza mnie...
FBsebastian3 napisał(a):

Jestem twardy zawodnik ale na jakich pracowników dzisiaj trafiłam w Auchan to zgroza. Naparli się,ze nie przyłożą pieczątki,a o parafce ..zapomnij. Nie wiadomo do czego to użyje 🤣. Bonduelle. Tłumaczenie po 10 razy. Powtarzali mantre, potem chciałam kierownika. Telefony i przyłożyli pieczątke.🤣🤣 parafki odmówili więc od nowa taniec. Kierownik,zastępca kierownika i mam ...parafke pracownika Auchan jak autigraf Lewandowskiego. Rownie trudny do zdobycia

Bylo sobie samemu parafke postawic emotka Wyświetl w wątku >>

majonez1992

#7158588 Napisano: 10.02.2024 19:17:21 w Opisy z paragonów
gregory napisał(a):

Czy Amocco w przypadku wygranej uzna mi paragon opisany: ptasie mleczko we.
Chodzi o mleczkiem Wedel i nowy konkurs.

Tak. To normalna nazwa. « We » sugeruje ze to Wedel. Smialo graj. Wyświetl w wątku >>

majonez1992

#7158573 Napisano: 10.02.2024 18:38:59 w Żabka
Monika11 napisał(a):

Alpro - 25,98 - za dwa mleka emotka  Takie same ceny macie?

Sojowe jest tansze Wyświetl w wątku >>
0 0

majonez1992

majonez1992

#7158419 Napisano: 09.02.2024 15:50:26 w Avanti
notta napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

notta napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

notta napisał(a):

ashanti napisał(a):

notta napisał(a):

Szykuja się moze na olimpiade xp

Może... chociaż tak długiej przerwy w kreatywnych chyba jeszcze nie mieli. Mam nadzieję, że wkrótce powrócą emotka

albo był przetarg na obsługe lay's i pepsi. Ile już avanti lat miotało tam konkursy? 3 lata? Może akurat w tym roku był nowy konkurs na obsługę tych produktów i dlatego na start nowych trzeba poczekać do marca aż wszystko będzie przyklepane na kolejne lata

Wg mnie to zmiana strategii, już widoczna w 2023. Zamiast kreatywnych, loteria wygraj kolejną paczkę chetosów
Lays nie łączy się z Olimpiadą, jeżeli już to z piłką nożną - ME i Liga mistrzów

może, może.. obstawiam że trzeba poczekać cierpliwie od 1.03

Albo do 1.04 lub 1.05 emotka

Bez przesady emotka Żabkę też tak niektórzy przeżywali, że olaboga nic nie będzie, a jednak coś jest emotka

Będą zaraz emotka

Cos jest.. kiedys było po 4-5 wyzwan na tydzien, a teraz mamy max 1.

A ja pamiętam, jak zapalczywie grałam 10 lat temu, że był okres dosłownie samych loterii emotka  Nie było zupełnie nic sensownego, temu przestałam grać. Z tego co mówisz potem się coś  jednak pojawiło i to w dużej ilości, więc wszystko może się zmienić, i na lepsze, i na gorsze:P Wyświetl w wątku >>

majonez1992

#7158383 Napisano: 09.02.2024 13:48:00 w Avanti
Cynamon28 napisał(a):

notta napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

notta napisał(a):

ashanti napisał(a):

notta napisał(a):

Szykuja się moze na olimpiade xp

Może... chociaż tak długiej przerwy w kreatywnych chyba jeszcze nie mieli. Mam nadzieję, że wkrótce powrócą emotka

albo był przetarg na obsługe lay's i pepsi. Ile już avanti lat miotało tam konkursy? 3 lata? Może akurat w tym roku był nowy konkurs na obsługę tych produktów i dlatego na start nowych trzeba poczekać do marca aż wszystko będzie przyklepane na kolejne lata

