Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lukaszn12

lukaszn12

#7361323 Napisano: 05.06.2026 11:21:05 w Konkurs: Hasła tymbarka
AgnieszkaNie napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Moja córka przeglądała hasła które wygrywają i na 28 pierwszych miejsc (potem już jej się nie chciało ) 20 haseł zna z jakiejś grupy Minecraft gdzie ludzie sobie nawzajem głosują. Hasła w pierwszej 100 często się powtarzają więc taki to konkurs...

Właśnie je przejrzałam i bardzo słabo to wygląda. Swoją drogą nie bardzo wiem o co chodzi z tym uranem i newronem  emotka  
Generalnie ten konkurs opiera się tylko i wyłącznie na zasięgach, a nawet najlepsze hasło bez wsparcia nie ma najmniejszej szansy na przebicie się.
Dziś już cała lista z pierwszej strony kliknięta i nowe hasła, które doszły też  emotka  nie poddajemy się!

w top 100 mamy:
-10 haseł ze słowem uran,
-10 ze słowem newron
-5 ze słowem naukosick 
-7 z qsmp

w top 200 mamy:
-12 haseł ze słowem uran,
-18 ze słowem newron
-9 ze słowem naukosick 
-13 z qsmp Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7361286 Napisano: 05.06.2026 09:47:10 w Konkurs: Hasła tymbarka
poszły głosy ode mnie na wszystkich z listy Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7361043 Napisano: 04.06.2026 11:32:26 w Konkurs: Hasła tymbarka
kliknięte wszystkim z listy po 10 głosów emotka Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7360816 Napisano: 03.06.2026 15:14:53 w Żabka
predictablenat napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Właśnie dostałem sms, że jeden z moich wyników w grze Fuze Tea został zweryfikowany pozytywnie i przywrócony do rankingu emotka

Ja tak samo 😂 przywracają wyniki innych przez co i tak spadłam z walki o nagrody.

Mi też przywrócili czas 7:43:875 a nie pisałem żadnej reklamacji. Cyrk emotka Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7360639 Napisano: 03.06.2026 00:40:35 w Konkurs: Hasła tymbarka
Jako nocny marek dałem już dziś wszystkim po 10 głosów emotka Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7360339 Napisano: 02.06.2026 11:03:14 w Konkurs: Hasła tymbarka
Do listy dopisałem hasło mojego taty. Proszę o głosy na oba i oddaję po kilkanaście głosów. 

Jak ktoś jeszcze chce dołączyć to dziś jest najlepszy dzień Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7360320 Napisano: 02.06.2026 10:23:24 w Konkurs: Hasła tymbarka

lukaszn12

lukaszn12

#7359674 Napisano: 30.05.2026 23:41:13 w Smolar
8igora9 napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Często narzekam na SMOLAR ale dziś chcę pochwalić. 
1) Sprawnie pomogli z nieczytelnym kodem w loterii monopoly milka
2) Nie robili problemów gdy pomyliłem numer telefonu w formularzu przy loteri Tołpa w Hebe
3 Zaakceptowali wydruk z pamięci chronionej kasy fiskalnej przy loterii sodastream zamiast normalnego paragonu (skończył się papier w kasie)
4) Po skandalicznym ich zachowaniu przy konkursie urodzinowym PrincePolo uporządkowali regulaminy konkursów co do wizerunku na zdjęciach/filmach

Co prawda dalej nie dają mi dobrych nagród, ale oby tak dalej.

A możesz przybliżyć o co chodziło z ich zachowaniem przy konkursie urodzinowym PP? Nie jestem w temacie, nie brałam udziału a ciekawi mnie co uporządkowali

Niczego nie uporządkowali. Oni zawsze mieli porządek w regulaminach, jeśli chodzi o kwestię wizerunków.  W tamtym konkursie po prostu wyjątkowo jakaś mądra głowa napisała w regulaminie, że nie można umieszczać żadnego wizerunku, nawet własnego, a potem i tak nagradzali prace z własnym wizerunkiem (czyli standardowo, jak to mają w standardzie).

No straszny mają porządek w regulaminach.

Na stronie konkursu zadanie brzmi: "W jaką grę w wielkoformatowej skali chciał/abyś zagrać? "
W regulaminie zadanie brzmi: „W jaką grę w wieloformatowej skali chciałbyś/chciałabyś zagrać?"

