Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika PPPet-er

PPPet-er

#7267460 Napisano: 04.06.2025 15:11:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

case napisał(a):

Cześć,

Tu Tomek S. z NAV, jeśli ktoś nie kojarzy/nie pamięta emotka  

Intencją i faktycznym działaniem loterii jest to, że jeśli grasz o nagrodę natychmiastową (Szybka kasa to się w apce nazywa) to grasz o tę nagrodę ORAZ o wszystkie inne. 
Jeżeli wybierzesz inną - to grasz tylko o tę inną.

A więc tak, dobrze się domyślacie, najbardziej opłaca się grać o natychmiastowe.
Przyznaję też, że regulamin jest w tej kwestii nieprecyzyjny i właśnie zostało zawnioskowane o zatwierdzenie zmian, które temat rozjaśnią, na wieki wieków.

To jest jeszcze tam jedn punkt do korekty  emotka

Że który?

W sumie, to chyba wiecej niz jeden emotka
Sorry 😞 Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7267290 Napisano: 04.06.2025 11:54:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
luko922 napisał(a):

Piszę tu, bo nie wiem gdzie emotka

Jak usunąć otrzymywanie wszystkich powiadomień, do których się kiedykolwiek zapisałem? Mówię o tych powiadomieniach o nowych postach w danym wątku na forum.

Klikasz ANULUJ

Wyświetl w wątku >>
2 pionas, cb656 0

PPPet-er

#7266454 Napisano: 01.06.2025 19:33:25 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Fast track z loterii Fuzetea od Fortis (na lotnisko Chopina) wymienię na kod/y 120zl Netflix  + kw karty sobie ogarniasz Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7265955 Napisano: 30.05.2025 13:50:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Hejka. Czy w WEDEL akceptują mufinki wedel i pączki wedel. Było trochę dyskusji i nie wiem jak się zakończyło

Amooco nie promuje marki Wedel tylko produkry Lotte Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7265938 Napisano: 30.05.2025 12:44:30 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Pingwin Kinder - 30zl Zalando +kw - najlepiej jak kupujacy znajdzie gdzies jakis super tani "transport" 

Wzrost ok. 30cm, widoczna lekka nadwaga, kolar black and white 
Comes with the box - inpost SIZE C

Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7265810 Napisano: 29.05.2025 21:50:59 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Piniata/y Kinder SPRZEDAM za kody Zalando - Robot 40zl +kw, Dino 50zl +kw
Jak ktos ogarnie sobie gdzies tanio wysylke to do dogadania 

Rok 2024 - pudelko 68x35x24 cm

Rok 2023, pudelko 71x70x30 cm

Obie z nalepkami.
Wysylka poczta ze wzgledu na wymiary
Jak sie oba pudelka polaczy wyjdzie 101x71x35cm czyli gabaryt B za chyba 20zl
Oba za 60zl Netflix, Ty organizujesz wysylke wedle uznania... wymiary podane.wyzej Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7265651 Napisano: 29.05.2025 13:04:16 w PODZIĘKOWANIA
maryam
Konkretnie, sprawnie - polecam 🌞 Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7265154 Napisano: 27.05.2025 21:13:18 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

cherry21 napisał(a):

Wkurza mnie Los Mejores i wysyłanie groszowych nagród z potwierdzeniem odbioru. Żeby otrzymać dwie pasty do zębów i płyn, trzeba czekać pół dnia na kuriera i okazywać dokument. Do tego jeszcze dostałam je w uszkodzonych opakowaniach, które wyglądają jak ze zwrotów emotka
Naprawdę nie mogą sobie już darować tego dokumentu z podpisem przy zestawie o wartości 30 zł?

racja! Po co im te podpisy do takiej żenującej nagrody...

By mniej ludzi gralo emotka takie "nagrody" powinny isc na paczkomat, bez papieru
Najlepiej by zrobili dajac voucher na 20-30zl Colgate w Biedrze, Rossku, Hebe - ogarniaja ich systems rabaty, kupony na wybrane grupy towarow Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7264412 Napisano: 24.05.2025 23:17:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Jak rozumiecie taki zapis "Przypominamy, że zgodnie z zapisami regulaminu, wszystkie zgłoszenia z powtarzającymi się numerami transakcji, z tego samego sklepu, będą wyeliminowane przed wyłonieniem zwycięzców".