Wg mnie to zmiana strategii, już widoczna w 2023. Zamiast kreatywnych, loteria wygraj kolejną paczkę chetosów
Lays nie łączy się z Olimpiadą, jeżeli już to z piłką nożną - ME i Liga mistrzów

może, może.. obstawiam że trzeba poczekać cierpliwie od 1.03

Albo do 1.04 lub 1.05 emotka

Bez przesady emotka Żabkę też tak niektórzy przeżywali, że olaboga nic nie będzie, a jednak coś jest emotka

Będą zaraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

majonez1992

#7158106 Napisano: 08.02.2024 10:45:59 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
FBkasia17 napisał(a):

Dzień dobry 
Jestem zainteresowana kupnem walizki o ile jest ogłoszenie aktualne?
Jeżeli tak to poproszę o numer telefonu do blika. 
Dziękuję bardzo, pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia i wszystkiego dobrego!
Katarzyna

Chyba nie tu chciałaś to wysłać emotka  ^_^ Wyświetl w wątku >>
0 0

majonez1992

#7158056 Napisano: 07.02.2024 22:32:18 w Pelargos
Ciesze sie, ze jest wysyp na forum, mimo ze nie wygralam! W koncu dali znac :-D ale ich zachowanie… slabo;) Gratki! Wyświetl w wątku >>

majonez1992

#7157910 Napisano: 07.02.2024 16:34:07 w Pelargos
anik01 napisał(a):

Właśnie napisałam na everydayme... poczekamy, zobaczymy, obyśmy się doczekali odpowiedzi emotka

Oj już z 20 osób wysłało, ale oni się nie kwapią do żadnej odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

majonez1992

#7157904 Napisano: 07.02.2024 15:18:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

mietowa napisał(a):

rufus napisał(a):

Ktos znalazl w ogole te produkty?
Ani dzemu, ani makaronu ani sosu
Chyba keczup pozostaje, ale ciezko wspiac sie na wyzyny kreatywnosci i z nim samym zrobic jakies danie 😁

Ogólnie to jakaś kpina. U nas i w Lidlach w miejscowościach w pobliżu tylko ogórki. A ja już zrobiłam dwa piękne zdjęcia dań z Lubellą emotka .

Ogórki gotowane w sosie własnym, podane z aromatycznym musem ketchupowym w asyście kieliszka wytrawnego octu z zalewy.

czuć luksus, widać, że człowiek może sobie na dużo pozwolić emotka Wyświetl w wątku >>

majonez1992

#7157887 Napisano: 07.02.2024 14:29:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

rufus napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu WYGRAJMY RAZEM” w Lidlu. Tam w regulaminie są podane smaki i rodzaje produktów promocyjnych. Byłam w czterech Lidlach i są wszystkie inne dżemy Łowicz, makarony Lubella, i sosy Łowicz tylko nie te co oni podali. Teraz moje pytanie czy ja dobrze rozumiem regulamin że to mają być produkty z tabeli w regulaminie? niedostępne w Lidlu. Pisałam do amooco ale oni nie odpisują.

Na pewno tylko te produkty. Zawsze tak jest. Ale powiem szczerze, że dopiero ja będę w Lidlu jutro i nie mogę się o swoim wypowiedzieć. Ja kiedyś z Amooko miałam rajd po Groszkach w poszukiwaniu parówek konkursowych "Jedynki". Nigdzie też ich nie było, więc finalnie zamówiłam je w chyba 6 tym groszku emotka

Jestem ciekawa jak u ciebie będzie w Lidlu. Bo ja mieszkam w dużym mieście i żeby w żadnym Lidlu u mnie nie było produktów. Albo pech, albo jakaś lipa. Z Amooco to korespondencja z doświadczenia u mnie, to brak korespondencji.

