Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elemelex

elemelex

#7375093 Napisano: 17.07.2026 10:11:05 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
pikawka napisał(a):

Nie wiem czy ciągle proza wygrywa, ja cały czas rymowankami…

a fakt jest taki, że często wpisują się w mdw osoby, które ledwo co mają założone konta, albo w sprzedam, wystawiają drogie przedmioty, główne nagrody też świeżaki… emotka

W kazdym razie jak są publikowane  teksty to nie pamiętam kiedy ostatnio była rymowanka, serio. Chiałam sobie popatrzeć jak rymują mistrzowie od głównych i nie wiem. emotka Wyświetl w wątku >>
1 lorie0137 0

elemelex

#7375084 Napisano: 17.07.2026 09:55:21 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
as32572 napisał(a):

Super, co wtedy z osobami, którym rym nie leży, mają nie brać udziału w konkursach?

Mi to też wcale łatwo nie przychodzi, w ogóle nic mi łatwo nie przychodzi. Natomiast ostatnio widzę taki trend, że olewają rymowanki, wiem, że dużo jest słabych i beznadziejnych, ale dobra rymowanka to jest coś co warto nagradzać.

Ostatnio ciągle jest "proza" w nagradzanych. CAŁY CZAS. Przy rymowance mniejsze ryzyko, że nagrodzisz AI. Co nie znaczy, że prozy nie można tylko musi być dobra, ale nie taka mdła i robotyczna. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

elemelex

#7375079 Napisano: 17.07.2026 09:47:35 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Mam taki apel do agencji, nagradzajcie dobre rymowanki, bo AI nie umie ich pisać. Tylko człowiek umie z sensem, ciekawie i z dopasowanymi rymami. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7375076 Napisano: 17.07.2026 09:44:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

No tak jak piszesz, kwestia gustu. Mi się nie podoba i ma prawo. Tak jak Ty uważasz ją za dobrą i przemyślaną, tak jak nie. Nie widzę w tym nic chwytliwego i wyróżniającego się. Ale tak jak piszesz, każdy ma swoje zdanie i gust. emotka

Ale mi się nie podoba szczególnie, jest w sumie dla mnie taka neutralna, ale na pewno jest przemyślana, na 200% nie jest czymś co komuś ślina na język przyniosła. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7375072 Napisano: 17.07.2026 09:37:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

Mam dokładnie takie samo odczucie. Absolutnie nie widzę w tej odpowiedzi nic, za co dałabym nawet nagrodę dzienną. Myślę, że myślimy o tym samym. Człowiek siedzi, kombinuje, stara się napisać coś niesztampowego, a potem okazuje się, że lepiej było napisać, to co ślina na język przyniosła....

W bakallandzie odpowiedź jest przemyślana przecież, a czy się podoba to kwestia gustu.
Jeśli piszecie takie rzeczy z marszu to gratulacje.

A w temacie to ja nic nie wygrałam w Bakallandzie od początku emotka  Nie czułam tego pytania, bo co innego pisać niż "cieszę się i skaczę". Za dużo trzeba ściemniać, wymyślać niestworzone historie. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7374850 Napisano: 16.07.2026 14:41:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lepiej powiedzcie jak dużą zamrażarkę trzeba mieć w Grycanie, chyba przemysłową emotka
Dlatego tam nawet nie zaczynam. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7374843 Napisano: 16.07.2026 14:34:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja 0/10
Żeby wygrać raz to może jest możliwe, ale żeby kilkanaście razy to chyba trzeba chyba tysiac złotych przewalić na przyprawy. Wyświetl w wątku >>
1 Ferdia 0

elemelex

#7374566 Napisano: 15.07.2026 21:07:00 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam nadzieję, że już wszyscy wpadli na pomysł na moment kiedy "pachną pięknie wszędzie" . emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7373987 Napisano: 14.07.2026 13:49:20 w Popraw sobie humor...
Biala17 napisał(a):

Konkurs z Dove? 😆 coś naskrobałam, ale tak się męczyłam,  żeby wpaść na jakis pomysł 🫣

No nie dziwię się, ten kto wygra naprawdę ma mózg nie bojący sie żadnego wyzwania konkursowego. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

elemelex

#7373983 Napisano: 14.07.2026 13:42:59 w Popraw sobie humor...
Nie wiem czy mi to poprawiło humor, ale wprawiło w ponure rozweselenie. Otóż zadanie konkursowe: Opisz moment. w którym pachniesz pięknie wszędzie.
Czy to się dzieje naprawdę? Czy naprawdę zadano takie pytanie? emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7373425 Napisano: 12.07.2026 19:48:56 w WC - rozmowy o wszystkim
niunio napisał(a):