Nie wiem, czy ludzie broniący tu Smolara za wszelką cenę liczą na wdzięczność ich pracowników, którzy też są na forum? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7359670 Napisano: 30.05.2026 23:10:30 w KLIKNIJCIE
Czy na forum znajdzie się 50 osób chętnych do codziennego klikania sobie kapsli tymbarka? 350 głosów w skali tygodnia powinno dać każdemu mystery boxa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7359408 Napisano: 29.05.2026 14:55:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kodak ultra f9 sommersby

sprzedam z wysyłką od smolara😀 Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7359243 Napisano: 28.05.2026 22:27:15 w Smolar
Często narzekam na SMOLAR ale dziś chcę pochwalić. 
1) Sprawnie pomogli z nieczytelnym kodem w loterii monopoly milka
2) Nie robili problemów gdy pomyliłem numer telefonu w formularzu przy loteri Tołpa w Hebe
3 Zaakceptowali wydruk z pamięci chronionej kasy fiskalnej przy loterii sodastream zamiast normalnego paragonu (skończył się papier w kasie)
4) Po skandalicznym ich zachowaniu przy konkursie urodzinowym PrincePolo uporządkowali regulaminy konkursów co do wizerunku na zdjęciach/filmach

Co prawda dalej nie dają mi dobrych nagród, ale oby tak dalej. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7359030 Napisano: 28.05.2026 09:28:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

xerdan napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

xerdan napisał(a):

Dzień dobry, (nie wiem czy to dobry wątek, rzadko tu wchodze) moglibyście kliknąć mój kapselek? Odwdzięcze się gdy ktoś również potrzebuje mojej pomocy! dziękuje!
https://www.twojk...a022eb0?imageIndex=3

Kliknąłem Ci, ale tak jak ktoś tu już pisał, bez dużego wsparcia nie da rady wygrać. Pierwsze miejsce i tak zajmie fanpage z milionowym zasięgiem. Ponoć wygrana na cele charytatywne. Podejrzewam, że na topowe miejsca jest marna szansa. Wystarczy że tiktoker poprosi fanów o głosy i zgarnie nagrodę. Napis na kapslu nie ma tu znaczenia emotka

Mi wystarczy top 100, a tak to sie postaram cos like uzbierac. Dziekuje za klikniecia, a kto nie kliknal jeszcze to zapraszam. Student Xerdan dziękuje wam

By wygrać skarpetki i łańcuszek z hasłem za 500 zł?? Czy ja coś źle ogarniam

• box,
• zawieszkę charms z łańcuszkiem od marki Iced Stuff z wygrawerowanym Twoim hasłem,
• pin od marki Bee’s Knees w kształcie Kapsla z losowym hasłem,
• skarpetki od marki Warsaw Saints z losowym hasłem,
• poduszkę z wypełnieniem gryczanym w kształcie Kapsla,
• nagrodę niespodziankę.

mnie ciekawi poduszka emotka  

niech ktoś zrobi grupę wsparcia dla tymbarkowych haseł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7358936 Napisano: 27.05.2026 18:52:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xerdan napisał(a):

Dzień dobry, (nie wiem czy to dobry wątek, rzadko tu wchodze) moglibyście kliknąć mój kapselek? Odwdzięcze się gdy ktoś również potrzebuje mojej pomocy! dziękuje!
https://www.twojk...a022eb0?imageIndex=3

Kliknąłem Ci, ale tak jak ktoś tu już pisał, bez dużego wsparcia nie da rady wygrać. Pierwsze miejsce i tak zajmie fanpage z milionowym zasięgiem. Ponoć wygrana na cele charytatywne. Podejrzewam, że na topowe miejsca jest marna szansa. Wystarczy że tiktoker poprosi fanów o głosy i zgarnie nagrodę. Napis na kapslu nie ma tu znaczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7358770 Napisano: 27.05.2026 11:36:04 w Żabka
Sar5 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Sar5 napisał(a):

Miligili napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Dzień dobry,
dziękujemy za kontakt.

Informujemy, że Organizator Konkursu, na podstawie pkt 5.8 Regulaminu Konkursu, prowadzi bieżącą weryfikację zgłoszeń oraz wyników publikowanych w rankingu w celu zapewnienia prawidłowego i uczciwego przebiegu Konkursu dla wszystkich uczestników.