Chyba keczup pozostaje, ale ciezko wspiac sie na wyzyny kreatywnosci i z nim samym zrobic jakies danie 😁

ewentualnie można kupić keczupy tam, a produkty, z któych chcesz zrobić danie gdzieś indziej tyko trochę za drogo wychodzi taki biznesik emotka

No właśnie tu może być problem, bo wysyła się zdjęcie paragonu od razu. Czyli danie z makaronem, a na kwitku ogórki. Niby regulamin tego nie tyka, ale czy oni nie będą się tym sugerować?

Myślę, że nie ma to znaczenia. Amooco są  dość normalną agencją w moim odczuciu... Wyświetl w wątku >>
2 mietowa, taak 0

majonez1992

#7157878 Napisano: 07.02.2024 14:15:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu WYGRAJMY RAZEM” w Lidlu. Tam w regulaminie są podane smaki i rodzaje produktów promocyjnych. Byłam w czterech Lidlach i są wszystkie inne dżemy Łowicz, makarony Lubella, i sosy Łowicz tylko nie te co oni podali. Teraz moje pytanie czy ja dobrze rozumiem regulamin że to mają być produkty z tabeli w regulaminie? niedostępne w Lidlu. Pisałam do amooco ale oni nie odpisują.

Na pewno tylko te produkty. Zawsze tak jest. Ale powiem szczerze, że dopiero ja będę w Lidlu jutro i nie mogę się o swoim wypowiedzieć. Ja kiedyś z Amooko miałam rajd po Groszkach w poszukiwaniu parówek konkursowych "Jedynki". Nigdzie też ich nie było, więc finalnie zamówiłam je w chyba 6 tym groszku emotka

Jestem ciekawa jak u ciebie będzie w Lidlu. Bo ja mieszkam w dużym mieście i żeby w żadnym Lidlu u mnie nie było produktów. Albo pech, albo jakaś lipa. Z Amooco to korespondencja z doświadczenia u mnie, to brak korespondencji.

ewentualnie można kupić keczupy tam, a produkty, z któych chcesz zrobić danie gdzieś indziej tyko trochę za drogo wychodzi taki biznesik emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

majonez1992

#7157865 Napisano: 07.02.2024 13:52:40 w Pelargos
olunka napisał(a):

dajcie maile gdzie pisaliście, chcę wysłać ten sam tekst do więcej osób

Może tutaj wpisujmy, kto gdzie wysłał i do kogo.

Mozna wysylac np. tutaj:
https://consumers...l=false#brandListDiv

pelargos@pelargos.com.pl
Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

majonez1992

#7157851 Napisano: 07.02.2024 13:27:18 w Czy informują/ informowali?
radziosny napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

anaesth napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Też czekam na jakieś powiadomienie od Ariela. Serio, jeszcze tego nie rozstrzygnęli? Przyznam osobiście, że wiązałem z tym konkursem wielkie nadzieje.

Chyba jak każdy z konkursowiczów... Niektórzy nawet zainwestowali w więcej niż jedno opakowanie i spędzili długie godziny aby napisać odpowiedź godną pralki... A tu lipa. Jak nic się nie rozwiąże to chyba tylko w mediach pozostaje syf zrobić... PS. A co to znaczy "były wysyłane"? Powinni listę wrzucić i wtedy powiedzmy że wszystko byłoby jasne a tak to mamy zwycięzców - widmo...

To też nie jest gwarancja. Listę można choćby stworzyć z pomocą AI, jak komuś się nie chce. Dać mu polecenie „stwórz listę unikalnych imion z inicjałami nazwiska w liczbie 110” i voila emotka

No to się zgadza, ale co z potwierdzeniami wysyłki nagród, protokołami itp dla samej firmy P&G. Chyba 60 koła nie chcą wrzucić byle gdzie...
Za dużo ściem by było.  Ale niewykluczone, że tak będzie emotka

Nie jestem za bardzo w temacie, akurat nie brałem udziału w tym konkursie, ale żeby aż tak ktoś ściemniał? Jestem ciekaw jak to się skończy.. teraz jest jakiś konkurs z produktami P&G i ciekawe czy w ogóle warto brać udział..