Zacznij cosplayować faceta. emotka

To już podwójny level ściemy, pierwszy, że lubię produkt, drugi, że jako facet. Te ciągłe fikołki są już męczące. Ale dzięki za radę emotka
Dziś strasznie się wczułam w Almette, kurka wodna jak nic nie będzie kończę karierę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7373421 Napisano: 12.07.2026 19:41:21 w WC - rozmowy o wszystkim
rufus napisał(a):

Tak. I wtedy wysylam "byle co", aby tylko było na odwal sie.. i okazuje sie ze wygrywam.. emotka

Mam taka teorię, że w komisjach jest dużo kobiet i lubią teksty facetów.
Jak ja piszę byle co, to naprawdę jest byle co. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7373420 Napisano: 12.07.2026 19:40:24 w WC - rozmowy o wszystkim
gregory04 napisał(a):

Macie takie dni, że macie całkowitą niemoc twórczą? Że mimo usilnych prób nic Wam się nie rymuje, nic się nie składa, nie jesteście w stanie napisać jednego porządnego hasła konkursowego?

To jest całkiem normalne, bo ile można pisać ściemy. Autentyczność w ogóle się nie liczy. Nawet jak lubisz i i używasz produkt, to znajdzie sie ktoś profesjonalnie zachwycony wszystkim. Facet produktami do depilacji damskiej, kremami dla kobiet.  Nie-rolnik produktami rolniczymi. I tak dalej.  I zachwyca się w oczach komisji lepiej! Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7372364 Napisano: 08.07.2026 15:32:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Eh, przykre gdy piszesz o kosmetykach, których naprawdę uzywasz  i zero nagród.
A jakiś facet pierwszy raz na oczy widzi, pościemnia i wygrywa. Tak, denerwuje mnie to. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7372052 Napisano: 07.07.2026 17:04:20 w Wkurza mnie...
Ja jeszcze nigdy nie wygrałam nic w loteriach z przyprawami a próbowałam w co najmniej czterech. Tam muszą iść spore kwoty u seryjnych wygrywaczy. Zadaję sobie pytanie: czy wydawać 500 złotych na przyprawy, czy to mądre, czy to sensowne. No i zawsze mi wychodzi, że nie. Czasem się mówi, że wystarczy jedno zgłoszenie, no może jak chce sie wygrać coś raz na 3 lata   emotka  Dlatego wysyłam więcej zgłoszeń,ale cały czas w granicach tego co zużyję. No i nic.

Wkurza mnie, że trudno jest zrzucić wagę od produktów konursowych, prawie już tego nie jem, ale "spadek" pozostał. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7370568 Napisano: 02.07.2026 05:50:48 w Dziś cieszę się z.....
Z chłodku! I z napisania dziś odpowiedzi, nawet miałam trochę frajdy. Co jest rzadkie emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7368856 Napisano: 26.06.2026 14:29:56 w Konkursowa Grupa Wsparcia
Czy u was ktoś bliski otwarcie mówił, że konkursy to żenujące zajęcie? Mimo, że to było powiedzane parę mieisęcy temu to jednak było jednym z czynników, poza ogólnym wypaleniem (wciaz te same pytania) i świadomością, że jest dużo przekrętów w tym światku, któy sprawił, że nawet pomimo robienia sobie przerw mam bardzo mało entuzjazmu. no i dodatkowo świadmość, że nigdy nie będę sobie kupować tyle produktów by mieć regularne wygrane w loteriach, bo to nie są produkty ani mi potrzebne ani zdrowe.
Fajnie,że są chociaż jakies loterie z przyprawami, ale w nich też nic nigdy nie wygrałam emotka  Mam w domu miłosnika zupek chińskich, ale powinien się odchudzać, więc tego dużo też nie kupię, może raz max. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7368123 Napisano: 24.06.2026 18:32:53 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że znów udało mi się napisać odpowiedź. Nie chciało mi się jak zawsze, ale nie mogłam na darmo kupować słodyczy. Znówu musiałam wymyślać gdzie chce pojechać, jak nigdzie w sumie nie chcę. Agencje kochają to pytanie od lat. Ja bym inne pytania zadawała, takie ...ciekawsze. Nawet nie umiem się teraz wysłowić, bo takiej ekwilibrystyki musiałam dokonać by napisać "ciekawą" odpowiedź. Zazdroszczę wszystkim, których te pytania inspirują. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7366025 Napisano: 18.06.2026 07:17:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
SevenKing napisał(a):

Czy macie jakiś problem przy zglaszeniach na yoj.pepsi? Bo mi wywala, jakby serwer.

Tak, ja akurat lipton zgłaszałam. „Twoje zgloszenie nie mogło zostać dokończone”. A w profilu mam, że wzięłam udział i jest niby zgłoszony kod. Skąd mam wiedzieć, że naprawdę zgłoszony. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7365670 Napisano: 17.06.2026 10:36:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hehe wychodzi prawdziwa twarz wielu z was. Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0