Czyli jeśli mam dwa paragonu z tego samego sklepu kupione po sobie, to lepiej nie zgłaszać?

Ze jak masz jakies duzy C4 (lub pecha) z kilkoma kasami to, gdy z tego samego sklepu dostana wiecej niz jedno zgloszenie z tym samym numere transakcji to kolejne  odrzuca, nawet GDY TO "wypluła"  inna kasa w inny dzien Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7263855 Napisano: 22.05.2025 14:48:10 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
PPPet-er napisał(a):

Obie z nalepkami.
Jak sie oba pudelka polaczy wyjdzie 101x71x35cm czyli gabaryt B za chyba 20zl

Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7263638 Napisano: 21.05.2025 17:34:10 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

doo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Szukam czy jest jakiś bankomat co można wyjąc 10 zł od Dudy (córka trafiła) czy tylko płatność Blik?

Przetestowałam kilka bankomatów i wszędzie minimalna to 20 zł emotka

w bankomacie nie wypłacisz, być może w jakiś sklepach ale nastawiaj się raczej na płacenie tym.

W zeszłym roku notta napisała tak:
ja wypłacałam 10zł z dudy normalnie w bankomacie, ale trzeba szukać takich, co mają takie nominały. U mnie przechodzi w bankomatach banków spółdzielczych

Ja w zeszłym roku próbowałam w bankomacie tego banku (po tym jak właśnie tu na forum ktoś o tym napisał) i nie udało się.

Może ktoś płacił w sklepie? Kasjerka wprowadza zapłatę jako blik i też ten kod i PIN nie przechodzą emotka

Żabol rok temu przyjmowal te bliki z dudy Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7262501 Napisano: 18.05.2025 15:20:19 w Wygrane na wymianę/sprzedaż

Obie z nalepkami.
Jak sie oba pudelka polaczy wyjdzie 101x71x35cm czyli gabaryt B za chyba 20zl Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7262421 Napisano: 18.05.2025 09:28:43 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie, którym się wydaje, że będę przepraszał za to, że istnieję…(?). Od jakiegoś czasu, gdy kilka osób idzie całą szerokością chodnika, czy alejki w markecie, po prostu się przepycham, więc niejednokrotnie słyszę „mówi się przepraszam”, więc ja na to: a za co mam przepraszać? Za to, że blokują państwo przejście? Następuje konsternacja, można też powiedzieć, że gdybym był kulturalny, to powiedzenie „przepraszam” nie powinno być dla mnie problemem, ale ile można. Może już o tym pisałem, ale ilekroć taka sytuacja się powtarza, tylekroć mnie to wkurza.

Jak z ciebie taki sam kierowca to rower, pieszy szans nie mają... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7262374 Napisano: 17.05.2025 20:08:13 w winiary
agicho napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

agicho napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

agicho napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

masifasi15. napisał(a):

Jeśli możecie to proszę o przekazanie punktów na Gdynię 🥰

W tym miesiącu zbieramy na Janowiec

Giżycko na razie na I i chciałbym by się utrzymało 💪
Każdy chce dla swoich szkół więc jeśli Janowiec nie doścignie lidera to proszę wówczas o aparacie dla Giżycka .
Dziękuję.

Czytam 3 razy I nie wiem o co ci chodzi emotka

Co nie zrozumiałe?🤣 
Ja głosuje na Giżycko (swoje miasto) , które jest na razie na I miejscu . 
Wiem.ze w tym miesiącu  oddajcie punktu na Janowiec ale jeśli nie będzie jednak miał Janowiec nie podoła to proszę o głowy na Giżycko.

Nadal nie kumam.
Bo by wydawac sie moglo, ze na Janowiec ida punkty az wygra emotka  
po co marnowac na Gizycko skoro w tym miesiacu wyglada, ze wygra z przewago jakis 3000 galaretek

Akurat nie mój problem ze ktoś nie rozumie 🤣
Mam nadzieję że Giżycko się doczeka swojej wygranej.

