Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika MDL

MDL

#7358697 Napisano: 27.05.2026 09:12:46 w Avanti
Właśnie dostałam 3 bilety na maila, wygrana z tydzień temu mniej więcej 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7358496 Napisano: 26.05.2026 15:21:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Walizka peroni, marzyły mi się wakacje 🫠 Wyświetl w wątku >>

MDL

#7358203 Napisano: 25.05.2026 22:18:03 w Czy informują/ informowali?
Jestemnowa napisał(a):

Żubr Dino główne już poinformowane ( tak mi odpisali )  🤔 kurcze jak to jest ,że jak jest główna jedna to ktoś z forum ja wygrywa a jak jest ich 7 to nie trafi nawet na jedna osoba ...

Też organizowali oni sianko do żubra i loterie w biedronce? Tam również nie było żadnego wpisu na forum o wygraniu głównej Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7357974 Napisano: 25.05.2026 09:51:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

MDL napisał(a):

Lady_Marusia2 napisał(a):

Ja czekam na kilka zakonczeń ale w Bakusiu nawet LEGO dzieciom.nie wygrałam emotka  fakt 2 zgłoszenia tylko poszły.
Ciekawa jestem czy tu gdzie są filmy do nagrania, tekst i zdjęcia to grają profesjonaliści którzy umieją filmy montować?? Podzielcie się wiedzą w końcu to nie sekret ☺️

Ten Bakuś to tylko pierwszy etap poinformowany i według wielu nie cały- brak wpisów o głośnikach, więc może jeszcze jest nadzieja 🫠🙂

Tam to pewnie cuda się dzieją przez te ich weryfikacje, które są niewiadomo czemu negatywne (mi napisali że nie wpisałam nazwiska przy zgłoszeniu co jest dla mnie mega dziwne bo zawsze te zgłoszenia sprawdzam po kilka razy) albo w ogóle nie przychodzą, po czym człowiek wysyła jeszcze raz w danym etapie ale weryfikują go w kolejnym więc łapie się do kolejnego.

Mi odpisali, że nie załączyłam zdjęcia do dwóch zgłoszeń, też trudno mi w to uwierzyc  😵‍💫 Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

MDL

#7357968 Napisano: 25.05.2026 09:38:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lady_Marusia2 napisał(a):

Ja czekam na kilka zakonczeń ale w Bakusiu nawet LEGO dzieciom.nie wygrałam emotka  fakt 2 zgłoszenia tylko poszły.
Ciekawa jestem czy tu gdzie są filmy do nagrania, tekst i zdjęcia to grają profesjonaliści którzy umieją filmy montować?? Podzielcie się wiedzą w końcu to nie sekret ☺️

Ten Bakuś to tylko pierwszy etap poinformowany i według wielu nie cały- brak wpisów o głośnikach, więc może jeszcze jest nadzieja 🫠🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7357858 Napisano: 24.05.2026 16:58:07 w Wkurza mnie...
Miałam 2 paragony Drosed i komunikat, że taki numer został zgłoszony przez inną osobę, dziś koniec loterii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7357837 Napisano: 24.05.2026 13:42:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Ktoś wygrał główną w loterii dino Żubr lub zna Kogoś kto wygrał?🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7357641 Napisano: 23.05.2026 07:28:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ukukuleczka napisał(a):

aerdna napisał(a):

AgnieszkaNie napisał(a):

Już drugi raz w loterii Kujawskiego strona zawiesza mi się na znaku zapytania. Tym razem odczekałam bardzo długo... i nic.
Nie fajnie  emotka . Ktoś też tak miał? Paragon nie przechodzi jak próbuję znów go wgrać.

Wczoraj miałam tak samo.

Dzis rejestrowalam paragon i mialam ten sam problem. Weszlam wlasnie na forum zeby sprawdzić czy ktos tez tak mial.
Strona sie zawiesila, czekalam 3 min i nic. Emaila zwrotnego nie dostalam, chcialam zarejestrować paragon ponownie ale pojawil się komunikat, że został juz zgloszony.
Tydzień temu tez mi sie zawiesila ale odblokowala sie po okolo minucie.
Zgłoszę ten problem do agencji bo nie wiem czy moj paragon bierze udział czy nie emotka

Czasami też tak mam, w felixie wczoraj również. W przypadku wygranej dostałabyś maila 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 1 Marzka86

MDL

#7357530 Napisano: 22.05.2026 17:19:55 w Czy informują/ informowali?
masza napisał(a):

Czy wszyscy , którzy są na liście dostali @ o wygranej z Bakoma Men? Mi nawet nie chcą odpisać na @ emotka

Również jestem ciekawa, bo są inicjały Męża, ale nie mamy kody, więc nie wiem czy otrzymali kody tylko osoby, które napisaly @, czy wszyscy laureaci 🤔 Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

MDL

#7357520 Napisano: 22.05.2026 17:07:11 w Smolar
LadyInWhite napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

Czym wysłać oświadczenie do Smolara z paragonem? Nie chcę pocztą Polską. Czy można kurierem dpd lub inpostem?

