Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika endrjuen

endrjuen

#7326981 Napisano: 09.01.2026 14:02:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Miś XXL Cola Fortis (Żabka) Wyświetl w wątku >>

endrjuen

#7326743 Napisano: 08.01.2026 17:24:56 w Czy informują/ informowali?
Nie nadążam za chaosem Avanti, więc dopytam, aby się upewnić - Lays/Pepsi Lidl poszło całe? Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7324233 Napisano: 29.12.2025 12:34:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Duck 0/3, choc naprawdę się starałem Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7323681 Napisano: 27.12.2025 12:47:22 w Żabka
once_again napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

Nie tylko rano , 88 tyś padło jakoś o 14 w wigilię emotka

A wcześniej było multum 800, o których publicznie się nie dowiemy, a przez słabe nerwy jednego użytkownika, szybko domyśliłem się co i jak było (i na 100% nadal jest) w kwestii tej wygranej. Tematu nie będę rozwijał, ponieważ nie jestem "psem ogrodnika" i dawno temu odpuściłem dalszy udział w konkursie, z pewnymi rzeczami należy się pogodzić, a kręcenie afery i tak nie spowoduje, że ktoś się zmieni, w tym przypadku byłoby to wybitnie nieopłacalne. emotka

Aż jestem teraz ciekaw, o co chodzi, bo brzmi tak tajemniczo, że niewiele mi wyjaśnia. Ale sam nie wygrałem, mimo kilkudziesięciu losów (pod setkę!), więc musi być coś, o czym nie wiem.

W skrócie chodzi o to, co sam opisałeś, tylko rzeczone kilkadziesiąt losów (POD SETKĘ!), musiałbyś puścić jednego dnia i to w małych odstępach czasowych. Jak Cię stać na taką grę i masz co zrobić z piwem to możesz próbować, raczej skończysz "na plusie". emotka

No nie, to nie ma szans. My to kupiliśmy rodzinnie z rodzeństwem na Sylwestra, a i tak mi zostanie na pewno tych piw - na szczęście mają długie daty. Poza tym skąd ktoś ma tyle aplikacji i skąd bierze tyle piw w Żabce? U mnie wiecznie brakuje. To już chyba jakiś wyższy poziom wtajemniczenia. Pewnie nie ma szans z takimi wyjadaczami.

Są popularne aplikacje do klonowania innych aplikacji i np. możesz mieć jednocześnie zalogowane 20 kont w Żappce na jednym urządzeniu. Piwo można sobie zamówić lub wykorzystać ze 2 inne patenty, w zależności od znajomości i możliwości. Żeby rywalizować z większymi graczami, nie trzeba od razu być profesorem fizyki kwantowej, tylko mało komu by się chciało z tym cackać, niektórzy działają na codzień w danej branży, więc to dla nich chleb powszedni, a inni nie chcą ryzykować wyrzucenia ze sklepu, i nie chodzi tu o podejrzenie alkoholizmu. emotka

Wow, moja wyobraźnia nie sięgała tak daleko. Widocznie jestem na to technologicznie zbyt mało zaawansowany. Nie dziwię się już w takim razie, że nie wygrałem. Chyba to była naiwność, bo przy większych graczach jestem tylko płotką. Czas wrócić bardziej do konkursów kreatywnych, bo tam lepiej mi idzie i nie da się robić takich dziwnych akcji emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

endrjuen

#7323656 Napisano: 27.12.2025 12:04:53 w Żabka
once_again napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

A wcześniej było multum 800, o których publicznie się nie dowiemy, a przez słabe nerwy jednego użytkownika, szybko domyśliłem się co i jak było (i na 100% nadal jest) w kwestii tej wygranej. Tematu nie będę rozwijał, ponieważ nie jestem "psem ogrodnika" i dawno temu odpuściłem dalszy udział w konkursie, z pewnymi rzeczami należy się pogodzić, a kręcenie afery i tak nie spowoduje, że ktoś się zmieni, w tym przypadku byłoby to wybitnie nieopłacalne. emotka

Aż jestem teraz ciekaw, o co chodzi, bo brzmi tak tajemniczo, że niewiele mi wyjaśnia. Ale sam nie wygrałem, mimo kilkudziesięciu losów (pod setkę!), więc musi być coś, o czym nie wiem.

W skrócie chodzi o to, co sam opisałeś, tylko rzeczone kilkadziesiąt losów (POD SETKĘ!), musiałbyś puścić jednego dnia i to w małych odstępach czasowych. Jak Cię stać na taką grę i masz co zrobić z piwem to możesz próbować, raczej skończysz "na plusie". emotka

No nie, to nie ma szans. My to kupiliśmy rodzinnie z rodzeństwem na Sylwestra, a i tak mi zostanie na pewno tych piw - na szczęście mają długie daty. Poza tym skąd ktoś ma tyle aplikacji i skąd bierze tyle piw w Żabce? U mnie wiecznie brakuje. To już chyba jakiś wyższy poziom wtajemniczenia. Pewnie nie ma szans z takimi wyjadaczami. Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7323646 Napisano: 27.12.2025 11:44:01 w Żabka
once_again napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Aż jestem teraz ciekaw, o co chodzi, bo brzmi tak tajemniczo, że niewiele mi wyjaśnia. Ale sam nie wygrałem, mimo kilkudziesięciu losów (pod setkę!), więc musi być coś, o czym nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7323639 Napisano: 27.12.2025 11:32:17 w Żabka
Maczupikczu napisał(a):