Uprzedzam, organizuje go ta sama agencja. 
Konkurs powinien zostać rozwiązany do 31/01, do dziś nie ma wyników.
Tzn. w praktyce nie ma, w teorii oni twierdzą, że laureaci dostali informację, jednak nikt z całego forum na 110 nagród (a paragon kosztował 40 zl) Wyświetl w wątku >>

majonez1992

#7157846 Napisano: 07.02.2024 13:11:55 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Też czekam na jakieś powiadomienie od Ariela. Serio, jeszcze tego nie rozstrzygnęli? Przyznam osobiście, że wiązałem z tym konkursem wielkie nadzieje.

Chyba jak każdy z konkursowiczów... Niektórzy nawet zainwestowali w więcej niż jedno opakowanie i spędzili długie godziny aby napisać odpowiedź godną pralki... A tu lipa. Jak nic się nie rozwiąże to chyba tylko w mediach pozostaje syf zrobić... PS. A co to znaczy "były wysyłane"? Powinni listę wrzucić i wtedy powiedzmy że wszystko byłoby jasne a tak to mamy zwycięzców - widmo...

To też nie jest gwarancja. Listę można choćby stworzyć z pomocą AI, jak komuś się nie chce. Dać mu polecenie „stwórz listę unikalnych imion z inicjałami nazwiska w liczbie 110” i voila emotka

No to się zgadza, ale co z potwierdzeniami wysyłki nagród, protokołami itp dla samej firmy P&G. Chyba 60 koła nie chcą wrzucić byle gdzie...
Za dużo ściem by było.  Ale niewykluczone, że tak będzie emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

majonez1992

#7157833 Napisano: 07.02.2024 12:59:22 w Czy informują/ informowali?

Inaczej, oni twierdzą że rozstrzygnęli i maile "były wysyłane" od poniedziałku. Wyświetl w wątku >>

majonez1992

#7157827 Napisano: 07.02.2024 12:48:19 w Czy informują/ informowali?
nanajka81 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Jeśli będziecie rozmawiać z kimś z Ariela, to od razu mówcie, że jesteście z konkursowej mafii kontrolującej 99% rynku konkursowych wyników  emotka

emotka emotka

Pewnie się zastanawiają, skąd wiemy, że nie poszło, skoro powiedzieli że maile "były wysyłane" xD
Statystyka jest bezlitosna, a statystycznie, jak ktoś słusznie wcześniej zauważył nawet przy loterii powinno coś nam wpaść emotka

Tak naprawdę to chyba głównie konkursowicze wzięli udział w tym konkursie i w ogóle o nim wiedzieli. Co prawda na stronie Kaufa było info ale wiadomo, że wiadomości o konkursie raczej rozchodzą się w inny sposób. Poza tym dużo trzeba było zrobić aby w ogóle w tym konkursie wziąć udział (kupić drogie kapsułki, zarejestrować się na every, wkleić paragon, odpowiedzieć na pytania...)

Tak, a dla nich to już po temacie, bo poinformowali XD ciekawe kogo xD misia gogo chyba.
Jak to czytacie to proszę  grzecznie maile wysłać i być  uczciwym, macie czas do dziś do 16:00.
emotka Wyświetl w wątku >>

majonez1992

#7157821 Napisano: 07.02.2024 12:38:30 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

Jeśli będziecie rozmawiać z kimś z Ariela, to od razu mówcie, że jesteście z konkursowej mafii kontrolującej 99% rynku konkursowych wyników  emotka

emotka emotka

Pewnie się zastanawiają, skąd wiemy, że nie poszło, skoro powiedzieli że maile "były wysyłane" xD
Statystyka jest bezlitosna, a statystycznie, jak ktoś słusznie wcześniej zauważył nawet przy loterii powinno coś nam wpaść emotka Wyświetl w wątku >>