Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Yolobolo

Yolobolo

#7339056 Napisano: 02.03.2026 12:00:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

czy z Netflix wszystko już poszło???? maile w jednym czasie?
za info z góry dziękuję emotka

11:32 u mnie przyszło, nie wiem jak u innych Wyświetl w wątku >>

Yolobolo

#7339044 Napisano: 02.03.2026 11:34:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gratulujemy wygranej w konkursie, Twoja nagroda to Roczny abonament Netflix o wartości 588 zł brutto.
+ cicle k 300 Wyświetl w wątku >>

Yolobolo

#7338459 Napisano: 27.02.2026 13:41:40 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

I tylko jedna nagroda na forum z Knora Biedronkowego? emotka

też miałem knorra z 11:49 ale stówka tylko to nawet nie wpisuje w mdw emotka Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

Yolobolo

#7337726 Napisano: 25.02.2026 12:14:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

Czy ktoś też ma problem z podaniem numeru telefonu w Pantene Rossmann? Próbuję różnymi konfiguracjami i nie wchodzi. Pojawia się komunikat: Wystąpił błąd podczas żądania kodu SMS. Spróbuj ponownie później.

Bo chyba próbujesz wprowadzić weryfikacje dwuetapową. Wpisz numer i na dole zapisz to powinno się dodać do konta na stałe Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7337617 Napisano: 25.02.2026 09:31:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

Był w Tchibo Dubaj za 20000 zł, teraz w Magnum Nowy Jork za 50 000 zł  emotka  ciekawe, co będzie na śniadanie w tym 3* hotelu, może chociaż złoto, skoro podobne wycieczki, a nawet w lepszych hotelach to mniej niż połowa tego. Ciekawe jakim cudem ta oferta okazała się najkorzystniejsza emotka

W skład Nagrody Głównej wchodzi (dla 2 pełnoletnich osób- Laureata oraz osoby towarzyszącej):
• bilety lotnicze w obie strony (Warszawa – Nowy Jork - Warszawa),
• transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
• 6 noclegów na Manhattanie w minimum 3* hotelu ze śniadaniami
• rejs widokowy wokół Manhattanu, w pakiecie z posiłkiem na pokładzie,
• wstęp do Muzeum Metropolitan Museum of Art - także wystawy czasowe,
• pomoc w uzyskaniu ESTA i jej opłacenie
• ubezpieczenie KL i NNW
• składka TFG-UFG.

I nawet z tych 50 000 zł nie starczyło na kieszonkowe na paliwo emotka

W ramach Nagrody Głównej Organizator nie gwarantuje pokrycia kosztów innych niż wskazane w pkt
6 powyżej, w tym w szczególności kosztów transportu do Warszawy i z Warszawy czy kosztów
noclegów w dniach bezpośrednio przed i po podróży. Koszty te Laureat ponosi we własnych zakresie.

Na szczęście jest opcja skorzystania tylko z połowy vouchera emotka

W przypadku realizacji vouchera tylko przez Laureata (tj. wyjazd bez osoby towarzyszącej), Nagroda
Główna (voucher) obejmuje świadczenia wskazane w pkt. 6 powyżej dla jednej osoby – Laureata.
Organizator zastrzega, iż realizacja Nagrody Głównej dla jednej osoby – Laureata, nie uprawnia
Laureata do żądania wymiany części vouchera (Nagrody Głównej) w zakresie świadczeń dla osoby
towarzyszącej na gotówkę.

Jestem ciekaw jak wyglądają ludzie wydający 50k na stronie, która tak wygląda https://www.eskapada.pl/  emotka ">https://www.eskapada.pl/  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7336943 Napisano: 20.02.2026 15:45:59 w Avanti
darq1991 napisał(a):

Pewnie rozpętam burzę ale w temacie darmowego konkursu, jak tu nie wierzyć w to, że Avanti czyta każde zgłoszenie i obiektywnie wybiera skoro są osoby, które już wygrały kilka x po 100 zł? Ja rozumiem, że to mogły być bardzo dobre prace ale tego typu sytuacje sprzyjają teoriom, że agencja sobie w jakiś sposób „odfiltrowuje” zgłoszenia a potem wybiera z określonej ilości a nie ze wszystkich zgłoszeń. Być może jest jakieś losowanie. Ok, moim zdaniem mogą tak robić ale to powinno być przejrzyste. Na dziś w przypadku tej Agencji ciężko mi uwierzyć,  że 275587 pracowników czyta setki tysięcy zgłoszeń tworząc jakiś ranking i wybierając obiektywnie te najlepsze.

Nigdy nie wiesz czy dana osoba pisze prawdę, że wygrała. Nie wiesz też ile taka osoba ma kont i ile dała zgłoszeń, więc nie ma co się sugerować innymi emotka Wyświetl w wątku >>

Yolobolo

#7336520 Napisano: 18.02.2026 20:06:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie też Żubr Lewiatan i powiedzieli, że niby odświeżyłem stronę podczas ładowania paragonu co jest niezgodne z regulaminem i nie mogę ponownie użyć tego paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
1 Luiza37 0

Yolobolo

#7336248 Napisano: 17.02.2026 15:33:28 w Avanti
gregory04 napisał(a):

Czy w konkursie słodki/słony piszecie o Laysach czy ogólnie o rzeczach, które mogą być słodkie i słone?

codziennie inaczej emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

Yolobolo

#7336021 Napisano: 16.02.2026 16:15:48 w Fortis
rudzixon napisał(a):