Ja kiedyś wysłałam z paczkomatu Inpost przez kuriera na adres agencji i zgubili, także nie polecam😊

Ja nadaje w żabce DPD, do tej pory bez problemu, na drugi dzień już jest u odbiorcy 🙂 Wyświetl w wątku >>

MDL

#7357512 Napisano: 22.05.2026 16:46:13 w Avanti
8magdalena-chili napisał(a):

MDL napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Majówka z Pepsi poszło już info do końca?

na pewno lista jest już pełna, 350 wpisów, wychodzi że nikt nie wygrał więcej niż raz z jednego konta

Z tą Pepsi to w ogóle ciekawa sprawa, na początku konkursu wygrałem 100zł a później, pomimo tego, że miałem o niebo lepsze hasła nie wygrałem nic. A przecież u Avanti zawsze można było wygrać więcej niż raz. Dziwna sprawa.

Dokladnie, już o tym pisałam, bo bardzo mnie do ruszyło, wygrałam na początku 100 zł, później 15 bardzo dopracowanych haseł i nic,bo postanowił nagrodzić raz jedną osobę, w regulaminie nie ma o tym mowy

Absolutnie nie chcę negować. Ale jeśli konkursowiczów jest ... kilkuset? Parę tysięcy? 
No nawet kilkuset. Pomóżmy razy piętnascie zgloszen. Matematycznie, ile nam to wyjdzie.

Pewnie chcą żeby było sprawiedliwie, z drugiej strony multum zgłoszeń, a i upodobania osoby po drugiej stronie... to wszystko się nakłada na to że teraz jest trudno cokolwiek wygrać. No i nie zapominajmy o AI... 🙄

Ale of course mogę się mylić, gram dopiero kilka lat.

Dla mnie sprawiedliwie to oznacza, że wygrywają najlepsze odpowiedzi, a nie każdemu po równo 🙂 chyba, że jest zapis w regulaminie, że maksymalnie jedna nagroda na osobę to zrozumiałe, do tej pory nagradzali wielokrotnie Wyświetl w wątku >>

MDL

#7357500 Napisano: 22.05.2026 16:13:15 w Avanti
gregory04 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Majówka z Pepsi poszło już info do końca?

na pewno lista jest już pełna, 350 wpisów, wychodzi że nikt nie wygrał więcej niż raz z jednego konta

Z tą Pepsi to w ogóle ciekawa sprawa, na początku konkursu wygrałem 100zł a później, pomimo tego, że miałem o niebo lepsze hasła nie wygrałem nic. A przecież u Avanti zawsze można było wygrać więcej niż raz. Dziwna sprawa.

Dokladnie, już o tym pisałam, bo bardzo mnie do ruszyło, wygrałam na początku 100 zł, później 15 bardzo dopracowanych haseł i nic,bo postanowił nagrodzić raz jedną osobę, w regulaminie nie ma o tym mowy Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7357474 Napisano: 22.05.2026 15:28:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Smolar dino 0/10, nadal myślę, że mam jakiegoś bloka u Smolara 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7357418 Napisano: 22.05.2026 13:55:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mam nadzieję, że ta cisza to cisza przed wielka wygraną 🤭 Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

MDL

#7357375 Napisano: 22.05.2026 11:20:33 w Avanti
W Lidlu z pepsi wiemy już, że nagradzali tylko raz (na te same dane), a w Biedronce Lays też tylko jedna nagroda na osobę? Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7357270 Napisano: 21.05.2026 22:35:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
StaryJunior napisał(a):

fryz napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Fryz, https://www.e-kon...strona=5105#p7357219

A system Avanti nie blokuje, gdy przekracza sie dzienny limit 10 zgloszen?

Blokuje, ale my gramy o bilety dla całej rodziny emotka

Te 10000 biletow ciezej ustrzelic niz w perwoll, pamietając o ich krotkiej waznosci (ktos napisal, ze tylko miesiac)

To ja miałam jakieś wyjątkowe szczęście, 3/5 trafione, codziennie jeden 🤭 Wyświetl w wątku >>

MDL

#7357260 Napisano: 21.05.2026 22:07:47 w Avanti
[quote=
atlantydek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Avanti z pepsi dzis wysylalo info ,aby odeslac wszystkie zgloszone paragony. Ktos tez dostal czy tylko ja?

Ktoś też pisał. Włączył im się tryb złego policjanta  emotka

atlantydek]
anialistopad napisał(a):

Avanti z pepsi dzis wysylalo info ,aby odeslac wszystkie zgloszone paragony. Ktos tez dostal czy tylko ja?

Ktoś też pisał. Włączył im się tryb złego policjanta  emotka
Oprócz dokładniejszej kontroli paragonów pojawiła się też nowa, niepisana polityka - jedna wygrana i koniec dobrej passy....a takie fajne było to Avanti ^^ Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7357129 Napisano: 21.05.2026 14:13:17 w Czy informują/ informowali?
Dino somersby Okocim? Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7357084 Napisano: 21.05.2026 11:57:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loteryjny napisał(a):

Ciekawe czy Fortis poinformuje dziś z losowania tygodniowego i głównego bobovity. Jak coś to chwalić się proszę.

Jest jeden wpis w MDW, więc chyba po ptakach, tym razem Bobovita nie była dla nas łaskawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7356935 Napisano: 20.05.2026 18:45:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kaka72 napisał(a):

W Kasztelanie wysłałam zgłoszenie na miarę nagrody głównej (według mnie oczywiście 🤭),a nie wygrałam ani 💯 🤔

Tak jak ja 🤭 genialne, dopracowane...według mnie 🤭😆 ale u Smolara jeszcze nic nie wygrałam, więc mnie to nie dziwi Wyświetl w wątku >>
1 tobik 0