Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Yolobolo

Yolobolo

#7332346 Napisano: 27.01.2026 22:29:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Agnes napisał(a):

emi napisał(a):

Oni sami mają problemy ze sobą, konkursem i swoim Regulaminem.
W sprawie NR paragonu

Dzień dobry, 
Dziękujemy za kontakt emotka
Należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje się na linii daty zakupu.

Ja oszaleje z tym konkursem. Czyli jednak nr z dołu paragonu...

nie z dołu , tylko ten na górze na linii numeru NIP emotka
ten co zazwyczaj podajemy w konkursach emotka

A z czego to wynika ?
Mam taką odpowiedź:
Dziękujemy za kontakt 
Należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje się na linii daty zakupu.

Jak ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości to najlepiej wysłać im zdjęcie swojego paragonu i dokładnie podają, który numer jest dobry Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7332209 Napisano: 27.01.2026 14:18:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miałem paragon z datą na dole. Dostałem odpowiedź że prawidłowy numer jest po prawej na górze, a nie ten na dole na lini daty Wyświetl w wątku >>

Yolobolo

#7332202 Napisano: 27.01.2026 14:11:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
też dostałem ten przykład gdzie numer jest na linii daty, który nic nie mówi. W odpowiedzi dałem swój paragon, gdzie datę mam na dole i zobaczymy co powiedzą Wyświetl w wątku >>

Yolobolo

#7332139 Napisano: 27.01.2026 11:39:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szalcial napisał(a):

Agnes napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

rufus napisał(a):

edith napisał(a):

Miałam pytać właśnie o nr.paragonu w Tchibo ale już wiem, że dolny obok daty ,to jeszcze pytanie jest limit znaków? Dziękuję za odpowiedź 🙂

Dolny to ten na przeciwko daty po lewej gdzie obok jest # ?😂
Juz sie pogubilem

Dokładnie ten co miał być po prawej u góry, a jest po lewej na dole emotka

Ale zgodnie z regulaminem chcą górny nr wydruku, a że data jest gdzie indziej na paragonie niż twierdzą.....ale chodzi im chyba o ten górny jednak, przynajmniej tak mówi regulamin (powołuje się na nr wydruku)

Odpisali mi, nie wiem jak to zinterpretować, zacytowałam im regulamin:  "Dziękujemy za kontakt.
W takim przypadku w dalszym ciągu jest to numer znajdujący się na linii z datą zakupu pomimo tego, że sekcja ta znajduje się w innym miejscu niż na górze paragonu.  "  emotka

emotka tzn ze dolny? chyba czas na drugą kawę

A czy realnie drugi paragon z kawą przy zgłoszeniu tego samego tekstu coś da? Z ich perspektywy będzie to wyglądało na zdublowane zgłoszenie (ten sam tekst) i pewnie wezmą ten który był zgłoszony jako pierwszy, czyli w moim i zdecydowanej większości biorących udział z "błędnym" numerem paragonu.

Chyba najlepiej wysłać nową odpowiedź z prawidłowym numerem. Wygra nowa, to bierzemy nagrodę, a jak stara odpowiedź, to się kłócimy, że regulamin był niejasny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7331913 Napisano: 26.01.2026 14:31:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Nagroda z musów z żaby w postaci 5 bonów po 20zł Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7331848 Napisano: 26.01.2026 10:44:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
800 z rezerwy Hard Loterii z Żabki Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

Yolobolo

#7331363 Napisano: 23.01.2026 14:29:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Brawo! Wygrywasz kartę podarunkową Allegro o wartości 20 zł! - Zima Pełna Ż. 