Ja wiem na pewno od znajomej o dwóch jej wygranych koło 15. Także godzina nie ma tu znaczenia. Chyba szczęście albo po prostu wymęczenie tego ogromną liczbą losów. Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7323521 Napisano: 26.12.2025 13:24:20 w Żabka
Diana02 napisał(a):

odpuszczam, 32 losy 0 wygranych, popłakałam się

Rozumiem Twoją frustrację aż za dobrze. Myślę, że ze szczęściem w loteriach tak bywa - raz sprzyja, raz nie. Ja odpuściłem, bo nic nie wygrałem, ale po x losach, które puściłem, mam zapas piwek do listopada (wybierałem długie daty). Spróbuję w kolejnej loterii. W końcu nam się powiedzie - jestem pewny! Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7323244 Napisano: 24.12.2025 00:03:36 w Żabka
kurlandzki napisał(a):

Czy Ktoś podpowie jak grać aby wygrać w hardcorowej loterii? Czy sposób to zakup kilkanascie/produktów za jednym razem? Widzę że wygrali ludzie po kilka razy więc sposób musi być;)

Sposób to zapewne wpakowanie nie wiadomo jakich pieniędzy w losy lub szczęście. Ja próbowałem już x razy. Nikt mi nie powie, że coś działa bardziej, bo ja mam już kilkadziesiąt losów na koncie - raz kupionych w odstępach w ciągu całego dnia, innym razem pod rząd i nic. Ja nawet jednej 800-tki nie wygrałem. A w ostatniej loterii piwnej, co było po 1500 zł do wygrania wygrałem 2 razy, a puściłem tylko 12 losów po 2 losy za jednym zakupem. Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7323164 Napisano: 23.12.2025 17:04:31 w Wkurza mnie...
Moja upartość. Jak się na coś uwezmę, to próbuję, nawet jak efekty są coraz bardziej oddalone od zamierzonych. W Żabce przewaliłem przez to tyle kasy, a dalej mnie ciągnie. Dobrze, że święta od jutra, skupię się na czymś innym. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

endrjuen

#7323163 Napisano: 23.12.2025 17:01:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł Pokket - ufff, choć to na plus Wyświetl w wątku >>

endrjuen

#7323162 Napisano: 23.12.2025 17:00:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zaś nie wiem, na co liczyłem. Chyba robię to z czystej upartości… Poszedłem na 3 apki dziś, 15 losów z rzędu - same pudła. Chyba muszę odinstalować apkę, żeby nie kusiło, bo tylko przewalam kasę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7322930 Napisano: 22.12.2025 16:34:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pepsi Avanti - no nie potrafię się wstrzelić w wasze gusta  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7322737 Napisano: 22.12.2025 00:02:50 w Udane wymiany - polecane nicki:)
geps4
Polecam - bardzo uczciwa i sympatyczna osoba. Transakcja udana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7322615 Napisano: 21.12.2025 13:07:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Coś mnie opętało i mimo tylu pudeł, skuszony waszymi wpisami o wygranych znów spróbowałem w Żabce i… 0/10 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7322547 Napisano: 20.12.2025 20:38:08 w Żabka
rufus napisał(a):

cleo25 napisał(a):

A co wychodzi najtaniej na tą piwną loterię? Nie piję piwa, ale chcę sobie dać szansę  emotka

Mala puszka tuborg. 10 zl za los

W miarę tanio wyjdzie tez Zatecky w butelce pod warunkiem, że skorzysta się z kaucji. U mnie Tuborgów nie było już po pierwszym dniu emotka Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

endrjuen

#7322530 Napisano: 20.12.2025 18:47:59 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię moj bon na 100 zł do Żabki na inny: Rossmann, Booksy, Media Expert, Lidl, Biedronka, Leclerc, Intermarché, Decathlon. Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7322327 Napisano: 19.12.2025 13:49:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kanafapinifi napisał(a):

endrjuen napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

dużo razy graliście w hard loterię w żabce? wpisy ukazują nieziemskie wygrane, ale w (dziś nie wygrałem/am to już było" widzę również dużo pokrzywdzonych osób! a każdy ma chrapkę na 88k.

My rodzinnie zapasy na Sylwestra i okrągłe urodziny - już 38 losów i nic. Na tym raczej będzie koniec 😅

To bardzo dużo!!!!! emotka  najlepiej jest chyba zgarnąć osiemsetke i grać aż wleci coś następnego chociaż pewnie nie ma reguły :<
tylko i wyłącznie łut szczęścia.

Pewnie, jakbyśmy coś wygrali, to poszlibyśmy w to dalej, bo już pierwsze piwka były pokryte z tych 800. Ale albo nie mamy szczęścia albo jest bardzo dużo zgłaszających. Bo każdy z nas kupował o różnych godzinach i wygraliśmy równe zero złotych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7322214 Napisano: 18.12.2025 21:45:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kanafapinifi napisał(a):

dużo razy graliście w hard loterię w żabce? wpisy ukazują nieziemskie wygrane, ale w (dziś nie wygrałem/am to już było" widzę również dużo pokrzywdzonych osób! a każdy ma chrapkę na 88k.

My rodzinnie zapasy na Sylwestra i okrągłe urodziny - już 38 losów i nic. Na tym raczej będzie koniec 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7322169 Napisano: 18.12.2025 18:51:13 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zamienię moje 100 zł do Żabki na inne bony (może być Lidl, Biedronka, Rossmann, Booksy itp) Wyświetl w wątku >>
0 0