Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sesyjnie1

sesyjnie1

#7108548 Napisano: 13.07.2023 19:54:27 w Czy informują/ informowali?
Czyli „ główne rozdali „ 

a ochłapy kawy dadzą pod publikę. Hihi 

smacznej kawusi emotka Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7108514 Napisano: 13.07.2023 18:47:57 w Czy informują/ informowali?
Dekasia napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Właśnie zauważyłam, ze jakieś dwie uczestniczki napisały, ze nie wygrały. 
i nagle tych komentarzy nie ma.

Ja widzę te dwa komentarze. 

Jak Was czytam, to chyba nie żałuję, że zapomniałam o tym konkursie emotka

Ja żałuje ze nie posłuchałam intuicji. Mogłam nie brać udziału emotka
no trudno, kawa chociaż smaczna… Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7108510 Napisano: 13.07.2023 18:34:41 w Czy informują/ informowali?
Właśnie zauważyłam, ze jakieś dwie uczestniczki napisały, ze nie wygrały. 
i nagle tych komentarzy nie ma. Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7108467 Napisano: 13.07.2023 16:52:15 w Czy informują/ informowali?
Flowerpower napisał(a):

faworek napisał(a):

Flowerpower napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Flowerpower napisał(a):

Czy dostał ktoś MEiL/telefon od Manufaktura Kraftowa?

Myślisz, że będzie jakiekolwiek info?

Zaczynam się zastanawiać o co chodzi z tych ich wpisami. ;/

mi zaczyna śmierdzieć tym, że Manufaktura coś ściemnia z przyznaniem nagród. Obym się myliła.

Nie tylko Ty masz takie przeczucia

i ja i ja 

„ człowiek niby wiedział a jednak się łudził „🤣🤣 Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0

sesyjnie1

#7108134 Napisano: 12.07.2023 21:25:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
21:16 
Roczny zapas gum 

pierwszy mail , wiec wyczekujcie Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7107922 Napisano: 12.07.2023 15:11:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
I spotify 6 msc za darmo w rockstar 

zazwyczaj nie gram , ale akurat sie skończył abonament i pyklo .. Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7107902 Napisano: 12.07.2023 14:22:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rajska cytrusowka 100 zł karta sodexo Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7107368 Napisano: 10.07.2023 13:14:48 w Paragony na trwające konkursy
Kupię -  paragon na : 

Konkurs "Królewskie Wakacje'' Carrefour Wyświetl w wątku >>
0 0

sesyjnie1

#7107129 Napisano: 08.07.2023 17:36:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmagdalena17 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy Manufaktura Kraftowa z konkursu na FB napisała już cokolwiek do kogoś? Mieli do 14 dni informować mailowo... 
Pewnie pijąc kawę, czytając i oglądając filmy tak się upoili naszą kreatywnością owianą aromatem kawy, że zapomnieli wysłać maile emotka

Oni maja chyba czas do 13.07 o ile się nie mylę. Hmm mailowo? Myślałam, ze pod postem coś napiszą. 
Ale czekam czekam 🤣 chociaż poziom b.wysoki..

5. Zdobywca danej nagrody zostanie powiadomiony o wygranej pocztą elektroniczną wprzeciągu 14 (słownie: czternastu) dni od zakończenia Konkursu, na wskazany przez niego wtrakcie Konkursu adres e-mail.

tak.  Ale niżej już piszą o roboczych 

„ Rozstrzygniecie konkursu nastąpi do 14 dni roboczych od daty zakończenia konkursu i polegać będzie na wyłonieniu, przez komisję konkursową spośród wszystkich prawidłowo zarejestrowanych zgłoszeń w konkursie najciekawszych komentarzy”

Wyniki wynikami, ale powiedzcie mi że dostaliście kawy które kupiliście? Bo u mnie zakup 17 czerwca i zero kawy. Ja rozumiem że konkurs był i nie nadążali, ale tam nie było zgłoszeń setek.

Tak, dostałam kawę szybko, po ok 4-5 dniach. 

17.06 to słabo… nie brzmi to optymistycznie Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7107033 Napisano: 07.07.2023 22:52:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy Manufaktura Kraftowa z konkursu na FB napisała już cokolwiek do kogoś? Mieli do 14 dni informować mailowo... 
Pewnie pijąc kawę, czytając i oglądając filmy tak się upoili naszą kreatywnością owianą aromatem kawy, że zapomnieli wysłać maile emotka

Oni maja chyba czas do 13.07 o ile się nie mylę. Hmm mailowo? Myślałam, ze pod postem coś napiszą. 