Zgodnie z pkt 5.8 Regulaminu:
„Niedopuszczalne jest podejmowanie przez Uczestników działań mających na celu zwiększenie prawdopodobieństwa uzyskania wygranej w sposób sprzeczny z celem i zasadami Konkursu, w szczególności przy wykorzystaniu narzędzi technicznych lub informatycznych, takich jak algorytmy, programy komputerowe, automaty, boty lub inne zautomatyzowane mechanizmy działania. Organizator zastrzega sobie prawo do weryfikacji zgłoszeń oraz odrzucenia zgłoszeń budzących uzasadnione wątpliwości co do ich autentyczności, zgodności z Regulaminem lub wskazujących na próbę obejścia zasad uczciwego udziału w Konkursie.”

Wyjaśniamy, że gra wykorzystuje mechanizm dynamicznego zwiększania poziomu trudności wraz z czasem trwania rozgrywki – siła i częstotliwość porywów wiatru rosną wykładniczo wraz z czasem. Zgodnie z architekturą gry, po upływie czasu wynikającego z mechanizmu dynamicznego skalowania trudności, fizyczne zbalansowanie deski przez człowieka staje się praktycznie niemożliwe ze względu na ograniczenia czasu reakcji (wymagana częstotliwość akcji przekracza kilkadziesiąt kliknięć na sekundę).W przypadku wyników osiągniętych w czasie znacząco odbiegającym od standardowych parametrów rozgrywki identyfikujemy takie sesje jako wymagające dodatkowej weryfikacji pod kątem zgodności z zasadami uczciwego udziału w Konkursie, w rozumieniu pkt 5.8 Regulaminu.

W toku prowadzonej weryfikacji wynik przypisany do Pani numeru telefonu został zakwalifikowany do dodatkowej kontroli z uwagi na parametry odbiegające od standardowego przebiegu rozgrywki. W związku z tym wynik został usunięty z rankingu, a możliwość dalszego udziału w Konkursie z tego numeru została czasowo ograniczona.

Jednocześnie informujemy, że każde zgłoszenie analizowane jest indywidualnie. Jeżeli dysponują Państwo dodatkowymi informacjami lub materiałami dotyczącymi przebiegu rozgrywki, prosimy o ich przesłanie w odpowiedzi na niniejszą wiadomość, co ułatwi nam dalszą analizę zgłoszenia i rozstrzygnięcie zgłaszanych wątpliwości.

Dziękujemy za wyrozumiałość. 

Dostałam  taką odpowiedź od Albedo . Nie wiem ile będzie trwać ich „weryfikacja” , niemniej jednak cieszę się, że w konkursie wzięłam udział tylko raz. Więcej nie mam zamiaru

Ja otrzymałam taką samą wiadomość . Natomiast zagrałam wieeele razy i wszystko poszło na marne, strata kasy i czasu tym bardziej:/

dziwi mnie to że oni podejrsewaja I już jesteś winny bez przedstawienia dowodów

no najlepsze i tak jest to, że nawet nie dostaniesz informacji, że Twój wynik został usunięty i dlaczego, a ile osób patrzy codziennie czy jeszcze jego wynik jest w tabeli? Dramat cały ten konkurs

Ja grałem normalnie, najpierw miałem 3 minuty, potem 4 a potem 7 z kawałkiem. Podjarałem się i poleciałem do żabki i dopiero wtedy zobaczyłem wasze wpisy. Czyli czeka mnie ban. Dobry mają sposób na powiększenie sprzedaży. Trzeba ich zbombardować opiniami na googlach to może ich zaboli. Albo niech oddają kasę bo tyle fuze tea na pewno bym nie kupił emotka

lecimy z opiniami na Google bo to co robią to przechodzi ludzkie pojęcie znowu usunęli wszystkie wyniki powyżej 4 minut na infolinię pani powiedziała że nie bd ze mną rozmawiać i sie rozłączyła

Szczerze to mogliby odpuścić gierkę i wylosować zwycięzców. Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7358644 Napisano: 26.05.2026 23:28:09 w Żabka
Yolobolo napisał(a):

Sar5 napisał(a):

Miligili napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Dzień dobry,
dziękujemy za kontakt.

Informujemy, że Organizator Konkursu, na podstawie pkt 5.8 Regulaminu Konkursu, prowadzi bieżącą weryfikację zgłoszeń oraz wyników publikowanych w rankingu w celu zapewnienia prawidłowego i uczciwego przebiegu Konkursu dla wszystkich uczestników.