Wyniki spóźnione, nagrody mamy dostać do "dnia 30.09.2025 r", a nawet nagroda w wysokości 20zł wymaga wypełnienia wydrukowanego formularza o przeniesieniu majątkowych praw autorskich.  Konkurs 10/10 emotka Wyświetl w wątku >>

Yolobolo

#7331210 Napisano: 23.01.2026 10:52:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gratuluję wygranej I stopnia w postaci smartwatch Garmin Instinct 3, w konkursie promocyjnym „Piwo bezalkoholowe - 2026”. Wyświetl w wątku >>

Yolobolo

#7329569 Napisano: 17.01.2026 15:00:35 w Avanti
Wciąż pisanie że ktoś nie ma szans, bo nie dostał dziennej to wprowadzanie innych w błąd i dążenie do tego żeby inni nie wygrali, a chyba nie o to chodzi na tym forum. Jak ktoś pyta czy ma szanse to piszmy że do tej pory avanti wybierało z dziennych ale nie że nie ma szans, bo regulamin nic o tym nie mówi Wyświetl w wątku >>
1 Barjoa13 0

Yolobolo

#7329565 Napisano: 17.01.2026 14:53:09 w Avanti
donia7 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Pepa napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

atlantydek napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Czy samochód w DC to losują z wygranych dziennych czy ze wszystkich nadesłanych?Wyb

Wybierają metodą czytelniczą  z przeczytanych wygranych  dziennych, tego się trzymajmy  emotka

Przy czym regulamin kompletnie nic o tym nie mówi, więc każde zgłoszenie jest w grze emotka

Dotychczasowa praktyka i logika wskazują, że niektóre zgłoszenia już wypadły z gry  emotka

Jasne, możemy bazować na plotkach i historii ale każdy konkurs jest inny, każda komisja jest inna, a jedyne na czym możemy w 100% polegać to regulamin. Logika akurat mówi, żeby słuchać się regulaminu, a nie historii, która może się zmieniać. Tak samo nielogiczne jest nagradzanie kilka razy tej samej osoby za jedną odpowiedź. Chcesz wziąć na siebie odpowiedzialność za te osoby, które wyrzucą paragon po Twojej wiadomości, bo nie miały dziennej, a za tydzień dostaną maila o wygraniu głównej, która przepadła, bo powiedziałeś im że nie mają szans? Zgodnie z regulaminem jest to jak najbardziej prawdopodobny scenariusz

No nie. spokojnie,  proszę trzymać paragony w lodówkowym sejfie, aż nie pojawi się tutaj fotka z odbioru auta  emotka  Nie być najlepszym w etapie dzienny, i wygrać cały konkurs? To ma sens!

Równie dobrze mogli odkładać najlepsze odpowiedzi z których wybiorą finalistę, żeby nie nagradzać ich podwójnie

Tu nie ma wątpliwości. Trzeba być laureatem nagrody dziennej żeby dostąpić zaszczytu konkurowania o auto. 
w DC i tak będą wybierać spośród 400 nagrodzonych zgłoszeń, więc to już rodzi spory problem, a gdzie tu jeszcze pozostałe tysiące emotka
Gdy są tygodniowe to podobnie jak w ITM, zawężają grono i wybierają z 6 najlepszych osób.

Podaj mi proszę punkt regulaminu który i tym mówi albo przestańmy wprowadzać innych w błąd, bo póki co to bazowanie na domysłach

To nie są domysły, tylko Avanti od wielu lat wybiera główne z tygodniowych. Po prostu.

Jeśli nie ma takiego zapisu w regulaminie to wciąż domysły i założenia, i równie dobrze w tym roku mogą zmienić podejście Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7329561 Napisano: 17.01.2026 14:50:07 w Avanti
Pepa napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Czy samochód w DC to losują z wygranych dziennych czy ze wszystkich nadesłanych?Wyb

Wybierają metodą czytelniczą  z przeczytanych wygranych  dziennych, tego się trzymajmy  emotka

Przy czym regulamin kompletnie nic o tym nie mówi, więc każde zgłoszenie jest w grze emotka

Dotychczasowa praktyka i logika wskazują, że niektóre zgłoszenia już wypadły z gry  emotka