Co dzis nadaje Fortisek?emotka

Monster w ITM? Tam chyba kończy im się czas na wysyłkę Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7335815 Napisano: 15.02.2026 17:04:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Możecie wysłać zgłoszenie na konkurs Kikkomann? Ja mam komunikat Entry required or incorrect. Please correct.
Na dwóch przeglądarkach, mieszcze się w limicie znaków, próbowałam jeszcze bardziej skrócić ale ten błąd dalej jest.

to samo mam. Co śmieszne jak wysłałem "test" w odp to przeszło. Może naprawią z czasem Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7335570 Napisano: 13.02.2026 17:35:36 w Czy informują/ informowali?
Aliszka napisał(a):

Mol move loteria też nie podaje na stronie laureata nagrody głównej a już po losowaniu jest 🤷🏼‍♀️

jest już podany Wyświetl w wątku >>
1 Aliszka 0

Yolobolo

#7335097 Napisano: 11.02.2026 13:32:57 w Avanti
wwwiolka napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Apropos Lays to jestem mocno rozczarowany. Jak dotąd zgłoszenia wysyłane prawie codziennie (odpuszczone 2-3 dni). Styl prac różny:
Były rymowanki,

Była proza,

Było moim zdaniem ciekawe porównanie duetu Słodkie i Słone to duetu ze świata sportu,

Efekt: ZERO wygranej. Ja naprawdę rozumiem, że konkurencja ogromna i teoretycznie ciężko wygrać. Praktycznie widzę na forum dużo wygranych i nie wierzę, że choćby jedno moje zgłoszenie nie było warte głupiej stówki. Mnie nawet nie chodzi o te 100 zł, lecz o udowodnienie sobie, że potrafię również wygrać w tej agencji. Jednak z każdym dniem niepowodzeń wydaje mi się, że musiałem trafić na jakąś czarną listę bądź coś w tym stylu. Nigdy w życiu nie wygrałem nic u Avanti i powoli brak mi już pomysłów jak mógłbym odmienić ten stan rzeczy. Wiem, że są na forum również inne osoby ignorowane przez tą agencję. Ciekawi mnie jaki jest klucz Avanti.

Ja wygrałam i nich raz, w tamtym roku. I to główna, 10 tys. Teraz sumiennie gram codziennie i nic, nawet 100. A nie wydaje mi się też, żeby zgłoszenia były jakoś dużo gorsze. Też już na rzęsach staję i próbuję wszystkiego...

Wątpię żeby tutaj czytali wszystko dokładnie i wybierali top odpowiedzi. Tu nie ma żadnego kosztu zakupu, więc każdy może spamować kilka odpowiedzi, na kilka kont, wystarczy chwila czasu. To też pierwszy konkurs w którym kilka razy wyskoczyły mi zabezpieczenia antybotowe, więc zakładam, ze tych odpowiedzi jest tam mnóstwo, więc wydaje mi się, że na szybko wybierają względnie dobre odpowiedzi i lecą dalej Wyświetl w wątku >>

Yolobolo

#7334890 Napisano: 10.02.2026 13:48:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

mam pytanie odnośnie loterii siankowej Żubra, mianowicie jakiej wielkości paragony Wam przechodzą, wgrywam już nawet takie mini 149kb, 400x800 i ciągle komunikat nieprawidłowy paragon emotka

najlepiej wysłać im na maila paragon. Mój też nie przechodził bo było tylko "piwo" bez oznaczenia, że to żubr ale podobno zmienili coś w algorytmie i przeszło Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7333727 Napisano: 04.02.2026 10:03:34 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

Czy osoby grające w Żubra sianko też mają problem i informację, że paragon nieprawidłowy ? Nie wchodzi ani skan ani zdjęcie Żubra z Lewiatana.

Też miałem problem z paragonem z groszka, bo na paragonie było tylko "piwo". Napisałem do organizatorów czy coś da się z tym zrobić. W lewiatanie miałem normalnie "Żubr" na paragonie napisane i już przeszło Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7332653 Napisano: 29.01.2026 13:46:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wszystkie piniaty mnie omijają   Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

Yolobolo

#7332437 Napisano: 28.01.2026 13:40:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zatecky plecak Bergsena Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7332346 Napisano: 27.01.2026 22:29:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Agnes napisał(a):

emi napisał(a):

Oni sami mają problemy ze sobą, konkursem i swoim Regulaminem.
W sprawie NR paragonu

Dzień dobry, 
Dziękujemy za kontakt emotka
Należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje się na linii daty zakupu.

Ja oszaleje z tym konkursem. Czyli jednak nr z dołu paragonu...

nie z dołu , tylko ten na górze na linii numeru NIP emotka
ten co zazwyczaj podajemy w konkursach emotka

A z czego to wynika ?
Mam taką odpowiedź:
Dziękujemy za kontakt 
Należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje się na linii daty zakupu.

Jak ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości to najlepiej wysłać im zdjęcie swojego paragonu i dokładnie podają, który numer jest dobry Wyświetl w wątku >>
0 0

Yolobolo

#7332209 Napisano: 27.01.2026 14:18:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miałem paragon z datą na dole. Dostałem odpowiedź że prawidłowy numer jest po prawej na górze, a nie ten na dole na lini daty Wyświetl w wątku >>

Yolobolo

#7332202 Napisano: 27.01.2026 14:11:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
też dostałem ten przykład gdzie numer jest na linii daty, który nic nie mówi. W odpowiedzi dałem swój paragon, gdzie datę mam na dole i zobaczymy co powiedzą Wyświetl w wątku >>