Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lasiglasty

lasiglasty

#7365662 Napisano: 17.06.2026 10:14:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

y objechali po kilka/naście Biedronek, by znaleźć produkt konkursowy, a to = poświęcony czas i pieniądze, i jasne że to nie wina organizatora, że nie było towaru, ale tak samo nie wina konkursowiczów, którzy zainwestowali i ocenili realne szanse na wygraną w kilkudniowym konkursie, więc trochę jednak agencji wina że nierealnie oceniła terminy lub przeszacowała wartość nagród, a zasad gr

No ja też zjeździłam wszystkie Biedronki w okolicy i produktu nie było, uczciwie jest dać szansę zagrać każdemu, a nie próbować wykorzystać fakt, że pojawiła się wpadka logistyczna, i liczyć, że się wygra, bo inni nie mają dostępu do produktu, chociaż go szukają... 

Poza tym organizator zastrzegł możliwość zmiany regulaminu z ważnych powodów. Taki się pojawił, organizator o tym natychmiast poinformował, nie zabrali nagród, nie zmniejszyli ich wartości, nie zmienili zasad gry, że twoje zgłoszenie jest nieważne. Po prostu z powodu braku nowego towaru dali wszystkim możliwość uczciwego uczestnictwa... 

Po prostu miejcie odwagę stanąć do uczciwej rywalizacji z każdym kto od początku chciał zagrać, a nie ze swojej winy nie mógł, mega niekoleżeńskie zachowanie, że uderza się w organizatora za to, że dał szansę wszystkim wziąć udział w konkursie. I to osobom, z którymi na co dzień wymieniacie serdeczności na forum... Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7365652 Napisano: 17.06.2026 09:59:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

plaziks napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Łaskawcy przedłużyli Sosery Hochland do 21. Nakupię na 5 paragonów jak go dorwę. Co malutko zgłoszeń sprzedaż nie siadła Ale mnie takie coś denerwuje. Robić promo i nie dostarczyć produktów.

Moim zdaniem jeśli przedłużają konkurs to powinni też zwiększyć ilość nagród

dokładnie tak, powinni dać osobną pulę dla zgłoszeń po pierwotnym regulaminowym terminie, więc na ten moment jest to złamanie regulaminu i działanie na niekorzyść tych, którzy widzieli realną szansę na wygraną wcześniej, sprawa do zgłoszenia dla sponsora i innych organów zwalczających nieuczciwe praktyki rynkowe, nie jest winą konkursowiczów, że sklepy nie zostały właściwie zatowarowane na czas trwania konkursu

A co w tym nieuczciwego? Wiele osób chciało się zgłosić, a nie mogło bo nie było produktu w sklepie, nie z winy organizatora, w odpowiedzi na prośby konkursowiczów przedłużono o kilka dni, bo poszły nowe dostawy na sklepy. Nie dziwię się, że potem marki wycofują się z konkursów, jak ludzie czepiają się i piszą donosy o byle co. Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7363538 Napisano: 11.06.2026 11:10:08 w Paragony na trwające konkursy
Szukam osoby, która będzie dziś w Kaufland i zrobi mi zakupy, dam do zapłaty kod do Kauflandu Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7363206 Napisano: 10.06.2026 15:39:42 w WC - rozmowy o wszystkim
sasaaabp napisał(a):

Czy Waszym zdaniem można nie wygrywać przez np. głupia nazwę maila? albo w ogóle przez jakąś nazwę? Nie mam na myśli, że ktoś moze ma maila typu konkursowygłupek itp, ale że agencje np nie lubią jak ktoś ma maila typu koniczynka1234, a może preferują maila z imieniem i nazwiskiem w nazwie hmmm. Mam nadzieję, że nie ma to żadnego wpływu na wybór zwycięzców, ale kto wie, że może jednak agencje mają jakieś dziwne uprzedzenia. Czasem zresztą daję się przecież samego maila, bez podawania imienia i nazwiska nawet. Jakie macie przemyślenia ? emotka

Ja słyszałam, że w każdej agencji pracuje numerolog i na podstawie numeru telefonu oraz numeru paragonu oblicza, czy te cyferki są zgodne z aktualnym kosmogramem wszechświata, jeśli nie, to nie ma szans na nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7359906 Napisano: 01.06.2026 01:16:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie, który numer paragonu z Lidla akceptuje Fortis? Ten z góry czy z dołu? Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7359787 Napisano: 31.05.2026 15:59:28 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
kumulacja napisał(a):