I po co ten rechot obrazkowy?
Tez nie kumam co wzbudza rechot  w tym, by glosowacwac na jedna szkole do konca - by wygrala
A nie tu dac 1000, tam 3K galaretek
I inne szkoly wygraja tą jedna nagrode miesiecznie ... Wyświetl w wątku >>
0 1 agicho

PPPet-er

#7261395 Napisano: 15.05.2025 10:54:16 w Avanti
gokogoko napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

14 zgłoszeń i nic? Serio ;D Chyba czas się wpisać w wątek przegrywa

???ha,haemotka , na forum zaglądam od kilku m-cy, ale kojarzę Cię już dobrze po zdjęciu, że Ty grasz bardzo bardzo dużo i wygrywasz również sporo, mignęły mi kujawskie, Lidle, grześki, kitkat i inne, których nie zapamiętałam, skąd Ty kobieto na to wszystko kasę bierzesz lub paragony - podejrzewam, że w sklepie pracujesz?
14 butelek kujawskiego emotka

14 butelek to jakas STÓWKA - I to ma byc majatek w 2025 roku?
Serio emotka   ale ty fajnie zazdroscisz Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7258523 Napisano: 06.05.2025 09:40:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Pingwin Kinder - 30zl Zalando +kw - najlepiej jak kupujacy znajdzie gdzies jakis super tani "transport" 

Wzrost ok. 30cm, widoczna lekka nadwaga, kolar black and white 
Comes with the box 

Wyświetl w wątku >>
1 panasa 0

PPPet-er

#7253591 Napisano: 12.04.2025 16:23:08 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurza mnie bezsens argumentacji karania punktami karnymi. Głupszego uzasadnienia nie widziałem lata całe!
W ten sposób to można się przyczepić do KAŻDEGO!!! emotka
No bo co szkodzi, hę??
Nick cb656 jest jest JESZCZE GŁUPSZY, bo nic nie oznacza! emotka emotka :P

A ja popieram karniaka dla tego kogoś kto sobie takie kretyńskie nicki wymyśla tylko po to aby innym dokuczyć.

Mozna zwyczajnie ograniczyc NICK do 10 znakow - niech swa kreatywnosc  "kretynski nick" ukazuje swiatu Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7248406 Napisano: 21.03.2025 15:09:42 w Wkurza mnie...
Maczupikczu napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Wkurza mnie Coca-cola z tymi ich kodami na czerwonych nakretkach, ktorych zwyczajnie nie widac emotka
I Fortis tez mnie wkurza, bo zrobił durną aplikacje gdzie nie mozna sobie spokojnie dodawac kodów by sie kumulowaly emotka  tylko wymyslaja tak akcje, by kody tracily waznosc emotka

ja zawsze kładę nakrętkę na aplikacji , wtedy ten biały mi podświetla i ładnie widać kod, ale zgadzam się do tego przeterminowania. Mam cale wiaderko kodów sprite, których nie mogę wpisać...

Dziwne, ze na czarnych, bez cukru, to moga wyrazne kody drukowac emotka
Moje kody Kinley poszly w siną dal razem z Coca-Cola emotka  expired 
 Dzieki Fortis to na Pepsi przejde, bo kodow nie maja wiec nic nie przepadnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 catcat 0

PPPet-er

#7243703 Napisano: 28.02.2025 14:19:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Snickers już 2220 - lubię te liczniki, przynajmniej wiadomo na czym się stoi emotka

Mogliby na Berlinkach włączyć  emotka

Ode mnie na Berlinki poszło 1 zgłoszenie. Smolar mnie ostatnio wkurzył i nie mam weny na ich akcje emotka

W imie zasady, jak masz wygrac to wygrasz przeciez  jednym  emotka Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7236899 Napisano: 23.01.2025 17:17:10 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Pionas, skoro dajesz karniaka to chociaz pisz prawde z jakiego powidu a nie wymyslasz, ze cos nie jest wygraną a wpis byl w wątku "ciesze sie"  a nie "moje wygrane" 
Rozczarowac mozna sie uzytkownikiem, ktory zawodowo tu sprawia przykrosc uzytkownikom 
Wyświetl w wątku >>
0 0