5. Zdobywca danej nagrody zostanie powiadomiony o wygranej pocztą elektroniczną wprzeciągu 14 (słownie: czternastu) dni od zakończenia Konkursu, na wskazany przez niego wtrakcie Konkursu adres e-mail.

tak.  Ale niżej już piszą o roboczych 

„ Rozstrzygniecie konkursu nastąpi do 14 dni roboczych od daty zakończenia konkursu i polegać będzie na wyłonieniu, przez komisję konkursową spośród wszystkich prawidłowo zarejestrowanych zgłoszeń w konkursie najciekawszych komentarzy” Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7107031 Napisano: 07.07.2023 22:48:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Nie zdziwię się jak nie opublikują żadnej listy, a wszyscy pochwalą się co najwyżej kawami emotka

A wiesz, ze tez mi jakoś zaśmierdziało nie tylko kawa?;) ze to jakiś przekręt będzie, tzn kawy zostaną rozdane ale co do reszty hmm… mam dystans do konkursów bez agencji, no ale pożyjemy zobaczymy emotka Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

sesyjnie1

#7107028 Napisano: 07.07.2023 22:36:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

Ale czekam czekam 🤣 chociaż poziom b.wysoki.. Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7106715 Napisano: 06.07.2023 22:11:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkursowaona napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Konkursowaona napisał(a):

Mam pytanie (jeśli glupie to wybaczcieemotka ), na konkurs smolara, ten z groszka i abc, o planach na wakacje. Czy trzeba tam robić lokowanie produktu? W końcu lista produktów jest długa... więc chyba nie?

Przed wzięciem udziału w konkursie należy przeczytać regulamin!

"Rozwiązanie Zadania konkursowego nie może zawierać wizerunku innych osób/osób trzecich, treści sprzecznych z prawem lub dobrymi obyczajami, a w szczególności nie może:

• promować jakichkolwiek produktów lub usług (za wyjątkiem produktów marek Groszek lub ABC lub Euro Sklep);
"

Czytałam. Wiadomo, że innych promować nie wolno. Po prostu wiem, ze już były podobne konkursy u Smolara i zastanawiałam się, czy wygrywały zgłoszenia np. bez produktu. Ja przy poprzednim konkursie dałam na zdjęcie 3 produkty z marek z listy i nic nie wygrałam, ale dałam tylko jedno zgłoszenie.

NIGDY u smolara nic nie lokowalam, chyba się lubimy bo sporo wygrałam u niego. 

w tym konkursie pierwszy raz zrobiłam lokowanie, na efekty poczekamy Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7106673 Napisano: 06.07.2023 19:15:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Ale nudny ten tydzień. Nic nie rozwiązują, mały ruch na forum, a ja lubię zgiełk. Mógłby chociaż Smolar już to Dino do końca rozwiązać:)

Idealny moment żeby zabrać się za nowe wyzwania emotka  No ale faktycznie dziwny ten Smolarek że tak zaniemógł z Dino...

Tak naprawdę jak dla mnie to niewiele jest nowego, wartego uwagi. To co miałam zrobić, w zasadzie już zrobiłam.

Mam wrażenie , ze rok temu w okresie lipcowym było dużo konkursów do wyboru . Szczególnie celuje w foto.. 
a teraz jakoś tak średnio. 

zbieram
sily 🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0

sesyjnie1

#7105894 Napisano: 04.07.2023 10:37:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Czy na ten konkurs proszki E + płyn 

mozna zakupić ta saszetkę proszku za 5.5 zł + płyn ? Jest napisane ze dowolny ale wole podpytać😀

tak

Bardzo Ci dziękuje Wyświetl w wątku >>
0 0

sesyjnie1

#7105892 Napisano: 04.07.2023 10:35:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na ten konkurs proszki E + płyn 

mozna zakupić ta saszetkę proszku za 5.5 zł + płyn ? Jest napisane ze dowolny ale wole podpytać😀 Wyświetl w wątku >>
0 0

sesyjnie1

#7105540 Napisano: 03.07.2023 10:21:17 w moje dzisiejsze wygrane :)

sesyjnie1

#7105148 Napisano: 30.06.2023 23:11:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł Lech z zabki 

wybrałam sobie intersport emotka Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7104640 Napisano: 29.06.2023 15:51:41 w Czy informują/ informowali?
Lech free w żabce… informowali już ? Wyświetl w wątku >>
0 0

sesyjnie1

#7103837 Napisano: 27.06.2023 10:57:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
escada napisał(a):

odkopałam wszystkie 3 paragony z 7Days w DC i wszystkie mocno wyblakłe, jak myślicie można delikatnie wzmocnić te wyblakłe literki czy lepiej nie ruszac  i odesłąc takie blade?

Ja robię zawsze zdjęcie paragonu. Masz takie ? Odesłalabym wtedy oryginał + wydruk zdjęcia Wyświetl w wątku >>
1 escada 0