Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Enjoy_today

Enjoy_today

#7219067 Napisano: 06.11.2024 08:44:15 w Pomocy!!!!
Potrzebna pomoc w sprawie niewydanych nagród z Mutti - gdyby ktoś miał instagram i chciał mnie i Ninja wesprzeć to na profilu Mutti pod postem konkursowym jest komentarz w sprawie. Proszę o wsparcie 🙂 Wyświetl w wątku >>
2 Ninja, agicho 0

Enjoy_today

#7217877 Napisano: 31.10.2024 13:31:07 w Pomocy!!!!
PPPet-er napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Szukam kogoś kto miał sytuację, że został poinformowany o jakiejś nagrodzie (stosunkowo wartościowej), a potem otrzymał inną dużo mniej wartościową nagrodę. Szukam porad jak odzyskać swoją nagrodę 🙂

Inny model/produkt?
Czy produkt regulaminowy ale cena w necie jest teraz promo 50% taniej ???

Nagrodę niższego rzędu niż poinformowano Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7217871 Napisano: 31.10.2024 13:16:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Szukam kogoś kto miał sytuację, że został poinformowany o jakiejś nagrodzie (stosunkowo wartościowej), a potem otrzymał inną dużo mniej wartościową nagrodę. Szukam porad jak odzyskać swoją nagrodę. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7217868 Napisano: 31.10.2024 13:08:02 w Pomocy!!!!
Szukam kogoś kto miał sytuację, że został poinformowany o jakiejś nagrodzie (stosunkowo wartościowej), a potem otrzymał inną dużo mniej wartościową nagrodę. Szukam porad jak odzyskać swoją nagrodę 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7217775 Napisano: 31.10.2024 10:00:20 w NA CO CZEKAMY?
"Z Philadelphią dookoła świata" lista laureatów do 22.11
"Nudle Knorr" Biedronka e-mail do 6.11
"Blisko z Milką" Carrefour sms/telefon do 05.11
Loteria "Fantasia" telefon do 07.11
Loteria "Andante" losowania 4.11/2.12 + 3 dni robocze na informowanie 
Loteria "FRUGO" nagroda główna email do 7.11

Liczę na reaktywację wątku 🙃 Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7217745 Napisano: 31.10.2024 07:26:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ku pamięci... Ferrero ☠️ Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7217565 Napisano: 30.10.2024 14:10:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
AVANTI Cheetosy
Etap Ameryka Północna 
II stopień 100 zł Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7217410 Napisano: 29.10.2024 21:43:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja wiem, że już ktoś o to pytał, ale ja nie mogę tego znaleźć... Jaki numer wysyłamy z Milki w Lewiatanie jeśli pod numerem kasy nie ma numeru transakcji? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7217149 Napisano: 29.10.2024 06:22:34 w SZUKAM....
bezaczek7 napisał(a):

halliday napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

Czy miał ktoś problem z wypłata czemu blik ( u mnie tic tac) po wpisaniu czeku nie puszcza dalej, wyskakuje komunikat bankomat nieczynny.Probowalalam w dwóch i to samo, gotówkę z karty wypłaca bez problemów..

Mi tak przepadło z miesiąc temu 50 zł. Próbowałam kilka razy w różne dni. Nie dało się wypłacić. Spróbuję zrealizować ten z Kupca jutro lub w któryś dzień, zobaczymy.

to nie możecie czegoś kupić w internecie w tej cenie, niż aby przepadło?

Jak człowiek nieobyty albo nie pomyśli, to traci. Cóż więcej mogę Ci napisać.

A w jaki sposób zapłacić tym czek blikiem.np na allegro? Do wyboru jest tylko blik z kodem i blik beż kodu, a kod musi być w formie 6 cyrf Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7216921 Napisano: 28.10.2024 10:41:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mutti - piec do pizzy etap 3
I to szczególny wpis, bo to było marzenie mojego męża, na dodatek sam zrobił danie na konkurs, a teraz będzie miał taką niespodziankę.🥺 Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7216916 Napisano: 28.10.2024 10:14:20 w SZUKAM....
agniecha1985 napisał(a):

Czy miał ktoś problem z wypłata czemu blik ( u mnie tic tac) po wpisaniu czeku nie puszcza dalej, wyskakuje komunikat bankomat nieczynny.Probowalalam w dwóch i to samo, gotówkę z karty wypłaca bez problemów..

Mam identyczny problem z czekiem z curly w bankomacie euronet. Byłam w bankomacie chyba w piątek. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7216221 Napisano: 24.10.2024 12:51:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

Ktoś ma problem z wysłaniem Prince polo? nie pojawia się komunikat o przyjęciu zgłoszenia tylko ciągle jest wypełniony formularz...

