Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Biala17

Biala17

#7336234 Napisano: 17.02.2026 14:50:01 w Wkurza mnie...
rufus napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Przed chwilą widzialam konkurs z serem żółtym na fb, trzeba zrobić laurkę z sera na talerzu, i co widzę? Jak myslicie? Tak! Wszystko z AI. Dlaczego takie coś wygrywa? Bo dobrze wiemy, że tak jest. Te osoby nawet nie kupiły danego produktu, więc firma traci podwójnie. Bo ani zarobku ani czyjejś realnej pracy. Pewnie jak czasem sie tu żalimy, że mieliśmy pracę 10/10 a nie dostaliśmy głupich skarpet to wlasnie dlatego, że wygrało takie dziadostwo.

Dasz jakis link? Chcialbym zobaczyc te prace. emotka

Chyba chodzi o konkurs spółdzielni mleczarskiej Ryki na Facebooku  emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

Biala17

#7335401 Napisano: 13.02.2026 08:15:46 w Czy informują/ informowali?
czarny_kot napisał(a):

Tu lecą nagrody w Biedronka od Amooco było? Jestem mocno w tyle

Było emotka Wyświetl w wątku >>

Biala17

#7334973 Napisano: 10.02.2026 20:41:06 w Smolar
notta napisał(a):

co nadał smolar GLS-em? Rozwód z DPD? czy chwilowy romans z innym emotka

Raczej przelotny romans i to jeszcze w tajemnicy,  bo mi idzie przesyłka z DPD z konkursu Neboa emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

Biala17

#7334429 Napisano: 08.02.2026 07:29:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lilichilimili napisał(a):

Konkurs Raffaello - czy ktoś może dopytywał organizatora czy na zdjęciu może być np ręka drugiej osoby? Albo kawałek postaci oczywiście bez twarzy? Bo w sumie jak inaczej pokazać czułe gesty 😅

Na stronie konkursowej jest przykład kolażu I ja wnioskuję, że nie może być innej osoby (w tym dłoni), zgodnie też z regulaminem.  Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić 

Wyświetl w wątku >>

Biala17

#7334210 Napisano: 06.02.2026 14:45:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
tamlin111 napisał(a):

Magazyn Mcd w nadaniu przez dpd. Co to moze być?

Ja kiedyś miałam z Trefla emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Biala17

#7334209 Napisano: 06.02.2026 14:39:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Noworoczny Czas z Nacomi" hebe - główna 🥰 zestaw małego AGD ze smeg🥳 Wyświetl w wątku >>

Biala17

#7333535 Napisano: 03.02.2026 13:43:19 w Avanti
Biala17 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Z love it or lose it lecą maile czy listę wrzucili?

Maile

Ale widzę,  że lista tez jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Biala17

#7333534 Napisano: 03.02.2026 13:35:13 w Avanti
darq1991 napisał(a):

Z love it or lose it lecą maile czy listę wrzucili?

Maile Wyświetl w wątku >>
1 darq1991 0

Biala17

#7333529 Napisano: 03.02.2026 13:25:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zl z konkursu love it or lose it🥰 Wyświetl w wątku >>

Biala17

#7332844 Napisano: 30.01.2026 12:01:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

Czy w konkursie Dino Tchibo wpisujemy nr paragonu ten w prawym górnym rogu?
Nie otwiera się regulamin

Regulamin akurat nie jest precyzyjny. Wpisujemy górny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Biala17

#7332487 Napisano: 28.01.2026 15:49:39 w Smolar
edzia21 napisał(a):

Biala17 napisał(a):

rufus napisał(a):

W takim razie mialas negatywna, o ktorej oni nie informuja. Przychodzi tylko pozytywna.

A w jakim czasie weryfikują oni paragony? Pytam pod kątem innego konkursu - Neboa.

Tutaj może nie być info na maila o statusie weryfikacji, bo w momencie odsyłania paragonu pocztą...CZĘSTO nie przesyłają info dotyczącego weryfikacji, tylko przychodzi nagroda.

