Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lasiglasty

lasiglasty

#7279362 Napisano: 16.07.2025 14:45:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Big Milk Żabka czy dostał ktoś już voucher na prezent marzeń? Bo widziałam, że hamaki były, a ja nie mam nawet pozytywnej weryfikacji formularza... Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7275148 Napisano: 02.07.2025 18:32:23 w Smolar
termitek99 napisał(a):

Czy u Was też są problemy z aplikacją Żabka i blokowaniem konta przy robieniu zakupów na konkursy na kilka osobnych paragonów? Im więcej w Żabce wydaję, tym jest gorzej.  Potrafią nawet usunąć konto i zabrać punkty i kody z wyzwań do konkursów.

Aplikacja Żabki ma jakieś głupie limity, zrobiłam ostatnio tam zakupy, bo miałam bony i kończyła się im ważność i dostałam od nich pouczenie, że wydałam za dużo i mi zabierają żapsy, bo to wbrew ich regulaminowi... jak za komuny. Nie ma to jak sklep zniechęcający klientów do wydawania większych kwot. A i tak było to coś ponad 100 zł tylko. Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7274532 Napisano: 30.06.2025 22:37:06 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Olia Hebe wymienię na Dino Smaki Lata Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

lasiglasty

#7272087 Napisano: 22.06.2025 13:46:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czeka ktoś jeszcze na bilet do Energylandii z Pepsi Biedronka od Avanci? Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7267698 Napisano: 05.06.2025 09:17:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Coccolino Kufland bluza (sprawdzone na stronie) haha dobre i to, będę nosić emotka  
Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7266160 Napisano: 31.05.2025 00:23:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam strona Lecha w Lidlu? Miał być do 31 a już zamknęli formularz? 
https://www.e-kon...wile-w-lidlu-lech-18 Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

lasiglasty

#7262977 Napisano: 19.05.2025 23:39:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angel119 napisał(a):

Czy ktoś z Was też nie dostał karty 300 zł z Airwick w Carrefour? To konkurs od NAV Agency.
Wysłałam formularz laureata i paragon, na infolinii Pani powiedziała, że wszystkie nagrody wysłali w ubiegłym tygodniu. emotka

U mnie kurier zostawił w punkcie DPD i trzeba było się pofatygować po odbiór, nie dostałaś sms-a, że czeka np. w Żabce i pin do odbioru? Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

lasiglasty

#7261710 Napisano: 15.05.2025 16:53:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Szlag człowieka trafi z tymi konkursami i loteriami emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

lasiglasty

#7260820 Napisano: 14.05.2025 09:31:37 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Takie mam pytanko, planuję niedługo wygrać jakąś większą kwotę (jak każdy emotka  hehe ) i ciekawi mnie czy w takim przypadku podaje się dane typu pesel i numer dowodu? Chodzi o konkursy, nie loterie.
W Avanti nie ma tego w regulaminie (o ile nie przeoczyłam).

Nie ma takiego obowiązku przy konkursach. Niektóre agencje nie biorą nawet do 100 000 zł. Inne chcą na mikser. Najlepiej czytać regulaminy, bo tam jest to określone. Indywidualny wybór agencji. Osoba powyżej wprowadza w błąd, pisząc, że jest potrzebny agencji do rozliczenia. Nieprawda. Nie jest. Wyświetl w wątku >>
2 elemelex, Yoko 0

lasiglasty

#7260322 Napisano: 12.05.2025 17:00:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może Aga ma główną i dlatego dostała jako jedyna link do pobrania, bo kodów na 15k raczej nie wyślą w sms-ie emotka a my nasze ochłapy stówki dostaniemy na szarym końcu emotka Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7259991 Napisano: 11.05.2025 18:22:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Definicja promocji napojów alkoholowych będzie uzupełniona o:sprzedaż napojów alkoholowych z zastosowaniem upustów, rabatów, bonifikat, pakietów i programów lojalnościowych, darowizn, nagród, wycieczek, gier losowych, zakładów wzajemnych, wszelkich form użyczeń, transakcji wiązanych, wszelkiego rodzaju talonów i bonóworaz udzielania innych niewymienionych z nazwy korzyści majątkowych lub osobistych dla nabywcy napojów alkoholowych.

Czyli konkursy też się skończą na alko

No to lipa, bo sezon wakacyjno-grillowy w konkursach, to prawie same piwne/alko. Za rok jak to wejdzie w życie będzie abstynencja, ale nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7257113 Napisano: 29.04.2025 15:16:53 w Informują
Informują z Konkurs "Wyskocz na majówkę w Delikatesy Centrum"

Rodzaj powiadomienia: email
Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7256495 Napisano: 26.04.2025 14:55:52 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Takie pytanko. Jak wasze otoczenie traktuje konkursowanie? U mnie przychylnie tylko w wypadku wielkich nagród, to znaczy wygraj od razu wielką kwotę, a nie głupotami głowę zawracasz  emotka  Nie rozumieją, że trzeba się wysilić żeby trafić w gusta, wyczuć o co biega. Także nie ma sensu się za bardzo dzielić tym tematem  emotka  Ja w konkursach lubię to, że produkt i tak kupisz, zjesz, wykorzystasz a przy okazji możesz mieć coś więcej.

Nikomu nic nie mówię, bo wiele lat temu, jeszcze jako nastolatka, dostałam nauczkę o prawdziwych intencjach życzliwych ludzi. Rodzice jako młode małżeństwo byli biedni, długo żyliśmy skromnie, dużo starsza siostra mojego ojca przynosiła nam np. resztki ciast, "żebyśmy sobie zjedli coś takiego, bo nie mamy", z uroczystości, na które oczywiście nie byliśmy zapraszani, bo coś tam, bla, bla. A wiadomo, że chodziło o brak pieniędzy. Była bardzo troskliwa, do momentu, w którym moim rodzicom zaczęło się dobrze powodzić. Kiedy kupili pierwszy samochód i to lepszy od jej auta, przestała się odzywać i do dziś nie utrzymuje kontaktu emotka I żeby chodziło jeszcze o jakieś miliony, a moi rodzice z biednego młodego małżeństwa na dorobku stali się po prostu klasą średnią emotka no ale zaczęli żyć troszkę lepiej od ciotki i już nie mogła się z tym pogodzić. Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

lasiglasty

lasiglasty

#7255322 Napisano: 21.04.2025 18:45:14 w Zapowiedzi konkursów
0 0

lasiglasty

#7255116 Napisano: 19.04.2025 13:45:55 w Zapowiedzi konkursów
Loteria Topaz od 25.04
Dowolne zakupy za 50 zł lub produktów loteryjnych za 20 zł
wydają w sklepie kupony do rejestracji na stronie
codziennie rower
co tydzień Thermomix