Tutaj możemy wygłaszać mocne w słowach zaklęcia, żeby Kropka Bordo nie miała konkursów do przejęcia emotka

Wygląda na to, że w tym roku lodowe konkursy robi za nich Fortis emotka  
Najpierw Kaktus, a teraz Nuii https://loterianuii.pl/

Strona http://lodyinagrody.pl/ nie działa, a chyba do Kropki właśnie należała. Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7358946 Napisano: 27.05.2026 19:28:58 w Wkurza mnie...
Wychodząc z domu miałam w apce Żabki kupon na elektrolity i pinsę za 1 żapsa, zajęło mi może z 20 minut, żeby dojść do Żabki, to okazało się, że kupony zniknęły emotka  Ktoś też tak miał? Pierwszy raz mi się zdarzyło, że ten kupon się pojawił i zniknął po chwili. Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7357273 Napisano: 21.05.2026 22:53:15 w Paragony na trwające konkursy
2 kody na Garage Żabka (kończący się dziś) wymienię na 1 kod Big Milk albo do wyboru 1 paragon Namdong (może być dopiero później kupiony) Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7353692 Napisano: 08.05.2026 12:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś wie co Happen House uznaje za numer paragonu w Kauflandzie? Bo w regulaminie zero informacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7350279 Napisano: 23.04.2026 10:18:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

somersby jak informuje?

smsem Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7350247 Napisano: 23.04.2026 09:11:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dobrze rozumiem, że ta "główna" nagroda z nowego konkursu Kauflandu 1 milion punktów, to coś na zasadzie żappsów, że będzie można wymieniać tylko na produkty z aplikacji? Jeśli tak, to mega słabo, bo nie dość, że wybór marny, mało produktów, to głównie "nieżyciowe" typu lizak, popcorn, mrożona pizza, mleko sojowe... jakby nie mogli dać równowartości 10 000 zł na karcie na normalne zakupy w Kaufie. Ktoś chyba tego nie przemyślał. 

Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, mysiorka 0

lasiglasty

#7348417 Napisano: 15.04.2026 15:43:07 w Opisy z paragonów
Czy ktoś wie, jak jest opisane Toffifee w Dino? Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7348363 Napisano: 15.04.2026 12:17:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No i coście zrobili, pozbawiliście Irenkę X. monety emotka Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7348362 Napisano: 15.04.2026 12:16:06 w Żabka
wziumbadam napisał(a):

Są nowe wyzwania? Bo u mnie w apce brak emotka

U mnie są, ale sam badziew, do zdobycia: żappsy albo kod na batona. Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7347326 Napisano: 10.04.2026 15:21:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Czy nie da się nic zrobić, aby strona się nie zacinała? Od kilku dni jakaś masakra, wszystko tak długo się otwiera. Inne strony śmigają normalnie, a e-konkursy ciągle się zawieszają. Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7346292 Napisano: 03.04.2026 16:37:54 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Wysyłali bony Dino z Tchibo? Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7345611 Napisano: 31.03.2026 16:02:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja wygrałam I stopień w Intermarche w 2025 paragonem, który był opłacony bonem i nikt mi niczego nie cofnął u Smolara... bo niby dlaczego, to taki sam środek płatniczy jak każdy inny. 5 lutego pozytywna weryfikacja nagrody za paragon opłacony bonem w Biedronce w innej loterii. Idąc tym tokiem myślenia, trzeba by mieć zaświadczenie, że jak płatność gotówką, to nie była gotówka wygrana w konkursie i wyciągnięta z bankomatu...

Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7343975 Napisano: 23.03.2026 12:45:12 w Wkurza mnie...
Że ostatnio wszędzie masło podejrzanie tanie. Przez jakiś czas było po niecałe 2 złote, a już po złotówce wciskają. To jakaś nowa wojna sklepów na promocje czy przyjechało jakieś kiepskiej jakości z Argentyny? Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7343312 Napisano: 19.03.2026 13:26:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Festiwal porażek chce się płakać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7339207 Napisano: 02.03.2026 18:04:11 w Wkurza mnie...
Scam z tą kaucją... doliczają wszędzie po 50 groszy, a potem nie idzie nigdzie tego zwrócić. Mam butelki z Biedronki, stan idealny, a maszyna nie przyjmuje, przede mną i za mną byli ludzie, którym też nie przyjęło emotka  niezły wałek, kasę zgarniają a butelki i tak do kosza. Wyświetl w wątku >>