Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Kwiat Paproci

Kwiat Paproci

#7325271 Napisano: 01.01.2026 18:20:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
w nowym roczku jeszcze nic emotka  ale nadzieja jest emotka  i apetyt na główne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7325199 Napisano: 01.01.2026 01:09:58 w Życzenia na święta i nie tylko
życzę NAM wszystkim zdrowia i spełnienia konkursowych marzeń emotka Błogosławionego 2026 ROCZKU emotka Wyświetl w wątku >>

Kwiat Paproci

#7325198 Napisano: 01.01.2026 01:05:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oldziaczek napisał(a):

notta napisał(a):

Powodzenia dzisiaj dla tych wszystkich, co zostawiają wszystko na ostatnią chwilę emotka

23:55 poszło ostatnie zgłoszenie pepsi biedra emotka

u mnie też wysyłałam na ostatnią chwile a co roku sobie obiecuję że bedę świetować a potem i tak sylwester mam konkursowy emotka Wyświetl w wątku >>

Kwiat Paproci

#7324837 Napisano: 30.12.2025 22:09:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czy cos fajnego na zakończenie roczku jeszcze bedzie???? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7324133 Napisano: 29.12.2025 09:51:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kto mi zakosił bliki z Tymbaka..... i znów nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7324074 Napisano: 28.12.2025 22:31:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czekam jeszcze na jakąś wygraną w tym starym roczku emotka  może być i główna  emotka
Zapraszam każdą nagrodę w tej końcówce roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7323767 Napisano: 27.12.2025 18:07:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka dołączam do ekipy smutnych z powodu niewygranychemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7323347 Napisano: 25.12.2025 03:14:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nadal czekam na ten świąteczny szczęśliwy los paragonowy emotka
może sie doczekam  emotka  czekam i czekam i nadal czekam.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7322994 Napisano: 22.12.2025 22:17:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czas już prawie świąteczny... a mi smutno... mam nadzieję, ze jeszcze przed świętami przynajmniej raz się będę mogła mogła wpisać w wątku MDW.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7322980 Napisano: 22.12.2025 21:13:01 w Gratulacje! Dla wygranych!
ja również z serca emotka gratuluję emotka fajne sumki na Nowy Roczek  emotka Wyświetl w wątku >>

Kwiat Paproci

#7322136 Napisano: 18.12.2025 18:00:25 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
mam pytanie  
syn zbiera karty PANINI FIFA 365 ADRENALIN XL 2026 
i ma ok 60 powtórek czy są jakieś fora aby mógł się wymieniać z innymi kolekcjonerami 
bardzo proszę o info o link 
z góry bardzo dziekuję  emotka  i życzę miłego wieczorku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7322134 Napisano: 18.12.2025 17:54:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
emotka Bogu dzięki emotka wpadł bonik do Dino emotka  i mąż ma 100 zł blik z Tymbark emotka
taki miły akcencik przed świętami emotka  na te całe sterty wysłanych paragonów  emotka Wyświetl w wątku >>

Kwiat Paproci

#7321401 Napisano: 16.12.2025 20:29:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miikka napisał(a):

Ehhh dopiero patrzę a na paragonie co wysłałam Lidl pepsi jest pepsi twist czy to przejdzie ?

ale taki jest każdej pepsi opis - bo ja kupiłam zwykłą pepsi a na paragonie pepsi. Twist emotka Wyświetl w wątku >>
1 miikka 0

Kwiat Paproci

#7321121 Napisano: 15.12.2025 20:56:09 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
domiqa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

domiqa napisał(a):

Może nie najtaniej, ale czy da się w ogóle kupić Mąkę ze Smokiem na północy kraju? Pisano tutaj o Biedronce, ale byłam już w 5 i nic. Inne mniejsze i większe sklepy (m.in. Auchan) też jej nie mają...

W biedronce to ona stoi na jakiś bocznych półkach a nie na głównej z mąką. Przynajmniej u mnie tak stała.

Tak też celowałam, zresztą wszystkie Biedronki obeszłam kilka razy i zaczęłam się po prostu zastanawiać, czy pomorskie nie jest po prostu "za daleko". W większych sklepach z kolei patrzyłam też po działach ekologicznych, tam też nic.

u mnie w stokrotce była emotka Wyświetl w wątku >>
1 domiqa 0

Kwiat Paproci

#7321097 Napisano: 15.12.2025 19:23:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dojechał grzaniec galicyjski z czapeczką  emotka  fajny zestaw kurier fedex (wygrana miesiąc temu) Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7321095 Napisano: 15.12.2025 19:17:54 w Smolar
29renata napisał(a):

pieces0f napisał(a):

Zgubiłam paragon, wygrałam u Smolara. Ahh jejuś emotka  czy coś da się zrobić w takiej sytuacji?