Jasne, możemy bazować na plotkach i historii ale każdy konkurs jest inny, każda komisja jest inna, a jedyne na czym możemy w 100% polegać to regulamin. Logika akurat mówi, żeby słuchać się regulaminu, a nie historii, która może się zmieniać. Tak samo nielogiczne jest nagradzanie kilka razy tej samej osoby za jedną odpowiedź. Chcesz wziąć na siebie odpowiedzialność za te osoby, które wyrzucą paragon po Twojej wiadomości, bo nie miały dziennej, a za tydzień dostaną maila o wygraniu głównej, która przepadła, bo powiedziałeś im że nie mają szans? Zgodnie z regulaminem jest to jak najbardziej prawdopodobny scenariusz

No nie. spokojnie,  proszę trzymać paragony w lodówkowym sejfie, aż nie pojawi się tutaj fotka z odbioru auta  emotka  Nie być najlepszym w etapie dzienny, i wygrać cały konkurs? To ma sens!

Równie dobrze mogli odkładać najlepsze odpowiedzi z których wybiorą finalistę, żeby nie nagradzać ich podwójnie

Tu nie ma wątpliwości. Trzeba być laureatem nagrody dziennej żeby dostąpić zaszczytu konkurowania o auto. 
w DC i tak będą wybierać spośród 400 nagrodzonych zgłoszeń, więc to już rodzi spory problem, a gdzie tu jeszcze pozostałe tysiące emotka
Gdy są tygodniowe to podobnie jak w ITM, zawężają grono i wybierają z 6 najlepszych osób.

Podaj mi proszę punkt regulaminu który i tym mówi albo przestańmy wprowadzać innych w błąd, bo póki co to bazowanie na domysłach Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7329558 Napisano: 17.01.2026 14:33:55 w Avanti
atlantydek napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Równie dobrze mogli odkładać najlepsze odpowiedzi z których wybiorą finalistę, żeby nie nagradzać ich podwójnie Wyświetl w wątku >>
1 Barjoa13 0

Yolobolo

#7329554 Napisano: 17.01.2026 14:27:23 w Avanti
atlantydek napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Jasne, możemy bazować na plotkach i historii ale każdy konkurs jest inny, każda komisja jest inna, a jedyne na czym możemy w 100% polegać to regulamin. Logika akurat mówi, żeby słuchać się regulaminu, a nie historii, która może się zmieniać. Tak samo nielogiczne jest nagradzanie kilka razy tej samej osoby za jedną odpowiedź. Chcesz wziąć na siebie odpowiedzialność za te osoby, które wyrzucą paragon po Twojej wiadomości, bo nie miały dziennej, a za tydzień dostaną maila o wygraniu głównej, która przepadła, bo powiedziałeś im że nie mają szans? Zgodnie z regulaminem jest to jak najbardziej prawdopodobny scenariusz Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7329551 Napisano: 17.01.2026 14:08:48 w Avanti
atlantydek napisał(a):

Przy czym regulamin kompletnie nic o tym nie mówi, więc każde zgłoszenie jest w grze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7329512 Napisano: 17.01.2026 10:49:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Miło nam poinformować, że jesteś laureatką/-em nagrody natychmiastowej w loterii „Smakuj wygraną”.
Gratulujemy! Twoja nagroda to Butelka MyOnlyBottle. Wyświetl w wątku >>

Yolobolo

#7329393 Napisano: 16.01.2026 18:16:59 w Avanti
@Kwiat napisał(a):

jak myślicie maile za 24.12 Biedronka jeszcze dziś pójdą czy dopiero w poniedziałek???? emotka

i tak sporo dziś rzucili, raczej nastawiałbym się na poniedziałek Wyświetl w wątku >>

Yolobolo

#7329354 Napisano: 16.01.2026 16:56:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wygrywasz dwustronny sweter świąteczny NUTELLA® - rezerwa Wyświetl w wątku >>

Yolobolo

#7329230 Napisano: 16.01.2026 13:13:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Czapka Chupa-Chups / Stranger Things Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7329226 Napisano: 16.01.2026 13:10:01 w moje dzisiejsze wygrane :)

Yolobolo

#7329209 Napisano: 16.01.2026 12:36:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pepsi - Biedronka. 100 za 21.12 Wyświetl w wątku >>