A nie musisz skrócić odpowiedzi? Bo u mnie chociaż zawsze było w limicie to musiałam skracać. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7216186 Napisano: 24.10.2024 11:13:02 w WC - rozmowy o wszystkim
pumba napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

pumba napisał(a):

Mam pytanie, korzystacie z LatyShops? Bezpieczne to, opłaca się zakładać tam konto? 🙂

Ja korzystam z letyshops i refundera. Zaletą lety są szybkie akcje np 25% zwrotu za zakupy w sinsay czy x5 zwrot allegro, ale podstawowo często bardziej opłaca mi się refunder. 
Dodam, że jestem osobą, która gdyby mogła to by chleb przez internet kupowała. 
Zrzut z refundera:

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi! Teraz muszę się zastanowić który/które wybrać 😄 Ale już widzę, że warto jeśli się dużo kupuje przez internet 🙂

No pewnie. Pobierz sobie coś na początek np Lety, przechodź przez aplikację przy zakupach. Dokulaj się do pierwszej wypłaty i zdecyduj co dalej. Zawsze miło jak parę złotych wpada na konto. Czasem naprawdę są to fajne kwoty. Wczoraj w sinsayu robiłam zakupy za 160 zł i ponad 40 zł mam do zwrotu przez lety. Oczywiście w razie zwrotów przeliczy cashback. Wyświetl w wątku >>
1 pumba 0

Enjoy_today

#7216175 Napisano: 24.10.2024 10:51:32 w WC - rozmowy o wszystkim
pumba napisał(a):

Mam pytanie, korzystacie z LatyShops? Bezpieczne to, opłaca się zakładać tam konto? 🙂

Ja korzystam z letyshops i refundera. Zaletą lety są szybkie akcje np 25% zwrotu za zakupy w sinsay czy x5 zwrot allegro, ale podstawowo często bardziej opłaca mi się refunder. 
Dodam, że jestem osobą, która gdyby mogła to by chleb przez internet kupowała. 
Zrzut z refundera:
Wyświetl w wątku >>
1 pumba 0

Enjoy_today

#7216170 Napisano: 24.10.2024 10:29:54 w Zdjęcia naszych wygranych

Kiri, w mojej ocenie spoko 🙂 Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7216140 Napisano: 24.10.2024 09:13:38 w Wkurza mnie...
W sumie wkurzają mnie ograniczenia na gospodarstwo domowe. Niby rozumiem, że miało to ograniczyć działania oszuścików, a w konsekwencji nie mogę wygrać na siebie i męża jakiejś drobnicy o wartości 50 zł. Małż mówi, że to łamie jego prawa człowieka. 😁 Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

Enjoy_today

#7215316 Napisano: 21.10.2024 14:01:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Śniadaniówka z Doliny Dobra 
VI etap Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7214996 Napisano: 19.10.2024 10:55:08 w WC - rozmowy o wszystkim

anoo napisał(a):

Napiszę swoją perspektywę... A gram w konkursy ponad 10 lat i bywałam pełnoetatowym konkursowiczem i takim z doskoku. 
To po prostu trzeba czuć. Trzeba mieć to we krwi. Wchodzisz do sklepu, patrzysz, widzisz, dzielisz paragony, ciach, ciach, ciach.  Regulaminy w głowie.
Dla odmiany mój mąż, choć zawsze służy pomocą, to chociaż ma na kartce tłustymi literami napisane to pomyli czasem sklep albo kupi produkt podobny. Np dla niego Mleczko kokosowe i mleko kokosowe to to samo. I okej, nie każdy musi mieć ciągle w głowie, że konkurs i konkurs.

Aktualnie pracuję na cały etat, mam dwójkę malutkich dzieci w wieku 1 i 2,5 roku. Nie mam czasu nawet iść siku. Wróciłam ostatnio do grania. To już nie są te same czasy co 10 lat temu, ale przyjemnie jest wygrywać. Cieszę się, że aktualnie nie narzucam sobie presji, jest to typowo przyjemność. 

Co robię w tej chwili. Karmię dziecko piersią, jedną ręką jem śniadanie, a drugą ręką w notatniku na telefonie pisze odpowiedź konkursową. 

Dopuszczam jednak myśl, że każdy z nas jest inny. Ma inną kreatywność, inny moment w życiu, inne cele konkursowe... Jednak żeby wygrać nagrodę życia to trzeba o nią grać. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7214847 Napisano: 18.10.2024 13:36:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apacz_ napisał(a):

Agnes napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Wiem, że o pieniądzach dżentelmeni nie rozmawiają, ale... Ile jesteście w stanie zarobić na wygranych w miesiąc?  Pytam z czystej ciekawości  =D

zarobić czyli sprzedać?
gram tylko o to co mi się przyda
w zyciu sprzedałam tylko z kilka nagród

Bardziej chodzi mi o to, ile warte są Wasze nagrody w miesiącu

Mała Becia wyciąga na minutę więcej niż Lewandowaki Wyświetl w wątku >>