Pomodlić się do Świętego Antoniego - patrona rzeczy zgubionych - może paragon się znajdzie.

nigdy ni trać nadziei emotka  modlitwa czyni cudaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7320427 Napisano: 12.12.2025 14:51:50 w Albedo Marketing
ciekawe czy w ogóle przewidzieli rezerwę.... ja nie wiem dlaczego ta sama agencja w konkursie coca coli raz na górze raz na dole chce nr
paragonów.  emotka  przecież można sie pogubić... czy to celowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7320418 Napisano: 12.12.2025 14:38:44 w Albedo Marketing
czarny_kot napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

U mnie też przepadnie 100 zł z lidla bo podałam numer z górnego prawego rogu paragonu a nie tez z dołu ze środka...

No nie osłabiaj mnie, też taki podałam, a gdzie niby było podane jako wzór czy podpowiedź który nr podać?! Na str brak, w regulaminie brak, to z gwiazd wywróżyć?! Chyba sobie jaja robią

jest w regulaminie ale trzeba otworzyć w PDF aby było foto przykładowego paragonu Wyświetl w wątku >>

Kwiat Paproci

#7320350 Napisano: 12.12.2025 10:32:37 w Albedo Marketing
Materdeo napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

rudzixon napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Czy ktos może uraczyć mnie jakąś pozytywną historią związaną z wstępną negatywną weryfikacją od tejże Agencji? 

Paragon z loterii był wgrany wraz ze zgłoszeniem - jednak napisałam nie ten co trzeba (zamiast dolnego górny)

emotka

Mi odpisali enigmatycznie, że każdą sprawę rozpatrują indywidualnie, trzeba napisać odwołanie

Dziękuję serdecznie za odpowiedz.
Zatem .... zawsze to jakas nadzieja.

ja mam odrzuconą nagrodę z powodu coca cola cherry - loteria dino  bo jak dla mnie to coca zero można i myślałam że cherry też można 
i zastanawiam się czy też pisać odwołanie 
jak piszecie to mailem czy tak oficjalnie pocztą??? doradźcie bo jeszcze nigdy nie pisałam emotka
z góry dziekuję za wszelką pomocemotka

Sprobuj tak napisac 

Szanowni Państwo,

Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o ponowną weryfikację mojego zgłoszenia o numerze w loterii "Wygrywaj z Coca-Cola w Dino".
Otrzymałam informację o odrzuceniu zgłoszenia z powodu zakupu produktu "Coca-Cola Cherry". Chciałabym wyjaśnić, że zakup ten został przeze mnie dokonany w pełnej dobrej wierze i wynikał z mojej pomyłki jako konsumentki, a nie chęci naruszenia zasad.
Robiąc zakupy, zasugerowałam się tym, że jest to produkt tej samej marki głównej Coca-Cola, stojący na tej samej półce co pozostałe napoje. Byłam przekonana, że promocja obejmuje markę całościowo, skoro biorą w niej udział warianty takie jak Zero czy Original, uznałam za logiczne, że wariant smakowy tej samej marki również jest dopuszczony.
Bardzo zależy mi na udziale w zabawie, a warunek zakupu produktu Państwa marki w sieci Dino spełniłam. Dlatego bardzo proszę o wyrozumiałość, "ludzkie" podejście do tej pomyłki i uznanie mojego zgłoszenia na zasadzie wyjątku.
W załączniku przesyłam zdjęcie paragonu.
Z poważaniem,

o jak miło że mi napisałeś treść odwołaniaemotka  z całego serca Ci bardzo dziekuję  emotka  
a jednak dobrzy ludzie emotka ANIOŁY jeszcze są na tym forum emotka Wyświetl w wątku >>
2 Materdeo, MDL 0

Kwiat Paproci

#7320226 Napisano: 11.12.2025 15:00:51 w Albedo Marketing
rudzixon napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Czy ktos może uraczyć mnie jakąś pozytywną historią związaną z wstępną negatywną weryfikacją od tejże Agencji? 

Paragon z loterii był wgrany wraz ze zgłoszeniem - jednak napisałam nie ten co trzeba (zamiast dolnego górny)

emotka

Mi odpisali enigmatycznie, że każdą sprawę rozpatrują indywidualnie, trzeba napisać odwołanie

Dziękuję serdecznie za odpowiedz.
Zatem .... zawsze to jakas nadzieja.

ja mam odrzuconą nagrodę z powodu coca cola cherry - loteria dino  bo jak dla mnie to coca zero można i myślałam że cherry też można 
i zastanawiam się czy też pisać odwołanie 
jak piszecie to mailem czy tak oficjalnie pocztą??? doradźcie bo jeszcze nigdy nie pisałam emotka
z góry dziekuję za wszelką pomocemotka Wyświetl w wątku >>
0 0