Zgodnie z pkt 5.8 Regulaminu:
„Niedopuszczalne jest podejmowanie przez Uczestników działań mających na celu zwiększenie prawdopodobieństwa uzyskania wygranej w sposób sprzeczny z celem i zasadami Konkursu, w szczególności przy wykorzystaniu narzędzi technicznych lub informatycznych, takich jak algorytmy, programy komputerowe, automaty, boty lub inne zautomatyzowane mechanizmy działania. Organizator zastrzega sobie prawo do weryfikacji zgłoszeń oraz odrzucenia zgłoszeń budzących uzasadnione wątpliwości co do ich autentyczności, zgodności z Regulaminem lub wskazujących na próbę obejścia zasad uczciwego udziału w Konkursie.”

Wyjaśniamy, że gra wykorzystuje mechanizm dynamicznego zwiększania poziomu trudności wraz z czasem trwania rozgrywki – siła i częstotliwość porywów wiatru rosną wykładniczo wraz z czasem. Zgodnie z architekturą gry, po upływie czasu wynikającego z mechanizmu dynamicznego skalowania trudności, fizyczne zbalansowanie deski przez człowieka staje się praktycznie niemożliwe ze względu na ograniczenia czasu reakcji (wymagana częstotliwość akcji przekracza kilkadziesiąt kliknięć na sekundę).W przypadku wyników osiągniętych w czasie znacząco odbiegającym od standardowych parametrów rozgrywki identyfikujemy takie sesje jako wymagające dodatkowej weryfikacji pod kątem zgodności z zasadami uczciwego udziału w Konkursie, w rozumieniu pkt 5.8 Regulaminu.

W toku prowadzonej weryfikacji wynik przypisany do Pani numeru telefonu został zakwalifikowany do dodatkowej kontroli z uwagi na parametry odbiegające od standardowego przebiegu rozgrywki. W związku z tym wynik został usunięty z rankingu, a możliwość dalszego udziału w Konkursie z tego numeru została czasowo ograniczona.

Jednocześnie informujemy, że każde zgłoszenie analizowane jest indywidualnie. Jeżeli dysponują Państwo dodatkowymi informacjami lub materiałami dotyczącymi przebiegu rozgrywki, prosimy o ich przesłanie w odpowiedzi na niniejszą wiadomość, co ułatwi nam dalszą analizę zgłoszenia i rozstrzygnięcie zgłaszanych wątpliwości.

Dziękujemy za wyrozumiałość. 

Dostałam  taką odpowiedź od Albedo . Nie wiem ile będzie trwać ich „weryfikacja” , niemniej jednak cieszę się, że w konkursie wzięłam udział tylko raz. Więcej nie mam zamiaru

Ja otrzymałam taką samą wiadomość . Natomiast zagrałam wieeele razy i wszystko poszło na marne, strata kasy i czasu tym bardziej:/

dziwi mnie to że oni podejrsewaja I już jesteś winny bez przedstawienia dowodów

no najlepsze i tak jest to, że nawet nie dostaniesz informacji, że Twój wynik został usunięty i dlaczego, a ile osób patrzy codziennie czy jeszcze jego wynik jest w tabeli? Dramat cały ten konkurs

Ja grałem normalnie, najpierw miałem 3 minuty, potem 4 a potem 7 z kawałkiem. Podjarałem się i poleciałem do żabki i dopiero wtedy zobaczyłem wasze wpisy. Czyli czeka mnie ban. Dobry mają sposób na powiększenie sprzedaży. Trzeba ich zbombardować opiniami na googlach to może ich zaboli. Albo niech oddają kasę bo tyle fuze tea na pewno bym nie kupił emotka Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

lukaszn12

#7356297 Napisano: 18.05.2026 16:38:15 w Informują
Informują z Konkurs "11 urodziny Pomelo"

Rodzaj powiadomienia: Komentarze pod zwycięskimi pracami
Dodatkowe informacje:
Nagrody dla piosenek AI? Czemu nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7355239 Napisano: 14.05.2026 10:37:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Voucher booksy na 150 zł sprzedam taniej Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7353906 Napisano: 09.05.2026 11:46:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Czy ktoś z Was też ma problem z kodami Milka Monopoly? Wczoraj wbiłam jeden i był dobry, a dziś komunikat przy kolejnym że został wbity zły kod eh.

Ja miałem nieczytelny kod. cyfra 3 była wydrukowana do połowy i nie wchodził, ostatecznie okazało się, że to wcale nie było 3 a 7 emotka Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7353242 Napisano: 07.05.2026 00:06:33 w moje dzisiejsze wygrane :)