Z NEBOA wygrałam iPhone i nie mam żadnego info o weryfikacji (a paragon wysłałam następnego dnia).

Dziękuję bardzo za informację! Też wygrałam iPhone, a paragon dotarł do nich w poniedziałek. To trzeba cierpliwie czekać do 19.02 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Biala17

#7332480 Napisano: 28.01.2026 15:37:38 w Smolar
rufus napisał(a):

W takim razie mialas negatywna, o ktorej oni nie informuja. Przychodzi tylko pozytywna.

A w jakim czasie weryfikują oni paragony? Pytam pod kątem innego konkursu - Neboa. Wyświetl w wątku >>
0 0

Biala17

#7332425 Napisano: 28.01.2026 12:50:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Nie wiem czy ktoś jeszcze ma wątpliwości w sprawie paragonu Tchibo, bo ja mam, niestety.
Po poprzedniej odpowiedzi wysłałam konkretny paragon Dino z prośbą o wskazanie, który numer jest prawidłowy.
Załączam pytanie i odpowiedź:

Mi odpisali konkretnie wskazując na moim paragonie poprawny numer, nie na przykładzie.  I podkreślili ten numer górny;) Wyświetl w wątku >>
0 0

Biala17

#7332289 Napisano: 27.01.2026 17:52:43 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

boss75 napisał(a):

Tyskie Dino informowało?

nie, czas mają bodajże do 14.02

Tak, dokładnie w walentynki będą prezenty 😁 Wyświetl w wątku >>
1 boss75 0

Biala17

#7332074 Napisano: 27.01.2026 09:46:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek napisał(a):

Biala17 napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

pytanie do tych co wysłali górny nr. wysyłał ktoś tę samą odpowiedz z dolnym numerem? przejdzie takie coś?

Ja nie wysyłam, najwyżej będę pisała reklamację

Tylko pytanie czy takie zgłoszenie będzie w ogóle brane pod uwagę? 🤔 powinni wziąć to na klatę i oba numery uznać za poprawne...

Ale oni na podstawie zgłoszenia SMS nie będą wiedzieli jaki numer wpisałam, czy ten u góry po prawej czy ten po lewej na dole. Masz rację - powinni wziąć na klatę

Faktycznie,  zapomniałam, że tutaj nie ma formularza tylko sms. To Faktycznie, mogą być pozniej negatywne weryfikacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

Biala17

#7332071 Napisano: 27.01.2026 09:43:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

pytanie do tych co wysłali górny nr. wysyłał ktoś tę samą odpowiedz z dolnym numerem? przejdzie takie coś?

Ja nie wysyłam, najwyżej będę pisała reklamację

Tylko pytanie czy takie zgłoszenie będzie w ogóle brane pod uwagę? 🤔 powinni wziąć to na klatę i oba numery uznać za poprawne... Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

Biala17

#7331822 Napisano: 25.01.2026 22:33:29 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
niewyspanamama napisał(a):

Czy z konkursu Ariel&Lenor w Rossmanie dostał ktoś zestaw produktów i oczyszczacz powietrza? (konkurs byl z platformy everydayme) trzeba było kupić 1 produkt lenor+ 1 ariel... karty podobno juz dawno doszły ,a zestawów brak...

Ja oczyszczacz powietrza dostałam juz dawno - 20 listopada dokładnie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

Biala17

#7331738 Napisano: 24.01.2026 22:01:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

Biala17 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Pepa napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Pytanie o konkurs Tchibo Dino. Jeżeli sms zmienia się automatycznie po wysłaniu w MMS (pewnie chodzi o ilość znaków ok. 500) i nie mam zwrotki o przyjęciu lub błędnym zgłoszeniu, to czy takie zgłoszenie do nich dochodzi?

Jak nie ma smsa zwrotnego, że zgłoszenie bierze udział, to coś jest z nim nie tak. Dopóki nie zmieni się w mms to jest ok i przyjdzie od razu sms zwrotny.

Dziękuję za odpowiedź. A czy komuś przeszły zgłoszenia z więcej niż 400 znaków?

472 przeszły i otrzymałem potwierdzenie

Dziękuję. Na jednym telefonie zgłoszenie ok. 390 znaków i jest zwrotka z przyjęciem zgłoszenia. Na innym telefonie zgłoszenie ok. 410 znaków oraz 500 znaków - brak zwrotek, kasę za smsy pobrało. W poniedziałek będę jeszcze próbowała się z nimi skontaktować czy te zgłoszenia mają w bazie... Od środy brak odpowiedzi na maile, telefonów też nie odbierają 😏

Oba telefony są w tej samej sieci komórkowej? Ja co prawda się jeszcze nie zgłaszałam, ale zastanawiam się czy przez submarki takie jak np. Plush, virgin mobile, nju przechodzi zgłoszenie? 🤔 w regulaminie jest " W Konkursie brane pod uwagę będą jedynie SMS-y Zgłoszeniowe wysyłane z telefonu komórkowego działającego w sieci jednego z działających na polskim rynku operatorów telefonii komórkowej tj. Orange, Plus, Play, T-Mobile".

hmm, ale teoretycznie Virgin to Play - mam w obu a place rachunek na konto p4... czyli play

Też mam właśnie w virgin mobile emotka  ale jeszcze nie brałam udziału w konkursie,  więc nie wiem czy przejdzie. Może ktoś zgłaszał już z sieci spoza tej 4 wymienionej w regulaminie i da znać;) Wyświetl w wątku >>
0 0

Biala17

#7331736 Napisano: 24.01.2026 21:44:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Pepa napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Pytanie o konkurs Tchibo Dino. Jeżeli sms zmienia się automatycznie po wysłaniu w MMS (pewnie chodzi o ilość znaków ok. 500) i nie mam zwrotki o przyjęciu lub błędnym zgłoszeniu, to czy takie zgłoszenie do nich dochodzi?

Jak nie ma smsa zwrotnego, że zgłoszenie bierze udział, to coś jest z nim nie tak. Dopóki nie zmieni się w mms to jest ok i przyjdzie od razu sms zwrotny.

Dziękuję za odpowiedź. A czy komuś przeszły zgłoszenia z więcej niż 400 znaków?

472 przeszły i otrzymałem potwierdzenie

Dziękuję. Na jednym telefonie zgłoszenie ok. 390 znaków i jest zwrotka z przyjęciem zgłoszenia. Na innym telefonie zgłoszenie ok. 410 znaków oraz 500 znaków - brak zwrotek, kasę za smsy pobrało. W poniedziałek będę jeszcze próbowała się z nimi skontaktować czy te zgłoszenia mają w bazie... Od środy brak odpowiedzi na maile, telefonów też nie odbierają 😏

Oba telefony są w tej samej sieci komórkowej? Ja co prawda się jeszcze nie zgłaszałam, ale zastanawiam się czy przez submarki takie jak np. Plush, virgin mobile, nju przechodzi zgłoszenie? 🤔 w regulaminie jest " W Konkursie brane pod uwagę będą jedynie SMS-y Zgłoszeniowe wysyłane z telefonu komórkowego działającego w sieci jednego z działających na polskim rynku operatorów telefonii komórkowej tj. Orange, Plus, Play, T-Mobile". Wyświetl w wątku >>
0 0

Biala17

#7330552 Napisano: 21.01.2026 10:56:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

mrmax napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

a orientuje się ktoś ile kosztuje Tchibo Gold ziarnista w dino?

może już dostosowali ceny do gazetki, ale 19-go wchodziły ceny bez promocji emotka

Skoro gazetka jest od dzisiaj, to jak ceny miały 19.01 wchodzić w promocji... Czas konkursu, to nie czas obowiązywania cen promocyjnych...

niestety nie widziałam daty obowiązywania gazetki emotka

Od 21.01 obowiązuje;)  Wyświetl w wątku >>